- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
bide ben halen çikoyu 2 saniyede bitiriyorumya aslında sıkılmamak lazımm..
çünkü ben şimdi herşeyden kısıtlı yiyebildiğim için yiyeceklerin tadına varıyorum cidden
önceden 1 paket çikoyu 2 dk bititirken şimdi 2 karesini tadını çıkara çıkara yemek daha zevkli geliyor
tıka basa yiyince de mutlu olmayacaksın emin ol..
58 dimi hedefin 58e in sonra zaten korumaya geçince azar azar yiyeceksin herşeyden
biraz sabır sadece...
slm canlarım.kızlar ben herekese cwp weremiyorum.kızım uyanıyor oğlum bişeyler istiyor ew temizle o bu dereken sayfa açık duruyor ama pcnin başında olamıyorum bazen..acele bakıyorum geçmişe dönemiyorum dönsem fazla okuyamıyorum azda olsa cwp wermeye çalışıyorum beni mazur görün oldu mu?ne yediğimi bile unutuyorum bazen ondan menü bile yazamıyorum çoğu zaman..sizleri sewiyorum..sizler olmasanız ben 14 kiloyu weremezdim..we bi 14 kilo daha wercez desteklerinizle..18 martta girdim buraya bu zamana kadar 14 gitti..temmuz sonuna kadar 55 olmayı istiyorum..ay çok mu duygulandım ne
ya aslında sıkılmamak lazımm..
çünkü ben şimdi herşeyden kısıtlı yiyebildiğim için yiyeceklerin tadına varıyorum cidden
önceden 1 paket çikoyu 2 dk bititirken şimdi 2 karesini tadını çıkara çıkara yemek daha zevkli geliyor
tıka basa yiyince de mutlu olmayacaksın emin ol..
58 dimi hedefin 58e in sonra zaten korumaya geçince azar azar yiyeceksin herşeyden
biraz sabır sadece...
58 e inebilsem yada iineceğimi bilsem ahhh
doğru diyorsun tatlım aslında ama ben senin kadar kolay veremiyorum sanırım
sen çok güzel ilerledin bilmiyorum buhafta hersabah bugün toparlıycam dedim ama olmadı
bide evde değilim yaa hergn ne yesem diye düşünmek öğleni araları okula taşımak çok zor geliyor
neyse yarın bakalım nasıl olacak
kendime güvenim kalmadı içimde sebepsiz bir rahatlık var
çok sağol canım çok rahatlattı söylediklerin beni
inşallah olur bu sefer ama buhafta bitti
slm canım.Al bendede okadar.valla sanki beni anlatmışsın canım.2 çocukla buraya vakit ayırıp muhabbete katılmak çok zor oluyo.aslında çok istiyorum ama mümkün değil neyazıkki.yalnız ben buraya yazamasamda sanki hergün ne yediğimi sizlerle paylaşıyormuş gibi düşünüp ona göre seçmeye çalışıyorum öğünlerimi.bunun faydasınıda gördüm.
gerçi bu hafta oğlumun doğum günü işi bozdu.bide tam diyom bugün bozmıcam diyeti.o gün de bi komşu çıkıp geliyo.işte o zaman işler karışıyo.almıyorum tabi yine dikkatliyim yeme hususunda ama veremiyorumda malesef.
cumaya birgün kaldı.umudum yarına.en azından 300-500 gr.da olsa vermem lazım.
dışarda gök gürüldüyo.yağmurlu hava.güneşi görmek istiyom artık.
kızlar sanırım ben kilo alıyorum
buhafta listede olmayabilirim sonda olmak koyacak gibi
cuma günü tartılcam bakacam belki 1-2 hafta ara vereceğim
çüünkü eski düzenime dönmüş durumdayım
şuan felaket açım ve kalkıp bişey yememek için kendimi zor tutuyorum
blackim takımdanda ayrıldım
slm kızlar julian bacı ile 2. gün. ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh dökülüuyom:)
sizden ne haber
ah canım zaten biri gelmesede çocuk peşinde koşmaktan stresten atıweriyorsun ağzına bişeyler..ama ben inanıyorum wereceğiz bu kiloları we çıtır anneler olacağız.herkeste dicekki aaaaaa2 çocuğu war kadın doğurmamış gibi.....
anlıyorum seni canım bende her sabah mama hazırlamaktan elimde poşet işe gitmekten sıkıldım.
tamam canım iyi geceler
yok canım yaa nekusuru takılıyorum ben
unutsan neolacak hem önemli değil yaneee
toparlanamayacağım diye listeye girmeyeyim diyorum işte
evet yaz geldiii
ben göbeklendim yineee
aslında moralim bozuluyor ama hiç toparlanmakta gelmiyor içimden
spor yapamıyorum kızımdan sebep
spor olmayıncada boşa kürek çekiyorum sanki
bu hafta bitti bol artılarla gelecem sanırım
kıyafetli 60lı kilolarda geliyordum şort ve badiyle
bugün 62yi bulmuştum
bilmiyorum nasıl toparlancam
sağlıklı beslenme işindende acaip sıkıldım
yaptım ama resmen sürüne sürüne.2 gün yaptım bende bugün yapmadım canım.bacağım felaket oldu yürüyemez oldum.bi anda çok zorladım sanırım.yarın dewam edeceğim..
beğenmemin sebebi menünü paylaşmaya karar vermen canım insan cidden burda yediklerini yazınca yaptığı kaçamakların çok olduğunu yazarken dahi anlayabiliyor ve ertesi gün seni dahada düzene sokuyor emin ol canım
Ne çok sayfa geçmiş yine bi de telden girdim takip etmesi zor oldu ama bitirdim yarın bende menümle geliyorum inş bu son olur artık 6lı rakamlar istiyoruumm
hoşbuldum :)
yaa bişi dicem ben bu yeşilçayı hiç sevmiyorum çaykurun tenekesini almıştım onunda tadı kötü geliyo sallamaları da sevmiyorumm
napıcam form çayı içsem sadece olmamı :)
birio mıdendekı canavarı durdursun ben 3 ay once yanı dıyetten once esımle carsıda sıparıs verdım 6 dılım normal pızza geldı 3 dılımı zor yemıstım taaa o zamndan ellımıs demekkı kılo verecegım mıdemın kuculecegı :)bu arada 63 kg de 38 benden ckk ıyı kendımı hayal ettım de 46 -44 gıyıyordum sımdı ustumdekı etek 42 beden ve haıfı donuyyyooooooooo
hiç bu açıdan düşünmemiştim
bize gelmez o zamn günde 3 lt su içiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?