70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar beni hatırladınız mı bilmem bi ceee diyip kaçar gibi oldum çünkü sürekli denememe ragmen topice giremiyordum okuyorum ama yorum yazamıyordum en sonunda sitedeki yaşanan sorunlara bildirdimde haloldu çok şükür 2 gündür yediklerime dikkat edebilmeye başladım çok uzun zamandır her sabah bugün başlıyorum diyip 1 saat sonra unutuyordum ama çok şükür 2 gündür tam anlamıyla olmasada az çok başlayabildim bu bile benim için çok büyük başarı

bide ben halen çikoyu 2 saniyede bitiriyorum
sonrada diyorum noldu yedinde boyunmu uzadı
tadına bile varamadan bitti diyorum

slm canım.Al bendede okadar.valla sanki beni anlatmışsın canım.2 çocukla buraya vakit ayırıp muhabbete katılmak çok zor oluyo.aslında çok istiyorum ama mümkün değil neyazıkki.yalnız ben buraya yazamasamda sanki hergün ne yediğimi sizlerle paylaşıyormuş gibi düşünüp ona göre seçmeye çalışıyorum öğünlerimi.bunun faydasınıda gördüm.
gerçi bu hafta oğlumun doğum günü işi bozdu.bide tam diyom bugün bozmıcam diyeti.o gün de bi komşu çıkıp geliyo.işte o zaman işler karışıyo.almıyorum tabi yine dikkatliyim yeme hususunda ama veremiyorumda malesef.
cumaya birgün kaldı.umudum yarına.en azından 300-500 gr.da olsa vermem lazım.

dışarda gök gürüldüyo.yağmurlu hava.güneşi görmek istiyom artık.

Son düzenleme:

aynen valla ne güzel sölemişsin.ben bide yemeden önce kokluyorum şöle bi.ohhhh diyom kokuya bak be.

umay nacizane bi tafsiyede bulunmak istiyorum ben 62 kiloyken birtürlü 60 a düşemiyorum diye kendimi yedim bitirdim ama çok sıkıldıgım içinde içimden bişiy yapmakta gelmiyordu hem bişey yapmayıp hemde çok kafaya takınca çok ters tepti bende şuan o 62 kiloyu bile arar oldum o dönem öyle bi bunalmışımki diyetten düşünmekten resmen yemege saldırdım bence kalan 2 kilo için biraz rölantiye alın kendinizi ve korumaya alın nezaman tam anlaıyla kendinizi hazır hissederseniz ozaman kaldıgınız yerden devam edin

ah canım zaten biri gelmesede çocuk peşinde koşmaktan stresten atıweriyorsun ağzına bişeyler..ama ben inanıyorum wereceğiz bu kiloları we çıtır anneler olacağız.herkeste dicekki aaaaaa2 çocuğu war kadın doğurmamış gibi.....

topikten mi gidiyorsun

ben bide çocuklara yedirir kalanıda kendi ağzıma atardım.
şimdi çoğu zaman tutuyorum kendimi ama bazende alışganlık herhalde hoooppp ağzıma.sonrada canımı sıkmayım diye teselli ediyom kendimi.bukadarcıktan bişi olmaz canım
canım bende inanıyorum gitcek kilocuklar.kaldıki öle abartılacak bi kilodada değiliz şükür..etrafıma bakıyom bazende benden kilolu bekar kızlar görüyom.diyom ben en azından 2 çocuk dünyay getirdim.öle düşünüp rahatlatıyom kendimi.ama benden zayıflarıda görüncede hevesleniyom.imkansız diye bişi yok.mademki hedeflediğimiz bişi var.eninde sonunda olcak.biraz sabır sadece...

anlıyorum seni canım bende her sabah mama hazırlamaktan elimde poşet işe gitmekten sıkıldım.
işin kötü tarafı sizler bari kilo verdiniz ben ver al ver al 70li rakamların altına inemedim gitti
2 gün yaptım bende bugün yapmadım canım.bacağım felaket oldu yürüyemez oldum.bi anda çok zorladım sanırım.yarın dewam edeceğim..
yaptım ama resmen sürüne sürüne.
sabah iş var ben yatar kızlar hepinize iyi geceler

bu seferde yorum yazmadan son yazılanları güncellemiyor pc im en son yorum yazdıgım sayfadan sonraki yorumları göremiyorum sayfalar çıkmıyor neden böyle oluyor anlamadım

ben bugun malesef dogru duzgun basliyamadim normalde hep tutarim kendimi bugun oyle olmadi yaa
carsida gezdik yengemle cok acikmistmm cikolata yedim walla sonra eve geldim makarna yedim ya iyi baslamistm sabah 2 haslanmis yumurta yiyerek ama gerisi gelemedi malesefff.
yarinn kesin tutacagim kendimii kizlar ve yarin sogan suyuna basliyacagimmm aranizda sogan suyunu kullanan varmi?

Canlarım benim ben odamı topladım da azcık bi bakayım dedim.

Şimdi kaçıyorum gözümden uyku akıyo ama azcık ders çalışmam lazım

evet canım menü yazmak çok faydalı gerçekten bakalım inşallah oturtabilirim düzene

Ne çok sayfa geçmiş yine bi de telden girdim takip etmesi zor oldu ama bitirdim yarın bende menümle geliyorum inş bu son olur artık 6lı rakamlar istiyoruumm

hoşbuldum :)

yaa bişi dicem ben bu yeşilçayı hiç sevmiyorum çaykurun tenekesini almıştım onunda tadı kötü geliyo sallamaları da sevmiyorumm
napıcam form çayı içsem sadece olmamı :)

hoşgeldin canım
yeşil çayın içine limon koy o şekilde içmeye çalış
ben de sevmezdim o şekilde alıştım şimdi limonsuz da içebiliyorum
form çayı olabildiğince içme derim
tuvalet sorunun olunca içersin ya da 2-3 günde 1 tane olabilir.
bağırsak tembelliği yapıyor onlar içinde sinameki olduğu için
7 otlu çay, 5i bir arada, yeşil çay, ıhlamur benim içtiklerim
içine çubuk tarçın atarak da içebilirsin kan şekerini düzenliyor

benim bi de üstüm kalındı bacakla ilgili sorunum yok şükür
üstümün de 38e indiğini görmek benim için mucize gibi bişey şükür..

hiç bu açıdan düşünmemiştim
bize gelmez o zamn günde 3 lt su içiyoruz

evet bize gelmez bence de
ben çok tuvalete gittiğim için cesaret edemiyorum almaya
sürekli aklımda tuvalet

nassınız gızlar bugün çok görüşemedik ösledim yafff :)

yaaaa bişey diycem bebişler nie daha dikkatli olmaya çalıştıkça daha fena oluyo herşey bir gün kaçamak yapıyosun ertesi gün kg olarak dönüyo ama bir hafta açlıktan geber zorla beş kilo ver

theolog cuğuum bisden başka kimse yok herhalde bi biz yarasa cinsindeniz :) herkes mışıl mışıl uyuyor :) nasılsın bu arada bacım sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…