70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam yavrılarr:80:
hoşgeldin yavruuuuuu

1. leveli kaç gün yapmak gerekiyor acaba
ben düzenli yapamıyorum gerçide
başlasamda arkası gelmiyor yarım kalıyor çoğunlukla
menün içinde bişey diyemiycem
akşam kahvaltı yeme durumuna deneyimli kısçeler cevap versin bana kalırsa uyar
yada şey yapabilirsin kalorilerini hesapla bide anayemeğin kalorisini hesapla hangisi azsa onu yersin

eet canm önüm acık malesf
aksm cekermde koyarm artık
a yyyyyy hemen gıdeym alayım ozamnsa ckulata 5 tane 10 tane

selam yavrılarr:80:

Selam canım.

2. günüm bugün canım.
Ben normalde de meyve pek aramam.
Dün kavun kesmişti annem içim gitti accık ama unuttum gitti.
Seyire geçince hftada bi tartılıyım bari.

oh bitti sonunda tam yarım saattir okuyorum
bugğn izinli olduğum için geç kalktım yeni kahvaltı yapıcam :)
1 dilim çavdar ekmeği peynir domates yeşil çay :120:

sonrasını bende bilmiyorum bismillah diyip başlıyorum devamı gelir inş :)

gun ıcerısınde kacamak yapmıcm dıe yemn et sekr

accık geciktim bugün napanız nassınız cümleten :)

cenabı HAK'dan iyi olmanızı temenni eder küçüklerimin yanacıklarından much büyüklerimin ellerinden tokalarım aramızda kimseyi yaşlı görmüyorum çünküüm elhamdülillah hepimiz dazeyiz :) yaş 70 olsa bilem işi biten yok aramızda
yaaa şu dukan bi anlatsanıza arkadaşımdan isteyemem kızı çok delirttimde bu konuda bilmişlik falan işte şimdide yüzüm tutmuyo :/

çuku diyetini duyan var mı aranızda varmıymış öle bişi :? anam yapmayın beni dellendirip yoldan çıkarmayın sonra bi yerim bi yerim :)
yok yafff ben çuku sefmem ki sadece merak ettim şaka mı bu gerçek mi diye ?:)

10 gün ama dvd de kendinizi hazır hissedince geçebilirsiniz diyor. ben pazartesi geçmeyi düşünüyorum2. level a çünkü zaten hazır sayılırım :)
menülerimi kalori sepetine giriyom canım zaten günde 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum

sakın heee kavun falan :/ forum girişinde uzman yazılarını oku bak ne diyo makarna ,pattis,muz,kavun bide bişi daha şimdi aklımda diil kesiin kes uzak dur diyo!

pardon sizler ismen tanıştınız mı burada kendimi tanıtmam gerekiyor mu tam olarakdan yane :? böle yeter mi?yoksa :)

e yeterse nie kimse şu dukkanı anlatmıyo ağliyceeem 70 kg yapıştı bana gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…