70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok çok cozutmadım uyguna aldım
eğer kargo bedava olmasa ayrı markalardan aldıgım için ekstradan 5+5
10 lira kargo parası verecektim

bende pant çanta falan almıştım bi de tişört falan pantalon olmadı çanta güzel çıktı da tişörtlerde incedi baya ondan almıyom bi daha :)

bende pant çanta falan almıştım bi de tişört falan pantalon olmadı çanta güzel çıktı da tişörtlerde incedi baya ondan almıyom bi daha :)

pantolon almam bn bide ayakkabı almam
ikisindede sorunluyum çünkü
ama elbisede hangisinn olacağını kestirebiliyorum
benm vaktim yok alışverişe çıkmaya bide uygun nette bayağı
bazı mallar kötü çıkabiliyor
ben şimdiye kadar 2 elbise aldım 2 sininde yeri çok güzel çıktı
memnunum yani
bu tşörtleride bu sezon giysem yeter zaten çabuk sıkılıyorum

cok guzller seker ozellıkle sıyah elbıseye bayldım bıttım
gule gule gıy cnm benm

cnm cok begndm yesl elbıseyıde
yuesıl hastalıgı basladı bnde
herseyımı yasl ıstıorum mesela
vucut tıpımzde aynı

sağol canım begenmene sevindim
bende yeşişi pek sevmezdim eşimden bulaşır oldu artık seviyorum
sende basen yokki
o elbisede bsenlerim pek belli olmamış

ama çok sinir olmuştum pant. ilk hedefim o pantolona girmek düğmesi kapanmamıştı galiba tam hatırlamıyorum bulup çıkarcam ortaya güle güle giy bakalım :)

sakın heee kavun falan :/ forum girişinde uzman yazılarını oku bak ne diyo makarna ,pattis,muz,kavun bide bişi daha şimdi aklımda diil kesiin kes uzak dur diyo!
1 dilimcik kavun ya
Eki Görüntüle 433079 Eki Görüntüle 433077 Eki Görüntüle 433078
bunları aldım
mavi tşörtle siyah elbise 40 beden (l)
kırmızı standartmış dikkat etmemişim

hangi siteeeeeeeeee
ay bana da bazı standart beden ler çok iyi oluyor ama bazılarının kolları özellikle çok sıkıyo. tabii bu kadar tombiş kolun olrsa
eritecem bu kolları
kız baaaaaaaal şu lahana taşıma spor merkezi nerede

minecim her level 10 gün yapılıyo,10 günden sonra bir sonraki levele geçiyosun
ben geçen gün tüm levelleri izledim,çok zordu yaaa..
salı günü 2.levele başlıycam ama korkuyorum valla

minecim her level 10 gün yapılıyo,10 günden sonra bir sonraki levele geçiyosun
ben geçen gün tüm levelleri izledim,çok zordu yaaa..
salı günü 2.levele başlıycam ama korkuyorum valla

Allah kolaylık versin canım, 30 gün sonra Jennifer Lopez olcen valla? Kocan artıkın görünce olur.

canım ben de kalori sepetini kullanıyorum ama herşeyi yediğim halde çoğu zaman 1000 kaloriyi tutturamıyorum bile,hep daha az oluyo
hata mı yapıyorum diycem ama faydalı hiçbişiden kısmıyorum ki,abur cubur yok,bi de porsiyonlarım daha az o kadar
bi de benim ileri derecede kedi korkum var canım,haftada 3-4 gece karabasan şeklinde görüyorum o derece yani
senin avatarın çok korkunç,rüyalarımdaki gibi(
senin yorumları okurken resim görünmeyecek şekilde yapıp öyle okuyorum

Allah kolaylık versin canım, 30 gün sonra Jennifer Lopez olcen valla? Kocan artıkın görünce olur.

kocam her hafta farklı görüyo beni zaten,çok mutlu oluyorum canım
bizim vana dönüşümüz yaklaştı gibi,gerçi nerden baksan 1 ay var ama olsun,7 aydır ayrı olan için 1 ay su gibi geçer
bu 1 ayı çok iyi değerlendirmek istiyorum o yüzden,jillianı da tam yapmış ve artık şekillenmiş olurum inşallah
dün eşim birlikte 5 günlüğüne ist'a gidelim,değişiklik olur dedi
ilk başta çok cazip geldi ama bi hesapladım ki jillianın bitmesine 7 gün kalıyo
bgn ikna ettim gitmeyelim diye,hem sporum yarım kalacak hem de deli gibi yiyip kilo alıp döncem
martta gittik en son ve ben 4 günde 2 kilo aldı,o gün de dönüm noktam oldu zaten,o günden beri topikteyim

ay kıyamam ama ben avatar olarak hep pisi kullanırım kız. dur sana birazdan tatlı bir pisi avatarı yapayım olur mu?

ay kıyamam ama ben avatar olarak hep pisi kullanırım kız. dur sana birazdan tatlı bir pisi avatarı yapayım olur mu?

tatlısı da pek açmıyo beni canım:))
nedenini bilmiyorum ama anormal bi korku var üstümde
küçükken de kötü bişi yaşamadım ama elimde değil
psikoloğa bile gittim bu yüzden
8 haftalık bi program verdi,aşama aşama ve ben bi petshopta yavru bi iran kedisini elime aldım
ondan sonra tekrar döndü üstüme ve atamıyorum şimdi

rüyada görülen pisiler etrafınızdaki içten pazarlıklı hanımçeleri temsil eder biiir yaramaz hizmetçi başınıza iş açabilecek hizmetçileri temsil eder ikii üç harflileri temsiil eder diye duymuştum ama ondan çok emin diilim aslında seni korkutmama ya çalışıyorum eder yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…