70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bunları biliyorum canım
ben sadece rüyamda korkmuyorum ki..
yolda uzağımdan geçse titriyorum korkudan
balayında ist'da ortaköyde yürüyoduk eşimle
yol kenarında çöp dökmek için küçük cepler var ya
ordan geçerken kedi gördüm ve yola atladım bilinçsizce
eşim elbisemden tutup zor çekti beni,
kocaman bi belediye otobüsünün altında kalıyodum nerdeyse

aynı sey bende de war
kedı sesı duydugum zamn baslardm aglamaya kucukken
smdıde hala korkarım
haywnlara sewerm ama dokunamm yaklasamam kesnlıkle
kedı de cok ayrıdır benm ıcın
kedıye goreym 5 metre uzagndan gecerım
hep ustume atlıck gbı gelıo

ben de öyle canım yaaa
eşimle hasret kalırız yazın dışarda oturmaya
geçen yaz otelde kedi vardı,o sıcakta içerde yemek yiyen bi biz vardık
son 2 gün de şezlonglara dadandı kedi,yemek saatine kadar sudan çıkamıyodum

en çok gözlerinden kuyryk hareketlerinden ve sırtından korkuyorsan asıl korktuğun kedi değildir misal geceleri dışarda gördüğün zaman pencereden uzun süre izleyemiyorsan boyunun uzar gibi olduğunu düşünüyorsan korkun pisiden diildir...

hahahayyy
kendımı goruorum suan
bızde oleyz
tartısıoruz bazen bu korkularım yuzunden
bı kere arkdslarla otururken kucagıma kucuk kedı cıkmıs hıc fark etmıoırum elıme yumusak bısı
degdı baktım kedı
nasıl cırlama ama bende
korkudan delıler gbı agladım

eğerkine böle tüylerinden gıcıklanma sesinden irkilme tırnakları ve tüy dökmesi gibi şeylerse korku diil zaten tiksintidir,yok kedinin adı bile korkutuyor diyosan ozaman kedi fobin vardır

kocaman köpekler geçer yanımdan,hiç korkmam
ellerim,severim hatta
tavuk,kuş gibilerinden huylanırım ama kedi başka bişi bende
blackcat'in avatarından bile korkuyorum,nasıl bişi anlayamadım
yürüyüşü,kuyruğu,kemikleri,gözleri,sesi ve daha sayamadığım en ince ayrıntısına kadar korkutucu geliyo bana

KORKUNUN KENDİSİNİ YENİN BACIM!ondan korkuyorum nundan korkuyorum yaparsın başaramazssınız korkumdan korkmuyorumu başarın.yaaaaa benim gördüklerimi görseniz yaşadıklarımı yaşasanız ölürdünüz herhalde :)

ben bi de kokusunu alıyorum sanki
gittiğimiz yerde küçük bebek gibi huzursuzlanmaya başlarım
aşkım kedi var burda derim ama görünürde bişi yok o anlık
eşim bissürü laf sayar hani nerde,gelse kovarım der ve 2 dk çekmez kedi gösterir kendini

kedilerle mi ilgili yaşadıkların canım??

kedilerle başladı zaten o yüzden sana yen onu diyorum yen onu lütfen başaracaksın inan pisikolokların dediği gibi elleyerek okşayarak olmuyor bazen bazılarındaki gerçek kedi korkusu olduğundan onlarda işe yarıyor ama gerçek kedi korkusu diilse korktuğuna kimin patron olduğunu göstermelisin ben yılandan bile korkmazken kedi korkusuı vardı bende ama başardım başarmak zorunda kaldım sen zorunda kalmadan başar lütfen arkadaşım!

Güle güle giy canım, hangi site, ne kadar fiatı?

vip dükkan sitenin adı
kırmızı badi:5 tl
mavi tşört:8 tl
siah elbisede:19 tl

yani hepsine 32 tl verdim
kargo ücretide yok

Son düzenleme:

bir iki defa cırlayıp kaçcaksın ama sonunda o senden kaçmaya başladığında kendini patron gibi hissettiğinden ikiniz karşılaştığınızda o yolunu değiştirecek çünkü onlardada hissiyat var

ben birazcık gider kızımla oynıycam yemeğini yedircem ve biraz eşya toplıycam ayyyy ayy ev taşımak ...........

keşke elimde olsa canım
bi ara babam bi hocaya anlatmıştı bu durumu
bana bi muska yaptı adam,
ondan önce rüyamda hep saldırırdı kedi bana
muskadan sonra yine görüyodum rüyamda ama hepsi çakıl taşı kadar olmuş
ve değil bana saldırmak,yerlerinden kıpırdayacak halleri bile yoktu
o muska yurtta kayboldu ve yeniden korkulu rüyalarım arttı
senin yaşadıklarını da çok merak ettim şimdi

bir iki defa cırlayıp kaçcaksın ama sonunda o senden kaçmaya başladığında kendini patron gibi hissettiğinden ikiniz karşılaştığınızda o yolunu değiştirecek çünkü onlardada hissiyat var

o hissiyatları benim ondan korktuğumun farkında canım
ne de yapsam benden korkmuyolar,kaçmıyolar bile

bi ara anlatırım şeker ama tahminim gibi sen kediden korkmuyosun da merak etme başarıcaz ALLAH'IN izni ile :) aşama aşama

bikere ayetel kürsii ezberle muhakkak oku son ayetini üç kez üst üste oku sık sık özellikle yatarken bak görcen rüyanda bile okuycaksın :) zamanla

ya ben bi iznillah RUYALARIMA KEDİDEN SONRA BAŞKA BİŞİY DADANDI ondan bile kurtuldum kalbine güven ALLAH'A dayan gücü yüreğinde hisset zorla!

bi ara anlatırım şeker ama tahminim gibi sen kediden korkmuyosun da merak etme başarıcaz ALLAH'IN izni ile :) aşama aşama

bikere ayetel kürsii ezberle muhakkak oku son ayetini üç kez üst üste oku sık sık özellikle yatarken bak görcen rüyanda bile okuycaksın :) zamanla

ya ben bi iznillah RUYALARIMA KEDİDEN SONRA BAŞKA BİŞİY DADANDI ondan bile kurtuldum kalbine güven ALLAH'A dayan gücü yüreğinde hisset zorla!

tamam canım,çok sağol yardımın için...
müsait bi zamanında tekrar görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…