rüyada görülen pisiler etrafınızdaki içten pazarlıklı hanımçeleri temsil eder biiir yaramaz hizmetçi başınıza iş açabilecek hizmetçileri temsil eder ikii üç harflileri temsiil eder diye duymuştum ama ondan çok emin diilim aslında seni korkutmama ya çalışıyorum eder yani
tatlısı da pek açmıyo beni canım:))
nedenini bilmiyorum ama anormal bi korku var üstümde
küçükken de kötü bişi yaşamadım ama elimde değil
psikoloğa bile gittim bu yüzden
8 haftalık bi program verdi,aşama aşama ve ben bi petshopta yavru bi iran kedisini elime aldım
ondan sonra tekrar döndü üstüme ve atamıyorum şimdi
aynı sey bende de war
kedı sesı duydugum zamn baslardm aglamaya kucukken
smdıde hala korkarım
haywnlara sewerm ama dokunamm yaklasamam kesnlıkle
kedı de cok ayrıdır benm ıcın
kedıye goreym 5 metre uzagndan gecerım
hep ustume atlıck gbı gelıo
ben de öyle canım yaaa
eşimle hasret kalırız yazın dışarda oturmaya
geçen yaz otelde kedi vardı,o sıcakta içerde yemek yiyen bi biz vardık
son 2 gün de şezlonglara dadandı kedi,yemek saatine kadar sudan çıkamıyodum
ben de öyle canım yaaa
ben de öyle canım yaaa
en çok gözlerinden kuyryk hareketlerinden ve sırtından korkuyorsan asıl korktuğun kedi değildir misal geceleri dışarda gördüğün zaman pencereden uzun süre izleyemiyorsan boyunun uzar gibi olduğunu düşünüyorsan korkun pisiden diildir...
hahahayyy
kendımı goruorum suan
bızde oleyz
tartısıoruz bazen bu korkularım yuzunden
bı kere arkdslarla otururken kucagıma kucuk kedı cıkmıs hıc fark etmıoırum elıme yumusak bısı
degdı baktım kedı
nasıl cırlama ama bende
korkudan delıler gbı agladım
KORKUNUN KENDİSİNİ YENİN BACIM!ondan korkuyorum nundan korkuyorum yaparsın başaramazssınız korkumdan korkmuyorumu başarın.yaaaaa benim gördüklerimi görseniz yaşadıklarımı yaşasanız ölürdünüz herhalde :)
kedilerle mi ilgili yaşadıkların canım??
1 dilimcik kavun ya
hangi siteeeeeeeeee
ay bana da bazı standart beden ler çok iyi oluyor ama bazılarının kolları özellikle çok sıkıyo. tabii bu kadar tombiş kolun olrsa
eritecem bu kolları
kız baaaaaaaal şu lahana taşıma spor merkezi nerede
Güle güle giy canım, hangi site, ne kadar fiatı?
kedilerle başladı zaten o yüzden sana yen onu diyorum yen onu lütfen başaracaksın inan pisikolokların dediği gibi elleyerek okşayarak olmuyor bazen bazılarındaki gerçek kedi korkusu olduğundan onlarda işe yarıyor ama gerçek kedi korkusu diilse korktuğuna kimin patron olduğunu göstermelisin ben yılandan bile korkmazken kedi korkusuı vardı bende ama başardım başarmak zorunda kaldım sen zorunda kalmadan başar lütfen arkadaşım!
kedilerle başladı zaten o yüzden sana yen onu diyorum yen onu lütfen başaracaksın inan pisikolokların dediği gibi elleyerek okşayarak olmuyor bazen bazılarındaki gerçek kedi korkusu olduğundan onlarda işe yarıyor ama gerçek kedi korkusu diilse korktuğuna kimin patron olduğunu göstermelisin ben yılandan bile korkmazken kedi korkusuı vardı bende ama başardım başarmak zorunda kaldım sen zorunda kalmadan başar lütfen arkadaşım!
bir iki defa cırlayıp kaçcaksın ama sonunda o senden kaçmaya başladığında kendini patron gibi hissettiğinden ikiniz karşılaştığınızda o yolunu değiştirecek çünkü onlardada hissiyat var
keşke elimde olsa canım
bi ara babam bi hocaya anlatmıştı bu durumu
bana bi muska yaptı adam,
ondan önce rüyamda hep saldırırdı kedi bana
muskadan sonra yine görüyodum rüyamda ama hepsi çakıl taşı kadar olmuş
ve değil bana saldırmak,yerlerinden kıpırdayacak halleri bile yoktu
o muska yurtta kayboldu ve yeniden korkulu rüyalarım arttı
senin yaşadıklarını da çok merak ettim şimdi
keşke elimde olsa canım
bi ara babam bi hocaya anlatmıştı bu durumu
bana bi muska yaptı adam,
ondan önce rüyamda hep saldırırdı kedi bana
muskadan sonra yine görüyodum rüyamda ama hepsi çakıl taşı kadar olmuş
ve değil bana saldırmak,yerlerinden kıpırdayacak halleri bile yoktu
o muska yurtta kayboldu ve yeniden korkulu rüyalarım arttı
senin yaşadıklarını da çok merak ettim şimdi
bi ara anlatırım şeker ama tahminim gibi sen kediden korkmuyosun da merak etme başarıcaz ALLAH'IN izni ile :) aşama aşama
bikere ayetel kürsii ezberle muhakkak oku son ayetini üç kez üst üste oku sık sık özellikle yatarken bak görcen rüyanda bile okuycaksın :) zamanla
ya ben bi iznillah RUYALARIMA KEDİDEN SONRA BAŞKA BİŞİY DADANDI ondan bile kurtuldum kalbine güven ALLAH'A dayan gücü yüreğinde hisset zorla!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?