70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yedim valla canım ya diyette olduğumu bilseler de getirip zorluyolar daha ne kadar zayıflıycaksın iyisin işte diyolar birde!!bebeğimi durmadan emzirmem lazım bugün )

dingil kelebeklere çok güldümkaynana bu varoluş sebepleri psikoloji bozmak

Aynen öyle. Her aradığımda canımı sıkacak bişey diyo yada yapıyo yani.

Yarın görmek zorunda kalıcam kendisini. Baya bi saat hemde. Nasıl katlanıcam bilemedim ya.

Aynen öyle. Her aradığımda canımı sıkacak bişey diyo yada yapıyo yani.

Yarın görmek zorunda kalıcam kendisini. Baya bi saat hemde. Nasıl katlanıcam bilemedim ya.

Allah kolaylık versin canımm..ben geçen yıla kadar kaynanamı çok severdim.geçen yıl bazı şeylere kırıldım ve çok soğudum.eşimin hatrına bişey demiyorum ama bazen sinirlendiriyor benimki de.ama napcaz katlancaz necburen.sen de duymamaya çalış canını sıktığına değmez.

hepimizin anası birer kaynana bizlrde kaynana adayı ama kocişlerin anasına gelince zorumuza gidiyo e bide tersini çevirin bakiim :) ALLAH'IM barim biraz seviyim kendimi şöyle bi övgüler yağdırıym kendime kız ben ne sabırlı ne haliim ne melek hatunmuşum yaaaa :)

yaaa öz kaynanamdan tutta üveyine kadar başımdan geçenler yinede hepsinide seviyom ALLAH gidenin mekanını cennet etsin diğerinede hayırlar versin nolcak yaa üç günlük dünya
boşverin güzeller napsalarda siz sırnaş sırnaş sarılın boyunlarına bakın en fazla beşincisinde onlarda size yanaşacak gerçek bak :)

acaba diyorum ben rahmetli babaannem ve dedemede baktımda ondan mı ağır gelmiyor bana büyükler kız ben elin büyükleri bile çok severim te sohbetinden bakımına bilmem ki artık :)

sitenin alışkanlıklarına zarar veriyo bu polyanna diyceksiniz şimdi :)

bence de maşallah senin gibi olmayı isterdim doğrusu.açıkçası ben çok tahammüllü bir insan değilimdir işime karışılmasını hiç sevmem mesela .kendii işimi kendim görürüm kimseden yardım akıl istemem zorla verenlerede deli olurumee kaynana da gagasını sokar herşeye tabiama kırmam kalbini belli etmem hiçbişey kendimi yerim sadece ..öyle işte..aman iyi olsunlar sağ olsunlar eşimin anne acısını çekmesini istemem hiç.Allah sağlık ömür versin hepsine,bizim annelerimze de..

Dayancaz artık napalım. Kocaman kadın benimle uğraşıyo ya deli mi ne

Amaaaa ben bilirim yapacağımı ben hiç altta kalırmıyım telefonda cevabımı yapıştırdım zaten.

Yarın sevdicek gelsin bakalım. O zaman görüşürüz artık

Bende tahammül edemem bu tür şeylere. Umrumdada değil açıkcası. Evlenene kadar görürüm kendisini.

Ben söyledim açık açık turgaya da istemiyorum dedim gelmesin dedim bende gitmem dedim.

Oda tamam evi ararsa açmayız falan dedi saolsun sevdiceğiim çok destekliyor ya

canım benim
resim isteriz biz karar veririz güzel mi kötü mü olmuş

bazen aklında olcağına midende olması aha iyi oluyor canım sıkma canını önümüzdeki günlerde telafi edersin.38 bedene girmek kadar mutluluk verici bişey yok dimi tebrik ederim

engel olamadım ama resmen ya çok enteresan bi andı benim için
benim bi de üstüm kalındır o yüzden üst taraf 38e girince çıldırmamak elde değil

güzel güzel okuyordum ki şerbetli tatlıyı görünce gözlerim pörtledi
kız yarın cuma yapılır mı hiç bu

ayy yarın geliyor dimi çok heyecanlı
sağ sağlim kavuştursun Rabbim inşallah
kaynanan da ne diyor ki ya niye böyle yapıyor yüz yüze bakcaksınız niye kırıyor ki seni
benimki çok şükür çok iyi biri aman Allah bozmasın :18:

Bu şapşal kaynana bana bi paket çikoya mal oldu işte

he valla bi güzel indirdim mideye neyseki dilek yok şuan yoksa yolduydu saçımı başımıAllah büyük daha önce mucizeler yaşadım yine umuyorum..
ben kaçıyorum artık yarın görüşürüz istediğimz rakamları görmek dileğiyle

ben kayın valıdelerle yasıyorumm ve hıc ole sorunum yok ve 5 yıl olacak beraber oturuyoruzzz ve hıc ole sorunumuz yok yaa her zaman senın bır altını dusunursen hıc sorun goruzlmezz tabı ınsanız bızde kırılırız uzuluruzz ama tevekkul etmek en iyisi yanı her kotu durumda bır ust kotusunu dusunursek o ankı sınır stres sabırsızlık doyumsuzluk ortadan kalkar ınsll bacılarımmm

bahanee olmus hanı senındeee heeeeeeeeeeeeee tatlım uzulme estagfurullah cek ınsl... neyse ben spor yaptım terım sogumadan dus alımda gelımm konusuruzzz

sabah

1 dilim tam tahıllı ekmek
ara
10 tane kiraz
öğlen
yok(kahvaltı geç olduğu için)
ara
2 kuru incir
1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam

Evet canım geliyor yarın sonunda bitti. İnşallah sağsalim bi insin uçaktan bi sarılıyım kendime gelicem.

Ben böyle sinirleniyorum sonra işte daha da şeytanlaşıyorum. Kaşınıyo yani. Ben napıyım. Bu daha ne ki.

Evlenince görüşcez onunla.

Canım zaten bütün kaynanalar kötü değildir illa ki arada çıkar bi kaç kişi

Ama benim ki şeytana papucunu ters giydirir. Bende o papucu düzeltirim. Öyle birbirimizi yiyip duruyoruz işte.

Kayınvalideden anne olmaz ben bunu bilir bunu söylerim
aferin al böyle gardını
ayrıca çok sevindim canım sevdiceğinle bir ömür mutlu olun

bugünkü menüm

sabah
1 salatalık
1 dilim peynir

ara
1 kivi
4 kayısı

öğle
6 yk taze fasulye
1 activia yoğurt
1 nuget

ara
1 portakal

akşam
8 yk taze fasuye
2 dilim tam buğday ekmek
salata
ayran

oöğlen yetöedimi ablam midene taze fasulye neden makarna yedinkii ,3 tane kurabiye de nedir cuma öncesii+o akşam menünde patates falan

ıı-ıh seni acilen toplamalıyız biz ablamm sakın darılma ama gerçeklerle yüzleştirmeliyiz seni :26::26:

leynnn attı kaynanaya suçu yedi çkoyuu bahaneye bakk al sana bunlar

cuma öncesi kaynanaın lafına bakılıp çikomu yenir gel bakem sen accık seveyim saçlarını

kuzum onlar yaşlı daha sen evlenmeden böyle takarsan kafana ohooooo evlenince çok yıpranırsın (hem kendini hem eşini)

o yüzden benim eşim şöyle der hep bana hee de geç der kafana göre takıl der

zıtlaşınca dahada kopuyor teller yoksa

gel anacazım senn öpüşüp koklaşıver 1.de cevap almazsan emin ol 5. sinde cevap alırsın

boşver canım dünyada inan bundan daha önemli dertler olabiliyor bazen

eşinle mutlu mesut hayatını yaşamana bak elinden geldiğincede ssabırlı olur inanki karşılığını alırsın ki ben alıyorummmm arada şarteller atar bendede ama ikimizde birbirimizi anlayışla karşılarız insanoğlu hergün mutlu olmak zorunda değil

ne demişler sadece ana kız bile kavga ediyorlar kaldıki kaynana gelin neden kavga etmesin yanii iştee öyleee

Son düzenleme:

bence menünde sabah az olmamışmı canım :26:
en azından o akşam yiyeceğin ekmeği sabah yeseydin sindirmesi daha kolay olmazmıydı ki taze fasulyede kalori çok var demişlerdi diye hatırlıyorum sanki :448yemek kaşığı +2 dilim ekmek fazla kaçmış sanki :26:)

slm ptty canım..sen yarın kilo wermiş olacaksın sanırım.ama ben olamayacağım..cidden weremiyorum artık..yok yok gitmiyor..69da takılı kaldım..kaldıkçada şeytan dürtüp duruyor..yeeee yeeeee weremiyorsun boşa diyet yapıyorsun diyeeee..werdiğimi görsem hırslancam ama yookkk yokkk...haziran sonuna bari 5 kilo wersem ama yok anam gitmiyor..yapıştı bu yağlar bana sülük gibi..

tavuk
corba
salata
yogurtlu semız otu

aksam menumm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

gecmıse sonra bakarım ınsl...gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aksam yemegınde

-2/3 catal karısık salata
-1 kepçe yayla corba
-2 tavuk but(kendı yagında teflonda bol baharatladım )abarttım heralde 1 but yıyecektım esım yemeyınce dayanadımmm ne yapimm ama durrr!!!!!!!!!

onu yıyen sen mısın bugunkı 45 yürüyüşe dk ek olarak

35 dk leslie yaptım..ter içinde kaldım dusa kostum bırazdan mekıkde cakecegımmm heheheh iyimi bu peki???

sabah
Eki Görüntüle 433508
1 dilim tam tahıllı ekmek
ara
10 tane kiraz
öğlen
yok(kahvaltı geç olduğu için)
ara
2 kuru incir
1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam
Eki Görüntüle 433511
cok tatlı gorunuyor menunn canım:)) şifa olsun oh ohhhh

selamunnn alykümmmm

ve aleyna aleykum selam seker:))

olsun sen genede takma kafana ılerde o sana kg ,snir,stres olarak ve bunun gıbı gereksız ve zararlı seyler olarak gerı doner ve sen daha nısanlıyken mıbole sınız sekerrr
bugünkü menüm

sabah
1 salatalık
1 dilim peynir

ara
1 kivi
4 kayısı

öğle
6 yk taze fasulye
1 activia yoğurt
1 nuget

ara
1 portakal

akşam
8 yk taze fasuye
2 dilim tam buğday ekmek
salata
ayran
aksam hoppppppppppp dur!! olmus sabah mıni aksam maxi olmus tatlım dıkkat et 2 ekme ben sadece sabahları yıyorum oda 1 dılım tamam ekmegı seversın ama gunduz tuket tatlımmm yazık olur sana yoksa bırde yarın tartı gunu ohh ohhh
evet anne kız ıle cosuyor kaynana gelın neden cosmasın ama her zaman bır alltakı kotu olanı dusunursek halımıze cok cokk sukur ederız ınsallah:))

bencedeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…