yedim valla canım ya diyette olduğumu bilseler de getirip zorluyolar daha ne kadar zayıflıycaksın iyisin işte diyolar birde!!bebeğimi durmadan emzirmem lazım bugünO kadar da yüz karası değil canım ya. Patates ve kurabiye bozmuş
:26: Şerbetli tatlı kötü olmuş gerçekten. Israr eden insanlar yüzünden misafirliğe bile gidemiyorum.
Biliyorum beni rahat bırakmayacaklar. Neyse hiç olmaz sütlü olaydı eyyydi de olmuş artık. Toparlarsın
Canım akşam yemeği yemek istemiyo hiç. Midem şuan uçuşan kelebeklerle meşgul.
Yormayım kendisini.
Müstakbel kaynanaya rağmen uçuşuyo bu dingil kelebekler.
Kaç aydır ilk kez aradım ama kadın beni dağıttı gene psikolojimi bozduuu
yedim valla canım ya diyette olduğumu bilseler de getirip zorluyolar daha ne kadar zayıflıycaksın iyisin işte diyolar birde!!bebeğimi durmadan emzirmem lazım bugün)
dingil kelebeklere çok güldümkaynana bu varoluş sebepleri psikoloji bozmak
Aynen öyle. Her aradığımda canımı sıkacak bişey diyo yada yapıyo yani.
Yarın görmek zorunda kalıcam kendisini. Baya bi saat hemde. Nasıl katlanıcam bilemedim ya.
Allah kolaylık versin canımm..ben geçen yıla kadar kaynanamı çok severdim.geçen yıl bazı şeylere kırıldım ve çok soğudum.eşimin hatrına bişey demiyorum ama bazen sinirlendiriyor benimki de.ama napcaz katlancaz necburen.sen de duymamaya çalış canını sıktığına değmez.
hepimizin anası birer kaynana bizlrde kaynana adayı ama kocişlerin anasına gelince zorumuza gidiyo e bide tersini çevirin bakiim :) ALLAH'IM barim biraz seviyim kendimi şöyle bi övgüler yağdırıym kendime kız ben ne sabırlı ne haliim ne melek hatunmuşum yaaaa :)
yaaa öz kaynanamdan tutta üveyine kadar başımdan geçenler yinede hepsinide seviyom ALLAH gidenin mekanını cennet etsin diğerinede hayırlar versin nolcak yaa üç günlük dünya
boşverin güzeller napsalarda siz sırnaş sırnaş sarılın boyunlarına bakın en fazla beşincisinde onlarda size yanaşacak gerçek bak :)
acaba diyorum ben rahmetli babaannem ve dedemede baktımda ondan mı ağır gelmiyor bana büyükler kız ben elin büyükleri bile çok severim te sohbetinden bakımına bilmem ki artık :)
sitenin alışkanlıklarına zarar veriyo bu polyanna diyceksiniz şimdi :)
Allah kolaylık versin canımm..ben geçen yıla kadar kaynanamı çok severdim.geçen yıl bazı şeylere kırıldım ve çok soğudum.eşimin hatrına bişey demiyorum ama bazen sinirlendiriyor benimki de.ama napcaz katlancaz necburen.sen de duymamaya çalış canını sıktığına değmez.
slm kizlar
2 gündür bi gecmise gidiyorum daha bitiremeden birsey cikiyor cikmak sorunda kaliyorum
ama pes etmedim dahabu aksam yine gecmise gidecem
birazdan cikacam isden sonracima kendime birseyler yapmak istiyorum kas biyik sac sakal nevarsa yok edecem
kuaföre diycem beni basdan yarat bari kilo veremiyorum öyle degiseyim belki degisiklik iyi gelir
sacimi kestirmeyi düsünüyorumuzun zamandir hep siyah hep siyah birde mec atircam kas aldircam
güzel olursa foto atarim belki
hadin öptüm sizi bugün persembe yarin cuma
esincim senin sevdicekde geliyor yarin canim
kactim
ha birde nesquik annemgil ayagina yumurtanin sarisi birde biraz sabun koyup bi pes e sariyorlardin benim
bacagimi agrisini aliyormus gecmis olsun canim
minecim senin kiz da sana spor yaptirmiyorya ben oglisimi aliyordum mekik cekerken kucagima otuturuyordum ellerini tutup ben kalkdigimda o yatiyordun ben yatigimda o kalkiyordun kakir kakir gülüyorlar sende findikkurtunla öyle yap
dilek.betül,ballim,pisim,ptty,narcicegi,asli,yeni kizlar unuttugum var biliyorum monam ger-düs yani kizacasi hepinizi öpüyorum kizlar
bazen aklında olcağına midende olması aha iyi oluyor canım sıkma canını önümüzdeki günlerde telafi edersin.38 bedene girmek kadar mutluluk verici bişey yok dimi tebrik ederim
selam kızlar,
menümü yazayım tartı öncesi cıs yaptım nolcak bilmem.
sabah 08:30 1,5 dilim tam buğday,5 zaytin,1 kk peynir,1 küçük salatalık ve domates
ara 10:30 4 kayısı
öğle 12:30 ,1 kase yoğurt 5 kaşık kıymalı türlü
ara:1 fincan türk kahvesi,1 kurabiye,1 şerbetli tatlı(komşuma gittim hayır diyemedim)
akşam yemesem iyi olcak ama ziller çalmaya başladı yoğurt ve salatayla geçiştrmek istiyorum inşllh başarırım.
bi yandan da incieli kek tarifi bakıyorum canım istedi yarın yapcam bir dilim yer dondurucuya kaldırırm artk(
Yormayım kendisini.
Bu şapşal kaynana bana bi paket çikoya mal oldu işte
canım benim
resim isteriz biz karar veririz güzel mi kötü mü olmuş
engel olamadım ama resmen ya çok enteresan bi andı benim için
benim bi de üstüm kalındır o yüzden üst taraf 38e girince çıldırmamak elde değil
güzel güzel okuyordum ki şerbetli tatlıyı görünce gözlerim pörtledi
kız yarın cuma yapılır mı hiç bu
ayy yarın geliyor dimi çok heyecanlı
sağ sağlim kavuştursun Rabbim inşallah
kaynanan da ne diyor ki ya niye böyle yapıyor yüz yüze bakcaksınız niye kırıyor ki seni
benimki çok şükür çok iyi biri aman Allah bozmasın :18:
Yormayım kendisini.
canım benim
resim isteriz biz karar veririz güzel mi kötü mü olmuş
engel olamadım ama resmen ya çok enteresan bi andı benim için
benim bi de üstüm kalındır o yüzden üst taraf 38e girince çıldırmamak elde değil
güzel güzel okuyordum ki şerbetli tatlıyı görünce gözlerim pörtledi
kız yarın cuma yapılır mı hiç bu
ayy yarın geliyor dimi çok heyecanlı
sağ sağlim kavuştursun Rabbim inşallah
kaynanan da ne diyor ki ya niye böyle yapıyor yüz yüze bakcaksınız niye kırıyor ki seni
benimki çok şükür çok iyi biri aman Allah bozmasın :18:
ben sana dedim di kendini yemeye verrsin takma diye)newyse artık..sen daha evli değilken bu kadar takmışsın anladığım kadarıyla evlenince olcaklara bak şaka şaka eşin desteklerse sorun olmaz zaten önemli olan sizin mut
ben kayın valıdelerle yasıyorumm ve hıc ole sorunum yok ve 5 yıl olacak beraber oturuyoruzzz ve hıc ole sorunumuz yok yaa her zaman senın bır altını dusunursen hıc sorun goruzlmezz tabı ınsanız bızde kırılırız uzuluruzz ama tevekkul etmek en iyisi yanı her kotu durumda bır ust kotusunu dusunursek o ankı sınır stres sabırsızlık doyumsuzluk ortadan kalkar ınsll bacılarımmm
bahanee olmus hanı senındeee heeeeeeeeeeeeee tatlım uzulme estagfurullah cek ınsl... neyse ben spor yaptım terım sogumadan dus alımda gelımm konusuruzzz
Evet canım geliyor yarın sonunda bitti. İnşallah sağsalim bi insin uçaktan bi sarılıyım kendime gelicem.
Ben böyle sinirleniyorum sonra işte daha da şeytanlaşıyorum. Kaşınıyo yani. Ben napıyım. Bu daha ne ki.
Evlenince görüşcez onunla.
Canım zaten bütün kaynanalar kötü değildir illa ki arada çıkar bi kaç kişi
Ama benim ki şeytana papucunu ters giydirir. Bende o papucu düzeltirim. Öyle birbirimizi yiyip duruyoruz işte.
oöğlen yetöedimi ablam midene taze fasulye neden makarna yedinkiiyüzkarası menümü yazayım
uyanınca
1 fincan türk kahvesi (tatlandırıcıyla)
sabah
1 yumurta
1 lokma ekmek
domates salatalık
1-2 yaprak roka
1 kk beyaz peynir
öğlen
3 yemek kaşığı makarna
5 yemek kaşığı taze fasülye
2 kase cacık
ara
7-8 tane kiraz (saymadım)
3 tane yenidünya
ara
3 tane kurabiye
1 fincan türk kahvesi
akşam
1 kase çorba
salata, yoğurt
1 tavuk baget, 2-3 ince dilim patates, 1pişmiş biberli bir tabak
bunu yazdım kapı çaldı eşim çiğköfte getirmiş
Yormayım kendisini.
Dayancaz artık napalım. Kocaman kadın benimle uğraşıyo ya deli mi ne
Amaaaa ben bilirim yapacağımı ben hiç altta kalırmıyım telefonda cevabımı yapıştırdım zaten.
Yarın sevdicek gelsin bakalım. O zaman görüşürüz artık
Bende tahammül edemem bu tür şeylere. Umrumdada değil açıkcası. Evlenene kadar görürüm kendisini.
Ben söyledim açık açık turgaya da istemiyorum dedim gelmesin dedim bende gitmem dedim.
Oda tamam evi ararsa açmayız falan dedi saolsun sevdiceğiim çok destekliyor ya
bugünkü menüm
sabah
1 salatalık
1 dilim peynir
ara
1 kivi
4 kayısı
öğle
6 yk taze fasulye
1 activia yoğurt
1 nuget
ara
1 portakal
akşam
8 yk taze fasuye
2 dilim tam buğday ekmek
salata
ayran
aksam yemegındetavuk
corba
salata
yogurtlu semız otu
aksam menumm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
gecmıse sonra bakarım ınsl...gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cok tatlı gorunuyor menunn canım:)) şifa olsun oh ohhhhsabah
Eki Görüntüle 433508
1 dilim tam tahıllı ekmek
ara
10 tane kiraz
öğlen
yok(kahvaltı geç olduğu için)
ara
2 kuru incir
1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam
Eki Görüntüle 433511
selamunnn alykümmmm
Evet canım geliyor yarın sonunda bitti. İnşallah sağsalim bi insin uçaktan bi sarılıyım kendime gelicem.
Ben böyle sinirleniyorum sonra işte daha da şeytanlaşıyorum. Kaşınıyo yani. Ben napıyım. Bu daha ne ki.
Evlenince görüşcez onunla.
Canım zaten bütün kaynanalar kötü değildir illa ki arada çıkar bi kaç kişi
Ama benim ki şeytana papucunu ters giydirir. Bende o papucu düzeltirim. Öyle birbirimizi yiyip duruyoruz işte.
aksam hoppppppppppp dur!! olmus sabah mıni aksam maxi olmus tatlım dıkkat et 2 ekme ben sadece sabahları yıyorum oda 1 dılım tamam ekmegı seversın ama gunduz tuket tatlımmm yazık olur sana yoksa bırde yarın tartı gunu ohh ohhhbugünkü menüm
sabah
1 salatalık
1 dilim peynir
ara
1 kivi
4 kayısı
öğle
6 yk taze fasulye
1 activia yoğurt
1 nuget
ara
1 portakal
akşam
8 yk taze fasuye
2 dilim tam buğday ekmek
salata
ayran
evet anne kız ıle cosuyor kaynana gelın neden cosmasın ama her zaman bır alltakı kotu olanı dusunursek halımıze cok cokk sukur ederız ınsallah:))oöğlen yetöedimi ablam midene taze fasulye neden makarna yedinkii,3 tane kurabiye de nedir cuma öncesii +o akşam menünde patates falan
ıı-ıh seni acilen toplamalıyız biz ablamm sakın darılma ama gerçeklerle yüzleştirmeliyiz seni :26::26:
leynnn attı kaynanaya suçu yedi çkoyuu bahaneye bakkal sana bunlar
cuma öncesi kaynanaın lafına bakılıp çikomu yenir gel bakem sen accık seveyim saçlarını
kuzum onlar yaşlı daha sen evlenmeden böyle takarsan kafana ohooooo evlenince çok yıpranırsın (hem kendini hem eşini)
o yüzden benim eşim şöyle der hep bana hee de geç der kafana göre takıl der
zıtlaşınca dahada kopuyor teller yoksa
gel anacazım senn öpüşüp koklaşıver 1.de cevap almazsan emin ol 5. sinde cevap alırsın
boşver canım dünyada inan bundan daha önemli dertler olabiliyor bazen
eşinle mutlu mesut hayatını yaşamana bak elinden geldiğincede ssabırlı olur inanki karşılığını alırsın ki ben alıyorummmm arada şarteller atar bendede ama ikimizde birbirimizi anlayışla karşılarız insanoğlu hergün mutlu olmak zorunda değil
ne demişler sadece ana kız bile kavga ediyorlar kaldıki kaynana gelin neden kavga etmesinyanii iştee öyleee
bence menünde sabah az olmamışmı canım :26:
en azından o akşam yiyeceğin ekmeği sabah yeseydin sindirmesi daha kolay olmazmıydı ki taze fasulyede kalori çok var demişlerdi diye hatırlıyorum sanki :448yemek kaşığı +2 dilim ekmek fazla kaçmış sanki :26:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?