ahhh ahhh sormaa şeker ben bu akşam menüde naptım bir bilsenizz :18::18:slm ptty canım..sen yarın kilo wermiş olacaksın sanırım.ama ben olamayacağım..cidden weremiyorum artık..yok yok gitmiyor..69da takılı kaldım..kaldıkçada şeytandürtüp duruyor..yeeee yeeeee weremiyorsun boşa diyet yapıyorsun diyeeee..werdiğimi görsem hırslancam ama yookkk yokkk...haziran sonuna bari 5 kilo wersem ama yok anam gitmiyor..yapıştı bu yağlar bana sülük gibi..
şeker senn böyle gidersen listenin başında olmayı hak ediyorsun gerçekten sende en sevdiğim şey yesen bile ceza verip spor yapıyorsun amaa bizde nerdeeeeee azimmm :26::26:aksam yemegınde
-2/3 catal karısık salata
-1 kepçe yayla corba
-2 tavuk but(kendı yagında teflonda bol baharatladım )abarttım heralde 1 but yıyecektım esım yemeyınce dayanadımmmne yapimm ama durrr!!!!!!!!!
onu yıyen sen mısın bugunkı 45 yürüyüşe dk ek olarak
35 dk leslie yaptım..ter içinde kaldım dusa kostum bırazdan mekıkde cakecegımmm heheheh iyimi bu peki???
cok tatlı gorunuyor menunn canım:)) şifa olsun oh ohhhh
ve aleyna aleykum selam seker:))
olsun sen genede takma kafana ılerde o sana kg ,snir,stres olarak ve bunun gıbı gereksız ve zararlı seyler olarak gerı doner ve sen daha nısanlıyken mıbole sınız sekerrr
aksam hoppppppppppp dur!! olmus sabah mıni aksam maxi olmus tatlım dıkkat et 2 ekme ben sadece sabahları yıyorum oda 1 dılım tamam ekmegı seversın ama gunduz tuket tatlımmm yazık olur sana yoksa bırde yarın tartı gunu ohh ohhh
evet anne kız ıle cosuyor kaynana gelın neden cosmasın ama her zaman bır alltakı kotu olanı dusunursek halımıze cok cokk sukur ederız ınsallah:))
bencedeee
SABAH
1 yemek kaşığı tulum peyniri
1 yumurta
2 zeytin
ara 1 aywa
ÖĞLE
büyük bir kase salata
tawuk
ARA
1 elma
AKŞAM
salata
1 kase yoğurt
1 kase tarhana çorbası
şuan 21.32 we ben patates yemeği yiyorum..deli oldum aynı kilodayım..sanırım diyete biraz ara wercem..dayanamadığımdan değil kilo weremediğimden..:18::18::18::18:
SABAH
1 yemek kaşığı tulum peyniri
1 yumurta
2 zeytin
ara 1 aywa
ÖĞLE
büyük bir kase salata
tawuk
ARA
1 elma
AKŞAM
salata
1 kase yoğurt
1 kase tarhana çorbası
şuan 21.32 we ben patates yemeği yiyorum..deli oldum aynı kilodayım..sanırım diyete biraz ara wercem..dayanamadığımdan değil kilo weremediğimden..:18::18::18::18:
ah ah bende ettim kendime şimdi..ahhh ahhh sormaa şeker ben bu akşam menüde naptım bir bilsenizz :18::18:
ayyy yapılırmı bu kelin ilacı olsa kendine sürcek millete şaplağı atıyorum ama kendimede atayım durr şimdii bir kızıdım bir kızdım kendime neler neler
bütün haftalık emek boşa gitti sanki ama çabuk gelen çabuk gider tahmini ile sabaha kadar gideceğine inanıyorum şimdi kayısı form içsem yarın otobüs yolculuğu çok sorun yaşarım olmaz su içsem yine sorun yaşarım nasıl gitçek bu akşam yediklerim bilmiyorum valla canım bende naptım böylee yaaaaaaaaaaaa ne güzel nesfit yicektim bir çorba kasesi yoğurtlu pilav,1dilim peynir,1 kase çoban salata,2-3 çatal helva
ahhh ahhh sormaa şeker ben bu akşam menüde naptım bir bilsenizz :18::18:
ayyy yapılırmı bu kelin ilacı olsa kendine sürcek millete şaplağı atıyorum ama kendimede atayım durr şimdii bir kızıdım bir kızdım kendime neler neler
bütün haftalık emek boşa gitti sanki ama çabuk gelen çabuk gider tahmini ile sabaha kadar gideceğine inanıyorum şimdi kayısı form içsem yarın otobüs yolculuğu çok sorun yaşarım olmaz su içsem yine sorun yaşarım nasıl gitçek bu akşam yediklerim bilmiyorum valla canım bende naptım böylee yaaaaaaaaaaaa ne güzel nesfit yicektim bir çorba kasesi yoğurtlu pilav,1dilim peynir,1 kase çoban salata,2-3 çatal helva
şeker senn böyle gidersen listenin başında olmayı hak ediyorsun gerçekten sende en sevdiğim şey yesen bile ceza verip spor yapıyorsun amaa bizde nerdeeeeee azimmm :26::26:
gitti tüm haftanın emeklerii yaaa kızlarr maydonoz suyu nasıl yapılıyordu ondan içsem ama yarın wc sorunu yaşarım dimi valla yolculukta bu tür şeyler strese sokuyor beni :26::26:
ah ah bende ettim kendime şimdi..ahhh ahhh sormaa şeker ben bu akşam menüde naptım bir bilsenizz :18::18:
sakın canımm ara vermeyı dusunme bak ne guselll bırsuru vermıssın sımdı vaz gecmek olmazzzzzzzzzzzzz o hata ya dusme haftalık kg yazma bır kac hafta kendını bırakma ama genede yaaauyma heee tamam mııı
slm kızlar nasılsınııııııız bugün işyeri bilg gitti giremedim topiğe...
geçmişe bakam biraz eeeeeeeee sizden ne haber
ahhh ahhh sormaa şeker ben bu akşam menüde naptım bir bilsenizz :18::18:
şeker senn böyle gidersen listenin başında olmayı hak ediyorsun gerçekten sende en sevdiğim şey yesen bile ceza verip spor yapıyorsun amaa bizde nerdeeeeee azimmm :26::26:
gitti tüm haftanın emeklerii yaaa kızlarr maydonoz suyu nasıl yapılıyordu ondan içsem ama yarın wc sorunu yaşarım dimi valla yolculukta bu tür şeyler strese sokuyor beni :26::26:
yoksa ne!!!!!!!!!!!!! sakın yaa yapma pozıtıfol tmm tartılma ama lıstenı yaz genede yaaa ne olaca boylelıkle kendını bırakmassın tam anlamıyla yaaaaaaaaaaaabilemiyorum canım ya..yarına inşallah moralim yüksek kalkarım we dewam ederim..yoksa.................
slm kızlar nasılsınııııııız bugün işyeri bilg gitti giremedim topiğe...
geçmişe bakam biraz eeeeeeeee sizden ne haber
napamm pisimm yaa bir haftalık emeği bir akşam yemeği ile mahvettik onu düşünüyoruz yarına kadar nasıl gider bu kilolar diye
yolculuk canım sınav için merkeze gitmem lazımevet oyle bır huy edındım canım wc sorunumu??*
yolculuk nereye seker??
hatırladıgım kadarıyla
-1tutam maydonoz 1 cezveye koyup suylada doldurup 10/15 dk kaynatıyorsun altını kapatıyorsun kaynayınca ,sonrada agzını bır seyler kapatıp 10 dk dınlendırıyorsun sonrada ıcıyorsun ödem atıyormuss ben yarı gene yapıcammm
vee 2,kupa yesıl cayımda bıttı
sudada
sükür;2,5 lt ye basladım oh be kendıme glıyorum oleyyyyyyy
leynn bak ben yedim pişmanım ama bu hafta sonu yakarım ben o kilolarıbilemiyorum canım ya..yarına inşallah moralim yüksek kalkarım we dewam ederim..yoksa.................
oluyo bazen üzülme şeker. mühüm olan devam etmek. bak bana 10 günde 3 kilo aldım döndüm tatilden. yarın anca 1 kilosu gider sanırsam:18:napamm pisimm yaa bir haftalık emeği bir akşam yemeği ile mahvettik onu düşünüyoruz yarına kadar nasıl gider bu kilolar diye
yoksa ne!!!!!!!!!!!!! sakın yaa yapma pozıtıfol tmm tartılma ama lıstenı yaz genede yaaa ne olaca boylelıkle kendını bırakmassın tam anlamıyla yaaaaaaaaaaaa
cok sukur kedıcık bız ıyıyız sende durumlar nasıl cıss yoktur ınsl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?