70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aksam da
- 2/3 catal karısık salataa
-1 kepçe yayla corba
-2tavuk but(kendı yagında teflonda bol baharatladım )abarttım heralde 1 but yıyecektım esım yemeyınce dayanadımmm ne yapimm ama durrr!!!!!!!!!

onu yıyen sen mısın bugunkı45 dk ek olarak

35 dk leslie yaptım..ter içinde kaldım dusa kostum bırazdan mekıkde cakecegımmm heheheh iyimi bu peki???

SABAH
1 yemek kaşığı tulum peyniri
1 yumurta
2 zeytin
ara 1 aywa
ÖĞLE
büyük bir kase salata
tawuk
ARA
1 elma
AKŞAM
salata
1 kase yoğurt
1 kase tarhana çorbası
şuan 21.32 we ben patates yemeği yiyorum..deli oldum aynı kilodayım..sanırım diyete biraz ara wercem..dayanamadığımdan değil kilo weremediğimden..:18::18::18::18:

ahhh ahhh sormaa şeker ben bu akşam menüde naptım bir bilsenizz :18::18:
ayyy yapılırmı bu kelin ilacı olsa kendine sürcek millete şaplağı atıyorum ama kendimede atayım durr şimdii bir kızıdım bir kızdım kendime neler neler
bütün haftalık emek boşa gitti sanki ama çabuk gelen çabuk gider tahmini ile sabaha kadar gideceğine inanıyorum şimdi kayısı form içsem yarın otobüs yolculuğu çok sorun yaşarım olmaz su içsem yine sorun yaşarım nasıl gitçek bu akşam yediklerim bilmiyorum valla canım bende naptım böylee yaaaaaaaaaaaa ne güzel nesfit yicektim bir çorba kasesi yoğurtlu pilav,1dilim peynir,1 kase çoban salata,2-3 çatal helva
şeker senn böyle gidersen listenin başında olmayı hak ediyorsun gerçekten sende en sevdiğim şey yesen bile ceza verip spor yapıyorsun amaa bizde nerdeeeeee azimmm :26::26:

gitti tüm haftanın emeklerii yaaa kızlarr maydonoz suyu nasıl yapılıyordu ondan içsem ama yarın wc sorunu yaşarım dimi valla yolculukta bu tür şeyler strese sokuyor beni :26::26:

sakın canımm ara vermeyı dusunme bak ne guselll bırsuru vermıssın sımdı vaz gecmek olmazzzzzzzzzzzzz o hata ya dusme haftalık kg yazma bır kac hafta kendını bırakma ama genede yaaa uyma heee tamam mııı

yeme canım benim yeme ben ettim sen etme bak ne güzel olmuş menün patates yeme sakın

kız seççem çabuk cevap yaz patatesi bırak elinden klavyeden yazı yaz bize ki yiyemeyesin onu

ah ah bende ettim kendime şimdi..

evet oyle bır huy edındım canım wc sorunumu??*

yolculuk nereye seker??

hatırladıgım kadarıyla

-1tutam maydonoz 1 cezveye koyup suylada doldurup 10/15 dk kaynatıyorsun altını kapatıyorsun kaynayınca ,sonrada agzını bır seyler kapatıp 10 dk dınlendırıyorsun sonrada ıcıyorsun ödem atıyormuss ben yarı gene yapıcammm

vee 2,kupa yesıl cayımda bıttı
sudada
sükür;2,5 lt ye basladım oh be kendıme glıyorum oleyyyyyyy

ah ah bende ettim kendime şimdi..

slm kızlar nasılsınııııııız bugün işyeri bilg gitti giremedim topiğe...
geçmişe bakam biraz eeeeeeeee sizden ne haber

sakın canımm ara vermeyı dusunme bak ne guselll bırsuru vermıssın sımdı vaz gecmek olmazzzzzzzzzzzzz o hata ya dusme haftalık kg yazma bır kac hafta kendını bırakma ama genede yaaa uyma heee tamam mııı

bilemiyorum canım ya..yarına inşallah moralim yüksek kalkarım we dewam ederim..yoksa.................

napamm pisimm yaa bir haftalık emeği bir akşam yemeği ile mahvettik onu düşünüyoruz yarına kadar nasıl gider bu kilolar diye

bilemiyorum canım ya..yarına inşallah moralim yüksek kalkarım we dewam ederim..yoksa.................
yoksa ne!!!!!!!!!!!!! sakın yaa yapma pozıtıfol tmm tartılma ama lıstenı yaz genede yaaa ne olaca boylelıkle kendını bırakmassın tam anlamıyla yaaaaaaaaaaaa

cok sukur kedıcık bız ıyıyız sende durumlar nasıl cıss yoktur ınsl...

napamm pisimm yaa bir haftalık emeği bir akşam yemeği ile mahvettik onu düşünüyoruz yarına kadar nasıl gider bu kilolar diye

yolculuk canım sınav için merkeze gitmem lazım otobüsle gideceğiz ve ben kayısılı form çayı içersem yarın anca etki eder ondan bir an önce etki etçek şey arıyorum napçam bakalım yaaa gitti emeklerimm üzüldüm valla şimdii ama haftasonu çok fecii planlarım varr

kocişde iş yerinden izin almış yuppiiiii

birlikte gidiyoruz sınavlara ve bol bol şehri gezeriz (ama nasıl gezme diye sorun şehrin bir ucundan diğer ucuna yürüyoruz nerdeyse )o yüzden spor yapacağım için çok seviniyorum yuppiii +birde sınav stresi zaten yemedende keser beni ki yesemde kilo aldırmaz stresli olduğum içinn ohhh

inş havada güzel olur bol bol gezerim kocamla,kafa dağıtmaya ihtiyacımız vardı

sınavlarıda takmıyorum artık olan oldu bütünlemelre nasip kısmet diyorum :26:

ölüm yokya sonunda ne yapalım nasip kısmet kafaya taktıkça dahada panik atak seviyesine geliyorum

öyle işte canım bende bu hadfta sonu bayaa hareketli geçecek

leynn bak ben yedim pişmanım ama bu hafta sonu yakarım ben o kiloları

heemn pes etmek yok öyle bugün olduysa yarın yeni bir gün yenden başlarız şeker bizde :13:

oluyo bazen üzülme şeker. mühüm olan devam etmek. bak bana 10 günde 3 kilo aldım döndüm tatilden. yarın anca 1 kilosu gider sanırsam:18:

yok yok akşam sucuk ve kavunu bile yemedim. hafif bir kahvaltı yaptım. ama zaten artı 3 olduğumdan sabaha kadar spor yapsam yine kurtulamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…