Canım giden kısmına 0 yazman gerekiyor, bu şekilde yapmıyoruz ki bildirimi, geçen hafta cuma 73 ise, bu cuma da 73 ise gelen giden 0 olacak, tebrik ederim yine de, artını sıfırlamışsın.günaydın kızlar..kilo bildirimim:
başlangıç kilo:82
geçen hafta:73
haftabaşı:74,5
bugün:73
giden:1500
toplam giden:9
hedef kilo:65
haftaya +1500 ile başaldım şükür bgn gitmiş hepsi,sonuç olarak geçen haftayla aynıyım ama gelen +1500 gitmiş,sevindim
İlaç kullanmıştım canım, sanırım biraz da onun etkisi oldu, bu da benim nazar boncuğum olsun ne yapayım.
Kaç haftadır devamlı eksilerdesin, arada olur canım :26: , senden bunu beklemezdim gerçi ama düzeltirsin biliyorum
Tarifini verir misin canım, merak ettim?yaptım cnm
gerckten cok guzl oldu cok haff ve cok guzl bır yemek yapmasıda kolay
herkese önerırım yanı
bu aksama yıne war afytle
sewdıck bıle begendyse guzl olmustr
bastan dıyet yemegı demedım bıtrdı sonra soledım
aaaa dıo dıyet yemklerı bole guzl oluyomuydu dıo
Görüşürüz.haftaya cuma görüşmek üzere................
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.çok uykusuzum suzim çok yorgunum başım feci ağrıyor
geçmedi yavrum yaptım ama sadece bu viks sürdüm ayağının altına aynı
devam ediyor öksürüğü bende gribim oda
onda daha fazla yavrucak öksürük takır takır
ya okadar dikkatliyim ya milletin çocukları ayaklarında çorapsız gezer yerlerde bişey olmaz
koruyoruzya korunan göze çöp düşer sinir oluyorum ozman
ilaçlarını veriyorum
ateşide var ama gükendime bakamıyorum suızim mahfoldum 2 gündür
Sen de bendensingünaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım uykusuzum
bildirim yapayım artıda çıktım bu hafta sonu böyle çok kaçırırsam olacağı buydu
başlangıç kilom 74
geçen hafta 61
bu hafta 61.6
gelşen 600
toplam giden 12.4
kilo veren herkesi tebrik ederim
Canım bir gün kavuşacağını düşün, Allah cennette kavuşturur inşallah, biz de yakın anneannemi kaybettik, ancak birgün buluşacağımızı düşününce rahatlıyorum ben de. Allah mekanlarını cennet eylesin.nolcak canımın içi ağlıyorum..babamı özledimde..6 yıldır olduğu gibi...
Bende çizelgemi değiştireyim +300üm bu hafta , ama bildirim yapmıyorum ..
Eğer 69 kiloyu görürsem bu sitede ben, kk pro üyelik alıcam kızlar
Kıpır kıpır olman lazım tabi elifim tatile gidiyorsun tatileee hemdeee 15 kilo verdin ve öyle gidiyorsuuunnn
Şöyle bi silkelen kendine gel, olmadı spor yap biraz öyle bir kendine gel
Araların neden yok hasret, hem ne yedin len sen sabah sabah
noluyo kız sanaa
Canım giden kısmına 0 yazman gerekiyor, bu şekilde yapmıyoruz ki bildirimi, geçen hafta cuma 73 ise, bu cuma da 73 ise gelen giden 0 olacak, tebrik ederim yine de, artını sıfırlamışsın.
Tarifini verir misin canım, merak ettim?
milletin dedigine bakma elifim agzi olan konusuyor canim benimcanini sIkmalarina izin verme
adam diyormussun sen bi cekil biz yapacaz
tebrikler esincim
oglanin gözünü nasil korkuduysan artik
hakklisin busecim
kuzum ya yazik size insallah biran önce gecer be neslimm cok zor oluyor
canim ya bi iyiles yine verirsin zaten korumadasin
ben hastayken misafir zor agirlarim kolay gelsin neslimm
:26::26:
busecim bende dikkat ediyorum bebegim kacamakin ney oldugunu biliyorum canimcim yanlislarimi biliyorum burda menü yorumlamiyorum cünkü kendim veremedim ama sadece okumuyorum hep takip ediyorum menüleriSuzim ben artık kendimden çok senin kilonu takmış durumdayım, mesela geçen hafta +600 gelmişsin, bunun bi sebebi olmalı, mutlaka yanlış yapıyorsun bir yerlerde, kaçamakları küçüksüyorsun belki sana kilo aldırmıyorlar diye :26:
Haftasonu bu konuda esnek olabilirsin ama haftaiçi günü artık kendine de katı davranman lazım, gerekirse geç bi odaya ağla ama birşeyler yeme, sık sık tartılma, sen şimdiye 50lerde bile olabilirdin, bunu düşün, bu sürece yoğunlaş..
Ben sabah erkenden gelir gelmez bütün boş vaktimi buraya harcıyorum çünkü gerçekten kilolarla mutsuzuz biz kızlar..
Buraya gelir gelmez herkese cevap yazmaya çalışma mesela suzi, önce kendinden bi bahset menü paylaş, moralini yaz, sonra geçmişe bak kızlara cevap yaz , herkes burada bizim için çok önemli ama sen geçmişe cevap vermeden önce topiğe ilk sorumluluğun olan menü paylaşımını yap..
Burada bizi en çok mutlu eden şey senin kilo vermen olacaktır suzi
Canım bir gün kavuşacağını düşün, Allah cennette kavuşturur inşallah, biz de yakın anneannemi kaybettik, ancak birgün buluşacağımızı düşününce rahatlıyorum ben de. Allah mekanlarını cennet eylesin
busecim bende dikkat ediyorum bebegim kacamakin ney oldugunu biliyorum canimcim yanlislarimi biliyorum burda menü yorumlamiyorum cünkü kendim veremedim ama sadece okumuyorum hep takip ediyorum menüleri
baslarda bende hep menü paylasiyordum 1 sene sonra sIkILdim yanlisim nerde oldugunu biliyorum takip ede ede ögrendim
kacamak yapmadim dün 1 sarma yedim okadr bütün hafta dikkat ettim niye gitmedigini anlamiyorum demekki benim vucut herseyi depoluyor
amannn nebileyim busecim sIkILdim bende herseyden
sikma canini canim benim hayirlisiah suzim ya işte beni kızdırcak bi laf muhabbeti değil işte, başka bişey war aklımı karıştıran neyse bakalım hayırlısı
sağol suzişlerin datlısı
kuzucum kıyamam ya
belki wücut bi değişiklik istiyodur suzim
yani biraz spor yapsan metabolizman hızlanır daha bi kendine gelirsin datlım ya sıkma canını
yemeklerindeki yağ miktarını we tuzu azaltsan tatlım, tam bilmiyorum belki az miktarda kullanıyosundur kusuruma bakma hani yaptığın şeylerdir belki :26: suzim sıkma canını sakın ama
walla bende çok sewiyorum seni we istiyorum yani kilo wermeni çokta sewinirim
İlaç kullanmıştım canım, sanırım biraz da onun etkisi oldu, bu da benim nazar boncuğum olsun ne yapayım.
ay bencede fıstığım ya
sabah sabah bide canga yidim yani ona rağmen böleyim
busecim bende dikkat ediyorum bebegim kacamakin ney oldugunu biliyorum canimcim yanlislarimi biliyorum burda menü yorumlamiyorum cünkü kendim veremedim ama sadece okumuyorum hep takip ediyorum menüleri
baslarda bende hep menü paylasiyordum 1 sene sonra sIkILdim yanlisim nerde oldugunu biliyorum takip ede ede ögrendim
kacamak yapmadim dün 1 sarma yedim okadr bütün hafta dikkat ettim niye gitmedigini anlamiyorum demekki benim vucut herseyi depoluyor
amannn nebileyim busecim sIkILdim bende herseyden
gününüzz aydın cumanız mübarek olsun kızlar...
bu hafta artılardayım.o yuzden canım cok sıkkın sallana sallana nasıl olcak bu iş böyle anlamadım.şimdiye kadar hedefime ulaşmış olmam gerekiyordu.ama kararlıyım.tablomu değiştirdim.geçen sene ki baslangıç kilomu yazdım o zaman 80 topiğindeydim.bu beni daha çok motive edicek bakalım en azından temennim bu yönde .hedefimi de değiştirdim.65 kg idi 60 çektim vermem gereken şimdi 6,5 kılo var bakalım.umarım işe yarar önceki hedefim 65 ti.ama bir türlü göremedim hedefe yaklaştıkça ben de bir gevşeme oldu .umarım bu işe yarar. ramazana kadar bu işi halletmem gerekiyor.hepinize bol şans..
başlangıc :86
geçen hafta:66,3
bu hafta:66,5
gelen :200
hedef:60
bakalım ne olacak ........
Bizde ramazana kadar hedef koyduk canım, bende 70i görücem çok kararlıyım, biz bunu başarırız
Ayrıca 200 gram artının moral bozacak bir yani yok verdiğin kiloların yanında +200 ne ki
Bu hafta vücudun dinlenmiş olsun sende ramazana kadar hedef koyanlar arasındasın..
Ramazana kadar :
Nora = 70
Gamze = 60
Hasret = 60
Urke = 60
Suzi = 70
Hadi bakalım dobiçleri göreyim sizi
Ramazan iddasına katılmak isteyenler varsa bekleriz ama bu iddada kaybetmek yasak, cezası kötü
bu arada ramazan ne zaman baslıyor....:44::44::44::44:
Teşekkürler cancazım, denerim bir ara.hemen
gereklı malzemelr
4 patlıcn
8 bıber
bı kac dıs sarımsak
yogurt
200 gram kıyma
paylıcnları fırın posetıne koy 45 dakıka pısecek
bıberlerıde ayrı bı posete koy onlarda 15 dk pısecek
pısınce patlıcnları soy cnm hemn soyuluyo zaten
hepsını dogra kucuk kucuk
borcama koy
ustune sarımsaklı yogurdu dok
onun ustunede soteledıgın kıymadı dok
offf afytle yeeee:56:
Kadın hastalıkları ile ilgili canım, antibiyotik ve fitil vardı. Yüzüm gözüm şişti valla, haftaya toparlarız artıkım.Ne ilacı bebeiş:26:
Bildirim yapmicam tatlım ben listede olmamak daha iyi olur sanırım bilemedim:26:
Diloooooo nerdesin ki sen[/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?