günaydin kizlar
ne cabuk cuma oldu yavv
öyle iste:26:
Teşekkürler cancazım, denerim bir ara.
Kadın hastalıkları ile ilgili canım, antibiyotik ve fitil vardı. Yüzüm gözüm şişti valla, haftaya toparlarız artıkım.
listedesin canım dahil olacanbu hafta ben de dahil olabilecek miyim listeye :18:
başın sağolsun. ölüm aslında bu dünyadaki tek gerçeksaol banım..aminn..5 senede 5 sewdiğim insan gitti..aynı aneannemde temmuzda..zorrrr okadar zor kii...yaşamak pek bi anlam taşımıyor benim için..cidden..neysem ortamı germiyeyim ..
noraaaaaaa sen bildirim yap bacım zaten liste altı olacan kimse görmez kilonu :):):):)Ne ilacı bebeiş:26:
Bildirim yapmicam tatlım ben listede olmamak daha iyi olur sanırım bilemedim:26:
Laaan toplattırcaksınız bana piyasadan şu cangaları haa
Neyse cuma günü olsun o kadar elif ama moralini bozmayı yasaklıyorum sana hele ki tatil öncesi
Ayıp denen bişi var len , bende istiyorum tatile gitmeeek amaaaa dobiçim şu an kalsın
Suzim inatlaş vücudunla yaa pes etme böyle, mümkün değil herşeyin sana kilo olarak geri dönmesi...saçını başını yolarım kızım
Sen ne zaman kilo aldın canım bi de bana:26:
-------------------------------------------
Diloooooo nerdesin ki sen
Evet sorun bizde değil bu haftayı protesto ediyoruz di mi ballım
günaydın bebeğim
Geçmiş olsun canım, bu hafta kullanmayacaksın sanırım :26:
listedesin canım dahil olacan
başın sağolsun. ölüm aslında bu dünyadaki tek gerçek
noraaaaaaa sen bildirim yap bacım zaten liste altı olacan kimse görmez kilonu :):):):)
kızlar okuyorum ama hepinize cevap yazamıyorum. işler yoğun yine cuma cuma
evet noram yaaaaaaa
ay aglasammi nora
oooofff olm ağlama bi dur yaaaaaaa:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
o çocuksa bende buse değilim arkadaş:113::113::113::113::113::113:
Kilomu aldın len ağlamadan söyle bi
Günaydın ben geldim lan
Size anlatacaklarım var dün hakanı doğduğuna pişman ettim
hey, Gamze kim niki nedir ?
hani senin profil msjında yazan Gamze ile aynı mı bu Gamze
Evet canım hiç bahsetmeyelim kendisinden
Damlar birazdan zaten20 temmuza kadar o 60 bende 70 olucam olamayan topiğe 50 kere ben eşşeğim yazıcak aurı ayrı
Bak bu çok iyi olur Suzicim 60lara inene kadar liste yönetimi bırakma ve kendine "HAYIR" de Suzi, sonuçta kilo korumuyoruz bebeğim kilo vermeye çalışıyoruz
neeeKızım senin fotolara bakmadık mı biz hatta, sen 3 haftadır nasıl veremiyorsun yaa
o 69lara bende düşcem naaabeeeerrr
Günaydın EsincimTatilinin tadını çıkar ve döndüğünde tatile gittiğine pişman olmuş şekilde olmayacak kadar sağlıklı beslen
Lan Gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Anladın sen bekliyorum
:26: :26:
Günaydın minnoşum
benim bennnnn noranın tatlı belasııı
damladımmm ama geç oldu biraz :26:
geldimmm bebeğimmm beni bu kadar özleyeceğini tahmin etmiyordummm
Gamze dün hakanı beni yemeğe götürdüğüne pişman ettim len okudun mu
Seni değil bildirimini özledim dermişim
heeey dobıcler
motıwesı kırılan dıyet yapmak ıstemeyen dobıcler
haydın bakayım yenı fotolar ekledım onlara bakında motıwe olun
78 kıloluk hallerım
dobısko hasret sısko hasret
kotymusum cok hemde
allahm sukur halıme
bizde ramazana kadar hedef koyduk canım, bende 70i görücem çok kararlıyım, biz bunu başarırız
Ayrıca 200 gram artının moral bozacak bir yani yok verdiğin kiloların yanında +200 ne ki
Bu hafta vücudun dinlenmiş olsun sende ramazana kadar hedef koyanlar arasındasın..
Ramazana kadar :
nora = 70
gamze = 60
hasret = 60
urke = 60
suzi = 70
hadi bakalım dobiçleri göreyim sizi
Ramazan iddasına katılmak isteyenler varsa bekleriz ama bu iddada kaybetmek yasak, cezası kötü
teşekkürler cancazım, denerim bir ara.
Kadın hastalıkları ile ilgili canım, antibiyotik ve fitil vardı. Yüzüm gözüm şişti valla, haftaya toparlarız artıkım.
listedesin canım dahil olacan
başın sağolsun. ölüm aslında bu dünyadaki tek gerçek
Noraaaaaaa sen bildirim yap bacım zaten liste altı olacan kimse görmez kilonu :):):):)
kızlar okuyorum ama hepinize cevap yazamıyorum. Işler yoğun yine cuma cuma
bendeeee bendeeeeeeeeee ramazana kadar 58 diyorummmmmmm
geçmiş olsun canımmmmm rabbim şifalar versinnnnn
tatlı pisim sana mı yapıyoruz bildirimmmmm
bu arada suziiiiiiiiiii bazen böyle olur ben kilo vermeye başlamadan önce aynı durumdaydım ama sıkma canını her seferinde yeniden başlıyormuş gibi düşün :))
kızlarr sınav günü geldi çattı yarın sabahın 5 inde trenim var londraya bana dua edin ne olurrrr ya :))) keyifler nasıl, kilolar verildimi
Valla şimdiden tabrik ediyorum, ben de her ne kadar kaplumbağ hızı ile ilerlesemde bu hafta regl olmama rağmen vermişim bişeyler:))
başlangıç kilo:75 kg
geçen hafta: 68.5 kg
bu hafta: 67.8 kg
GİDEN: 700
toplamda giden:7200 gr
hedef: 59
öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Hayırlı cumalar bu arada
Canım 67 kilosun sana da 60 hedef yazalımBak bu idda da ceza ağır sakın unutma 60 ı görmekten başka şansın yok
------------------------
Gamze bana bademli magnum diyerek beni yolumdan çıkarmaya çalışma yemezlerdöverim bak
bende 70 olmusum kizlaar
6 -7 arasinda gidip geliyoom
ama suc bendeee Eki Görüntüle 439917
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?