canım 67 kilosun sana da 60 hedef yazalımBak bu idda da ceza ağır sakın unutma 60 ı görmekten başka şansın yok
------------------------
gamze bana bademli magnum diyerek beni yolumdan çıkarmaya çalışma yemezlerDöverim bak
ok baby 60-58 ikiside uyar yeterki olsun:))) ama ben temmuz 5 de türkiyeye gidiyorumm belki hedef şaşarmı acaba:))) ceza ne nora yaaaaaaaaaaaa korkutma bu kadarrrrr:18:
canım şöyle söyleleyim o yediklerin için ve hedefine ulaşamadığın için seni pişman etcez, hatta rezil etcez hatta o saniyeden sonra hiçbirşey yiyemicen
Bahane de yok bak! 1 ay 12 gününüz var hedefler için, ben hedefleri not aldım , ona göre cuma günlerine ve hedefe odaklı yiyin dobiçler
Cezası topiğe 50 kere ayrı ayrı ben şişkoyum yazmak canımAma gamze yada ben yenilirsek eşşeğim yazcaz onunla öyle konuştuk
Eşek belli şişko olmayın yeterki di mi gamzee
maşallah çoook değişmişsin...heeey dobıcler
motıwesı kırılan dıyet yapmak ıstemeyen dobıcler
haydın bakayım yenı fotolar ekledım onlara bakında motıwe olun
78 kıloluk hallerım
dobısko hasret sısko hasret
kotymusum cok hemde
allahm sukur halıme
ok tatlımmm ya bu arada kime bildirim yapcemmmmm bennnnn
Canım şöyle söyleleyim o yediklerin için ve hedefine ulaşamadığın için seni pişman etcez, hatta rezil etcez hatta o saniyeden sonra hiçbirşey yiyemicen
Bahane de yok bak! 1 ay 12 gününüz var hedefler için, ben hedefleri not aldım , ona göre cuma günlerine ve hedefe odaklı yiyin dobiçler
Cezası topiğe 50 kere ayrı ayrı ben şişkoyum yazmak canımama gamze yada ben yenilirsek eşşeğim yazcaz onunla öyle konuştuk
Eşek belli şişko olmayın yeterki di mi gamzee
lennnnn varyaaa bunların hepsini hatırlatıcam sana görürsünnn
maşallah çoook değişmişsin...
geçen hafta bildirim de bulunmadın mı canım ?
sus kızım bu haftada kilo verememişsin zaten
Kızlar bildirimler günü bugün ama menüleri de yazın unutmayın..
Diloyu ısırcam bende onu bekliyore
ok tatlımmm ya bu arada kime bildirim yapcemmmmm bennnnn
haftaya kapışalım beybiiii seni pistlerde görmek istiyoruzzz
Bugünkü Menüm
Sabah:
domates salatalık 2 dilim kaşar
Ara:
5 ad. Eti Form kraker
Öğle:
1 Şinitzel
Salata
1 Limonlu Soda
Ara:
1 dilim karpuz
Akşam:
Salata
Yoğurt
Ara:
Mısır püsküllü kiraz saplı funda yapraklı çayımmm
hamilelikden sonra veremedim canimNe ilacı bebeiş:26:
Bildirim yapmicam tatlım ben listede olmamak daha iyi olur sanırım bilemedim:26:
Laaan toplattırcaksınız bana piyasadan şu cangaları haa
Neyse cuma günü olsun o kadar elif ama moralini bozmayı yasaklıyorum sana hele ki tatil öncesi
Ayıp denen bişi var len , bende istiyorum tatile gitmeeek amaaaa dobiçim şu an kalsın
Suzim inatlaş vücudunla yaa pes etme böyle, mümkün değil herşeyin sana kilo olarak geri dönmesi...saçını başını yolarım kızım
Sen ne zaman kilo aldın canım bi de bana:26:
-------------------------------------------
Diloooooo nerdesin ki sen
gününüzz aydın cumanız mübarek olsun kızlar...
bu hafta artılardayım.o yuzden canım cok sıkkın sallana sallana nasıl olcak bu iş böyle anlamadım.şimdiye kadar hedefime ulaşmış olmam gerekiyordu.ama kararlıyım.tablomu değiştirdim.geçen sene ki baslangıç kilomu yazdım o zaman 80 topiğindeydim.bu beni daha çok motive edicek bakalım en azından temennim bu yönde .hedefimi de değiştirdim.65 kg idi 60 çektim vermem gereken şimdi 6,5 kılo var bakalım.umarım işe yarar önceki hedefim 65 ti.ama bir türlü göremedim hedefe yaklaştıkça ben de bir gevşeme oldu .umarım bu işe yarar. ramazana kadar bu işi halletmem gerekiyor.hepinize bol şans..
başlangıc :86
geçen hafta:66,3
bu hafta:66,5
gelen :200
hedef:60
bakalım ne olacak ........
:26:Bizde ramazana kadar hedef koyduk canım, bende 70i görücem çok kararlıyım, biz bunu başarırız
Ayrıca 200 gram artının moral bozacak bir yani yok verdiğin kiloların yanında +200 ne ki
Bu hafta vücudun dinlenmiş olsun sende ramazana kadar hedef koyanlar arasındasın..
Ramazana kadar :
Nora = 70
Gamze = 60
Hasret = 60
Urke = 60
Suzi = 70
Hadi bakalım dobiçleri göreyim sizi
Ramazan iddasına katılmak isteyenler varsa bekleriz ama bu iddada kaybetmek yasak, cezası kötü
tebrikler zerramKilo bildirimim
Baş:79.8 kg
Gecen hf:61.4 kg
Bu hf:60.1 kg
Giden:1300 gr
Top. Giden:19.7 kg
Hdef:56
Kilo verenherkesi tebrik ediyorum
Telden yazınca beğeni yapamadım affola
günayidn ballimgünaydin kizlar
ne cabuk cuma oldu yavv
öyle iste:26:
gecmis olsun canimTeşekkürler cancazım, denerim bir ara.
Kadın hastalıkları ile ilgili canım, antibiyotik ve fitil vardı. Yüzüm gözüm şişti valla, haftaya toparlarız artıkım.
tebrikler canimBaşlangıçç kilom : 89.0 (oha)
Geçen Hafta : 76.9 (iyi iyi )
Bu Hafta : 77:0 ( az yiyeydin nora)
Gelen : 100 gram ( vızz gelir tırs gider )
Toplamda Giden : 12 kg ( dobiçlerime teşekkürler )
Hedef: 55 ( ölme buse ölme)
msallah güzel degisim olmus canimheeey dobıcler
motıwesı kırılan dıyet yapmak ıstemeyen dobıcler
haydın bakayım yenı fotolar ekledım onlara bakında motıwe olun
78 kıloluk hallerım
dobısko hasret sısko hasret
kotymusum cok hemde
allahm sukur halıme
bende 70 olmusum kizlaar
6 -7 arasinda gidip geliyoom
ama suc bendeee Eki Görüntüle 439917
Başlangıçç kilom : 77.3
Geçen Hafta : 65.8
Bu Hafta : 65.8
Gelen - Giden : 0
Toplamda Giden : 11.5
Hedef: 55
yok cidden morelim cok bozuldu canimbendeeee bendeeeeeeeeee ramazana kadar 58 diyorummmmmmm
geçmiş olsun canımmmmm rabbim şifalar versinnnnn
tatlı pisim sana mı yapıyoruz bildirimmmmm
bu arada suziiiiiiiiiii bazen böyle olur ben kilo vermeye başlamadan önce aynı durumdaydım ama sıkma canını her seferinde yeniden başlıyormuş gibi düşün :))
kızlarr sınav günü geldi çattı yarın sabahın 5 inde trenim var londraya bana dua edin ne olurrrr ya :))) keyifler nasıl, kilolar verildimi
Valla şimdiden tabrik ediyorum, ben de her ne kadar kaplumbağ hızı ile ilerlesemde bu hafta regl olmama rağmen vermişim bişeyler:))
başlangıç kilo:75 kg
geçen hafta: 68.5 kg
bu hafta: 67.8 kg
GİDEN: 700
toplamda giden:7200 gr
hedef: 59
öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Hayırlı cumalar bu arada
Ben kaçıyorummmm kızçeler dua etmeyi unutmayınnnnnnnnnnn öpüyroum hepinizi kocamannnnnnnn
waay waay mısır püsssküüllüü funda yapraklı çayı da varmış
Kapışalım bebeğim bu hafta , yenilen pehlivan güreşe doymuyorsa yeneriz bizde
Ara için 1 dlm karpuz yazmışsın ama o karpuzun 1 dilimimi yoksa karpuzun 1 diliminin 1 dilimimi
Sen bunu anlamazsın ama bi umut sordum işte
ne sandın ya senin maydonoz suyun varda bnm özel karışım çayım yokmu
karpuzum 1 dilim şekerim dilimin dilimi beni doyurmaz
Suuzzziii hamilelikten sonra kilo aldığına göre sende bi sorun olması mümkün değil
Ayrıca sen pes edersen bende pes ederim , önce şu moralini bozma geçmişe ve tartıya takılma fazla, Menülerini erkenden belirle ve yaz bize
Ayrıca spor yap suzi, araya bi yere tıkıştır sporu , yürüyüş yap suzziiii , olmaz mı , şimdi suzim benim şöyle 60lara düşse, bizimle fotolar paylaşsaaa, sonra hep beraber 50lere doğru yol alsaaaaak olmaz mı suziiii
Fazla len, onun kalorisi en az 500 vardır , kaç dilim çıkıyor ki :26:
bak bildirimim ben aglamayim da kim aglasin
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.6
bu hafta: 76
gelen: 1.4
toplam giden: 300 gramm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?