70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off noram yaa kac hafatadir ayni sey ama benim hatam farkindayim

evet suzim ya o daha kötü :26:
bence dr.a git suzim

kaciyorum kizlar

Ben öğle mamamı yiyim kızlar

, gamzeee akşam öğünlerimi beğenmeyebilirsin bu senin beni geçebileceğin anlamına gelmiyor, kork benden, bu hafta platese de başlıyorum

yürüyüş mekik salsa şimdide plates öylemiii bu kadarmı korktun benden yaaa yazık sana harcıyorsun kendini noram bu kadar yorulma
baştan pes et bitsin gitsin

evrim geçirmişsin tatlım cani gönülden tebrik ederim seni

tıskur ederm efem
bunların hıc bırı bnm faceımde yok
utanıorum bnları gordukce
demeyın bu kızda cok merklıymıs foto yuklemeye dıe
ınanın sızı motıwe olsun dıe yukluyorum
herkesn zayfcık olmasını ıstıorum

kizlar bildirimi pisiyemi yapiyoruz
dilek nerlerde bu arada
off yaa pek bi skkiniiiiiiiim
dilegin birseye cani sIkILmis ballim bence :26: oda icine atiyor sanirsam :26:kim canini sIkdIgsa söylesede gidip topluca dövsek
pisiye canim
busecim gecen kadin da kizdi bana masamda yemek yedim diye öglen oynuyor canim aksamda cikis saatlerim belli olmuyor
ben su diyetizyenin verdigini tekrar yapayim diyorum :26:

bence dr.a git suzim

kaciyorum kizlar
bizim isarkadasi sabah anlatti bioresistanzmiymis neymis ona gidecekmis dr söyliycekmis hangi yiyecekleri yememesi lazim diye kac para tutuyor diye ondan haber bekliyorum simdi olmazsa onlan bende gider baktirayim
görüsüürz ballim birde böcek salmadigin icin ayriyeden tesekkür ederim korkmusdum bian
sanki o sen degilsin hasretcimmm

Evet sorun bizde değil bu haftayı protesto ediyoruz di mi ballım
günaydın bebeğim

Geçmiş olsun canım, bu hafta kullanmayacaksın sanırım :26:
Bitiyor işte bu hafta.

Fark süper canım.

Sağolasın canım, tebirkler sana da. Sınavında da başarılar dilerim, hayırlı yolculuklar.

İnşallah bir gün senin de burda 55 kg.lık fotolarını görürüz canını, sıkma canını, bir şekilde kendini disipline edip, bir yerden başlaman gerekiyor, suyu falan düzenli içiyor musun sen? Su çok önemli çünkü, yeşil çay da öyle, bir şekilde sen de zayıflayakacaksın, ommmmmmmm
hommmmmmmmmmmmm
suzi 55 olcek
suzi 55 olcekkkkkkkkkk
suzi 55 olcek

cok sagol canim ya
görüsürüz seker

coook tesekkür ederim canimm

burayi o yüzden de cok seviyorum tiplerde sürünürken yine beni ayaga kaldiriyorsunuz morelim bozukdun az önce aglamamak icin kendimi tuttum ama bana umut oluyorsunuz coook tesekkür ederim kizlar herbirinize

bende molaya cikiyorum tavuk alip yiycem

kizlar bildirimi pisiyemi yapiyoruz
dilek nerlerde bu arada
off yaa pek bi skkiniiiiiiiim
niye ki kuzu
hepinizin hedef kg ben 58 diyodum ama vaz caydım 51 52 istyrm istyrm istyrm :/ istyrm :)
isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler. iste bacım iste
suzi suzi bir sen bir de ben. kaldık dobiç. ama derin araştırmalara daldım ikimizi zayıflatacak birşey bulacam.
bir hoca varmış üfleyince bir 3 kilo veriyo muşun ona mı gitsek kıııııız

bence dr.a git suzim

kaciyorum kizlar

Olan oldu bebeiş sıkma canını bu seni daha da hırslandırsın , bir daha 70lere dönmemek üzere çık bu rakamdan bu hafta

yürüyüş mekik salsa şimdide plates öylemiii bu kadarmı korktun benden yaaa yazık sana harcıyorsun kendini noram bu kadar yorulma
baştan pes et bitsin gitsin

Salsa iptal oldu kpss kursundan vakit kalmadı çünkü

Ne bakcam olum bu dobiçlere çıtır halin dururken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…