off noram yaaSuzi öncelikle öğün saatlerini net olarak belirleyelim, senin bünyenin disipline ihtiyacı var, ben mesela saat 1 ve en geç 1:30 da yerim ...
Şimdi suzi günlük aktivitelerini düşünerek ana ve ara öğünlerine bi saat belirle not al bi kenara, bana da bi yaz
Yicem az kaldı bebiş
Tamam bebiş seni de ekledim Ramazan iddasınaMenülerini belirlerken artık 2 kere düşün
Kilo alarak bebiş. Çünkü tam sınırdasın, 70leri gördükçe moralin bozulacak sıkılacaksın:26:
sagol ballim
bu hafta esim karsimda pizza yedi yemedim annem dün sarma yapmis 1 tane sadece tadina baktim okadar yani kacamak yapsam okdar üzülmezdim inan
doktora gitmedim deliyim isteama kardesimlen diyetisyene giderken kan tahlili yaptirmisdik ve adam liste vermisdin yapmadim zor gelince birakmisdim yarin ihtibariyla liste duruyor tekrar onun dediklerini yapayim diyorum :26:
baktik oda olmadi gidecem mecbur artik doktora
Ben öğle mamamı yiyim kızlar
, gamzeee akşam öğünlerimi beğenmeyebilirsin bu senin beni geçebileceğin anlamına gelmiyor, kork benden, bu hafta platese de başlıyorum
off noram yaakac hafatadir ayni sey ama benim hatam farkindayim
evet suzim ya o daha kötü :26:
bence dr.a git suzim
kaciyorum kizlar
Canım çok feci bir cezası var, herşeyden önce kendine verdiğin sözü tutmamış olacaksın
Eğer hastalık vs gibi sebeplerle veremezsen ok ama kendi yediklerinden dolayı veremezsen yuh sana
evrim geçirmişsin tatlım cani gönülden tebrik ederim seni
günaydin kizlar
ne cabuk cuma oldu yavv
öyle iste:26:
dilegin birseye cani sIkILmis ballim bence :26: oda icine atiyor sanirsam :26:kim canini sIkdIgsa söylesede gidip topluca dövsekkizlar bildirimi pisiyemi yapiyoruz
dilek nerlerde bu arada
off yaa pek bi skkiniiiiiiiim
busecim gecen kadin da kizdi bana masamda yemek yedim diyeSuzi öncelikle öğün saatlerini net olarak belirleyelim, senin bünyenin disipline ihtiyacı var, ben mesela saat 1 ve en geç 1:30 da yerim ...
Şimdi suzi günlük aktivitelerini düşünerek ana ve ara öğünlerine bi saat belirle not al bi kenara, bana da bi yaz
Yicem az kaldı bebiş
Tamam bebiş seni de ekledim Ramazan iddasınaMenülerini belirlerken artık 2 kere düşün
Kilo alarak bebiş. Çünkü tam sınırdasın, 70leri gördükçe moralin bozulacak sıkılacaksın:26:
bizim isarkadasi sabah anlatti bioresistanzmiymis neymis ona gidecekmis dr söyliycekmis hangi yiyecekleri yememesi lazim diye kac para tutuyor diye ondan haber bekliyorum simdi olmazsa onlan bende gider baktirayimoff noram yaakac hafatadir ayni sey ama benim hatam farkindayim
bence dr.a git suzim
kaciyorum kizlar
sanki o sen degilsin hasretcimmm
kızz tütü maaşallah! çatlatcan bacım anneni nazardan çok cicimiş yaaa :)
bende warım bende....60 olcam..
kızz tütü maaşallah! çatlatcan bacım anneni nazardan çok cicimiş yaaa :)
Bitiyor işte bu hafta.Evet sorun bizde değil bu haftayı protesto ediyoruz di mi ballım
günaydın bebeğim
Geçmiş olsun canım, bu hafta kullanmayacaksın sanırım :26:
Fark süper canım.heeey dobıcler
motıwesı kırılan dıyet yapmak ıstemeyen dobıcler
haydın bakayım yenı fotolar ekledım onlara bakında motıwe olun
78 kıloluk hallerım
dobısko hasret sısko hasret
kotymusum cok hemde
allahm sukur halıme
Sağolasın canım, tebirkler sana da. Sınavında da başarılar dilerim, hayırlı yolculuklar.bendeeee bendeeeeeeeeee ramazana kadar 58 diyorummmmmmm
geçmiş olsun canımmmmm rabbim şifalar versinnnnn
tatlı pisim sana mı yapıyoruz bildirimmmmm
bu arada suziiiiiiiiiii bazen böyle olur ben kilo vermeye başlamadan önce aynı durumdaydım ama sıkma canını her seferinde yeniden başlıyormuş gibi düşün :))
kızlarr sınav günü geldi çattı yarın sabahın 5 inde trenim var londraya bana dua edin ne olurrrr ya :))) keyifler nasıl, kilolar verildimi
Valla şimdiden tabrik ediyorum, ben de her ne kadar kaplumbağ hızı ile ilerlesemde bu hafta regl olmama rağmen vermişim bişeyler:))
başlangıç kilo:75 kg
geçen hafta: 68.5 kg
bu hafta: 67.8 kg
GİDEN: 700
toplamda giden:7200 gr
hedef: 59
öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Hayırlı cumalar bu arada
İnşallah bir gün senin de burda 55 kg.lık fotolarını görürüz canını, sıkma canını, bir şekilde kendini disipline edip, bir yerden başlaman gerekiyor, suyu falan düzenli içiyor musun sen? Su çok önemli çünkü, yeşil çay da öyle, bir şekilde sen de zayıflayakacaksın, ommmmmmmmhamilelikden sonra veremedim canim
:26:
tebrikler zerram
günayidn ballim
gecmis olsun canim
tebrikler canim
msallah güzel degisim olmus canim
yok cidden morelim cok bozuldu canimpes etmege yakinim yani tebrik ederim canim
sagolun kizlar herbiriniz okadar ugrasiyorsunuz benlen ama artik siz sIkILmadigsaniz bile ben sIkILdim artik ayni yenganede dönmekden
cok sagol canim yatıskur ederm efem
bunların hıc bırı bnm faceımde yok
utanıorum bnları gordukce
demeyın bu kızda cok merklıymıs foto yuklemeye dıe
ınanın sızı motıwe olsun dıe yukluyorum
herkesn zayfcık olmasını ıstıorum
görüsürüz sekerkaçtımmm
Bitiyor işte bu hafta.
Fark süper canım.
Sağolasın canım, tebirkler sana da. Sınavında da başarılar dilerim, hayırlı yolculuklar.
İnşallah bir gün senin de burda 55 kg.lık fotolarını görürüz canını, sıkma canını, bir şekilde kendini disipline edip, bir yerden başlaman gerekiyor, suyu falan düzenli içiyor musun sen? Su çok önemli çünkü, yeşil çay da öyle, bir şekilde sen de zayıflayakacaksın, ommmmmmmm
hommmmmmmmmmmmm
suzi 55 olcek
suzi 55 olcekkkkkkkkkk
suzi 55 olcek
niye ki kuzukizlar bildirimi pisiyemi yapiyoruz
dilek nerlerde bu arada
off yaa pek bi skkiniiiiiiiim
isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler. iste bacım istehepinizin hedef kg ben 58 diyodum ama vaz caydım 51 52 istyrm istyrm istyrm :/ istyrm :)
suzi suzi bir sen bir de ben.cok sagol canim ya
görüsürüz seker
coook tesekkür ederim canimm
burayi o yüzden de cok seviyorum tiplerde sürünürken yine beni ayaga kaldiriyorsunuz morelim bozukdun az önce aglamamak icin kendimi tuttum ama bana umut oluyorsunuz coook tesekkür ederim kizlar herbirinize
bende molaya cikiyorum tavuk alip yiycem
off noram yaakac hafatadir ayni sey ama benim hatam farkindayim
bence dr.a git suzim
kaciyorum kizlar
yürüyüş mekik salsa şimdide plates öylemiii bu kadarmı korktun benden yaaayazık sana harcıyorsun kendini noram bu kadar yorulma
baştan pes et bitsin gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?