70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hahayy aklima geldi yine sen biara yelkin miydin neydin yaptistirmisdin topige
hersey saman gibi ot gibi para cok karnim tok diye
yok kiz korkarim sahte mahte cikar hoca
kocam bosar sonra beni
sen arastirmaya devam et vahsi kedim
ayy ne tatli cok severim kücüklükden beri pisileri
tabii bebegim hem buluscaz dimi daha kumbir sözün var bana hem bizim dügüne de gelirsin dimi busecim
başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:70.9
bu hafta:71.4
gelen:500
toplamda giden:3.400
hedef:64

üzülme canim haftaya toparlarsin
artin regl oldugundan tatlim birde sen tatile gitmeden 5li rakamlardaydin herhalde dimi tatlim yine yaparsin sen
sinekmiydin arimiydin sinir oldum senimi bulmus cok gecmis olsun canim
allahim devletimi milletimi depremlerden korusun
gercekden hayatimiz saniyelik hergünümüze sükürler olsun
cokkk sagol tatlimm

1 saatım kaldı sukur
sonra 3 gun ızın
ıns kacırmam yaaa
ama ama ama tabıkıde kacrmıcm
yarısıoruz cnku

evtyanı o vakıt ben taa basta 83 musum 80degıl dımı sımdıde 74,4 cıktımm kızlar bu hafta 300 gr vermısım bunada sukur bakalımmm

su koydum ıkısınede 7 kg lık sıseyı dogru tartııben
83 ıle baslamıs oluyorum dıyete cızelgemı degıstırıyımm kedı cım sende degıssene yaa

baslangıc kg = 83
bu hafta = 74,4 gr
gecen hafta =74, 7 gr
bu hafta verılen toplam=300 gr
hedef= 65 kg
toplam verılen=8,600 gr

ee ben suan 3 kg daha cabalamam gerek kıslar yaaaaa ne oldu bana yaffffffff + regl ın sıslıgıde var daha cok calısmam lazım cokkkkkkkk

SELAM ŞEKERLERRRR:80::80:

umarım herkes güzel kilolar vermiştirrrr
ben +1500 düm haftasonu kaçamaklarından sonra
bugün 59.7yi gördümmmm
pazartesi 61.5timmmmm
1800 gitmişş çok sevindimmmmm

BlackCat kiracımız sayılırlar yinede bahçedeler, biraz önce baktım diller,i dışarıda anneleride yok yanlarında kutuyu çektim gölgeye geitdim bir kaseye su koyup önlerine bıraktım ama içebilevceklerini zannetmiyorum, henüz gözleri kapalı

BenSuzi aslında ben pek sevmeme kedileri köpeklere bayılırım ama kedileri nedense pek sevmem ama yavruları görünce çok acıdım, anneleride bizi görünce iyice bacaklarının arasına alıyor yawrularını

yaaa demek annelik iç güdüsü nasıl bişeyki kedi kabıyı deldi ya hala inanamıyorum nasıl yaptı diye tamam kapı çok sağlam bişey değil ama odunluğa girecek yer bulamayınca kapıyı delmiş, bide dün sokak ortasında doğurup giden kadına bak, valla benim sevmediğim kediye saygı duymaya başladım iki görüntüyü gözümün önüne getirince

tabii bebegim hem buluscaz dimi daha kumbir sözün var bana hem bizim dügüne de gelirsin dimi busecim

Buluşcaz suzim kırk yılın başı gelmişsin yeriz bi kumpir aa

Düğün konusunda söz veremem bebiş ya, gelince ne kadar kalcaksın suzu?

hosgeldin canim
midemdee
valla gözüm döndü unuttum fotoyu
bende bekliyordum karpuz fotosu
kızlar sadece 14 kişi bildirimde bulundu.
sayı çok az nerede bu mllet:26:
14e mi düstük :26:
1 saatım kaldı sukur
sonra 3 gun ızın
ıns kacırmam yaaa
ama ama ama tabıkıde kacrmıcm
yarısıoruz cnku
oh ne güzel tadini cikart hasretcim fazla kacirma ama öptüm canim hayirli yolculuklar
tebrikler suzis
SELAM ŞEKERLERRRR:80::80:

umarım herkes güzel kilolar vermiştirrrr
ben +1500 düm haftasonu kaçamaklarından sonra
bugün 59.7yi gördümmmm
pazartesi 61.5timmmmm
1800 gitmişş çok sevindimmmmm
tebrikler tatlim
bendede tam tersi sevmiyorum diyemem ama biraz cekinirim köpeklerden kücüklükden kalma ama benimki türkiyede babaannemgilin komsusunun köpegi saldirmisdin terligimi yakaladi ayagimdan parcaladi ondan beri biraz dikkatliyim oglisim cok sever ama gider hemen sevmeye
ne güzel yaa bazen insanlar affedersin hayvan kadar düsünceli olamiyorlar yavrularini nasil koruyup koluyorlar belgeselde falan gösteriyorlar örnek alsinlar öyleleri
Buluşcaz suzim kırk yılın başı gelmişsin yeriz bi kumpir aa

Düğün konusunda söz veremem bebiş ya, gelince ne kadar kalcaksın suzu?
tamam canim canli canli gör su dobic suzini
canim 2.5 haftaligina geliyorum türkiyeye ama 1 haftasi herhalde ankarada gecer
önce antalyadan incem busecim ayin 6sinda sonra direk ispartaya gideriz anneannemgile 15inde de dügün sanirsam

kizlar cikis saatim yaklasiyor öptüm hepinizi bugün beni geri kendime getirdiniz pes etmiycem belki ödem tutmusdur birde wc sorunum var 2 gündür yola devam :13:

öptüm

kizlar cikis saatim yaklasiyor öptüm hepinizi bugün beni geri kendime getirdiniz pes etmiycem belki ödem tutmusdur birde wc sorunum var 2 gündür yola devam :13:

öptüm

dewam kuzucum..zaten wc sorunu oldu mu?weremiyorsun..bendede aynı problem war canım..ama pes etmicez..

saol canım.haklısın canım aslında geçen hafta 900 gitmişti çok sevinmiştim bu hafta artı 100 olunca noluyoz dedim.devam edicem zaten hedefe ulaşmadan ölmek var dönmek yok.çok teşekkür ederim desteğin için dışarıdan destek iyi geliyor sen de biliyorsun.

çok saol suzimm.soktu kaçtı şerefsiz erkekse çıksın karşıma
ben hiç 5li rakamlarda olmadın son 10 küsür senedirsanırım monaydı o canımm.ben gitmeden önce de 61.4 tüm şimdi de öyleyimolsun napalım vercez elbet..

ya canımcım ben çatlıcaktım neredeyse.emziriyorum form çay falanda içemiyordum ama 1 kereye mahsus içeyim dedim amaa fayda etmedi..bende 1 su bardağına 2 form çay koydum anca öyle fayda etti.içmem mecburdu çünkü hemoroidim war kötü oldum.tekrar tarçınlı ballı süte başladım.onun faydası war sabah akşam..sabah 7de içtim mi 1 saat sonra gidiyorum tuwalete çünkiiii...

sabah
-08.30
-dere otu ve su

09.00
-4 catal melemen
-1 dılım cavdr ekmegi
-1 brdk cay
-2-3 catal slatalık
-1 ceri domates

ara
-11:00
-3 tane dıyet bıskuvı etiform
-1 kornet(eltımın ogluna karne hedıyesı dıye aldımkendımıde unutmadım 2 haftadır cnm ıstıyorduda:)

ögle
14:30
-1 kepçe sehrıyecorbası
-1 tabak yogurtlu madımak yemegi(ıspanak degerınde

ara
-16:30
-1 ülker cokanat

aksam
-madımak y.var ama bılmıyorum bugunku kacamaklardan sonra salata yerım en bolundan yagsızından

ilaveler
-40 dkyürüyüş
-2 kupa yesılcay
-1,5lt su sımdılıkkkk
kızlar
tartım konusundada dıjıtalı dınledım balsngıc kg mı 83 olarak degıstırmesını ıstedım kediden hedef aynı gene 65 ınsl..devam ederımspoerum azaldı gıbı öf artırmam gerekkkkkkkkkkkkkk :26:

öptüm

KONUSTKLARIMIZI HATRLA canm
bn yarım saat gec cıkıcmm
hadı gorusrz bı kac gun sonra
guzl haberler beklıorum sendn

slm kızlar geçen hafta net olmadığı için bildirim yapamamıştım sanırım bu hafta liste altı olacağım ama liste altı olmak istemiyorum gerçekten ben bu topikte motiwe oluyorum bu şekilde kilo weriyorum..liste altı olmak beni cidden üzecek..zaten liste altı olursam bidahada listeye girmeyide düşünmüyorum..mazeretim wardı..listede olmak we bişeyler başarabildiğimi görmek beni çok motiwe ediyordu..neysem bu kadar yanim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…