hahayy aklima geldi yine sen biara yelkin miydin neydin yaptistirmisdin topigeniye ki kuzu
isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler. iste bacım iste
suzi suzi bir sen bir de ben.kaldık dobiç. ama derin araştırmalara daldım ikimizi zayıflatacak birşey bulacam.
bir hoca varmış üfleyince bir 3 kilo veriyo muşun ona mı gitsek kıııııız
hersey saman gibi ot gibi para cok karnim tok diye
kocam bosar sonra beni
sen arastirmaya devam et vahsi kedim
ayy ne tatlihiç yoktan kedi sahibi olduk
arkadaşlar bizim oturduğumuz ev küçük 1+1 tek katlı bir ev yanında da küçük bir odunluk var
biz oraya fazla eşyaları ıvır zıvır şeyleri koyuyorduk, odunluğun kapısının kenarı kırılmıştı bir avuç kadar delik açıkmıştı, eşimde önceki akşam, oraya tahtayla kapattı dün evdeyim baktım ses geliyor dedim fare falanmı, yada dedim kedi girdi bir bakayım, gittim kapı kitli ama , kırılanyer açık yani eşimin kapattığı yer, kapıyı açtım baktım içeride kedi çıkarmaya çalıştım , çıkmadı bir kutuya girdi kutuda yukartıda içini göremiyom çok uğraşmadım bebek kucağımdaydı tırmalar falan dedim neyse kapıyıda açık bıraktım çıktım, sonra akşam eşim geldi görmüş senmi kırdın yine aynı yeri dedik yok kedi girdi dedim, şaşırdı nasıl olur ben bayağı sağlam yapmıştım falan dedi, neyse çocuk uyusun bakalım dedik
bizim kız gece 12 de uyudu biz bakalım dedik baktık kedi içinde kutunun kutuyu indirmeye çalışırken, kedi atladı çıktı içinden birde baktık 3 tane yawruney yapalım falan derken, kutuyu aldık bahçeye indirdik eşim kapıyı tamir derken bende kutuyu gözledim, kedi geri geldi yawrunun birini alıp gitti, sonra bir daha geldibir tane daha yawru aldı, sonra geri gelmedi bekle bekle yok neyse , bende bir tabağa süt koydum kutunun içine koydum içeri girdik bir saat sonra baktım kedi yok, sonra gidip uyudum, sabah bir baktık diğer 21 aywruyuda alıp geri kutuya girmiş, bahçede duruyorlar
tabii bebegim hem buluscaz dimiGörcez
Peki suzi birşeyler yapman gerekiyor bu konuda artık, elinden geleni yap
Biz seni çok seviyoruz ve emin ol sen zayıflamadan bende burdan gitmem
O zaman bu hafta aş kendini kuzu
AAAayy suzim çok heyecanlandım yaaaAnkaraya da uğricaksın di mi
başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:70.9
bu hafta:71.4
gelen:500
toplamda giden:3.400
hedef:64
üzülme canim haftaya toparlarsinSecem bütün hafta onu yedim bunu yedim dedin 1800 vermişsin
beni ters köşeye yatırdın iyimi
benim durumum pek parlak değil tavuk salata diyetim tam bi fiyaskoyla sonuçlandı
artı baya bi halsizlik oldu bende gözlerim karardı denge kaybım oldu vs vs...
dengeli bi şekilde beslenerek daha iyi kilo veriyodum yazık ettim metoma
neyse geçmişe ağlamayı bırakalım
dün sağlık problemimden dolayı ara verdiğim sporuma döndüm çok mutluyum
yalnız hoca beni fena yamulttu bugün kol ve karın kaslarım accayip ağrıyo
artin regl oldugundan tatlimselam artıdayım bu hafta reglm o yüzden mi bilmem ama çok can sıkıcı listeme baktım da 6 haftadır 2 ileri bir geri gidiyorum tatilden sonra dağıldım resmen gitmiyorla artıkgerçi yaz geldi ben meyveyi kaçırıyorum galiba karpuza şeftaliye dayanamıyoruum herkes yazın zayıflar ben tan tersi 1 temmuza kadar 57 olmam gerek ama nasıl olcak bilmem..
bu arada kaşımı bişey sokmuş böcek ya da sinek.sabah bi uyandım göz kapağım kaşım yumruk gibi şişmiş.doktora gittim iğne izi varmış Allahtan gö kapğımı sokmamış hain haşareşimdi de sulanıyor gözüm bir yandan ağlıyor bir yandan yazıyorum..
bildirim:
başlangıç:74
geçen hafta:61.3
bu hafta:61.4
gelen:100
toplam giden:12.7
hedef:57
kilo verenleri tebrik ediyorum benim gibi artıda olanlara da haftaya veririz inşllh diyorum
sinekmiydin arimiydin sinir oldum
allahim devletimi milletimi depremlerden korusunkızlar dun aksam burada deprem oolmus
ben gece 11 gıbı uyudum gece 12 de uyandm ama nasıl korku ıcınde uyandm anlatamm
ses duydm demkkı deprem olmus
hayatmz 1 sanıyelık walla
uzulmeyn hıc bıseye
hayatmızı mutlu gecrmeye bakalm
had bakaym duyayım kahkahaları
gercekden hayatimiz saniyelik hergünümüze sükürler olsun
cokkk sagol tatlimmsuzimmm,
sağlık olsun canım şu 70 barajını bi aşsan bak nasıl gelcek arkası çorap söküğü gibi...neyse sen takılma üzülme sakın burdayız biz.hep beraber desteğiz birbirimize. kurtulcaz yağlarımızdan inşllhh.