70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç yoktan kedi sahibi olduk
arkadaşlar bizim oturduğumuz ev küçük 1+1 tek katlı bir ev yanında da küçük bir odunluk var
biz oraya fazla eşyaları ıvır zıvır şeyleri koyuyorduk, odunluğun kapısının kenarı kırılmıştı bir avuç kadar delik açıkmıştı, eşimde önceki akşam, oraya tahtayla kapattı dün evdeyim baktım ses geliyor dedim fare falanmı, yada dedim kedi girdi bir bakayım, gittim kapı kitli ama , kırılanyer açık yani eşimin kapattığı yer, kapıyı açtım baktım içeride kedi çıkarmaya çalıştım , çıkmadı bir kutuya girdi kutuda yukartıda içini göremiyom çok uğraşmadım bebek kucağımdaydı tırmalar falan dedim neyse kapıyıda açık bıraktım çıktım, sonra akşam eşim geldi görmüş senmi kırdın yine aynı yeri dedik yok kedi girdi dedim, şaşırdı nasıl olur ben bayağı sağlam yapmıştım falan dedi, neyse çocuk uyusun bakalım dedik
bizim kız gece 12 de uyudu biz bakalım dedik baktık kedi içinde kutunun kutuyu indirmeye çalışırken, kedi atladı çıktı içinden birde baktık 3 tane yawru ney yapalım falan derken, kutuyu aldık bahçeye indirdik eşim kapıyı tamir derken bende kutuyu gözledim, kedi geri geldi yawrunun birini alıp gitti, sonra bir daha geldibir tane daha yawru aldı, sonra geri gelmedi bekle bekle yok neyse , bende bir tabağa süt koydum kutunun içine koydum içeri girdik bir saat sonra baktım kedi yok, sonra gidip uyudum, sabah bir baktık diğer 21 aywruyuda alıp geri kutuya girmiş, bahçede duruyorlar

wercem işte..:18::18::18:

Görcez

Peki suzi birşeyler yapman gerekiyor bu konuda artık, elinden geleni yap
Biz seni çok seviyoruz ve emin ol sen zayıflamadan bende burdan gitmem

Bitiyor işte bu hafta.

O zaman bu hafta aş kendini kuzu

yola devam verecem bende yeniden baslar gibi basliyacam
3 haftam var türkiyeye gelmeme 6yi görüp gidecem

AAAayy suzim çok heyecanlandım yaaa Ankaraya da uğricaksın di mi

Secem bütün hafta onu yedim bunu yedim dedin 1800 vermişsin
beni ters köşeye yatırdın iyimi

benim durumum pek parlak değil tavuk salata diyetim tam bi fiyaskoyla sonuçlandı
artı baya bi halsizlik oldu bende gözlerim karardı denge kaybım oldu vs vs...
dengeli bi şekilde beslenerek daha iyi kilo veriyodum yazık ettim metoma
neyse geçmişe ağlamayı bırakalım
dün sağlık problemimden dolayı ara verdiğim sporuma döndüm çok mutluyum
yalnız hoca beni fena yamulttu bugün kol ve karın kaslarım accayip ağrıyo

selam artıdayım bu hafta reglm o yüzden mi bilmem ama çok can sıkıcı listeme baktım da 6 haftadır 2 ileri bir geri gidiyorum tatilden sonra dağıldım resmen gitmiyorla artıkgerçi yaz geldi ben meyveyi kaçırıyorum galiba karpuza şeftaliye dayanamıyoruum herkes yazın zayıflar ben tan tersi1 temmuza kadar 57 olmam gerek ama nasıl olcak bilmem..

bu arada kaşımı bişey sokmuş böcek ya da sinek.sabah bi uyandım göz kapağım kaşım yumruk gibi şişmiş.doktora gittim iğne izi varmış Allahtan gö kapğımı sokmamış hain haşareşimdi de sulanıyor gözüm bir yandan ağlıyor bir yandan yazıyorum..

bildirim:
başlangıç:74
geçen hafta:61.3
bu hafta:61.4
gelen:100
toplam giden:12.7
hedef:57

kilo verenleri tebrik ediyorum benim gibi artıda olanlara da haftaya veririz inşllh diyorum

kızlar dun aksam burada deprem oolmus
ben gece 11 gıbı uyudum gece 12 de uyandm ama nasıl korku ıcınde uyandm anlatamm
ses duydm demkkı deprem olmus
hayatmz 1 sanıyelık walla
uzulmeyn hıc bıseye
hayatmızı mutlu gecrmeye bakalm
had bakaym duyayım kahkahaları

walla canımın içi diyet yaparken weremedim ama cidden geçen cuma bi başladım yemeye pasta börek tatlı tabak tabak pilaw falan.taki pazar sabaha kadar..pazar sabah bi tartıldım almamışım kilo falan..dewam diyete..pazarteside börek yedim durdum ama bi baktım gitmiş 1.800..walla pasta börek yiyerek mi?zayıflasam ne?????....

Tatlım neden kiloçizelgen yok :26:

beceremiyom tatlıııım
69 'a iniyimde bi deniycem

ben sana topiğin delüüü kızı diyebilirmiyim
eğlenceli bi üslubun var ALLAH neşeni daim etsin

daha namazımı kılmadım ufaklığıda doktora götürcem size iyi yazışmalar kızlar

suzimmm,
sağlık olsun canım şu 70 barajını bi aşsan bak nasıl gelcek arkası çorap söküğü gibi...neyse sen takılma üzülme sakın burdayız biz.hep beraber desteğiz birbirimize. kurtulcaz yağlarımızdan inşllhh.

bebek mi istiyorsunuz canım.
kaç yılllık evlisin?

agustosda 4 yıl bıtecek cnm evt ıstıyoruz ya kısmet bakalım

kızlar bugun tartı gunuya bıme de tartı gelmıs dıjıtal blue lıgt markalı

bende aldım bnm eskı tartım eskılerden onla tartıldım sbh ac karnına 71.5 geldım

sonra markete gıttım geldım gene ac karnına tartıldım 74,4 geldimm ee ben sımdı hangısıne ınanayım yaa moralım bozuldu kafam karısıtı e ne olacak bana sımdıkkkkk

bu arada kıme mesaj atıyoruzzz kg bıldırımı hakkında

kuzu sen uyumaya vakit buluyomusun yaa

Tatlım geçmiş olsun :26:ama moral bozma lütfen, her hafta takır takır kilo veremezsin ki,çizelgene bi bak tam 12 küsür kilo vermişsin bu saatten sonra bi tek istemen yeterli kilo vermen iiçin

Canım müsait olduğunda dene çizelge yapmayı , çok motive eder o emin ol , bana istediğini diyebilirsin

Allah kabul etsin

Canım moralini bozma ama elektronik tartı doğru olan , yeni tartı almana çok sevindim böyle ce gerçek kilonu görerek inceleceksin

Bildirimler Blackcat' e yapılıyor kızlar, menülerinizi de yazmayı ihmal etmeyin topiğe

Herkeze selam Ben Forumda yeniyim actiginiz konu Tam bana Gore . Konu acilali uzun zaman olmus ama yinede araniza beide Kabul ederseniz cok sevinirim. Kilo Vermek istiyorum ama cok basarisizin . 72 kiloyum olursa 60 Düsmek istiyorum. Aranizda basarili olan varmi . Peki nasil fikirlerinizi ve tecrubelerinizi ogrenmek belki benide basariya olastirir.

Hoşgeldin tatlım
Burada hepimizz kilo verebiliyoruz, tabi birkaç kuralı var..

Bize hergün zzaman ayırıp, menülerini bizimle paylaşman gerekiyor.Biz genelde 3 ana 3 ara öpün yapıyoruz..

İçinde un, tuz, şeker, yağ bulunduran yüksek kalorili yiyecekler yasak..

Zaten zamanla alışacaksın sende bi bakmışsın kilo vermeye başlamışsın

midemdee
valla gözüm döndü unuttum fotoyu

Yuh lan dobiç kadın

kız yazık yavrular büyüyene kadar kiracınız olsalardı. sokakta başka kediler falan öldürür yavruları .bak durduk yere 4 kiracı edinirsin ...
başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:70.9
bu hafta:71.4
gelen:500
toplamda giden:3.400
hedef:64
okeeeeeeeey
okeey
bana canım. tartıda su falan bir tart bakalım ne olacak.
tabiii ki katılabilirsin hoşgeldin. arkadaşlarınki gibi ilk bildirimini yap başla hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…