Hoşgeldin tatlım
Burada hepimizz kilo verebiliyoruz, tabi birkaç kuralı var..
Bize hergün zzaman ayırıp, menülerini bizimle paylaşman gerekiyor.Biz genelde 3 ana 3 ara öpün yapıyoruz..
İçinde un, tuz, şeker, yağ bulunduran yüksek kalorili yiyecekler yasak..
Zaten zamanla alışacaksın sende bi bakmışsın kilo vermeye başlamışsın
Tamamdir seve seve paylasirim paylasilanlari seve seve okudugum gibi . Varmi baska bilindik saglam oneriler nasil en cabuk yoldan Kilo verbilirim yonunde.
1. Örnek Alınabilenecek Liste
1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )
2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.
3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek
4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.
5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.
6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba
NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.
1. Örnek Alınabilenecek Liste
1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )
2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.
3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek
4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.
5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.
6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba
NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.
naptınn kız ölee çocuğaa yazıkkkkListede yokum ama söyleyeyim 300 gram artıdayım deve hakan yüzünden
Dün beni aldı arkadaşının doğum gününe götürdü akşam yemeğineBende insanların yanında diyet moduna giirince kendimi daha kötü hissediyorum, orada en kilolu benken en az benim yemem göze batar diye gayet rahat yedim, ama bi yandan yerken bi yandan insanlar gidince hakana nasıl işkence etsem diye düşünüyordum
Yemekten çıktım bağırdım çağırdım bayaBu da beni sakinleştirmeye çalışıyor "bebeğim aşkım bi sakin ol fln"
Dedim ki " eğer bir daha kilo vermeme engel olacak bir aktivite üretirsen benden habersizyanına gelmem hakan" dedim
O da "çok takıntı yaptın amaaa" diyince bende bütün içimdekileri döktüm
Hatta ağladım biraz
Ama iyi hissediyorum kendimi , bir daha olmayacağına dair çok büyük yemin etti bana aşkısım
Ben bi geçmişe gideyim ptty gelmiş, morali bozuktu cadının
saol canım.haklısın canım aslında geçen hafta 900 gitmişti çok sevinmiştim bu hafta artı 100 olunca noluyoz dedim.devam edicem zaten hedefe ulaşmadan ölmek var dönmek yok.çok teşekkür ederim desteğin için dışarıdan destek iyi geliyor sen de biliyorsun.
çok saol suzimm.soktu kaçtı şerefsiz erkekse çıksın karşıma
ben hiç 5li rakamlarda olmadın son 10 küsür senedirsanırım monaydı o canımm.ben gitmeden önce de 61.4 tüm şimdi de öyleyim olsun napalım vercez elbet..
bana da iyi geliyordun canim balli süt gercekden sen söyleyince bende yapmisdim unutuyordum unutmazsam seviyordum aslinda balli sütüya canımcım ben çatlıcaktım neredeyse.emziriyorum form çay falanda içemiyordum ama 1 kereye mahsus içeyim dedim amaa fayda etmedi..bende 1 su bardağına 2 form çay koydum anca öyle fayda etti.içmem mecburdu çünkü hemoroidim war kötü oldum.tekrar tarçınlı ballı süte başladım.onun faydası war sabah akşam..sabah 7de içtim mi 1 saat sonra gidiyorum tuwalete çünkiiii...
güle güle git gel hasretcim tamam canimKONUSTKLARIMIZI HATRLA canm
bn yarım saat gec cıkıcmm
hadı gorusrz bı kac gun sonra
guzl haberler beklıorum sendn
kizlar problem yok derlerse dileke pisiye soralim canim :26:benim adima problem olmaz listeye girmen :26:slm kızlar geçen hafta net olmadığı için bildirim yapamamıştım sanırım bu hafta liste altı olacağım ama liste altı olmak istemiyorum gerçekten ben bu topikte motiwe oluyorum bu şekilde kilo weriyorum..liste altı olmak beni cidden üzecek..zaten liste altı olursam bidahada listeye girmeyide düşünmüyorum..mazeretim wardı..listede olmak we bişeyler başarabildiğimi görmek beni çok motiwe ediyordu..neysem bu kadar yanim.....
tebrikler canimBaşlangıç kilo:75.4kg
Geçen hafta:68.7kg:26::26::26:
Bu hafta:68.5kgbu kadar yemeye alkışı hak eder bu rakam
Giden:200gr
Toplamdan verilen:6.9kg
Hedef:55kg
monaa neye borçluyuz unu canım benim senin kurtaruıcın daha bir kurtarmışş ,benimkisi anca 200 verdirdiSELAM ŞEKERLERRRR:80::80:
umarım herkes güzel kilolar vermiştirrrr
ben +1500 düm haftasonu kaçamaklarından sonra
bugün 59.7yi gördümmmm
pazartesi 61.5timmmmm
1800 gitmişş çok sevindimmmmm
saolasın canım benim bu kadarına bile çok sevindim ama sevincimin sebebini zaten anlamışsınızdır yoksaa o kadar uğraşsam 200 versem çok üzülürdümtebrikler canim
monaa neye borçluyuz unu canım benim senin kurtaruıcın daha bir kurtarmışş ,benimkisi anca 200 verdirdi
saolasın canım benim bu kadarına bile çok sevindim ama sevincimin sebebini zaten anlamışsınızdır yoksaa o kadar uğraşsam 200 versem çok üzülürdüm
evet dün akşam bende izledim o videoyu çok sinirlendim. hayvan bile daha duyarlı insan bir bebeği sokak ortasına atar mı yaBlackCat kiracımız sayılırlar yinede bahçedeler, biraz önce baktım diller,i dışarıda anneleride yok yanlarında kutuyu çektim gölgeye geitdim bir kaseye su koyup önlerine bıraktım ama içebilevceklerini zannetmiyorum, henüz gözleri kapalı
BenSuzi aslında ben pek sevmeme kedileri köpeklere bayılırım ama kedileri nedense pek sevmem ama yavruları görünce çok acıdım, anneleride bizi görünce iyice bacaklarının arasına alıyor yawrularını
yaaa demek annelik iç güdüsü nasıl bişeyki kedi kabıyı deldi ya hala inanamıyorum nasıl yaptı diye tamam kapı çok sağlam bişey değil ama odunluğa girecek yer bulamayınca kapıyı delmiş, bide dün sokak ortasında doğurup giden kadına bak, valla benim sevmediğim kediye saygı duymaya başladım iki görüntüyü gözümün önüne getirince
geldiBenim ki geldi değil mi canım?
geldibide ben geçen haftaki rakamımı 68.5 zannediyordum heh dedim sabit kalmışım demiştim tartıda sonra geldim dosyayı bir açtımanaaaa rakam değişikmiş yanlış hatırlıomuşum ben dedim bir sevindim bir sevindim o kadar yedim üsütünede 200 gr verdimya helal sana kız ptty dedim
kurtarıcım marul salatama çok teşekkür ederim
annem (kayınvalidem) onla karın doyarmı kızım ne yaptın öyle sen diyordu ama napıyım annecim zayıflamak için her yol denenir
pisim msj attım geldimi :44:
bu arada kzıçelerim yarısına bakabildim geçmişin kusuruma bakmayın anca yetişebildim
abababa,umay0110,minderbob,,2ee,guldogru,SERRA8426,sehile,chosen
geçen hafta listede olup bildirim yapmayanlar sizleri bekliyoru hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hasret,sceem,esinturgay,nora kızlar sizler geçen hafta olmadığınız için liste altısınız .
eğer herkes olur diyorsa direk listeye alırım benim için farketmez karar topiğin:26::26::26:
saat 9-10 a kadar bekliyorum kızlar sonra yayınlayacağım listeyi
supersın ptt 200 gr da ıyıbırsey ben bak baslarda 1 kg verıyordum artık gr lardayım gecen hafta gercı 1,300 dumm bu hafta 300 gr cıkımmmm :))) tabı dıjıtaltartının bende yarattıgı ızlerden sonraaaaaaaaaa öffffffffBaşlangıç kilo:75.4kg
Geçen hafta:68.7kg:26::26::26:
Bu hafta:68.5kgbu kadar yemeye alkışı hak eder bu rakam
Giden:200gr
Toplamdan verilen:6.9kg
Hedef:55kg
Evet bugün diyetimin ilk günu ve bugün yediklerimi kisa bir özet geceyim dedim.
Sabah ilk bir kahve yarindan itibaren Tek türk kahvesi.
Kahvaltida :
1 kepekli ekmek
1haslanmis sert yumurta
Salatalik
1-2 beyaz peynir
3-4 tane zeytin
Bir bardak yesil cay.
Arada
Biraz peynir
Salatalik
Ve yesil cay
Oglen birsey yemeden Ac degildim heyecan heralde
Aksam
Bol yesillikli salata Yagsiz tuzsuz sirkeli
2 bardak yesilcam
Bir Käse yogurt
Bugunluk Bu Kadar
Ve 1saat pilates yaptim
Herkeze iyi aksamlar
bana az geliyor minem napim ne tatiliymis hic umursamiyorumda yeterki evde kalayim kimbilir neyi kutluyorlar
ahhh bende birgün öyle derim insallah
çorapta giydirdinmi canımçok uykusuzum suzim çok yorgunum başım feci ağrıyor
geçmedi yavrum yaptım ama sadece bu viks sürdüm ayağının altına aynı
devam ediyor öksürüğü bende gribim oda
onda daha fazla yavrucak öksürük takır takır
ya okadar dikkatliyim ya milletin çocukları ayaklarında çorapsız gezer yerlerde bişey olmaz
koruyoruzya korunan göze çöp düşer sinir oluyorum ozman
ilaçlarını veriyorum
ateşide var ama gükendime bakamıyorum suızim mahfoldum 2 gündür
hastayken misafir çok zor yaaakızlar misafir gelcekmiş of yaaa
bu hasta halimle neysm sonuçda allah ne verdiyse napalım
ben çıkıyorum canlarım kendinize iyi bakın
2ee coccom saolun canım teşekkür ederim
hepinizi öpüyorum
akşama nasipse görüşürüz
canımmbak bildirimim ben aglamayim da kim aglasin
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 74.6
bu hafta: 76
gelen: 1.4
toplam giden: 300 gramm
bence o listenin sonucunu beklemesagol ballim
bu hafta esim karsimda pizza yedi yemedim annem dün sarma yapmis 1 tane sadece tadina baktim okadar yani kacamak yapsam okdar üzülmezdim inan
doktora gitmedim deliyim isteama kardesimlen diyetisyene giderken kan tahlili yaptirmisdik ve adam liste vermisdin yapmadim zor gelince birakmisdim yarin ihtibariyla liste duruyor tekrar onun dediklerini yapayim diyorum :26:
baktik oda olmadi gidecem mecbur artik doktora
ben tartılmadım bugün :26:abababa,umay0110,minderbob,,2ee,guldogru,SERRA8426,sehile,chosen
geçen hafta listede olup bildirim yapmayanlar sizleri bekliyoru hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hasret,sceem,esinturgay,nora kızlar sizler geçen hafta olmadığınız için liste altısınız .
eğer herkes olur diyorsa direk listeye alırım benim için farketmez karar topiğin:26::26::26:
saat 9-10 a kadar bekliyorum kızlar sonra yayınlayacağım listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?