70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrk ederim canım
ama 5 dk almazdı hemen bi yazıp çıksaydın bildirimini keşke :26:

Haklısın canım da işte sabah süslenmekten giremedim
Okuldan sonra da gezmeye gittik akşam geldim taa gelince bide komşuyla tartıştım sinirim tepeme çıktı unuttum akşam girmeyi haftaya sıkıntı olur mu bu hafta girememem

Haftaya liste altında olursun, öbür hafta listede olursun.

Listenin yarısı kilo almış bayanlar kendinize gelin

Hiç beğenmedim bu hafta

Umarım geçer canım da haplara kalmazsın, ama psikolojik olarak fazla kafaya takma eğer 5 etki edecekse sen ona kafayı taktıkça 10 etkisi olur

Evet yaaa, doktora da kızdım. 1 hafta öncesinde bişey yokken, hemen 1 hafta içinde nasıl bir kist olabilir ki? Çok ağrın olursa muhakkak hastaneye git ihmal etme diyor, müdahele ederlermiş, özel hastane, hemen opersyon yapıp para alacaklar, ben de kendiliğinden gider diye düşünüyorum, ama insanı korkutuyorlar işte. Allah kimseye hastalık, dert vermesin inşallah. Verdiklerine de şifalar versin.
Dileğimiz nerde ki, bizi terk mi etti, stajerlerden mi giremiyor?
Bir de Aslı vardı, o da hiç gelmedi sanırım bu hafta.
Millet teker teker dökülüyor sankim, tatile gidenler var herhalde. Neyse kalan sağlar bizimdir, inşallah ben 55 oluncaya kadar burdayım

Kızlar zaman geçtikçe yaptığınız diyetten sıkılacaksınız,

rahat rahat alışverişe çıkmayı, sabah mutlu bir şekilde uyanmayı, aynalara bakmaya doyamamayı, istediğiniz gibi giyinebilmeyi, hayran hayran bakışları, insanların size olan beğenisini, sevdiğinizin yada eşinizin sizinle guru duymasını istiyorsanız, bu hafta herkes kendine sıkı yönetim ilan edecek

Haftaya lütfen listenin altında olmamaya çalışın

16 kişinin yarısı kilo almışsa demekki bir yerlerde yanlışlar yapıyoruz, bu hafta herkes menüsünü yazsın kızlar

Kimse topiğe zaman ayırmıyor artık, bunun bahanesi yok bu hafta herkes hem kendisi hemde topik arkadaşları için buraya vakit ayırsın lütfen

Canım sağlık önemli eğer ağrın olursa git, maddi durumlar çok zorlaştırıyor ama geçici birşey sen elinden geleni yap kurtul bir an önce

Topiğe gelmeyen o kadar çok kişi var ki , tamam bazılarını anlıyorum gerçekten yorulanlar var ama alsimi yok, bursa86 yok, red gitti, gelen kızlarında zaten gelmeleriyle gitmeleri bir oluyor , bundan kendiler zararlı çıkacak, bilanço belli , topiğin yarısı kilo almış

Tabii ki önemli, giderim merak etme sen. Ama özel hastanelerde çok uyanık olmak gerekli, gerekli gereksiz bir sürü tahlil yaptırıyolar insana.
Haftaya listemizin daha güzel olacağını düşünüyorum, ümit ediyorum. Umarım bu hafta herkese ders olur ve ciddiye alırlar.

Olsun napalım artık önemli olan kilo vermek ben zaten kilo çizelgemi aşağıya çekerken daha çok motive oluyorum

Evet canım, anlayışın için ayrıca tebrik ederim. Bazı arkadaşlarımız listeye giremeyince motivem düşüyor diyor da, mazeretiniz olduğu zaman önceden bildirmeniz gerekiyor. Darılmaya, kırılmaya gerek yok. Sonuçta kural varsa herkes için geçerlidir. Sen buraya takılmaya devam et, hepimiz çıtır olcez
Arkadaşlar yine de herkes fikrini beyan etsin, sscem ve serra için listeye girsin mi, herkesin kararına göre blakcat arkadaşımız nihayetinde karar verir.

Son düzenleme:

Valla topikte 3 kişi de kalsa , motive olup yine kilo verirler ben kilo alanlara üzülüyorum

Yeşilçayımı da yaptım, moralim bozuk zaten artık bir an önce kilo vermek istiyorum

Valla topikte 3 kişi de kalsa , motive olup yine kilo verirler ben kilo alanlara üzülüyorum

Yeşilçayımı da yaptım, moralim bozuk zaten artık bir an önce kilo vermek istiyorum

Afiyet olsun canım, ben de 7 otlu çay içiyorum, yeşilçayım kalmamış. İnşallah hepimiz vereceğiz canım, sabır çok önemli, ben de Aralık ayından bu yana burdayım, Allah'a şükür bu kiloyu gördüm. 10 senedir hep 70'li kilolardayım, hiç hayal bile etmezdim, bu kadar kilo vereceğimi burayla tanışmasam. Ama burayı iyiki de keşfetmişim, Allah herkesten razı olsun, çok güzel motive oldum burada. Sabırlı olup burada kalanlar kilo verir ben o kadar diyeyim yani, ama gelip de buraya 1 ayda 10 kilo vereceğim diye hayal kuranlar boşuna hayal kırıklığı yaşar. Sonuçta 1 ayda ortalama 3-4 kg. ideal kilo verme rakamı, herkes buna göre davranırsa, istediği rakamlara daha rahat ulaşır.

tmm cıss yok artık ınsl..cnm bu hafta sbh sporuna baslyorm esım gunduse gecıyor da artıkınnnn

ya ben dun dıjıtal tartı aldımya eskı tartımda 71,4 gozuktum 300 gr vermısım dıger yenıde ıse 74,4 cıktım bugunse tartıldım 73,5 cıktım anlmadım bu dıjıtaller nasıl oluyor yaa duz ve hepaynı yere mı koymak gerekıyor anlmamadımmmmm bu arada dun su sısesı koydum ıkısındede ayn cıktı yanı bnm baslnagıc kg dıjıtal hep dogru tartar dedıklerı ıcın 83kg mişşşşşşş e hangısıne ınanayımm ne yapımm akıl verınnn yawwwwwwwwwwww

Aynen öyle bebiş, benimde topiğe gelmemek oturup yemek için çok bahanem var ama onun yerine geçici mutsuzlukları tercih ederim , şimdi bi çiko yesem kendime gelirim mesela ama bu 1-2 saatlik haz benim günlerimi mahvediyor

Canım dijital tartı senin vücudunda ki en ufak bir ödemi bile affetmez sana gösterir, o yüzden senin ilk yapman gereken şey cuma sabahına kadar tartılmamak olacaktır, o tartı senin motiveni çok bozar, şimdi onu sen bir yere kaldır , bak cuma günü tartılmak çok zevkli oluyor hemde o zaman

Son düzenleme:

Canım tartıyı hep aynı yere koy, değişik yerlerde değişik tartabilir. Aynı tartıyla tartılırsan, sonuçta her hafta verdiğin kilo doğru çıkar, su şişesini de doğru tartıyorsa, sorun yok demektir. Yerini değiştirme, hep aynı yerde tartıl.

çok geçmiş olsun canım ya
kuzucunda hastaymış galiba kıyamam ya
ikinizde iyileşirsiniz çabucak inşallah
valla canım evde 2 kişinin hasta olması ne zor
ikimizde gribiz
eşim dalga geçiyor yazın ortasnda elinde mendille dolaşıyo diye
hadi kendimi bıraktım çocuk hasta oldumu minenin deyimiyle küçük ceylena dönüuyom

artıyı hiç öenmsemiyorum canım
bi iyileşelimde inşallah devam ederim tatlım

hiç sorma bebeğim ya gerçekten çok zor
bide gelen arkadaşdada 2 tane çocuk vardı
daha kapıyı açar açmaz bizimki onlara bay bay yapıyo kapıyı kapatıyo üstlerine gidin diyodu istemedi onları
çocukları bizimkinden büyük gelince oyuncaklarını alıyorlar oğluşda başlıyo ağlamaya
vermiyolar kızlar inatçılık yapıyo paylaşmıyorlar
onlar gidene kadar ağladı içim parçalandı

saol tatlım teşekkür edrim
canım çorapda giydirdim hatta 2 gün üst üste yaptım ama nafile çok üşütmüşüz
misafirleri hiç sorma yukardada anlattığuım gibi tatlım
hastayken sorun oluyo
allahdan kısçe çok yardımcı oldu genede

buarada
bugün bana kemiklerin çıkmış yeter zayıflama dediler
evet canım görünüyo haklılar
lakin alt çok az var sen onlar bakma
2 3 kilo daha versen tam olcak

eeeeeeee kızlar giren olmamış fazla dileğe de ulaşamadım ben arada kaldım ama şimdi .
geçen hafta bildirimde bulunmayanları ne yapacağım. liste de olacaklar mı altta mı yer alacaklar :26:

ayy canım ben bildirimde yapmadım sana saolasın talım listeye almışsın

slm ben geldim ay dün biraz delirmiş çıkmışım yawwww offf reglim geldi gelecekken hep böyle oluyorum..bide üstüne uyku yok..bugün 1 saat bile uyumadım mesela..bide kaynana stresi amaaaann amannn..haftaya listedeyim haaaaaa ona göre gircem bildirimimide yapcam.... geçmişi okuyamadım..

Son düzenleme:
cococuğum tebrik ederim yavrumn
kilo verenleri tüm kıçeler hepinize tebrikler
ben ve diğer arkadaşlarımada bu olsunnnn
pisim eline sağlık yavrum ayrıcanak unutmuştum bildirim yapmayı hatırladığın için teşekkürler

Kııızz cadııı

Nasıl şok oldum senin mesajları görünce Ama anladım yani bu kesin acıkmıştır fln dedim içimden

Listeden çıkma gibi bi lüksün yok yani, ver kilonu mezun ol git bebeğim

oof ofisin üst katında yenileme var sabahtan beri gürültülerden dolayı başım çatlama hatta patlama noktasına geldi yeter yaa

Biri beni götürsün burdan yaa kaçırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…