Kııızz cadııı
Nasıl şok oldum senin mesajları görünceAma anladım yani bu kesin acıkmıştır fln dedim içimden
Listeden çıkma gibi bi lüksün yok yani, ver kilonu mezun ol git bebeğim
Aynen öyle bebiş, benimde topiğe gelmemek oturup yemek için çok bahanem var ama onun yerine geçici mutsuzlukları tercih ederim , şimdi bi çiko yesem kendime gelirim mesela ama bu 1-2 saatlik haz benim günlerimi mahvediyor
Canım dijital tartı senin vücudunda ki en ufak bir ödemi bile affetmez sana gösterir, o yüzden senin ilk yapman gereken şey cuma sabahına kadar tartılmamak olacaktır, o tartı senin motiveni çok bozar, şimdi onu sen bir yere kaldır , bak cuma günü tartılmak çok zevkli oluyor hemde o zaman
Canım tartıyı hep aynı yere koy, değişik yerlerde değişik tartabilir. Aynı tartıyla tartılırsan, sonuçta her hafta verdiğin kilo doğru çıkar, su şişesini de doğru tartıyorsa, sorun yok demektir. Yerini değiştirme, hep aynı yerde tartıl.
geçmiş olsun canım. 1 haftada elbette kist olmaz o doktor anlamamış ilk seferde sanırım. imkanın varsa bir doktora daha görün derim.Evet yaaa, doktora da kızdım. 1 hafta öncesinde bişey yokken, hemen 1 hafta içinde nasıl bir kist olabilir ki? Çok ağrın olursa muhakkak hastaneye git ihmal etme diyor, müdahele ederlermiş, özel hastane, hemen opersyon yapıp para alacaklar, ben de kendiliğinden gider diye düşünüyorum, ama insanı korkutuyorlar işte. Allah kimseye hastalık, dert vermesin inşallah. Verdiklerine de şifalar versin.
Dileğimiz nerde ki, bizi terk mi etti, stajerlerden mi giremiyor?
Bir de Aslı vardı, o da hiç gelmedi sanırım bu hafta.
Millet teker teker dökülüyor sankim, tatile gidenler var herhalde. Neyse kalan sağlar bizimdir, inşallah ben 55 oluncaya kadar burdayım
günaydın sinirli noraKızlar zaman geçtikçe yaptığınız diyetten sıkılacaksınız,
rahat rahat alışverişe çıkmayı, sabah mutlu bir şekilde uyanmayı, aynalara bakmaya doyamamayı, istediğiniz gibi giyinebilmeyi, hayran hayran bakışları, insanların size olan beğenisini, sevdiğinizin yada eşinizin sizinle guru duymasını istiyorsanız, bu hafta herkes kendine sıkı yönetim ilan edecek
Haftaya lütfen listenin altında olmamaya çalışın
16 kişinin yarısı kilo almışsa demekki bir yerlerde yanlışlar yapıyoruz, bu hafta herkes menüsünü yazsın kızlar
Kimse topiğe zaman ayırmıyor artık, bunun bahanesi yok bu hafta herkes hem kendisi hemde topik arkadaşları için buraya vakit ayırsın lütfen
günaydın. bende kilo alınca çizelgemi değiştirmiyom kaç haftadır aynı yerde ama ben o yazanın kesin 1-2 kilo üstündeyimOlsun napalım artık önemli olan kilo vermek ben zaten kilo çizelgemi aşağıya çekerken daha çok motive oluyorum
canım normal tartıdan dijitale geçince öyle oluyor.tmm cıss yok artık ınsl..cnm bu hafta sbh sporuna baslyorm esım gunduse gecıyor da artıkınnnn
ya ben dun dıjıtal tartı aldımya eskı tartımda 71,4 gozuktum 300 gr vermısım dıger yenıde ıse 74,4 cıktım bugunse tartıldım 73,5 cıktım anlmadım bu dıjıtaller nasıl oluyor yaa duz ve hepaynı yere mı koymak gerekıyor anlmamadımmmmm bu arada dun su sısesı koydum ıkısındede ayn cıktı yanı bnm baslnagıc kg dıjıtal hep dogru tartar dedıklerı ıcın 83kgmişşşşşşş e hangısıne ınanayımm ne yapımm akıl verınnn yawwwwwwwwwwww
çocuk hasta sanırım geçmiş olsun canım. topikte gördüklerimi aldım listeye umarım kaçırdığım olmamıştır.valla canım evde 2 kişinin hasta olması ne zor
ikimizde gribiz
eşim dalga geçiyor yazın ortasnda elinde mendille dolaşıyo diye
hadi kendimi bıraktım çocuk hasta oldumu minenin deyimiyle küçük ceylena dönüuyom
artıyı hiç öenmsemiyorum canım
bi iyileşelimde inşallah devam ederim tatlım
hiç sorma bebeğim ya gerçekten çok zor
bide gelen arkadaşdada 2 tane çocuk vardı
daha kapıyı açar açmaz bizimki onlara bay bay yapıyo kapıyı kapatıyo üstlerine gidin diyodu istemedi onları
çocukları bizimkinden büyük gelince oyuncaklarını alıyorlar oğluşda başlıyo ağlamaya
vermiyolar kızlar inatçılık yapıyo paylaşmıyorlar
onlar gidene kadar ağladı içim parçalandı
saol tatlım teşekkür edrim
canım çorapda giydirdim hatta 2 gün üst üste yaptım ama nafile çok üşütmüşüz
misafirleri hiç sorma yukardada anlattığuım gibi tatlım
hastayken sorun oluyo
allahdan kısçe çok yardımcı oldu genede
evet canım görünüyo haklılar
lakin alt çok az var sen onlar bakma
2 3 kilo daha versen tam olcak
ayy canım ben bildirimde yapmadım sana saolasın talım listeye almışsın
slm ben geldim ay dün biraz delirmiş çıkmışım yawwwwofff reglim geldi gelecekken hep böyle oluyorum..bide üstüne uyku yok..bugün 1 saat bile uyumadım mesela..bide kaynana stresi amaaaann amannn..haftaya listedeyim haaaaaa ona göre gircem bildirimimide yapcam.... geçmişi okuyamadım..
arada bi şok lazım..önümüzdeki hafta şöyle bi bol kilo wereyimde bi gör sen...ya kıyafetim kalmadı hepsi bol geliyor artık .daha war bisürü kıyafet ama onları giymem içinde kilo wermem lazım..alışweriş şart olduuuu...aç değildim dün kız aksineeee çok toktum hala tokum kahwaltı yapmaya fırsatım bile olmadı durmuyor kızım..
tamam canım heh sole rahatladım yafff haftaya gorurum ınsl..dırekkg mı hehehe:))) mutlu oldumsımdı bakk 4.sıradayım hemde heheheeeeeeeeeeeeeeeeemutluluk verırıcı bırsey hemde regl omak ıcın ılac kullanrkenn heheyttttttttt tatlılardan uzakratymm artık yemıyorum dunku kacamaklardan sonaaaaa
kızlar esım ayın 1 de yıllık ızne ayrılcakmıs ben ıstanbul a gıtmk ıstıyorum o ıse yozgat a yaaa daha gecen ay oradaydıkk üffffffffff snırır oluyorum onun bu bencıl dusuncesıne yaaaaaaaaaaaaaaaane yapimm ya 10 gun yozgat ta yanlısda gıtmıyor oraa gıdınc e yeme duzenımde kalmıyor yatma dusnımde spor da hıc bırsey ve acık hava koy ter temıshava bol ısta h acıyor hee kıslar ıstah kapatacak su dısında bır formulunuz vramııııııııııııııı :26:
tamam canım heh sole rahatladım yafff haftaya gorurum ınsl..dırekkg mı hehehe:))) mutlu oldumsımdı bakk 4.sıradayım hemde heheheeeeeeeeeeeeeeeeemutluluk verırıcı bırsey hemde regl omak ıcın ılac kullanrkenn heheyttttttttt tatlılardan uzakratymm artık yemıyorum dunku kacamaklardan sonaaaaa
kızlar esım ayın 1 de yıllık ızne ayrılcakmıs ben ıstanbul a gıtmk ıstıyorum o ıse yozgat a yaaa daha gecen ay oradaydıkk üffffffffff snırır oluyorum onun bu bencıl dusuncesıne yaaaaaaaaaaaaaaaane yapimm ya 10 gun yozgat ta yanlısda gıtmıyor oraa gıdınc e yeme duzenımde kalmıyor yatma dusnımde spor da hıc bırsey ve acık hava koy ter temıshava bol ısta h acıyor hee kıslar ıstah kapatacak su dısında bır formulunuz vramııııııııııııııı :26:
sagol noraaaTatlım artık neyin hafifi neyin ağır olduğunu biliyorsun, eğer ağır bi öğün geçirirsen bi dahakinde dengeleyecek şekilde yiyeceksin ama keyfini çıkar çok da takılma, çabuk gelen çabuk gider
Günaydın pisicik
yozgatlı mısın.
bende önümüzdeki ay istanbula gitmek istiyorum ama bakalım. dairedeki arkadaşların tayini çıktı iki kişi kaldık zor gibi izin
arada bi şok lazım..önümüzdeki hafta şöyle bi bol kilo wereyimde bi gör sen...ya kıyafetim kalmadı hepsi bol geliyor artık .daha war bisürü kıyafet ama onları giymem içinde kilo wermem lazım..alışweriş şart olduuuu...aç değildim dün kız aksineeee çok toktum hala tokum kahwaltı yapmaya fırsatım bile olmadı durmuyor kızım..
küstüm ben sanayok sana haftaya liste falan
ben seni anlıyom kızçe ama dedim ya bende 6 aydır burdayım çoooooooooook liste altı oldum inanki önemli değil. liste sadece bir araç. önemli olan senin zayıflaman.
bak çok iyi kilo vermişin boşver listeyi sen zayıflamana bak.
evet cnm esımde bende yozgat lıyız ama evlendım evlenelı ıstanbulu ozlıyorum cocuklugum genclıgm orada gectı bende evlenınce annemlerde yozgata tasındılar kımse kalmayınca ben ıst.özluyorum ama esım ıstemıyorr:26:bende ckk ıstıyorumm amaaaaa
oda koy hastası delı gıbı he r ızınde koye kacıyor sehrın ısın stresını atıyormus öfffffffffffffffffffffffsen nerelısın memur musun cnm
tayın soz konusu ıse:))
o kg banmkıne yakınn hedef de nasll yaa kac ay oldu secemm sanaa yaaaaaaaaaaaaaaaaa bana 3ay olacak nerdeyseee
Ver tabi len
Ayrıca kaldır o poponu bi kahvaltı yap hadi metabolizmayı uyandır
Bİ daha da öyle agresiflikler yapma bak fena olur
ben aslen konyalıyım canım ama memleketeti çok sevdiğim söylenemez. sıkılıyorum orada
istanbulda okudum ve çooooooooooook özledim kaç yıldır gitmedim
en son 6-7 yıl önce gitmiştim.
evlendiğimizden beri eşimin sözü var gitcez diye ama yok icraat. bende bir arkadaşımla gidip gezmek istiyorum ama izin işi olmayacak gibi
memurum canım şuan erzurumdayımdaha 2 yıl burdayız sonra tayinciyim inşallah
kızlar tercih bize kalmış
küsmem canımküssme canımın içi...
eşimde konyalı canım iş sebebi ile geldik buraya.su eslerı ne yapalım bıs yaaaaaaaaaaaaa :117:bırde bısım gonlumusden gecen olsun dımı yaa konya yı ckk merak edıyorum hz.Mevlana nın turbesı
nı fılande
ama eslerrr erzurumlular ckk ıyı yaa bnm komsularım varda ısnl.senn tanıdıklarında öledır seker....esın ark.işle gıtmenı ıznı varmıpekiiii bnmkı odada yok dıyor da halbısem ne olacaksa yaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bunu gördüğümden beri iştahım kesildi valla. bunu büyütüp dolabamı yapıştırsam ne. ay bir de vücut gördüğü şeyi taklit edermiş ya bende ters etki yapıp bööööööööööle olur muşumanaaaammmm Allah korusun yaaaa...bunu görünce iyicebi hırslandım..öyle olmak istemem..
martın 18inde başladım canım..15.80 gitti..daha çok yol warrr...84 gün olmuş..3 ay olmak üzere..
bende 4 bıtecek agustosda 5yıl olacak cnm ve sene sonunda bebek ıcın tedavıye baslıyacagız motıve olup kafa dagıtmam gerekk oda bunu ıyı bılıyor ama ısıne geldıgı gıbı davranıyor pekii senın bebek vrmı seker???bnmkıde yanlıs bır yere gıdemezzzzzzzıs dısında tabıı yoksa bnmde ıcın rahat etmıyr bebek olmadıgııcın ck duskunuz bırbırımıze yaa buna bazı zamanlr ı olmuyor yozgat a babamlara gdyrmm ıkı gun zor duruyorum bendede var bır garıp lık onsuz olmuyor yaniiiiiiiiiiiiiiküsmem canım
eşimde konyalı canım iş sebebi ile geldik buraya.
ay konyada birşey yok kız. sadece mevlana var orasıda çok küçük ama bir kez görülebilir
erzurumda hiç çevrem yok ne yazık ki çok yalnızım
eşim bana birşey diyemezniye dersen kendi sene de 2 kez arkadaşlarına gidiyo 1 hafta tatil yapıp geliyo. bana da laf söyleyemez
geçen sene zonguldakta bir arkadaşıma gittim 1 hafta kaldım güzeldi. bu sene de istanbula gitmek istiyorum. ama önce birini ayartmam lazım. evliler gelemiyo hali ile milleti kocası benimki gibi değilki. aslında bana da ters evli olup tek gezmek ama ne yapayım kociş biraz garip . 5 yıllık evliyiz ben daha 1 kez izmire kardeşime gittim bir de geçen yıl zonguldağa arkadaşa. ama artık her yıl bende gezecem bananebenim canım yok mu değil mi
ben bunu gördüğümden beri iştahım kesildi valla. bunu büyütüp dolabamı yapıştırsam ne. ay bir de vücut gördüğü şeyi taklit edermiş ya bende ters etki yapıp bööööööööööle olur muşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?