bende 4 bıtecek agustosda 5yıl olacak cnm ve sene sonunda bebek ıcın tedavıye baslıyacagız motıve olup kafa dagıtmam gerekk oda bunu ıyı bılıyor ama ısıne geldıgı gıbı davranıyor pekii senın bebek vrmı seker???bnmkıde yanlıs bır yere gıdemezzzzzzzıs dısında tabıı yoksa bnmde ıcın rahat etmıyr bebek olmadıgııcın ck duskunuz bırbırımıze yaa buna bazı zamanlr ı olmuyor yozgat a babamlara gdyrmm ıkı gun zor duruyorum bendede var bır garıp lık onsuz olmuyor yaniiiiiiiiiiiiii
ben bunu gördüğümden beri iştahım kesildi valla. bunu büyütüp dolabamı yapıştırsam ne. ay bir de vücut gördüğü şeyi taklit edermiş ya bende ters etki yapıp bööööööööööle olur muşum
aramızdagun farkı ck az ama bennedn veremıyrmm yaaa evlımısın ondan olablrmı acabaaaaaaaaa ne yıyıp ne kdr spor yuruyuz yapıyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bendeısıyrourmmmmmmmmmmmmmmm dıyeısyene fılan mı gıttın le miiiiiiiii:13:
ewliyim 1i 2buçuk yaşında oğlum 1i 5 aylık kızım war.spor yapmıyorum.yürüyüşte yapmıyorum.geçenlerde 2 gün jillian hatundan yaptım sonra bıraktım.ama yapmak şart oldu..walla normal diyet yapıyorum.günlük ne yemek pişirirsem ondan az yiyorum..büyük zaafım su içemiyorum..bi ara tawuk göğsü yiyorum ama bıraktım onuda..e bazen pasta börek yiyip 2 3 gün kaçırıyorum..diyetisyenede gitmedim..doğal takılıyorum..en büyük diyetisyenim burası kadınlar kulübü işte yanim....werirsin canım.bende werdim werdim durakladım.bu hafta 1.800 werdim zar zor
hmm ckıyıbebelrdende durmuyorsundur sen zaten nyemk neyın ıstah kalmıyordur kosturmacadann ınsl..cnm evt bnmde dıyetısyenm k.k.ıyıkı gelmısımm buraya bnm en buyuk rejımım buuuuuuuuuu
kızlar bişey sorcam bende kansızlık war kan sayımım 7.2..çoook düşük.kan hapı kullanmaya başladım hamileykende yükseltemedi doktor we doğuma riskli girdim.neyse kan hapının yanında birde witamin werdi onuda kullanmaya başladım dün..witamin hapı kilo aldırır mı?
Kanın çok düşükmus canım
İlaçlarını düzenli kullanman lazım
Vitamin ilaçları kan ilaçları iştah açarak kilo aldırıyor daha çok
İştahını kontrol edersen pek kilo artısı olcagini sanmıyorum
kızlar bişey sorcam bende kansızlık war kan sayımım 7.2..çoook düşük.kan hapı kullanmaya başladım hamileykende yükseltemedi doktor we doğuma riskli girdim.neyse kan hapının yanında birde witamin werdi onuda kullanmaya başladım dün..witamin hapı kilo aldırır mı?
kan ilaçları iştah açar ama kilo aldırmaz
bugün nasıl oldu oğlun canım?canım çorapda giydirdim hatta 2 gün üst üste yaptım ama nafile çok üşütmüşüz
misafirleri hiç sorma yukardada anlattığuım gibi tatlım
hastayken sorun oluyo
allahdan kısçe çok yardımcı oldu genede
evet canım görünüyo haklılar
lakin alt çok az var sen onlar bakma
2 3 kilo daha versen tam olcak
ben farkettim olmadığınıgünaydın kızlaaaaaaaaaaaar.
ay kimse listede olmadığımı farketmemiş.
artık tartılmıyorum kızlar. bir süre tartılmayacağım. günde 5 kere tartılıp sinilerimi bozmaktan sıkıldım. tartıyı yasakladım kendime.
dün pilini sökmek için bayağı uğraştım ama çıkaramadım. neyse birazdan yok edecem tartıyı
dileeeeeeeeeeeeeek nerdesin kııııııııııız ne oldu bak meraklanmaya başladım...
suziiiii balkaymak mona umay chosen minderbob neredesinniz ya. minder tatildemiydi:26:
eskiler niye girmiyonuz.dün akşam kaçkez girdim kimse yoktu. ama konuşacak adam lazım banaaaaaaaaaaaa özledim sizi sık gelin yaaaaaaaaa
yoksam beddua ederim alırsınız yağları bakın
Secem nooldu kız dün tırlamışsın
etrafında stres atıcaan kimse yok heralde ki bizi paralamışsın
uykusuzluk konusunda seni iyi anlıyorum ufak bebelerle uğraşmak insanı çok yıpratıyo benimkide iki yaşını doldurdu ama hala geceleri mızmızlık ediyo
kayınvalide konusuna gelince ne derse he de geç insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyo biraz suyuna gidersen problem kalmaz sabredebilirsen tabi
canını sıkan bi durum olursada burada paylaş en azından rahatlarsın
bende bi kaç gündür senin yöntemini uyguluyorum homini gırtlak hadi hayırlısı
bu hamileliğimde 90 kiloyu aşmıştım ayda iki üç kilo vererek bu zamana kadar geldim şimdi çok sabırsız oldum şu altı kiloyu hemen vermek istiyorum bakalım nasıl olucak çok strese girdim yaww
bende seni mi paralasam nereye gidiyon gııı daha kilo vereceiidik
Kizlar Illa patates kizartmasi istediler yaptim yediler ama dayanana Kadar Delirim Evde kendime is cikariyorum dusunmemek icin. Sanki televizyondada Tek yemek gosteriyorlar. Anlasildi Epey sinavdan gecicem daha.
canım bende durmadan pasta börek tarifi yazıyorum iyi mi?diyetteyim yaptığıma bak..ah o açlık sınawları yok mu??ahhhhh ahhh..kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?