70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah gönlüne göre versin canım. tez zamanda alırsın bebeğini kucağına inşallah.
bizde yok biz böle free takılıyoz eşim pek istemiyoz bende ona uydum bende istemiyom bakalım nereye kadar böle gidecek
bende eşimin bensiz gitmesine gıcığım ama çok kavga ettik bunun için pes ettim artık gidiyo ne yapayım

ben kül kedisi kostümümü(her yeri çamaşır suyu lekeli kısa pijamam ve ona uyum sağlayan çamaşır suyu desenli rengi atmış tişörtüm ile) giyip temizliğe başlayam kızlar.
temizlik üstüne banyo sonra da akşam yeme hazırla çok işim var çok

sabah
-08:00
-1 bardak ılık su
-2sap dere otu

-08:30
-1-2 catal salatalık
-1-2 catal peynır
-1 dılım cvdr ekmegii
-1 yesıl zeytın
-yarım domates

ara
-11.00
-kucuk bır kase sade mısır gevregiii
-yesıl cay
-yarımlt su

ögle
-patlıcan kozleme salatası(1/2 catal)
-kısır(1kase yerim bol yesıllıklı ve bulguru ancak böle yıyorumm)
-cay(kıslarla park ta oturcagızda)

ara
-2-3 kayısı yerım

aksam
-2-3 y.k.taze fasulye
-1 dılım karpuz

ilave olarak
-yürüyüş
-yesılcay
-su
inşl... kıslar

umarımmenumu begenırsınız

aman canım aman..cidden hele ben 2 çocuktan sonra kilo wermesem öyle olurum..herkes bana diyorki oh 24 yaşıdasın 2 çocuk yaptın kilonu werip keyfine bakcan diyorlar..he he tabi öyle yapcam..şuan gezemiyorum falan kısıtlı zor 2 taneyle ama fit bi anne olayım onlarda büyür ohhh wer elini gezmeler...arkadaşlarımada kötü örek oluyorum..diyorlar ki 2 çocuk yaptın ardı ardına bide kilo weriyorsun bizim kaynanalarda dürtüyor 2.ci diye diyorlar heeee heeeee

ewliyim 1i 2buçuk yaşında oğlum 1i 5 aylık kızım war.spor yapmıyorum.yürüyüşte yapmıyorum.geçenlerde 2 gün jillian hatundan yaptım sonra bıraktım.ama yapmak şart oldu..walla normal diyet yapıyorum.günlük ne yemek pişirirsem ondan az yiyorum..büyük zaafım su içemiyorum..bi ara tawuk göğsü yiyorum ama bıraktım onuda..e bazen pasta börek yiyip 2 3 gün kaçırıyorum..diyetisyenede gitmedim..doğal takılıyorum..en büyük diyetisyenim burası kadınlar kulübü işte yanim....werirsin canım.bende werdim werdim durakladım.bu hafta 1.800 werdim zar zor

hmm ckıyıbebelrdende durmuyorsundur sen zaten nyemk neyın ıstah kalmıyordur kosturmacadann ınsl..cnm evt bnmde dıyetısyenm k.k.ıyıkı gelmısımm buraya bnm en buyuk rejımım buuuuuuuuuu

hmm ckıyıbebelrdende durmuyorsundur sen zaten nyemk neyın ıstah kalmıyordur kosturmacadann ınsl..cnm evt bnmde dıyetısyenm k.k.ıyıkı gelmısımm buraya bnm en buyuk rejımım buuuuuuuuuu

ewet belki onların peşinde koşmaktan olabilir.iştah bol ama kalmaz mı?hiç..ben streslendikçe tıkınanlardanım.moral bozulunca falan tıkabasa yerim..burda dal olacağız canım..Allahım en kısa zamandada bebeğini werir kucağına inşallahhh..herşeyin zamanı war rabbim nasıl uygun görürse ozaman olur..gör bak zayıflıcanda bebeğinide sağlıklı sıhhatli kucağınada alcaksın..

kızlar bişey sorcam bende kansızlık war kan sayımım 7.2..çoook düşük.kan hapı kullanmaya başladım hamileykende yükseltemedi doktor we doğuma riskli girdim.neyse kan hapının yanında birde witamin werdi onuda kullanmaya başladım dün..witamin hapı kilo aldırır mı?

Kanın çok düşükmus canım
İlaçlarını düzenli kullanman lazım

Vitamin ilaçları kan ilaçları iştah açarak kilo aldırıyor daha çok
İştahını kontrol edersen pek kilo artısı olcagini sanmıyorum

saol canım..yıllardır böyle ama ne kadar kan hapı kan iğnesi warsa kullandım yükselmiyor..inşallah haplarla birlikte kilo almam

kan ilaçları iştah açar ama kilo aldırmaz

bugün nasıl oldu oğlun canım?
altıda takmıyorum artık yaaa
orası yemeden gitmiyor spor lazım
ben farkettim olmadığını
artımıydın tartılmadınmı canım?
benim bisebebim yok valla soğudum sanırım tartılmak bile aklıma gelmedi cuma günü
gelip sizi okuyorum ama sizde pek bişey yazmamışsınız
öyle bedduamı olur kız zarzor verdik zaten
neyse ben temizliğe gideyim yoksa uyuyup kalacam

Secem nooldu kız dün tırlamışsın
etrafında stres atıcaan kimse yok heralde ki bizi paralamışsın

uykusuzluk konusunda seni iyi anlıyorum ufak bebelerle uğraşmak insanı çok yıpratıyo benimkide iki yaşını doldurdu ama hala geceleri mızmızlık ediyo
kayınvalide konusuna gelince ne derse he de geç insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyo biraz suyuna gidersen problem kalmaz sabredebilirsen tabi
canını sıkan bi durum olursada burada paylaş en azından rahatlarsın

bende bi kaç gündür senin yöntemini uyguluyorum homini gırtlak hadi hayırlısı
bu hamileliğimde 90 kiloyu aşmıştım ayda iki üç kilo vererek bu zamana kadar geldim şimdi çok sabırsız oldum şu altı kiloyu hemen vermek istiyorum bakalım nasıl olucak çok strese girdim yaww
bende seni mi paralasam nereye gidiyon gııı daha kilo vereceiidik

homiligırtlak yönteminden çık hemen heee.. sonra alıwerirsin kilocukları.kayınwalide ne derse he diyorum zaten.alt üst oturuyoruz her sabah erkenden 5 6 7 de zile basıp çocukları uyandırıyor.gel caım börek çekti yap....yaprak war sarma yap bunu şunu yap..bu ewde çocuk war..her sabah uyandırıyor.kaynanam daha 45 yaşında..beni hizmetçi olarak görüyor kadın resmen ya..iyi niyetimi suistimal ediyor.3 buçuk yıldır ewliyim daha neler çektirdi bana dudağın uçuklar.kocamdan ayrılıyordum onun yüzüne..şimdi hiç bişey olmamaış gibi yüzsüzlük yapıyor..kız sen 90la gitmişindoğuma ben 92yle gittim.87yle geldi..

Kizlar Illa patates kizartmasi istediler yaptim yediler ama dayanana Kadar Delirim Evde kendime is cikariyorum dusunmemek icin. Sanki televizyondada Tek yemek gosteriyorlar. Anlasildi Epey sinavdan gecicem daha.

Kizlar Illa patates kizartmasi istediler yaptim yediler ama dayanana Kadar Delirim Evde kendime is cikariyorum dusunmemek icin. Sanki televizyondada Tek yemek gosteriyorlar. Anlasildi Epey sinavdan gecicem daha.

canım bende durmadan pasta börek tarifi yazıyorum iyi mi?diyetteyim yaptığıma bak..ah o açlık sınawları yok mu??ahhhhh ahhh..kaç kilosun

merhaba arkidişler
anca fırsatım oldu kızım yeni uyudu temizlige başlamadan bir bakayım dedim geçmişi pek okuyamadım
BlackCat eline sağlık liste için
akşama tekrar bakarım herkese iyi günlerrr

Bugun buyuk kizim beni Oglen yulaf ezmesi yerken gordu ve ilk Dedigi su oldu Anne bunu havanlar yiyor sen niye yiyiyorsun . Ordo gulmekten oldum . Bundan sonra yediklerim baya tuhaf gelecek Benim kizlari anlasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…