70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ben geldim..nasılsınız bakayımm..mısır haşlıyorum kaç koloridir ona bakcam bi..2 tane yemeyi planlıyorum..

slm kızlar ben geldim..nasılsınız bakayımm..mısır haşlıyorum kaç koloridir ona bakcam bi..2 tane yemeyi planlıyorum..

taylan kümeli yi dinlemiştim mısırın içindeki nişastadan dolayı önermiyordu ama yagsız mısır patlatınca ateşin etkisiyle o mısırdaki nişastalar buharlaşıyormuş akşamları atıştıranlar için tafsiye ediyordu bu yöntemi bu mantıktan bakınca haşlarkende suya karışmıyormudur acaba nişastası :26:

Canım mısır , kalori değeri yüksek ve glisemik endeksi düşük bir yiyecek, 1dlm ekmele 2 yemek kaşığı haşlanmış mısır aynı değerde diyebilirim , miktarını iyi ayarla, cuma yaklaştı :26:

kızlarrrrr naberrrrrrrrrrrr

nora ya bana bir yardımmmm etttt

ben iki gündür günde üç kere spor yapıyorum, normal rutinin dışına çıkmadım diyet aynı devam hatta spor yapıyorum diye iyice dikkat ettim ama artı çıktım tartıda yaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffff nasıl olcek böyle, ben sporu verme hızım artsın diye arttırdım ama böle olurmu ya, iki gün öce 67.3 olmuştum birde geçen hafta adettim yani bu hafta zaten biraz farketmesi gerekiyor bugün bir tartıldım 67.7 olmuşum nasıl oluyorrr beybi, bu spor bana yaramıyor galiba,

Dün menü giremedim zaten düzgün yiyemedim bile :/
Kahvaltı
Yoğurt
domates
1 dilim ekmek
çok çok az light beyaz peynir
Ara
yarım paket form
Öğle
Simit,Kaşar
Portakal suyu
Ara
yok
Akşam
yok

Bugün toparlanıcam..

ayyyy ne güzelllll yaaa anlatırım tamam

üzülme neslimmm hepsi cahil insanlar.uymamakla iyi yapmışsın.

adama ne oluyor anlamadım açıkçası.gerçektende çok can sıkıcı bi durummuş ama hala olanlara üzülüp gününü mahvetme canım

kızlar çok saolun hala sinirlerim harap durumda uymamakla iyimi yaptım gamzecim ama uydum sonuçda
okadar hakarete terbiyesizliğe cahilliğe sessizde kimse kalamıyo
ama sonuçda bir cahil kız yüzünden ydiğim laf yanıma kaldı onu yediremiyorum kendime
cococum adamın adını soyadını aldım
eşime söylesem buranın insanı zaten karşılaşırım biryerde
ama eşim huyu pis hangi erkek olsa eşine hakaret ettirmez kaldırmaz
nasıl söyliyim yavrum öyle sinirim bozukki
erkek olsaydım adama dalıcaktım orda zaten
öyle sinirimi hoplattı
offf ya bütün günüm mahfoldu
oğluşda kafa tutuyo ordan sesli konuşmalardan etkilendi yavrucak
bağırıyordu sesli sesli bişeyler anlamış adama kızıyordu
yavrucum ya en çok ona üzüldm
hala ağlıyom sinitrrden
kızlar görüşürüz ben çıkıyom
saolun ilginize size açıldım
açılmasaydım belki patlardım

hmmm offff 2 tane mutlaka yemem lazım amaaaa yemek istiyorum mm

haddim olmayarak cevap vermek istedim belki sorunua cevap olur diye sporun ilk günleri kaslar şişiyor ve tartıda fazla çıkılıyor maalesef yaklaşık 2 haftadan sonra pes etmez aynen devam ederseniz rakamlar tıkır tıkır inecektir

Hoşgeldin fıstık

Spor yapmak kilo verdirmekten ziyade yağ kaybında fayda sağlar, kasları güçlendirir ve metabolizmayı hızlandırır, senin en büyük hatan diğer kızlar gibi hergün tartıya çıkman, ben söylüyorum devamlı, beyninizde metabolizmayı kitliyorsunuz, devamlı tartıda ki rakama yoğunlaşıyorsunuz ve vücut kendini korumaya alıyor, bakın çok uzman diyetisyenlerde hiç var hergün tartılmak diye birşey, bu en büyük hata

Vücut ödem yapmış olabilir, wc sorunun olabilir , lütfen sadece cuma günleri tartıl, topiğine uyum sağla canım
Moralini bozma, çünkü o kilolar gidecek , ama eğer hergün tartılırsan bu malesef çok yavaş ve zor olacak Unutma ki hedefine vardıkça kilo kaybında daha az olur, eskisi gibi kilo veremezsen de bunu kafaya takma canım, normal olan bu

Bugün bencede toparlan canım, kahvaltında ekmek hariç herşeyden bol bol tüketeblirsin, özellikle yeşillikleri, sebzeleri çok tüket..
Öğlen simit olmamış, hamur işi olan herşeyden uzak ol mümkün olduğu kadar
Portakal suyu eğer hazırsa, şeker miktarı fazla olduğu için o da olmamış
Ve bizim burda en çok kızdığımız şey öğün atlamak, çünkü miğden boş kaldığında metabolizman nerdeyse çalışmıyormuş kadar yavaşlar ve açlıktan sonra yenilen bütün yemekler depolanmaya başlar :26:
Sana dileğin hazırladığı listeyi yazayım canım

Örnek Alınabilenecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

kızlar bende bişey sormak istiyorum son zamanlarda aldıgım artılardan dolayı bide suyu çok azalttıgım için ödemimde var kolay bi şekilde 1-2 günde nasıl ödem atabilirim yardımcı olabilir misiniz

offf ewet cuma yaklaşıyor ammaaa benim bu mısırları yemem lazım..yiyeyimde akşama dikkat ederim ..akşama kadar acıkmıyorum kaç gündür..ama akşam oluyor ben saat 11de atıştırıyorum.aten 11 12 de atıştırmalarım olmasa kilo werecemde atıştırıyorum işte..cumaya 1 kilo gitmiş şekilde dönmek istiyorum inşallah..:18::18:

kızlar bende bişey sormak istiyorum son zamanlarda aldıgım artılardan dolayı bide suyu çok azalttıgım için ödemimde var kolay bi şekilde 1-2 günde nasıl ödem atabilirim yardımcı olabilir misiniz

Bol su ve maydanoz Maydanozun ödem attırıcı etkisi kanıtlandı artık, maydanozu çiğneyerek yada kaynatıp suyunu içerek ödem atabilirsin, ama benim sana tavsiyem suyu çok sev hayatın boyunca

Yemen mi lazım :26: Peki o zaman :26:

slm kizlar ben geldim hatirlandimmi bilmem ama kabul olursa tekrar araniza dönmek istiyorum 76.500 le

Hoşgeldin ablacım, nerelerdesin sen, özlettin kendini Dileğe bi seslende gelsin topiğe , gerçi geçerli sebepleri olmasa biliyorum ki gelirdi ama özlüyoruz işte

teşekkür ederim mantıklı gerçekten ben aynen devam edeyim bari, zaten en fazla 3 hafta bu şekilde günde 2 yada 3 kere spor yapabilirm sonra türkiyeye gidince yine yürüyüş falan yaparım ama günde 3 kere olmayabilir((

canım beni üzüldüm ya. bende olsa cevap verirdim tahammül edemiyorum haksızlığa...
hadi veznedki kız gıcıklığına yapmış okey de adama ne oluyor onu anlamadım. hasta milet ya .
eşine söyleme boşver olay büyür erkekler girerse araya ortalık karışır.
slm kizlar ben geldim hatirlandimmi bilmem ama kabul olursa tekrar araniza dönmek istiyorum 76.500 le
hoşgeldin tilki kürkçü dükkanına dönmüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…