slm kızlar ben geldim..nasılsınız bakayımm..mısır haşlıyorum kaç koloridir ona bakcam bi..2 tane yemeyi planlıyorum..
msıır mıbayılırım
slm kızlar ben geldim..nasılsınız bakayımm..mısır haşlıyorum kaç koloridir ona bakcam bi..2 tane yemeyi planlıyorum..
ayyyy ne güzelllll yaaaanlatırım tamam
üzülme neslimmm hepsi cahil insanlar.uymamakla iyi yapmışsın.
adama ne oluyor anlamadım açıkçası.gerçektende çok can sıkıcı bi durummuş ama hala olanlara üzülüp gününü mahvetme canım
kızlar çok saolun hala sinirlerim harap durumda uymamakla iyimi yaptım gamzecim ama uydum sonuçdaof off
sinirlerim zıpladı yaa
eşine anlat bence nesli
gerçi nasıl tepki verir bilmem ama
böyle durumlar çok gerer beni, ağzım durmaz laf sayarım ama
feci bozulurum ben de senin gibi...
neyse, sıkma canını
yavrun ne yaptı sen tartışırken, ağlarken,ben asıl oraya takıldım
hmmm offff 2 tane mutlaka yemem lazım amaaaa yemek istiyorum mmtaylan kümeli yi dinlemiştim mısırın içindeki nişastadan dolayı önermiyordu ama yagsız mısır patlatınca ateşin etkisiyle o mısırdaki nişastalar buharlaşıyormuş akşamları atıştıranlar için tafsiye ediyordu bu yöntemi bu mantıktan bakınca haşlarkende suya karışmıyormudur acaba nişastası :26:
kızlarrrrr naberrrrrrrrrrrr
nora ya bana bir yardımmmm etttt
ben iki gündür günde üç kere spor yapıyorum, normal rutinin dışına çıkmadım diyet aynı devam hatta spor yapıyorum diye iyice dikkat ettim ama artı çıktım tartıda yaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffff nasıl olcek böyle, ben sporu verme hızım artsın diye arttırdım ama böle olurmu ya, iki gün öce 67.3 olmuştum birde geçen hafta adettim yani bu hafta zaten biraz farketmesi gerekiyor bugün bir tartıldım 67.7 olmuşum nasıl oluyorrr beybi, bu spor bana yaramıyor galiba,
hmmm offff 2 tane mutlaka yemem lazım amaaaa yemek istiyorum mm
kızlarrrrr naberrrrrrrrrrrr
nora ya bana bir yardımmmm etttt
ben iki gündür günde üç kere spor yapıyorum, normal rutinin dışına çıkmadım diyet aynı devam hatta spor yapıyorum diye iyice dikkat ettim ama artı çıktım tartıda yaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffff nasıl olcek böyle, ben sporu verme hızım artsın diye arttırdım ama böle olurmu ya, iki gün öce 67.3 olmuştum birde geçen hafta adettim yani bu hafta zaten biraz farketmesi gerekiyor bugün bir tartıldım 67.7 olmuşum nasıl oluyorrr beybi, bu spor bana yaramıyor galiba,
Dün menü giremedim zaten düzgün yiyemedim bile :/
Kahvaltı
Yoğurt
domates
1 dilim ekmek
çok çok az light beyaz peynir
Ara
yarım paket form
Öğle
Simit,Kaşar
Portakal suyu
Ara
yok
Akşam
yok
Bugün toparlanıcam..
Canım mısır , kalori değeri yüksek ve glisemik endeksi düşük bir yiyecek, 1dlm ekmele 2 yemek kaşığı haşlanmış mısır aynı değerde diyebilirim , miktarını iyi ayarla, cuma yaklaştı :26:
kızlar bende bişey sormak istiyorum son zamanlarda aldıgım artılardan dolayı bide suyu çok azalttıgım için ödemimde var kolay bi şekilde 1-2 günde nasıl ödem atabilirim yardımcı olabilir misiniz
offf ewet cuma yaklaşıyor ammaaa benim bu mısırları yemem lazım..yiyeyimde akşama dikkat ederim..akşama kadar acıkmıyorum kaç gündür..ama akşam oluyor ben saat 11de atıştırıyorum.aten 11 12 de atıştırmalarım olmasa kilo werecemde atıştırıyorum işte..cumaya 1 kilo gitmiş şekilde dönmek istiyorum inşallah..:18::18:
slm kizlar ben geldim hatirlandimmi bilmem ama kabul olursa tekrar araniza dönmek istiyorum 76.500 le
haddim olmayarak cevap vermek istedim belki sorunua cevap olur diye sporun ilk günleri kaslar şişiyor ve tartıda fazla çıkılıyor maalesef yaklaşık 2 haftadan sonra pes etmez aynen devam ederseniz rakamlar tıkır tıkır inecektir
canım beni üzüldüm ya. bende olsa cevap verirdim tahammül edemiyorum haksızlığa...Kızlar çok canım sıkkın
sabah dışarı çıktık oğluşla faturamızın biri otom. değildi
bi ödeme veznesi var ordan ödeyim dedim
faturamı verdim k.kartıyla yatırdım
neyse fark alıyormuş 1.15 bozuk istedi bozuğum yoktu
10bin lt verdim para üzeri gıcıklığına bana hepsini bozuk verdi
bende kıza dedimki rica etsem bunları bütün verirmisin
kızda bütünüm yok dedi ozaman diğer kasalardan bak cü<zdanıma nereye sığdırayım bukadar bozuğu dedim
triple bana yok dedi neyse münakaşa çıktı
yandaki veznedeki kızda dediki 5 lt alsana diğewr kasadan var dedi
hanfendi bozuntuya bile vermiyor
ben tabi almadım o bozukları
bu sefer yanımdaki müşteride kızlara hava atıcakya veznedeki kızın avukatlığını yapıyor
adam bana bir sürü hakaret etti
öyle cahil bir insandıki zaten duruşundan tipinden
sabret nesli dedim hiç girme tartışma adam hala mırıl mırıl
sonra kıza dedim yaka numaranı ver yada yetkli kişi çağırın buraya dedim
sen kimsin bana bu şeklde konuşuyorsun
senin yüzünden adamın iğrenç kelimelerine maruz kaldım
insan ol önce dedim
sana rica ettim bütün verirmisin diye dedim
sen bana arkdaşının var dediği halde gıcıklık edip bozuk veriyorsun dedim
neyse benim sinirlerim boşaldı adam iğremç kelimeler telfuz edince
ağlamaya başladım adam gittikten sonra
yetkililer geldi şikayet ettim
ama kimi kime şikayet ediyorsunki
öyle kötü oldumki kızlar bir bayan olarak gururum incindi eve geldi ağlqamakdan gözlerim şişti
ya şu cahille etme sohbet üzülürsün lafı nekadar doğruyuş hala ağlıyoprum sinirimden
bir pislik kızın yüzünden adamdan cahilce kelimeler duymak
moralim alt üst oldu
eşimede anlatamadım
hoşgeldin tilkislm kizlar ben geldim hatirlandimmi bilmem ama kabul olursa tekrar araniza dönmek istiyorum 76.500 le
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?