70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya haklısın baby ama ben her gün tartılmayınca cozutuyorummmmm, tartılmak motive olmamı sağlıyor :) ama bu 3 haftalık süreçte sadece cumaları tartılayım bariii :)) tartıldığımda vucudumun kas ve su yağ oranını ölçüyorummm biliyorum yani nerden kilo verdiğimi:) ya hayırlısı olsun diyip harekete devam demek ki öpüyorummmmm hepiniziiiii

yazdıklarınızı bende kulagıma küpe yapıyorum gerçektende hergün tartılmak motivasyonu çok etkiliyor

2 lt muhakkak içerdim ama şu dönem resmen unutuyorum su içmeyi yogunluktan maydanoz suyu hemen deneyeceğim çok teşekkürler tafsiyen için

inşallah güzel sonuçlar alırsınız

slm kızlar,
ben geldim, nasılsınız?
Ben de sabah tahlil yaptırdım guatrdan, bakalım nasıl çıkacak? Yarın da hayırlısıyla otele gidiyoruz
Neslicim üzülme, anlamsız yere uzamış bir tartışma yaşamışsın. Müşteri her zaman haklıdır, sen haklı olsan da, takma kafana, unut gitsin. Hayatımızda hep var olacak böyle insanlar, seviyelerine inmeyelim boşver.

bende ıstıorum bendeeeeeee

Sen dikkat edip spor yaptıkça zaten kilo vereceksin canım bu kadar katı kontrole gerek yok, 24 saat içinde gerçek değişimi göremezsin zaten

hosbulduk canlarim inaninki özledim tatildeydim ve artilarla döndüm ama cok mutluyummmmmmmmmmmmm

Tatilde kilo almak bir Türk kadını geleneğidir ablacım, hallederiz sen gel

Bak çok yeme haa, herşeyden ye ama çok yeme
Bi de yarın gidiyorsan bildirimi nasıl yapcaksın kuzu yarın perşembe, cuma günü gidiyorsun sanıyordum :26:

Sıkıntıdan makyaj da yaptım, kokana oldum oturuyorum öyle , akşam olsa da sevdiceğime gitsem

Sıkıntıdan makyaj da yaptım, kokana oldum oturuyorum öyle , akşam olsa da sevdiceğime gitsem

Noraaaaa

bir sorum var, bilen diğer arkadaşlarımdan da yardım rica ediyorum. Son zamanlar ço kaz uyuyorum, çok az derken günde ortalama 5 saat. hatta pazartesi günü 4,5 saat :18:

neyse sorum şu, bu uykusuzluk vücuda şişlik yapar mı?

normalde böyle bir durumum yoktu, ama şimdi sabah saat 10:30a kadar felan ellerim şiş geziyorum, ayaklarım da öyle. uykusuzluktan olabilir mi ?

Tatlım bozuk uyku düzeninin yani az uyuma yada fazla uyumanın metabolizmayı kötü yönde etkilediğini ve kilo aldırdığını biliyorum ama ödem yaptığını hiç duymadım :26:

Tatlım bozuk uyku düzeninin yani az uyuma yada fazla uyumanın metabolizmayı kötü yönde etkilediğini ve kilo aldırdığını biliyorum ama ödem yaptığını hiç duymadım :26:

yapmaa, hakkaten mi yaa
metabolizmam kötü mü etkileniyordur şimdi
of oofff napsam ne etsem:18:

yapmaa, hakkaten mi yaa
metabolizmam kötü mü etkileniyordur şimdi
of oofff napsam ne etsem:18:

Geceleri yemediğin sürece çok büyük problem olacağını sanmıyorum Hilalcim ama yine de uyku düzeni çok önemli.Neden uyuyamıyorsun ki :26:
Kahveci olduğunu biliyorum benim gibi ama yatmadan önce de içmiyorsundur umarım

yok be canım kahveden değil.
akşamları erken yatamıyorum, gece 12 - 12:30 civarında yatıyorum
sabah da bizim minik pek bir erkenci, onunla kalkıyorum genelde
en fazla 6'da uyanmış oluyorum, bazen daha erken hatta

yok be canım kahveden değil.
akşamları erken yatamıyorum, gece 12 - 12:30 civarında yatıyorum
sabah da bizim minik pek bir erkenci, onunla kalkıyorum genelde
en fazla 6'da uyanmış oluyorum, bazen daha erken hatta

Valla bende 12 gibi uyuyup 6 kalkıyorum ama benim düzenim bu daha fazla yada daha az uyumuyorum, normalmiş canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…