Yemen mi lazım :26: Peki o zaman :26:[/COLOR]
Hoşgeldin fıstık
Spor yapmak kilo verdirmekten ziyade yağ kaybında fayda sağlar, kasları güçlendirir ve metabolizmayı hızlandırır, senin en büyük hatan diğer kızlar gibi hergün tartıya çıkman, ben söylüyorum devamlı, beyninizde metabolizmayı kitliyorsunuz, devamlı tartıda ki rakama yoğunlaşıyorsunuz ve vücut kendini korumaya alıyor, bakın çok uzman diyetisyenlerde hiç var hergün tartılmak diye birşey, bu en büyük hata
Vücut ödem yapmış olabilir, wc sorunun olabilir , lütfen sadece cuma günleri tartıl, topiğine uyum sağla canım
Moralini bozma, çünkü o kilolar gidecek , ama eğer hergün tartılırsan bu malesef çok yavaş ve zor olacakUnutma ki hedefine vardıkça kilo kaybında daha az olur, eskisi gibi kilo veremezsen de bunu kafaya takma canım, normal olan bu
Bugün bencede toparlan canım, kahvaltında ekmek hariç herşeyden bol bol tüketeblirsin, özellikle yeşillikleri, sebzeleri çok tüket..
Öğlen simit olmamış, hamur işi olan herşeyden uzak ol mümkün olduğu kadar
Portakal suyu eğer hazırsa, şeker miktarı fazla olduğu için o da olmamış
Ve bizim burda en çok kızdığımız şey öğün atlamak, çünkü miğden boş kaldığında metabolizman nerdeyse çalışmıyormuş kadar yavaşlar ve açlıktan sonra yenilen bütün yemekler depolanmaya başlar :26:
Sana dileğin hazırladığı listeyi yazayım canım
Hoşgeldin ablacım, nerelerdesin sen, özlettin kendiniDileğe bi seslende gelsin topiğe , gerçi geçerli sebepleri olmasa biliyorum ki gelirdi ama özlüyoruz işte
bende bayılıyorum canım yaaaa bir kokuyor içerisi şimdi offffff...
hmmm offff 2 tane mutlaka yemem lazım amaaaa yemek istiyorum mm
Hoşgeldin fıstık
Spor yapmak kilo verdirmekten ziyade yağ kaybında fayda sağlar, kasları güçlendirir ve metabolizmayı hızlandırır, senin en büyük hatan diğer kızlar gibi hergün tartıya çıkman, ben söylüyorum devamlı, beyninizde metabolizmayı kitliyorsunuz, devamlı tartıda ki rakama yoğunlaşıyorsunuz ve vücut kendini korumaya alıyor, bakın çok uzman diyetisyenlerde hiç var hergün tartılmak diye birşey, bu en büyük hata
Vücut ödem yapmış olabilir, wc sorunun olabilir , lütfen sadece cuma günleri tartıl, topiğine uyum sağla canım
Moralini bozma, çünkü o kilolar gidecek , ama eğer hergün tartılırsan bu malesef çok yavaş ve zor olacakUnutma ki hedefine vardıkça kilo kaybında daha az olur, eskisi gibi kilo veremezsen de bunu kafaya takma canım, normal olan bu
B][/COLOR]
Bol su ve maydanozMaydanozun ödem attırıcı etkisi kanıtlandı artık, maydanozu çiğneyerek yada kaynatıp suyunu içerek ödem atabilirsin, ama benim sana tavsiyem suyu çok sev hayatın boyunca
[COLOR=#B][/COLOR]
teşekkür ederim mantıklı gerçekten ben aynen devam edeyim bari, zaten en fazla 3 hafta bu şekilde günde 2 yada 3 kere spor yapabilirm sonra türkiyeye gidince yine yürüyüş falan yaparım ama günde 3 kere olmayabilir((
slm kızlar,
ben geldim, nasılsınız?
Ben de sabah tahlil yaptırdım guatrdan, bakalım nasıl çıkacak? Yarın da hayırlısıyla otele gidiyoruz
Neslicim üzülme, anlamsız yere uzamış bir tartışma yaşamışsın. Müşteri her zaman haklıdır, sen haklı olsan da, takma kafana, unut gitsin. Hayatımızda hep var olacak böyle insanlar, seviyelerine inmeyelim boşver.
ya haklısın baby ama ben her gün tartılmayınca cozutuyorummmmm, tartılmak motive olmamı sağlıyor :) ama bu 3 haftalık süreçte sadece cumaları tartılayım bariii :)) tartıldığımda vucudumun kas ve su yağ oranını ölçüyorummm biliyorum yani nerden kilo verdiğimi:) ya hayırlısı olsun diyip harekete devam demek ki öpüyorummmmm hepiniziiiii
hosbulduk canlarim inaninki özledim tatildeydim ve artilarla döndüm ama cok mutluyummmmmmmmmmmmm
sus leyynnnnn
slm kızlar,
ben geldim, nasılsınız?
Ben de sabah tahlil yaptırdım guatrdan, bakalım nasıl çıkacak? Yarın da hayırlısıyla otele gidiyoruz
Neslicim üzülme, anlamsız yere uzamış bir tartışma yaşamışsın. Müşteri her zaman haklıdır, sen haklı olsan da, takma kafana, unut gitsin. Hayatımızda hep var olacak böyle insanlar, seviyelerine inmeyelim boşver.
Sıkıntıdan makyaj da yaptım, kokana oldum oturuyorum öyle , akşam olsa da sevdiceğime gitsem
Noraaaaa
bir sorum var, bilen diğer arkadaşlarımdan da yardım rica ediyorum. Son zamanlar ço kaz uyuyorum, çok az derken günde ortalama 5 saat. hatta pazartesi günü 4,5 saat :18:
neyse sorum şu, bu uykusuzluk vücuda şişlik yapar mı?
normalde böyle bir durumum yoktu, ama şimdi sabah saat 10:30a kadar felan ellerim şiş geziyorum, ayaklarım da öyle. uykusuzluktan olabilir mi ?
Tatlım bozuk uyku düzeninin yani az uyuma yada fazla uyumanın metabolizmayı kötü yönde etkilediğini ve kilo aldırdığını biliyorum ama ödem yaptığını hiç duymadım :26:
yapmaa, hakkaten mi yaa
metabolizmam kötü mü etkileniyordur şimdi
of oofff napsam ne etsem:18:
Geceleri yemediğin sürece çok büyük problem olacağını sanmıyorum Hilalcim ama yine de uyku düzeni çok önemli.Neden uyuyamıyorsun ki :26:
Kahveci olduğunu biliyorum benim gibi ama yatmadan önce de içmiyorsundur umarım
benm kullandıgım hapta uyku yapıyo uyuya kalcm sımdı masanın ustunde
ne ilacı? saç dökülmesi için mi ?
yok be canım kahveden değil.
akşamları erken yatamıyorum, gece 12 - 12:30 civarında yatıyorum
sabah da bizim minik pek bir erkenci, onunla kalkıyorum genelde
en fazla 6'da uyanmış oluyorum, bazen daha erken hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?