70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Krem Şantili Çilek
Tatlı krizi bir anda bastırırsa krem şantili çilek yiyebilirsiniz. Bir yemek kaşığı krem şanti sadece 15 kalori içerir. Krem şantiyi çilekle yiyerek atıştırmanıza besleyici özellik kazandırabilirsiniz. Her bir çilek dört kalori içerir. Bu meyve içerdiği yüksek orandaki su sayesinde vücudunuzdaki şişkinliği atmanızı sağlar.
Yulaf Ezmesi
Sağlıklı bir atıştırma olarak az kalorili ve lif içeren yulaf ezmesini tercih edebilirsiniz.
Kuru MeyveŞeker katkısı olmayan, çiğnenebilir ve lif yönünden zengin kuru meyveler tatlı ihtiyacınızı kolaylıkla giderir. Böylece gün boyunca kendinizi tok hissedersiniz. Bir fincanın üçte biri kadar olan kuru kayısının kalori değeri 150’den azdır. Kuru kayısı, son derece besleyici ve potasyum açısından çok zengindir. Lif içerdiğinden sindirim sorunlarına iyi gelir; stresi ve kansızlığı önler. Lifli besinlerin kan şekerinin dengeli yükselmesini sağladıkları, zararlı maddelerin bağırsakta kalma süresini kısalttıkları için kanserden korunmada faydalı oldukları biliniyor.
Buzlu Meyveli Dondurma
Eğer canınız tatlı bir şeyler isterse buzlu dondurma yemek iyi bir alternatif olabilir. Bu atıştırma tatlı ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı olacak. Çoğunluğunun sudan oluştuğunu, yağsız olduğunu ve sadece 20 kalori içerdiğini de ekleyelim.
Omlet
Dört yumurta beyazını ve bir tane de sarısını ince dilimlenmiş biber ve domatesle çırpın. Karışımı orta şiddetteki ateşte pişirin. Bu sağlıklı atıştırmanın kalori değeri 150’nin altındadır. Yumurtadaki proteninin büyük oranı yumurtanın beyazındadır. Proteinin metabolizmanızı kuvvetlendireceğini de unutmayın.

işte hepsi bu kadar bende kaldığım yerden okumaya devam edeyim bu arada benim midem hassas çok fazla acı yiyemem ama uzun bir süredir yediğim yoğurdun bile üzerine acı biber serpiyorum artık ne kadar işe yarıyor bilmiyorum bol bol acı biber yiyelim şuleninde içtiği ilacın etkisi bu şekilde oluyor tabi o çok fazla etkili normaline nazaran bence :)

paylaşım için sağol arkadaşım:)))opuyorumnanaktan

merhabalar herkeslere canımcımlarım..
kızlar 2 gündür dükkana ben bakıyorum annem geldi güya herşey aynıı..Ankaraya gittiler kardeşcegizimin mezyniyet törenine saat 5te geldiler eve tek başıma baktım dükkana valla..neyse ben girebilir miyim bilmiyorum o yüzden kilomu yazayım 71 seviniyorum çünkü bu hafta regl haftama girdim benim reglden önce 10 güne kadar böyle oluyorum yine de klo vermişim bide sus tatlı stegini yokedebilsem ya geçen ay bu kadar olmamıştı canım tatlı istiyo çikolata da kesmiyo bi azıcık atıyorum agzıma ama ıı olmuyo kadayıf falan istiyo ama tabii kadayıf yicek diilim o kadarına da çüş artık yanii..bu sabahda bi dilim ekmekle peynir yedim sandviç yapıp..şimdi çıkıyorum herbilrinizi öptim kosbüyüklerr

benim tatlı krizlerimde bitti allaha şükür,sana kolay gelsin canımcım...zemuszemus

selam kızlar
benim kilom 71.6
herkese kolay gelsin,inşallah kilo veren çok olur
ben bu hafta yürüyüş yapamadım,tekrar başlamam lazım ama çok sıcak olduğu için çıkamıyorum bi türlü

hepsini severim
paylaşımın için gerçekten teşekkürler
diğerlerini de okudum canım

ben 74düm 73.4 oldum ama bu hafta 72.9 falan olmak istiyordum
kısmet artık napalımm çocukluyuz anacım aşısı dişi ateşi uykusuzluğuu :ecrin_bebek:

19-26 Haziran arası zayıflama yarışması sonuçları

Kilo veren Arkadaşlarımız...

MıNNA9595.....................................68....................66.7...........1.3:hooray:
TALYA............................................78.6.................77.4...........1.2:hooray:
ÖZı16..............................................76.4.................75.3...........1.1:hooray:
ROSEBUD_93.................................73....................72.1...........0.9:lepi:
SECıLSECıL....................................78....................77.1...........0.9:lepi:
MERAN07.......................................66.5.................65.8............0.7:lepi:
SUPERSELMA................................74...................73.4............0.6:lepi:
ZEYNP............................................71.5................71...............0.5:lepi:
EBTUNA.........................................72....................71.6...........0.4:lepi:
MERYEMTAZE................................75.5.................75.4...........0.1:lepi:

Aynı kiloda kalan Arkadaşlarımız...

MAGRENTA....................................64
ELCıNCAKAR..................................70
BURSEFA.......................................69
NNURAYY......................................61

Boğazına sahip olamayıp kilo alan Arkadaşlarımız...

GÜL_0663.......................................69.3.................71.3...........2klava:
WHITEHALL....................................72.2.................73.8...........1.6klava:
AYPARCAMM.................................69.5.................69.7...........0.2klava:

Bu hafta izinli olan arkadaşımız...

SEDAOZER.....................................66

Henüz bildirim yapmamış olan Arkadaşlarımız...

KIYMET_AY....................................79
HAMSTER.......................................78
SARUBOCEq...................................76
OSMANıYE80..................................75
HAYAL53........................................71
MEZUNıYET....................................74
MıSSZORRO...................................71.5
EFSANUR.......................................66
GÜLEYSA.......................................67.2
TOMBıKOS.....................................73
YOKRUMUZFALAN.........................66
AZRAMM........................................69
GÖZYAŞI........................................71
TSAMBıKOS...................................70
SEVıLCAN......................................66.5
ALMIRA..........................................69.8
CARPEDıEM...................................68.1
xZEYNA..........................................73
AYAYNıLAY....................................72.2
LOXANDRA.....................................71
ESSN.............................................71

YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ HAMıŞ ARKADAŞIMIZ...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

MELANKOLı..................................73.8

Aramıza yeni katılan Arkadaşlarımız(Lütfen kilonuzu da belirtiniz)...

MAPAVRıLı......................................73
KOKOŞKELEBEK.............................??

Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz...
Kilo almayıp aynı kiloda kalan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz ve çalışmalarının devamını bekliyoruz...
Kilo alan arkadaşlarımızdan ev adresi isteyip bir güzel dövüyoruz(Ben hazırım arkadaşlar oklavayı kapan gelsin)
Yeni haftanın bu haftadan güzel geçmesini diliyoruz...

Son düzenleme:
ellerine sağlıkcanım sonunda benimde bir kupam oldu :hooray: :dance: :dance: aylardan sonra şükür

Şule bu hafta kupa sende sonunda bizimde kupamız oldu :)))))) aynen devam inşallah :)

whitehallcım ellerine sağlık canım :) bu arada sen adresini verde ilk sana gelelim naptın sennnn

allahım allahım bende kupa almışım şükür ne mutlu bana :hooray::hooray::lepi::lepi:
ay çok mutlu oldum :dance::dance::dance:
hepinize tebrikler arkadslar önümüzdeki hafta düğünler var azıcık daha toparlanabilsem dişimi sıksam ne güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…