70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıslar pek beceremedim ama kilo verdiğiniz için bende size afiyet olsun
gelin gelin oklava kafamda kırılmadan kendime gelemicem anlasılan

kızlar merhaba ben sabah yazacaktım ama evden erken çıkınca yazmadım şimdi eve geldim ve kilo bıldırımı yapıyorum.. kızlar 1 kılo vermısım 73 kıloyumhihoyyyt. kılo veren ve kılosunu koruyan herkesi tebrık ederım ınsallah haftaya da aynı basarıyı yakalrız ilk üçe giremedık ama inşşallah haftaya bende ilk üçte olurum sırnaşık şey

çok çok teşek ederim aldığım en güzel hediye oldu :gitme::gitme: çok duygulandım doğrusu :kedi:
kızlar bu gün müsadenizle biraz kaçırdım
yedikelrimi yazayım sabah sirekli ballı limonlu su
kahvaltıda 2 dilim börek 1 bardak çay
arada 1 bardak limon lapası su ile açılmış
öğlende 1 ayran bi cantık :kedi:
şimdide dondurma yiyorum müsadenizle
bu arada 2 lt su içtim ama daha içerim ben
dondurmanın üstüne bi kupa gene limon lapamı içerim sırnaşık şey
bu lapa bence faydalı kızlar

geçen hafta sen özge bu hafta ben sonunda kupamız oldu bütün kızlar toplanın oklavaları alın klava: whitehall gidiyoruz
hehe valla sonunda aldık kupamızı tekrar nasip olur inşallah :)))) valla whitehalla gidicez bencede ben varımmm
kıslar pek beceremedim ama kilo verdiğiniz için bende size afiyet olsun
gelin gelin oklava kafamda kırılmadan kendime gelemicem anlasılan

canım ama buraya böle resim konmazki canı çeken var çekmeyen var ben sadece ilk resme baktım ötekileri açmadım bile gerçi hiç aç değilim oklava banada lazım pizza pataes kızartması yedim öğle yemeğinde hala tokum :))) bu ara kaçırdım haftaya kilo almış olmam inşallah

19-26 Haziran arası zayıflama yarışması sonuçları

Kilo veren Arkadaşlarımız...

MıNNA9595.....................................68....................66.7...........1.3:hooray:
TALYA............................................78.6.................77.4...........1.2:hooray:
ÖZı16..............................................76.4.................75.3...........1.1:hooray:
MEZUNıYET....................................74....................73..............1:hooray:
ESSN.............................................71....................70...............1:hooray:
ROSEBUD_93.................................73....................72.1...........0.9:lepi:
SECıLSECıL....................................78....................77.1...........0.9:lepi:
MERAN07.......................................66.5.................65.8............0.7:lepi:
SUPERSELMA................................74...................73.4............0.6:lepi:
ZEYNP............................................71.5................71...............0.5:lepi:
EBTUNA.........................................72....................71.6...........0.4:lepi:
MERYEMTAZE................................75.5.................75.4...........0.1:lepi:

Aynı kiloda kalan Arkadaşlarımız...

MAGRENTA....................................64
ELCıNCAKAR..................................70
BURSEFA.......................................69
NNURAYY......................................61

Boğazına sahip olamayıp kilo alan Arkadaşlarımız...

GÜL_0663.......................................69.3.................71.3...........2klava:
WHITEHALL....................................72.2.................73.8...........1.6klava:
AYPARCAMM.................................69.5.................69.7...........0.2klava:

Bu hafta izinli olan arkadaşımız...

SEDAOZER.....................................66

Henüz bildirim yapmamış olan Arkadaşlarımız...

KIYMET_AY....................................79
HAMSTER.......................................78
SARUBOCEq...................................76
OSMANıYE80..................................75
HAYAL53........................................71
MıSSZORRO...................................71.5
EFSANUR.......................................66
GÜLEYSA.......................................67.2
TOMBıKOS.....................................73
YOKRUMUZFALAN.........................66
AZRAMM........................................69
GÖZYAŞI........................................71
TSAMBıKOS...................................70
SEVıLCAN......................................66.5
ALMIRA..........................................69.8
CARPEDıEM...................................68.1
xZEYNA..........................................73
AYAYNıLAY....................................72.2
LOXANDRA.....................................71

YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ HAMıŞ ARKADAŞIMIZ...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

MELANKOLı..................................73.8

Aramıza yeni katılan Arkadaşlarımız(Lütfen kilonuzu da belirtiniz)...

MAPAVRıLı......................................73
KOKOŞKELEBEK............................71

Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz...
Kilo almayıp aynı kiloda kalan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz ve çalışmalarının devamını bekliyoruz...
Kilo alan arkadaşlarımızdan ev adresi isteyip bir güzel dövüyoruz(Ben hazırım arkadaşlar oklavayı kapan gelsin)
Yeni haftanın bu haftadan güzel geçmesini diliyoruz...

Son düzenleme:
whitehall banada kupa verdiğin için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan hakıkaten beni çok mutlu ettin...biraz daha zayıflıyım bende albüm ekleyecem :)

kızlar herkese iyi akşamlar, bugün giremedim nete çünkü küçük bir aksilik yaşadım ayagımı kırdım mafoldumben
dün düşmüştüm hiç canım yanmamıstı sabah kalktım ayagımın üzerine basamıyorum dedım kıramp falan kpss sınavına gıttım gerı geldım ıkıncı oturuma gıdecem ama ayagımın agrısından duramıyorum acile gittik meger ayagımda ufakta olsa kırık varmış senağlama ama yinede şükür daha kötü kırıklar var bu arada üzüldüğüm şey spor yapamayacagım ve zayıflayamayacagım dıye ne güzel gidiyordu kılolar nazar değdi senağlama ama kararlıyım ayagım kırıldı dıye ucunu kacırmak yok bu haftada benı muaf tutmayın olurmu belki kilomu korurum hiç olmazsa diğer ayagımla spor yapacagım kaydirigubbakcemile3

kızlar herkese iyi akşamlar, bugün giremedim nete çünkü küçük bir aksilik yaşadım ayagımı kırdım
dün düşmüştüm hiç canım yanmamıstı sabah kalktım ayagımın üzerine basamıyorum dedım kıramp falan kpss sınavına gıttım gerı geldım ıkıncı oturuma gıdecem ama ayagımın agrısından duramıyorum acile gittik meger ayagımda ufakta olsa kırık varmış ama yinede şükür daha kötü kırıklar var bu arada üzüldüğüm şey spor yapamayacagım ve zayıflayamayacagım dıye ne güzel gidiyordu kılolar nazar değdi ama kararlıyım ayagım kırıldı dıye ucunu kacırmak yok bu haftada benı muaf tutmayın olurmu belki kilomu korurum hiç olmazsa diğer ayagımla spor yapacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…