70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım büyük geçmiş olsun görünmez kaza işte kendine dikkat et spor yapamasan da yediklerine dikkat edersin bir süre dinlen ve zorlama ne olur ne olmaz

çok geçmiş olsun.boşver takma kafana kiloları.önemli olan senin sağlığın.kiloları nasıl olsa verirsin

Gecmisler olsun canim aman dikkat et kendine...

vayy kankimde gelmiş hoşgeldin canım nasılsın oklavayı aldınmı eline

oklava az gelir kankim... seni dikennli tellerle kovalayacağım oklava bağışılkıl yaptı sana... akşam...

çok geçmiş olsun canım... benden sana tavsiye yemeğine dikkat et canım sakın spor yapayım deme diğer ayağınla... kırık olan ayağın etkilenir... ben seneler önce düşüp burtum alçıya aldılar 15 gün ama işe ilk başladığım gündü azimle gittim işe 3 sene geçmesine rağmen hala şişiyor ağrıyor.. değneklerle yürüsemde diğer ayağımın zorlanmasından e aşşağıya sallanmasından şişip ağrı yağıyordu... en iyi ben anlarım seni çookk geçmiş olsun...

bağışıklık kazandımdediğin doğru ee ne yapayım görüşemiyoruz sen beni ihmal ediyosun ondandır:kedi:

ben seni ihmal edermiyim kankim... ne yapsam sana fayda etmiyor valla.. evde daha çok spor yapar daha sağlıklı yemekler yer kiloları verir dedik ama ne vermesiii alıyorrr..... benim netim işyerinde devamlı açık... kankim nete biile girmiyor odan sonra ihmal diyor.. itiraz ediyorum sayın yargıç!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mezuniyet geçmiş olsun canım dilerim kpssnde iyi geçmiştir

yok canım biliyorum ama biliyosun ev kalabalık bana net sırası gelmiyo sonraaa 6 öğün yemek yiyoruz ama ana yemek ondan birazda

fundacım böyle ürünlerden yaklaşık 5 sene önce kullandım
ne güzel gerekli şeyleri besin dışı bi üründen aldım
inanılmaz enerjiktim
çok az uykuyla dayanıyordum
çok güzel ders çalışıyordum
diferensiyel mat 100 diğer iki fen dersini 85-90la geçtim ünv.de

sonra mı?
sınavlar bittiği sırada benim ürünüm de bitti
ben 157 boyundayım
en fazla 65 olmuştum balık etliydim ama iyiydi
o ürünü kullandığım sıralarda iyiydim ilk defa 71i gördümk baskülde şoook :1shok:
sonra yenisini almadıııım,
ilk defa 71i gördümk baskülde şoook :1shok:

eee vücut alıştı ya kolaya, ne yesem doymuyor aç gibi hissediyorum
bi de kansızlık başlamaz mı
iyice yemeye başladım
6-7 ay içinde 75 oldum
bir yıl sonra 80
bir yıl sonra da 84-85
sonra kendime çeki düzen verdim
2 ay kullandığım ürünün bana ettiğine bak
tek başına değil tabi stres de var kiloyu taktıkça yedim okul bi de

1buçuk yıl önce 68 oldum
bebişim oldu şimdi 73.4üm
düğün kiloma hiç olmazsa 70e
sonralarda da 65e ve 60a derken 50leri göreceğim önümüzdeki yıl inşallah

böyle vücudun çabucak emmeye alışması bence doğru değil
doğal besinlerden almak daha sağlıklı
vucudun dengesini bozmamak lazım

mineraller için soda
protein için yoğurt et ürünleri
yağlar için ceviz balık
vitaminler için meyve sebze yeterli olur
her gün herşeyi yemek şart değil bence
iki güne bir falan da yeterli olabilir
depolar dolu maşşallh

geçmişi ancak okuyabildim
bugün misafirdik kaçamak yaptık bol bol
o yüzden uyumadım burda biraz beynimi yorayım da glikozlarım yakılsıınnn diye
hepinize hafiflemek diliyorum
bu arada ayparçam senin verdiğin kilolara imrendimm
çünkü ben de 87-88le doğum yaptımm

Canim senin kilon kac simdi???
Ben Suan ortalama 69.50 ile 70 arasinda oynuyorum salikli besleniyorum ama kendimi sIkmiyorum kilomu tutayim baska bisey istemiyorum suan...

herkese iyi pazarlarrr
kimseler gelmemiş fazla paylasımda yok
ben yediklerimi aktarayım bari
sabah omlet(z.yağlı 1 yumurta ile yaptım) 1 salatalık 1 domates 2 fincan çay

mezuniyet canım tekrar geçmişler olsun seneye inşaallah daha iyi hazırlanırsın bu durumu avantaja çevirebilirsin bence

merhaba kızlarr ben cuma burda son yazdıktan berii evde yoktum kuzenle bursanın altını üstüne getirdik ya 7 saat heykelde sürekli dolaşmak ne demek ya!!! neyse ben onlara her gittigimdeki gibi yine beni kandırdılar diyet yalan oldu ama en azından yedigimi yakmısımdır diye düşünüyorum akşam geç saat yemek yemedim bide onu göz önüne alıyorum en geç7de yedim eve geldim akşam itibariryle 500 gr fazl görüküyodu ama gün ortası oldugundan sabaha kalmayacagını düşünüyorum...velhasıl böyleee alışveriş neyim yaptım saten nevresim takımı aldım kendime karamel rengi (yani çeyize) havlu aldım özdilekten 130-120den 50ye düşmüş ayakkabı buldum 2 tane aldım borcam tepsi buldum 2tanesi 11 lira onu aldım derken baktım yüküm hem mmaddi hem manevi olarak artmış ufak tefekleri de saymıyorum he..valla önümüzdeki ay ben napcem bilmiyorum acilinden bi zengin koca bulim bari:))

kızlar bende artık giremiyorum nete fazla... düğünler çok bu ara... havalar güzelken birazda yürüyorum iş çıkışı... haftayada büyük ihtimalle resim kursuna başlayacağım kendimi geliştirmek için mesleğime yönelik olarak.... yoğun olacağım ama sebviyorum böyle faaliyetleri...

herkese iyi pazarlarrr
kimseler gelmemiş fazla paylasımda yok
ben yediklerimi aktarayım bari
sabah omlet(z.yağlı 1 yumurta ile yaptım) 1 salatalık 1 domates 2 fincan çay

tebrik ediyorum kankim... böyle devam et canım bak ne güzel hem lezzetli hem tok tutucu hemde kalorisi az...

aaaaa Zeynep'çim sizmiydiniz onlarr.... bende çarşı ya çıktım heryer talan edilmiş.. raflar boşalmış..:roflol::roflol::roflol: bursaya kafileler geldi herhalde dedim.... :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…