kızlar herkese iyi akşamlar, bugün giremedim nete çünkü küçük bir aksilik yaşadım ayagımı kırdım
dün düşmüştüm hiç canım yanmamıstı sabah kalktım ayagımın üzerine basamıyorum dedım kıramp falan kpss sınavına gıttım gerı geldım ıkıncı oturuma gıdecem ama ayagımın agrısından duramıyorum acile gittik meger ayagımda ufakta olsa kırık varmış ama yinede şükür daha kötü kırıklar var bu arada üzüldüğüm şey spor yapamayacagım ve zayıflayamayacagım dıye ne güzel gidiyordu kılolar nazar değdi ama kararlıyım ayagım kırıldı dıye ucunu kacırmak yok bu haftada benı muaf tutmayın olurmu belki kilomu korurum hiç olmazsa diğer ayagımla spor yapacagım
kızlar herkese iyi akşamlar, bugün giremedim nete çünkü küçük bir aksilik yaşadım ayagımı kırdım mafoldumben
dün düşmüştüm hiç canım yanmamıstı sabah kalktım ayagımın üzerine basamıyorum dedım kıramp falan kpss sınavına gıttım gerı geldım ıkıncı oturuma gıdecem ama ayagımın agrısından duramıyorum acile gittik meger ayagımda ufakta olsa kırık varmış senağlama ama yinede şükür daha kötü kırıklar var bu arada üzüldüğüm şey spor yapamayacagım ve zayıflayamayacagım dıye ne güzel gidiyordu kılolar nazar değdi senağlama ama kararlıyım ayagım kırıldı dıye ucunu kacırmak yok bu haftada benı muaf tutmayın olurmu belki kilomu korurum hiç olmazsa diğer ayagımla spor yapacagım kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim:1hug::1hug:a.s.canım büyük geçmiş olsun görünmez kaza işte kendine dikkat et spor yapamasan da yediklerine dikkat edersin bir süre dinlen ve zorlama ne olur ne olmaz
çok geçmiş olsun.boşver takma kafana kiloları.önemli olan senin sağlığın.kiloları nasıl olsa verirsin
Gecmisler olsun canim aman dikkat et kendine...kızlar herkese iyi akşamlar, bugün giremedim nete çünkü küçük bir aksilik yaşadım ayagımı kırdım
dün düşmüştüm hiç canım yanmamıstı sabah kalktım ayagımın üzerine basamıyorum dedım kıramp falan kpss sınavına gıttım gerı geldım ıkıncı oturuma gıdecem ama ayagımın agrısından duramıyorum acile gittik meger ayagımda ufakta olsa kırık varmış ama yinede şükür daha kötü kırıklar var bu arada üzüldüğüm şey spor yapamayacagım ve zayıflayamayacagım dıye ne güzel gidiyordu kılolar nazar değdi ama kararlıyım ayagım kırıldı dıye ucunu kacırmak yok bu haftada benı muaf tutmayın olurmu belki kilomu korurum hiç olmazsa diğer ayagımla spor yapacagım
vayy kankimde gelmiş hoşgeldin canım nasılsın oklavayı aldınmı eline
kızlar herkese iyi akşamlar, bugün giremedim nete çünkü küçük bir aksilik yaşadım ayagımı kırdım mafoldumben
dün düşmüştüm hiç canım yanmamıstı sabah kalktım ayagımın üzerine basamıyorum dedım kıramp falan kpss sınavına gıttım gerı geldım ıkıncı oturuma gıdecem ama ayagımın agrısından duramıyorum acile gittik meger ayagımda ufakta olsa kırık varmış senağlama ama yinede şükür daha kötü kırıklar var bu arada üzüldüğüm şey spor yapamayacagım ve zayıflayamayacagım dıye ne güzel gidiyordu kılolar nazar değdi senağlama ama kararlıyım ayagım kırıldı dıye ucunu kacırmak yok bu haftada benı muaf tutmayın olurmu belki kilomu korurum hiç olmazsa diğer ayagımla spor yapacagım kaydirigubbakcemile3
oklava az gelir kankim... seni dikennli tellerle kovalayacağım oklava bağışılkıl yaptı sana... akşam...
bağışıklık kazandımdediğin doğru ee ne yapayım görüşemiyoruz sen beni ihmal ediyosun ondandır:kedi:
yok canım biliyorum ama biliyosun ev kalabalık bana net sırası gelmiyo sonraaa 6 öğün yemek yiyoruz ama ana yemek ondan birazda
kızlar merhaba bende sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedim.yürüyüş egzersiz spor bunlar çok güzel ama kilo verirken beslenmenize ve vücudunuza aldığınız ve alamadığınız gıdalarada dikkat etmeniz gerekiyo.bunun için de vitamin protein lif içeren bezinler tüketmek gerekiyo ama malesef hem maliyeti bakımından hemde dengeli öğünler hazırlamak için zamanımızın olmamasından dolayı sağlıklıkilo veremiyoruz.bende onlardan biriydim.kilo verirkende kullandığım ve şuan da kullandığım bir ürün var.eğer dilerseniz ürünle ilgili size bilgi verebilirim.ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilirlerse yardımcı olurum.kilomu verdim bu ürünler sayesinde ama sağlılı beslenme amaçlı olarak hayatımın sonuna kadar bu ürürnleri kullanmaya da kendime söz verdim.çünkü kullandığım zaman kendimi inanılmaz enerjik sağlıklı hissediyorum.
Canim senin kilon kac simdi???geçmişi ancak okuyabildim
bugün misafirdik kaçamak yaptık bol bol
o yüzden uyumadım burda biraz beynimi yorayım da glikozlarım yakılsıınnn diye
hepinize hafiflemek diliyorum
bu arada ayparçam senin verdiğin kilolara imrendimm
çünkü ben de 87-88le doğum yaptımm
mezuniyet geçmiş olsun canım dilerim kpssnde iyi geçmiştir[/QUOT
Çok teşekkür ederim önce,kpss ye gelınce ilk oturum ıyıydı ama ikinci oturuma gıremedım ayagım cok agrıdıgı için acile gittik, seneye hazırlanacam artık napalım saglık olsun zaten bu sene mezun oldum.. özel derslere devam yıne
geçmiş olcum canım herşeyde bi hayır vardır seneye girersin..ben yine burnu büyüklük yapıp devletş begenmedim kpss'ye girmedim şimdi işten çıkarıldım iş arıyorum ve kamu personel alıyo başvuramıyorum kpss olmadıgı için artık seneye bende girecem bu büyük aptallıktan sonra bi daha yapmam bunu kaçırmam sınavımezuniyet geçmiş olsun canım dilerim kpssnde iyi geçmiştir[/QUOT
Çok teşekkür ederim önce,kpss ye gelınce ilk oturum ıyıydı ama ikinci oturuma gıremedım ayagım cok agrıdıgı için acile gittik, seneye hazırlanacam artık napalım saglık olsun zaten bu sene mezun oldum.. özel derslere devam yıne
herkese iyi pazarlarrr
kimseler gelmemiş fazla paylasımda yok
ben yediklerimi aktarayım bari
sabah omlet(z.yağlı 1 yumurta ile yaptım) 1 salatalık 1 domates 2 fincan çay
merhaba kızlarr ben cuma burda son yazdıktan berii evde yoktum kuzenle bursanın altını üstüne getirdik ya 7 saat heykelde sürekli dolaşmak ne demek ya!!! neyse ben onlara her gittigimdeki gibi yine beni kandırdılar diyet yalan oldu ama en azından yedigimi yakmısımdır diye düşünüyorum akşam geç saat yemek yemedim bide onu göz önüne alıyorum en geç7de yedim eve geldim akşam itibariryle 500 gr fazl görüküyodu ama gün ortası oldugundan sabaha kalmayacagını düşünüyorum...velhasıl böyleee alışveriş neyim yaptım saten nevresim takımı aldım kendime karamel rengi (yani çeyize) havlu aldım özdilekten 130-120den 50ye düşmüş ayakkabı buldum 2 tane aldım borcam tepsi buldum 2tanesi 11 lira onu aldım derken baktım yüküm hem mmaddi hem manevi olarak artmış ufak tefekleri de saymıyorum he..valla önümüzdeki ay ben napcem bilmiyorum acilinden bi zengin koca bulim bari:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?