70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

karnım ağrıyoooooooooooo
birde acıktım
birde hala şişkoyum

geçmiş olsun canım aynı sorun bendede var şu an adet olmama rağmen sancım aşırı var nedenini hala çözemedim
valla acıkma konusunda seni şöyle motive edebilirim eğer bu hafta diyet uygguladı isen sakın ama sakınnnnn yemeeeee şaplağı yersin benden ama saldıysan kendini şahsen ben o moddayım birazdan atıştırmalık durumlar olabilir bendee :18:

bendee halaaa şişkoyummm bir an önce misafirlerim gitsin ve diyet hayatıma döneyimmmmmmmmmmmm

merhaba kızlar nassınız
BlackCat geçmiş olsun canımm, ılık ve tatlı bişeyler iç süt gibi biraz iyi gelir

neyse kızlar ben kaçayım öpüyorum hepinizi iyi geceler

topiği acilennn canlandırmalıyızzzzzzzzzzzzz:5

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

pko tam oarak nedir çok duyuyorum ama ne olduğunu çözemedim

polikistik over canım

bende senin gibi düşünüyordum
göbeğim kalçam çıksada eski halimize göre iyi olunca insan rahatlıyor
ben şuaralar bıraktım
muhtemelen yaz sonu tekrar başlarım

benim de işte çok kilom olduğunu düşünmüyorum da karnımı sıkılaştırmam lazım vıcık vıcık kaldı
bakalım okul bi tatile girsin de artık rahat rahat kendime bi program yapıp zayıflayıp-sıkılaşayım..

Olucaz şekerim.biz bu azimle taş gibi olucazzz inşşşş....motiveni hiç bozma.bak ben bi dağıttım.elime ne geçtiyse yedim.
3 kilo aldım.tamam gamze artık doydun.canın ne istiyosa yedin.hadi artık toparlanma zamanı dedim ve +3 ü verdimmm gittiiii
hayatımız hep böyle geçecek.hep kilo alıcaz sonra vermeye çalışıcaz.artık nasıl kilo verildiğini öğrendiğimiz içinde hiç zorlanmıcaz.
yeterki kilo verme işini işkenceye dönüştürmeyelim.zevk alalım bunu başardığımız için.sende misafirlerin gittikten sonra bnm gibi kendine toparlanma zamanı diceksin inş.
dün nora çok güzel bişe söledi çok hoşuma gitti.incelmenin tadını çıkar dedi.evet biz inceliyoruz.ve bunun tadını çıkartmalıyızzz

tsk ederm cnm
bnm boyum 1.68
ıns dahada ıncelırler

Günaydınnnn fıstıklı lokumlarımmmm bnmmmm
Gününüz aydınnnnn olsunnnn.gamze bacınız size kurbannn olsunnnn.
liiii liiiii liiii liiiii
ayyy sabah sabah coştummmmm

öncelikle hoşgeldin, bu kadar az yediğin için halsiz olman çok normal.
hadi bugünden itibaren dengeli beslenmeye başla, olur mu

merhaba arkidişlerrrr
pek bakamıyom bu günlerde, buraya bakamadfığım gibi cısslarıda götürdüm kaç gündür
şimdi yapabilirsem geçmişi okuyacam

buraya takılmayınca insan kaçırıyor ipin ucunu, en iyisi sen sık uğramaya çalış

kedicik geçmişler olsun umarım bu güne daha iyi uyanmışsındır, ağrın geçmiştir

kızlar benım vucudum cok yumusadı
bacaklarım hamur gıbı
cok moralım bozuk
yaslı kadın vucudu gbı olacak:4
3:

kızlar benım vucudum cok yumusadı
bacaklarım hamur gıbı
cok moralım bozuk
yaslı kadın vucudu gbı olacak:4
3:

heyyyy kendine gel.kilonu verdinnn artıkkk sıkılaşma zamanı.ne oldu senin yüzme kursuna ???
hem plates varrr.harika birşeyy.motiveni düşürmee sakınnn

oh ohhh

Gamze, harikasın

tşk ederimm bebeğimmm.ayyy yeter durgun durgun iki muhabbet edip kaçtığımız ayoll.
biraz toparlanalım.keyiflenelim.ben hayatım boyunca hep zayıf halimi hayal ettim.hayalle bile mutlu oldum.
ve şimdi zayıfım.daha ne isterimki
bunalım takılıpta kendimize haksızlık etmeyelim

sıkılaşmak için en etkili yöntem

spor spor spor

sıkma canını Hasretcim, düzenli yapılan spor hemen etki gösterir canım
CANM INAN SPOR YAPMAYA HIC WAKTIM KALMIO BENIM
yuzme kursuna 3 aylık 800 ıstedıler canm hayl oldu okadr paraya kıyamm ben
aslında en acılınden spora baslamm gerek ama ınan hıc waktım kalmıo
motıwemı dusurmuorum cnm sukur o yerınde
sadce dun farkına wardm moralm bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…