sıkıldıııııııııııııım
karnım ağrıyoooooooooooo
birde acıktım
birde hala şişkoyum
pko tam oarak nedir çok duyuyorum ama ne olduğunu çözemedim
bende senin gibi düşünüyordum
göbeğim kalçam çıksada eski halimize göre iyi olunca insan rahatlıyor
ben şuaralar bıraktım
muhtemelen yaz sonu tekrar başlarım
çok ggüzel ceketin canım ,bu arada senin boy kaçtı canım 66 kiloya göre bacakların zayıfçık ne güzel valla,ben 67lere geliyorum ama hiç bacakda zayıflama görmüyorum aksine eskiden daha böyle kalındı şimdi sanki yağlar yumuşadı sarkmamı oluo die tahmin ediyorum sanırım spor yapsam iyi olucak artık ,vücut sıkılaşmak istiyor ggaliba ayy bu bacaklarım zayıflasın valla şöyle en güzelinden bir elbise aldırcem kocişe sonrada foto çekip koycam kızlar size buraya ama bir zayıflasalarrr iştee
yakındaa numaranı bende alırım senden abonen oluruz bakk bütün gün başını şişiririz senin ,uğraşırsın dobiklerle
topikten fazla uzaklaşma hatun kızçeeee ,sana acayip ihtiyacı var bu topiğin ,arada girip motive etsen bizi yeter yine derslerine çalış sen
bu arada bende kpss ye gireceğim bu sene geçen sene kayıt olduğum halde sınava gitmemiştimsebebide korkudan ki o derece tırsmıştım sınavlardan
bakalım bu sene kociş şimdi tercih yapacak il olarak siz olsanız nereyi tercih ederdiniz ilk sahi :44:
(ankara şereflikoçhisar merkez ,bingöl merkez ,eskişehir taşra ,kütahya merkez,düzce merkez, kocaeli gebze merkez, giresun merkez,samsun merkez,istanbul merkez,karabük merkez,kastamon mekez,ankara merkez ,mersin merkez)böle iştee
hakket yaa gamze biz 55 li rakamları görecekmiyizki
şu andaa kızlar tamamen diyet modundan çıktımmm misafirlerim gidecek artıkk onlar gidincee Allah bu mideye öyle ızdırap çektireceğimkiii görsün bakk o zaman
ölee iştee bu arada topik çok durgun acilen toparlamalıyızz yaz geldi attı herkes kendini dışarı
çok ggüzel ceketin canım ,bu arada senin boy kaçtı canım 66 kiloya göre bacakların zayıfçık ne güzel valla,ben 67lere geliyorum ama hiç bacakda zayıflama görmüyorum aksine eskiden daha böyle kalındı şimdi sanki yağlar yumuşadı sarkmamı oluo die tahmin ediyorum sanırım spor yapsam iyi olucak artık ,vücut sıkılaşmak istiyor ggaliba ayy bu bacaklarım zayıflasın valla şöyle en güzelinden bir elbise aldırcem kocişe sonrada foto çekip koycam kızlar size buraya ama bir zayıflasalarrr iştee
:
Selam kizlar Bugunku menumu Veriyorum
Sabah
Bir bardak kahve
Bir bardak Yesilcay
Baska yok((
Oglen
Salata
Arada
Sakiz
Aksam buyuk ihtimallen
Yulaf ezmesi elma Rendesi ve tarcinla
Bir bardak Yesilcay
Ve türk kahvesi
Sport bugün yok cok halsizim
Suylada birturlu kaynasamadik Zar zor iciyorum valla
Buranin suyu heralde tatsiz
Neyse bakacam alismam Gerek
Herkeze iyi Günler guzel menuler
merhaba arkidişlerrrr
pek bakamıyom bu günlerde, buraya bakamadfığım gibi cısslarıda götürdüm kaç gündür
şimdi yapabilirsem geçmişi okuyacam
bende de var top ama nasıl kullanacam çözemedim. arada üstünde sıplıyom çok eğlenceli:122::122::122::122::122::122:
adet ağrısını azaltıyor cildi güzelleştiriyor bende kilo sorunu yaptı diyemem. bence kendi pis boğazlığımdan aldım kilo suçu ona bulmuyorum
yıllardır kullanıyorum da 6 aydır falan ara vermiştim ama çok fena arttı ağrılarım önümüzdeki ay içsem mi diye düşünüyorum
Günaydınnnn fıstıklı lokumlarımmmm bnmmmm
Gününüz aydınnnnn olsunnnn.gamze bacınız size kurbannn olsunnnn.
liiii liiiii liiii liiiii
ayyy sabah sabah coştummmmm
gunydn canmcım
Günaydınnnn
kızlar benım vucudum cok yumusadı
bacaklarım hamur gıbı
cok moralım bozuk
yaslı kadın vucudu gbı olacak:43:
kızlar benım vucudum cok yumusadı
bacaklarım hamur gıbı
cok moralım bozuk
yaslı kadın vucudu gbı olacak:43:
oh ohhh
Gamze, harikasın
CANM INAN SPOR YAPMAYA HIC WAKTIM KALMIO BENIMsıkılaşmak için en etkili yöntem
spor spor spor
sıkma canını Hasretcim, düzenli yapılan spor hemen etki gösterir canım
yuzme kursuna 3 aylık 800 ıstedıler canm hayl oldu okadr paraya kıyamm benheyyyy kendine gel.kilonu verdinnn artıkkk sıkılaşma zamanı.ne oldu senin yüzme kursuna ???
hem plates varrr.harika birşeyy.motiveni düşürmee sakınnn
tşk ederimm bebeğimmm.ayyy yeter durgun durgun iki muhabbet edip kaçtığımız ayoll.
biraz toparlanalım.keyiflenelim.ben hayatım boyunca hep zayıf halimi hayal ettim.hayalle bile mutlu oldum.
ve şimdi zayıfım.daha ne isterimki
bunalım takılıpta kendimize haksızlık etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?