ok, ben de 1,63 ve 65,5 kilo olduğuma göre birbirimize o yakınız demektir
bak buna sevindim
insan kendine yakın birilerini görünce çok iyi oluyor.
1.65 cnm çizelgemde yanlış farkındayım.düzeltemedim.uğraşmadımdahoşuma gitti
canım rabbim yardımcın olsun sınav için
Betüşcüm , Canını sıkma sen elinden geldiği kadar çalış , herşey güzel olucak bak gör
Selam kizlar Bugunku menumu Veriyorum
Sabah
Bir bardak kahve
Bir bardak Yesilcay
Baska yok((
Oglen
Salata
Arada
Sakiz
Aksam buyuk ihtimallen
Yulaf ezmesi elma Rendesi ve tarcinla
Bir bardak Yesilcay
Ve türk kahvesi
Sport bugün yok cok halsizim
Suylada birturlu kaynasamadik Zar zor iciyorum valla
Buranin suyu heralde tatsiz
Neyse bakacam alismam Gerek
Herkeze iyi Günler guzel menuler
Sağol bebeğim, temmuza görcem 60ları çok kararlıyım
Sen nasıl oldun bitanesi :26:
yulaf kepeği yulaftanesinin çeperinden mi ne yapılıyormuş dukan amca kitabında uzuuuuuuuuun uzuuuuuuun anlatıyor. çok FAYDASI VAR. ama ezmesi tanenin kendinden yapııyordu sanırım onu yemeyin diyo dukan amca ben ezmesini yiyemiyorum zaten yaç garip lapa gibi bişey
kız gel arada da konuşalım özlettin kendini
dileeeek nassın bacım görüşmeyeli.
kızlar ben regliyim dün akşamdan beri ölüyom ağrıdan şuan da iki büklümüm işe gitmedim . öğlene kadar hafiflrse gideceğim. ay ne oldu bana bu ay anlamadım. ölüorum ağrıdan.
karnııııııııııım karnıııııııııııııım karnıııııııııııım
Selam kizlar Bugunku menumu Veriyorum
Sabah
Bir bardak kahve
Bir bardak Yesilcay
Baska yok((
Oglen
Salata
Arada
Sakiz
Aksam buyuk ihtimallen
Yulaf ezmesi elma Rendesi ve tarcinla
Bir bardak Yesilcay
Ve türk kahvesi
Sport bugün yok cok halsizim
Suylada birturlu kaynasamadik Zar zor iciyorum valla
Buranin suyu heralde tatsiz
Neyse bakacam alismam Gerek
Herkeze iyi Günler guzel menuler
bende de var top ama nasıl kullanacam çözemedim. arada üstünde sıplıyom çok eğlenceli:122::122::122::122::122::122:bende 65 in altındayım kuzuuuuuuuuuu
dün plates topu aldım.ama yanlış almışım.65 cm. almalıymışım.ben gittim bedenime küçük
gelir diye en büyüğünden aldımyalnız topu aldıktan sonra tam olarak ne yapıcam onu bilmiyorum
onun için yardımına ihtiyacım var
adet ağrısını azaltıyor cildi güzelleştiriyor bende kilo sorunu yaptı diyemem. bence kendi pis boğazlığımdan aldım kilo suçu ona bulmuyorumben de adet düzensizliği için kullandım ve bıraktım sonra çok rahat kilo verdim şükür
bende de var top ama nasıl kullanacam çözemedim. arada üstünde sıplıyom çok eğlenceli:122::122::122::122::122::122:
adet ağrısını azaltıyor cildi güzelleştiriyor bende kilo sorunu yaptı diyemem. bence kendi pis boğazlığımdan aldım kilo suçu ona bulmuyorum
yıllardır kullanıyorum da 6 aydır falan ara vermiştim ama çok fena arttı ağrılarım önümüzdeki ay içsem mi diye düşünüyorum
pko tam oarak nedir çok duyuyorum ama ne olduğunu çözemedimdoktora danış istersen canım
bende pko var o yüzden kullanıyordum sormadan kestim gitti kilolar
iyi akşamlaaaaaaaariyi akşamlar şekerlerrrrr
pko tam oarak nedir çok duyuyorum ama ne olduğunu çözemedim
iyi akşamlaaaaaaaar
nasılsın tatlı
çok ggüzel ceketin canım ,bu arada senin boy kaçtı canım 66 kiloya göre bacakların zayıfçık ne güzel valla
lan ben sana demedim mi sen 20 temmuza kadar 60 olamazsın diyee
Bu işin motiveyle alakası yok gamzem, çok fazla takmaya başladın sen, en büyük derdin kiloyuş gibi sanki :26:
Ayrıca istersen numaramı yazayım kuzu, mesajlaşırız çünkü, artık diz üstü annemde o da tekirdağ da , kpss var eylülde , eylüle kadar vermez bana
Çok nadir uğrayabilicem topiğe malesef, ama cuma günleri burdayım yine
Yemek yiyesin geldiği zaman bana mesaj at , gör ben nasıl iştahını kapatıyorum senin
Bu yaz çıtır olucaz canım, kendimize bi söz verdik, boşuna zaman tüketmeye gerek yok , başarısızlık zaten kabul edilemez, çünkü kendimize olan güvenimiz tamamen paramparça olur...
Kendini seviyosan, durma gamze sakınEmin ol benim senden beklentim büyük , senin incecik fotolar koyacağın zaman gelecek yakında
Hep beraber alkışlayacağız
Aşk hayatın nooldu len
hakket yaa gamze biz 55 li rakamları görecekmiyizki
atacam ama sonra başımı ağrıttın yürüde git lennn demeyecen ona göregünlük menüde atıcam
çok haklısın bebem eğer bu işi başaramazsam hayatta hiç bir işi başaramam.ve bende kendime güveniyorum.
bu sefer başarıcam.55 lik gamze olucam
ayyy kız nora ikimizde 55 olduğumuzda büyük bir ödül verelim kendimize.ne olsun hadi düşün
o aşağısı kalabalıklaşmış ne ediyonuz kızlar
bende senin gibi düşünüyordumistesem 2-3 haftada 50'lere düşerim sıksam kendimi ama neden bilmiyorum hiç içimden gelmiyor
çok gözüme batmıyor şimdiki kilom arada çıkan göbeğim dışında..
bi süre korumaya mı alsam bilemedim
mersin merkezde çok karışık yerler var canımbu arada bende kpss ye gireceğim bu sene geçen sene kayıt olduğum halde sınava gitmemiştimsebebide korkudan ki o derece tırsmıştım sınavlardan
bakalım bu sene kociş şimdi tercih yapacak il olarak siz olsanız nereyi tercih ederdiniz ilk sahi :44:
(ankara şereflikoçhisar merkez ,bingöl merkez ,eskişehir taşra ,kütahya merkez,düzce merkez, kocaeli gebze merkez, giresun merkez,samsun merkez,istanbul merkez,karabük merkez,kastamon mekez,ankara merkez ,mersin merkez)böle iştee
selaaaamo aşağısı kalabalıklaşmış ne ediyonuz kızlar
bende senin gibi düşünüyordum
göbeğim kalçam çıksada eski halimize göre iyi olunca insan rahatlıyor
ben şuaralar bıraktım
muhtemelen yaz sonu tekrar başlarım
mersin merkezde çok karışık yerler var canım
ben mersinli olduğum halde yazmamıştın
bu arada bu tercih sınava girmek içinmi atanmak içinmi anlamadım ama
atanmak içinse mersine dikkat
selaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?