ben dun ara ogunmle beraber form cay ıcmıstım
kendı kendıme dedımkı bu ne ya
form cayı bıle etkı etmedı bna
snra gece avm deyken anıden bır geldı
ama ben nasılım resmn oturdm oldugum yere kalksam gıtıım
bıde baska yerde wc ye gıremıorum
ewe kadr maf oldm zaten
yanı hılalcm bole cayları sanırım ac ıcmek ınanlmaz fayda edıo
evet şeker:) sen den naber bu arada:) senin okul devam ediyor mu yoksa ailenin yanındamısın
betüş şu 50leri gör artık
Sende ramazana kadar 50lere düşebilirsin bence
çıtır olucam çıtırrrr olucammmmmmm
kk da plates topiğinde çok güzel videolar var gamzem, ayrıca 65lerin altına inmişsin afferin senden çıtır olcak valla, biraz zorlanıyoz ama
Hadeee leeen
Canım günde 2 kupadan fazla içme, zamanı sana kalmış ayrıca hergünde içme ki vüdutta hep aynı etkiyi yapsın
Gelicem gelicem her fırsat bulduğumda:13:
Sorma bebeğim böyle artıkbi süre çok fazla uğrayamayacağım , çok özlüyorum
Sen ne zaman geliyorsun vatanına
kk da plates topiğinde çok güzel videolar var gamzem, ayrıca 65lerin altına inmişsin afferin senden çıtır olcak valla, biraz zorlanıyoz ama
Hadeee leeen
Canım günde 2 kupadan fazla içme, zamanı sana kalmış ayrıca hergünde içme ki vüdutta hep aynı etkiyi yapsın
Gelicem gelicem her fırsat bulduğumda:13:
Sorma bebeğim böyle artıkbi süre çok fazla uğrayamayacağım , çok özlüyorum
Sen ne zaman geliyorsun vatanına
yok canım hala devam
ama bu cuma bitiyor.. eve gidicem inşallah sonra temmuzda bütünleme için gelmem gerekiyor
istesem 2-3 haftada 50'lere düşerim sıksam kendimi ama neden bilmiyorum hiç içimden gelmiyor
çok gözüme batmıyor şimdiki kilom arada çıkan göbeğim dışında..
bi süre korumaya mı alsam bilemedim
Altına yapsaydın da gülseydik azcık
Ay ben en son ne zaman form çayı içtim hatırlamıyorum :26:
Su, türk kahves, ve siyah çay bu aralar tek içeceklerim
Ben sannırım ramazanda akşamları bol bol içicem
aaa harika
yani harika derken
Hasret benim bir wc sorunum var canım, şimdiye özgü değil yani sürekli
o nedenle eğer işe yarıyorsa
ben sabahları işe gelince içeyim bundan aç karnına
senin içtiğinin adını versene bana, eğer bendeki etki etmezse seninkini alayım :)
bnmkısı cogu zamn 1 de kalıogünde 1 tane form çay, 1 tane 5ibir yerde , bir tane de yeşilçay içiyorum
yani günde 3 kupa
ama bazen bu sayı 2 kupa da olabiliyor
Ne tarafa geliyorsun:26: , birde şu an nerdesin yaa beni de al oraya burda yanıyoruzayın 5inde geliyorum tatlım:)) çok heyecanlıyım ama çok sıcakmış galiba dimi:18: biz burda mont falan giyiyoruz :)))
günde 1 tane form çay, 1 tane 5ibir yerde , bir tane de yeşilçay içiyorum
yani günde 3 kupa
Ne tarafa geliyorsun:26: , birde şu an nerdesin yaa beni de al oraya burda yanıyoruzayın 5inde geliyorum tatlım:)) çok heyecanlıyım ama çok sıcakmış galiba dimi:18: biz burda mont falan giyiyoruz :)))
günde 1 tane form çay, 1 tane 5ibir yerde , bir tane de yeşilçay içiyorum
yani günde 3 kupa
Canım ben seni bi hayli moralsiz gördüm, bunun sebebi kilo değilse okey ama eğer kilolarınsa kesinlikle durmamalısın bu kadar yaklaşmışken :26:
Yemek yiyesin geldiği zaman bana mesaj at , gör ben nasıl iştahını kapatıyorum senin
Bu yaz çıtır olucaz canım, kendimize bi söz verdik, boşuna zaman tüketmeye gerek yok , başarısızlık zaten kabul edilemez, çünkü kendimize olan güvenimiz tamamen paramparça olur...
Kendini seviyosan, durma gamze sakınEmin ol benim senden beklentim büyük , senin incecik fotolar koyacağın zaman gelecek yakında
Hep beraber alkışlayacağız
Aşk hayatın nooldu len
Altına yapsaydın da gülseydik azcık
Ay ben en son ne zaman form çayı içtim hatırlamıyorum :26:
Su, türk kahves, ve siyah çay bu aralar tek içeceklerim
Ben sannırım ramazanda akşamları bol bol içicem
aaa harika
yani harika derken
Hasret benim bir wc sorunum var canım, şimdiye özgü değil yani sürekli
o nedenle eğer işe yarıyorsa
ben sabahları işe gelince içeyim bundan aç karnına
senin içtiğinin adını versene bana, eğer bendeki etki etmezse seninkini alayım :)
bnmkısı cogu zamn 1 de kalıogünde 1 tane form çay, 1 tane 5ibir yerde , bir tane de yeşilçay içiyorum
yani günde 3 kupa
atacam ama sonra başımı ağrıttın yürüde git lennn demeyecen ona göregünlük menüde atıcam
çok haklısın bebem eğer bu işi başaramazsam hayatta hiç bir işi başaramam.ve bende kendime güveniyorum.
bu sefer başarıcam.55 lik gamze olucam
ayyy kız nora ikimizde 55 olduğumuzda büyük bir ödül verelim kendimize.ne olsun hadi düşün
Ne tarafa geliyorsun:26: , birde şu an nerdesin yaa beni de al oraya burda yanıyoruz
Bazı günler hiçbirini içme , mesela haftasonları içme, vücut bi unutsun onları, sonra yeniden iç, etkisi ilk gün ki gibi olacaktır canım:13:
yok bebeğim ya benim aslında cuma günü sınavım var
hocalar tehdit ediyor zor sorcaz şu kadar kişi kalcak filan diye..
canımızı sıkıyorlar bayaaaa...
ondan herhalde biraz depresifim.. eve gidince de benim diyet yalan oluyor cumartesi yine evde olcam nasipse ne olcak bilmiyorum..
belki kendime güzel bi program yapıp eve gidince sıkı bi diyete girebilirim
atacam ama sonra başımı ağrıttın yürüde git lennn demeyecen ona göregünlük menüde atıcam
çok haklısın bebem eğer bu işi başaramazsam hayatta hiç bir işi başaramam.ve bende kendime güveniyorum.
bu sefer başarıcam.55 lik gamze olucam
ayyy kız nora ikimizde 55 olduğumuzda büyük bir ödül verelim kendimize.ne olsun hadi düşün
canım ingilteredeyim :))) gel valla ev 2 ay boş olcak tatil yaparsın burda, londra cambridge gezersin :))))
Bilmeeeem kiiDüşünelim bakalım
Ne tarafa geliyorsun:26: , birde şu an nerdesin yaa beni de al oraya burda yanıyoruz
Bazı günler hiçbirini içme , mesela haftasonları içme, vücut bi unutsun onları, sonra yeniden iç, etkisi ilk gün ki gibi olacaktır canım:13:
len noraaa akşama tavuk sote salata
Gamzecim senin boy kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?