70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa harika
yani harika derken
Hasret benim bir wc sorunum var canım, şimdiye özgü değil yani sürekli
o nedenle eğer işe yarıyorsa
ben sabahları işe gelince içeyim bundan aç karnına
senin içtiğinin adını versene bana, eğer bendeki etki etmezse seninkini alayım :)

evet şeker:) sen den naber bu arada:) senin okul devam ediyor mu yoksa ailenin yanındamısın

yok canım hala devam
ama bu cuma bitiyor.. eve gidicem inşallah sonra temmuzda bütünleme için gelmem gerekiyor

betüş şu 50leri gör artık

Sende ramazana kadar 50lere düşebilirsin bence

istesem 2-3 haftada 50'lere düşerim sıksam kendimi ama neden bilmiyorum hiç içimden gelmiyor
çok gözüme batmıyor şimdiki kilom arada çıkan göbeğim dışında..
bi süre korumaya mı alsam bilemedim

çıtır olucam çıtırrrr olucammmmmmm

Yemek yiyesin geldiği zaman bana mesaj at , gör ben nasıl iştahını kapatıyorum senin

Bu yaz çıtır olucaz canım, kendimize bi söz verdik, boşuna zaman tüketmeye gerek yok , başarısızlık zaten kabul edilemez, çünkü kendimize olan güvenimiz tamamen paramparça olur...

Kendini seviyosan, durma gamze sakın Emin ol benim senden beklentim büyük , senin incecik fotolar koyacağın zaman gelecek yakında

Hep beraber alkışlayacağız

Aşk hayatın nooldu len

günde 1 tane form çay, 1 tane 5ibir yerde , bir tane de yeşilçay içiyorum
yani günde 3 kupa
ama bazen bu sayı 2 kupa da olabiliyor

ayın 5inde geliyorum tatlım:)) çok heyecanlıyım ama çok sıcakmış galiba dimi:18: biz burda mont falan giyiyoruz :)))

Canım ben seni bi hayli moralsiz gördüm, bunun sebebi kilo değilse okey ama eğer kilolarınsa kesinlikle durmamalısın bu kadar yaklaşmışken :26:

bnde aksmları acıkırsam sekersz ıcıorum turk kahwemı
nora eer o an benı gorseydnz olurdnz gulmkten
hehe sabh kullnda tum gun wc de kal
yani günde 3 kupa
bnmkısı cogu zamn 1 de kalıo
seftalılı form caydı ama marksını hatrlamıorum cnm
fayda etmesse sole bna ben bakarm markasına

ayın 5inde geliyorum tatlım:)) çok heyecanlıyım ama çok sıcakmış galiba dimi:18: biz burda mont falan giyiyoruz :)))
Ne tarafa geliyorsun:26: , birde şu an nerdesin yaa beni de al oraya burda yanıyoruz
yani günde 3 kupa

Bazı günler hiçbirini içme , mesela haftasonları içme, vücut bi unutsun onları, sonra yeniden iç, etkisi ilk gün ki gibi olacaktır canım :13:

Ne tarafa geliyorsun:26: , birde şu an nerdesin yaa beni de al oraya burda yanıyoruz
yani günde 3 kupa

Bazı günler hiçbirini içme , mesela haftasonları içme, vücut bi unutsun onları, sonra yeniden iç, etkisi ilk gün ki gibi olacaktır canım :13:

Canım ben seni bi hayli moralsiz gördüm, bunun sebebi kilo değilse okey ama eğer kilolarınsa kesinlikle durmamalısın bu kadar yaklaşmışken :26:

yok bebeğim ya benim aslında cuma günü sınavım var
hocalar tehdit ediyor zor sorcaz şu kadar kişi kalcak filan diye..
canımızı sıkıyorlar bayaaaa...
ondan herhalde biraz depresifim.. eve gidince de benim diyet yalan oluyor cumartesi yine evde olcam nasipse ne olcak bilmiyorum..
belki kendime güzel bi program yapıp eve gidince sıkı bi diyete girebilirim

atacam ama sonra başımı ağrıttın yürüde git lennn demeyecen ona göre günlük menüde atıcam
çok haklısın bebem eğer bu işi başaramazsam hayatta hiç bir işi başaramam.ve bende kendime güveniyorum.
bu sefer başarıcam.55 lik gamze olucam
ayyy kız nora ikimizde 55 olduğumuzda büyük bir ödül verelim kendimize.ne olsun hadi düşün

bnde aksmları acıkırsam sekersz ıcıorum turk kahwemı
nora eer o an benı gorseydnz olurdnz gulmkten
hehe sabh kullnda tum gun wc de kal
yani günde 3 kupa
bnmkısı cogu zamn 1 de kalıo
seftalılı form caydı ama marksını hatrlamıorum cnm
fayda etmesse sole bna ben bakarm markasına

Bilmeeeem kii Düşünelim bakalım

canım ingilteredeyim :))) gel valla ev 2 ay boş olcak tatil yaparsın burda, londra cambridge gezersin :))))

canım rabbim yardımcın olsun sınav için

inşallah olursunuz 55 en yakın zamanda tatlım:))) vazgeçemeyin:)) benimde ikinci hedef 55 olcak inşallah

canım ingilteredeyim :))) gel valla ev 2 ay boş olcak tatil yaparsın burda, londra cambridge gezersin :))))

İngilterenin havası çok yağmurlu ve kapalı yaa bunalıma girerim orda ben

Ama görmeyi çok istiyorum canım Umarım Türkiye de herşey iyi gider

Betüşcüm
, Canını sıkma sen elinden geldiği kadar çalış , herşey güzel olucak bak gör

hmm, ok
haklısın her zaman alışmamalı vücut değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…