Hasret bence gayet güzel
Gamzenin dediği gibi akşamına da bir egzersiz, tamamdır
netten aldıgım babetler geldı
begendm
gule gule kullanayım
merhaba ben aranıza yeni katıldım 70.500 kiloyum. hedefim 55 olmak yeni 15 kilo vermem lazım. 8 aylık bi kızım var emziriyorum o yüzden çok katı yada tek düze beslenmesi olan bi diyet uygulayamam. yediklerimden kısıcam. sizde bana destek olun kızlar lütfeenn:)
merhaba ben aranıza yeni katıldım 70.500 kiloyum. hedefim 55 olmak yeni 15 kilo vermem lazım. 8 aylık bi kızım var emziriyorum o yüzden çok katı yada tek düze beslenmesi olan bi diyet uygulayamam. yediklerimden kısıcam. sizde bana destek olun kızlar lütfeenn:)
iyi günlerde kullan
hoşgeldin;
ben de bebeğimi emziriyorum arkadaşım. aramıza hoşgeldin. bebeklerin sütünden kısmadan da kilo verilebiliyor düzenli beslenerek. bu arada benim oğum da 7,5 aylık.
güzel bacım ben beğendimkızlar menume yorum yapsanıza
güle güle kullan ben de bir iki cici ısmarladım ama hala gelmediler yanetten aldıgım babetler geldı
begendm
gule gule kullanayım
güzel bacım ben beğendim
hoşgeldiiiiiiiiiin
güzel bacım ben beğendim
güle güle kullan ben de bir iki cici ısmarladım ama hala gelmediler ya10 gün oldu nerdesiniz leyn kargoculaaaaaaaaaaar
hoşgeldiiiiiiiiiin
sabah aran yok bebişim,onun dışında güzel beğendimmmmenu
sabah
2 dılm ekmek 2 buyuk kupa cay
azık byaz azck kasar peynırı
menemen domates salatlk bıber maydnz
3 sıyah 1 yesıl zeytın
oglen
dmates salatlk bıber 1 dlm ekmek 5 kucuk kofte
ara
1 seftali
form cay
ara
dun aksam fırında yaptıgım turlu yanına yogurt salata
güle güle kullan canımmnetten aldıgım babetler geldı
begendm
gule gule kullanayım
hoşgeldin fıstıkk,burayı takip et gerisini bize bırak:82:merhaba ben aranıza yeni katıldım 70.500 kiloyum. hedefim 55 olmak yeni 15 kilo vermem lazım. 8 aylık bi kızım var emziriyorum o yüzden çok katı yada tek düze beslenmesi olan bi diyet uygulayamam. yediklerimden kısıcam. sizde bana destek olun kızlar lütfeenn:)
güzel bacım ben beğendim
güle güle kullan ben de bir iki cici ısmarladım ama hala gelmediler ya10 gün oldu nerdesiniz leyn kargoculaaaaaaaaaaar
hoşgeldiiiiiiiiiin
sabah aran yok bebişim,onun dışında güzel beğendimmm
güle güle kullan canımm
hoşgeldin fıstıkk,burayı takip et gerisini bize bırak:82:
sabah aran yok bebişim,onun dışında güzel beğendimmm
güle güle kullan canımm
hoşgeldin fıstıkk,burayı takip et gerisini bize bırak:82:
bugünkü menüm
Uyanınca
şekersiz türk kahve
Sabah:
1 domates 1 salatalık 2 y.k. lor peyniri ( minderbob bu lor senin içindi)
yeşil çay
Ara:
10 fındık
Öğle:
Salata
5 yk. Mantarlı tavuk sote
sade soda
1 yeşil biber
Ara:
12 ad. badem
Akşam:
Tonlu salata
Ara:,
yeşil çay
içim dışım tavuk oldu yaaaneyseki proteinin bu gün son günü
ugrayamayınca buraya ne oldu ne bıttı bılmıyorumm ve saglıklı beslenmek ıcın cabalıyorum bıldgınız gıbımısafırler var bugn de kayınvalıdeler gelecek lerrrrrrr bende sukur bugun regl oldum yarın ınsl..+ ları gormem gecen ay 300 gr +gormustumyarın ogledede dr da ravdevum var bakalım ne dıyecek ınsl..hayrlı seyler duyarımm bu arda yumurtlama fazlalıgı ıcın ıncır+havuc kurune basladım ınsl.kg aldırmazzz yaaa dua edın bnm ıcın yoksa bırde sene sonuna dr yolu gozukuyor bebek ıcın kısmet artık sızı ckkk opuyorumm iyiki varsınızz bu aradaa oncekı gun beyendıgım 40 benden lık etegı dun gıttım aldım vee cokk super oluyorrrr yaşasınnnnnnnnnnnn 40 beden ve bennnnnnnnn gerisi 38 bedeneeeeeeeee sizleri sevyrummmm
gıdaklıcksın yakında
ben o sabh kahwltsyla doymazdm ama
genl olark supr bır menu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?