sabah aran yok bebişim,onun dışında güzel beğendimmm
güle güle kullan canımm
hoşgeldin fıstıkk,burayı takip et gerisini bize bırak:82:
bugünkü menüm
Uyanınca
şekersiz türk kahve
Sabah:
1 domates 1 salatalık 2 y.k. lor peyniri ( minderbob bu lor senin içindi)
yeşil çay
Ara:
10 fındık
Öğle:
Salata
5 yk. Mantarlı tavuk sote
sade soda
1 yeşil biber
Ara:
12 ad. badem
Akşam:
Tonlu salata
Ara:,
yeşil çay
içim dışım tavuk oldu yaaaneyseki proteinin bu gün son günü
ugrayamayınca buraya ne oldu ne bıttı bılmıyorumm ve saglıklı beslenmek ıcın cabalıyorum bıldgınız gıbımısafırler var bugn de kayınvalıdeler gelecek lerrrrrrr bende sukur bugun regl oldum yarın ınsl..+ ları gormem gecen ay 300 gr +gormustumyarın ogledede dr da ravdevum var bakalım ne dıyecek ınsl..hayrlı seyler duyarımm bu arda yumurtlama fazlalıgı ıcın ıncır+havuc kurune basladım ınsl.kg aldırmazzz yaaa dua edın bnm ıcın yoksa bırde sene sonuna dr yolu gozukuyor bebek ıcın kısmet artık sızı ckkk opuyorumm iyiki varsınızz bu aradaa oncekı gun beyendıgım 40 benden lık etegı dun gıttım aldım vee cokk super oluyorrrr yaşasınnnnnnnnnnnn 40 beden ve bennnnnnnnn gerisi 38 bedeneeeeeeeee sizleri sevyrummmm
gıdaklıcksın yakında
ben o sabh kahwltsyla doymazdm ama
genl olark supr bır menu
valla gıdaklıycam.bu gün zaten yumurta getirmedim.domates salatalıktanda tiksindim artık.
çok yedim.bıktım
ama acayip yarıyor bana yaa bu protein çok iyi sonuçlar alıyorum.pzt 66 yı gördüm.şok oldum.
salı günü başladım proteine bu sabah tartıldım 64.766
acayippp mutluyummm
valla gıdaklıycam.bu gün zaten yumurta getirmedim.domates salatalıktanda tiksindim artık.
çok yedim.bıktım
ama acayip yarıyor bana yaa bu protein çok iyi sonuçlar alıyorum.pzt 66 yı gördüm.şok oldum.
acayippp mutluyummm
bugünkü menüm
Uyanınca
şekersiz türk kahve
Sabah:
1 domates 1 salatalık 2 y.k. lor peyniri ( minderbob bu lor senin içindi)
yeşil çay
Ara:
10 fındık
Öğle:
Salata
5 yk. Mantarlı tavuk sote
sade soda
1 yeşil biber
Ara:
12 ad. badem
Akşam:
Tonlu salata
Ara:,
yeşil çay
içim dışım tavuk oldu yaaaneyseki proteinin bu gün son günü
proteinin gücüüü adınaaaaaaaaaaaaaavalla gıdaklıycam.bu gün zaten yumurta getirmedim.domates salatalıktanda tiksindim artık.
çok yedim.bıktım
acayippp mutluyummm
menü yawrum balık da yeseneee,fırında şöyleee ohh miss gibi..pişiren olsa da yesekkk
proteinin gücüüü adınaaaaaaaaaaaaaabenim de yeni gitti misafirlerimm,buzdolabını bi boşaltıyımm hemen başlıycam proteineee
maaşallah sana yaaa bende 44 bedenin 38i görcem mii acabaaa:
bende almıyordum ama yaz geldi mecbur kaldım giyecek birşeyim yokya ben hiçbişiler alamıyorum,daha zayıflıcam bol gelir diyeee
maaşallah sana yaaa bende 44 bedenin 38i görcem mii acabaaa:
şu anda sade bi soda içiorumm eee sütü arttırıyor malum:) öğlene yağsız bi tavuk hazırlamayı düşünüorum
sütü artırmak içi armut suyu öneriyorlar canım. migroslarda satılıyor bira şişesine benzer bir şişesi var. malt armut suyu ? deneyebilirsin ?
bari diet içseydin şekeryemegımı yedım dondum cok sukur
ama ama ama 1 bardak cola ıctım dayanamdm
bende hep kuşlara veriyooooooooom ama cam kenarlarına koymak yasak diye yazı asmışlar apartmana nereye koyacam düşünüyorum:)kızlar ewde bozulmak uzere olan ekmeklerı atmayın lutfen cope
ben ıslattım dogradım kenara koydm nasıl yıyolr kuslar
lutfen sızde ole yapın cok tatlılar gerckten
kızlar şu anda 15 20 tane kiraz yedim
light içtiysen sorun yokkk,normal içtiysen kaç tane küp şeker yedin biliyomusunnnnnnnnnyemegımı yedım dondum cok sukur
ama ama ama 1 bardak cola ıctım dayanamdm
bende yapıyodum canım,sonra alt komşularım geldi camlarımızın önü kirleniyor diyekızlar ewde bozulmak uzere olan ekmeklerı atmayın lutfen cope
ben ıslattım dogradım kenara koydm nasıl yıyolr kuslar
lutfen sızde ole yapın cok tatlılar gerckten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?