70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ugrayamayınca buraya ne oldu ne bıttı bılmıyorumm ve saglıklı beslenmek ıcın cabalıyorum bıldgınız gıbımısafırler var bugn de kayınvalıdeler gelecek lerrrrrrr bende sukur bugun regl oldum yarın ınsl..+ ları gormem gecen ay 300 gr +gormustum yarın ogledede dr da ravdevum var bakalım ne dıyecek ınsl..hayrlı seyler duyarımm bu arda yumurtlama fazlalıgı ıcın ıncır+havuc kurune basladım ınsl.kg aldırmazzz yaaa dua edın bnm ıcın yoksa bırde sene sonuna dr yolu gozukuyor bebek ıcın kısmet artık sızı ckkk opuyorumm iyiki varsınızz bu aradaa oncekı gun beyendıgım 40 benden lık etegı dun gıttım aldım vee cokk super oluyorrrr yaşasınnnnnnnnnnnn 40 beden ve bennnnnnnnn gerisi 38 bedeneeeeeeeee sizleri sevyrummmm

sabah aran yok bebişim,onun dışında güzel beğendimmm

güle güle kullan canımm

hoşgeldin fıstıkk,burayı takip et gerisini bize bırak:82:

gıdaklıcksın yakında
ben o sabh kahwltsyla doymazdm ama
genl olark supr bır menu

maaşallah sana yaaa bende 44 bedenin 38i görcem mii acabaaa:

gıdaklıcksın yakında
ben o sabh kahwltsyla doymazdm ama
genl olark supr bır menu

valla gıdaklıycam.bu gün zaten yumurta getirmedim.domates salatalıktanda tiksindim artık.
çok yedim.bıktım
ama acayip yarıyor bana yaa bu protein çok iyi sonuçlar alıyorum.pzt 66 yı gördüm.şok oldum.
salı günü başladım proteine bu sabah tartıldım 64.7 66
acayippp mutluyummm

tabi hepsi kilo değil ödemde atıyorum
dilommmm hoşgeldinnnn bademli magnumumm

masllh canm ne guzl yaaaaaa

menüyawrum balık da yeseneee,fırında şöyleee ohh miss gibi..pişiren olsa da yesekkk

proteinin gücüüü adınaaaaaaaaaaaaaabenim de yeni gitti misafirlerimm,buzdolabını bi boşaltıyımm hemen başlıycam proteineee

balık yapan olsa keşkeee
yoksa çok severim.tamda balık yeme zamanı.serin akşamlarda
ama malesefff

başla kuzu başla.mucize gibi bişe :)

Son düzenleme:
ya ben hiçbişiler alamıyorum,daha zayıflıcam bol gelir diyeee
bende almıyordum ama yaz geldi mecbur kaldım giyecek birşeyim yok 2-3 tişört birde ince hırka aldım gelemedi bir türlü

maaşallah sana yaaa bende 44 bedenin 38i görcem mii acabaaa:

ben 44 ten zorda olsa 42 yi gördüm. hatta geçengün bir kaç kıyafet denedim 40 beden aldım etekleri içine girer miyim acaba diye..ve oldulaaaaaar ama tabii dar :) ama içine girmem bilr mucize. ben eğer buraya üye olmasam kesin şimdi 46-48 beden kıyafet bakıyordum

eeeeeeeeee kızlar öğlene ne vaaaaaaaaaaar

sabah: 2 ince dilim arası kaşrlı yağsız tost
ara: unuttum yapmayı
öğle: ya sormayın arabanın lastiği patlamış eve gidemeyecem kaldım bu dağ başlarında mecbur yine yağsız kaşarlı tost
ara: 1 elma
akşam yoğurt , çorba, 4-5 kaşık sebze yemeğiiiiii

kızlar ewde bozulmak uzere olan ekmeklerı atmayın lutfen cope
ben ıslattım dogradım kenara koydm nasıl yıyolr kuslar
lutfen sızde ole yapın cok tatlılar gerckten

yemegımı yedım dondum cok sukur
ama ama ama 1 bardak cola ıctım dayanamdm
bari diet içseydin şeker
bende hep kuşlara veriyooooooooom ama cam kenarlarına koymak yasak diye yazı asmışlar apartmana nereye koyacam düşünüyorum:)
kızlar şu anda 15 20 tane kiraz yedim

saplarını da kaynat iç :) ödem atmak için birebir :)

dileeeeeeeeeeek nassııııııııııııın yarın liste yapacan mııııııııııııııı

yemegımı yedım dondum cok sukur
ama ama ama 1 bardak cola ıctım dayanamdm
light içtiysen sorun yokkk,normal içtiysen kaç tane küp şeker yedin biliyomusunnnnnnnnn
bende yapıyodum canım,sonra alt komşularım geldi camlarımızın önü kirleniyor diyene güzel de alıştırmıştımmm bir sürü güvercini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…