70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

delimisin yawrum bu saatte yemek yenir miiuykun yoksa pisir,yarina yemegin hazir olsun..hem zeytinyagli bir gece buzdolabinda bekleyince tadi daha guzel oluyor

yaparsam yerim kesin minderimmmm o yüzden en iyisi yapmamak yaaa benim çok midem kazındıı acayp fikirler geçio aklımdan gözümün önünden yemekler falan filan napçammm böleee bu gece nasıl durdurabilirim kendimi kızlarr :18::18:

Son düzenleme:
dilek gördüm seni beğendin beniiii gel bana bir el at kardeşş yaaa benim bu mide acayip beni şivşiklio ye ye ye ptty diyee:18::18::18:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
ptty, neskuik+, theolog

ggelin kızzzz minder sende burdasın dahaa gel ahadiii accık muhabbet edekk yaaaaaa

ÇOK FENA ÇENE YAPASIM GELDİİİİ

salata ye yawrucum,ya da sut ic meyve ile..

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
ptty, neskuik+, theolog

ggelin kızzzz minder sende burdasın dahaa gel ahadiii accık muhabbet edekk yaaaaaa

ÇOK FENA ÇENE YAPASIM GELDİİİİ
ee hadi cene yapakkkoca benim totoyu yokladi tum guntoto gidiyo diye uzuldu

naber canlarım nasılsınız hayırlı geceler herkeze
yazdan dolayı böyle oluyor kızlar bir gevşeklik sanırım
üzülmeyin yeniden canlanırız kimse ayrılmadı sadece biraz tatil biraz kafa dinleme
kendi adıma şuan kilo korumadayım
inşallah sizlerinde ideal kiilonuza geldiğinizi görürüm
minderim yaklaşmış çok sevindim gördüm bugün çizelgesinden
ben henüz tatile çıkmadım
kaynanamlar gelcekmiş
2 hafta falan kalcaklarmış sanırım onlar gidincede ramazan başlar
yada ramazanın başında gelicekler daha belli de deil
hiç istemiyorum pöffff kös kös otururum artık
onlar gittikden sonra kısmetse tatili düşündük birde ramazan bitsin inşallah
taktım kafaya bu kaynanayı
ayyy birlik oturanlar ne yapıyor acaba
heralde ben boğardım 2 güne

iyiyiz canım biz,desene sende aramızdan uzaklaşçann

şahsen ben kayınvalidemle oturuom canım arada oluoo öle tartışmalar ama bizde elip geçici zıtlaşma gibi olmuyor ama bazı kaynanalar var hakket gelinin tersine gider inadınaa benimkiside arada beni kızdırır ama ben aldırış etmiiyorum artık yaşlı onlar deyip geçip gidiyorum sende öyle yap 2 haftaymış zaten gelince takma hiç he he he de geç

Son düzenleme:
salata ye yawrucum,ya da sut ic meyve ile..

ee hadi cene yapakkkoca benim totoyu yokladi tum guntoto gidiyo diye uzuldu

ahhhh o totolarr bir görsen kaç kilo yapıoooooo

bir gün tartıya çıktım kociş geldi ,diyom bu totyu yok edersek kaç kilo olurumki acaba:44:sonra bizimki buldum çözüm deyip ben tartının üstündeyken totoyu havaya kaldırıoo tartıdaki rakammmm 55 lere hemen düşüoooo o gece inanamazsınız kızlarr gülmekten yerlere yattım resmen ggözlerimden yaş geldiiiiii töbe töbeee yaa neler neler konuşuoz artıkkk demekkki neymiş tototlar çok kilomuş ve kocişler üzülsede onların gitmesi şartttttttttttt

canım henüz 3 yıllık evliyim kaynanamla düğünden buyana zıttız
bizimki tam kurnaz gıcık sinir bozucu bişey
ne istersen var
ben konuşmuyom hiç nunla telde bile aramamda sormamda
ama eşime derim onlar ailen ara sor falan
ama bana sakın konuş deme dedim
şimdi gelicekler neyapıcağımı düşünüyom
benimde bir huyum var yalandan da olsa rol yapamam yalakalık hiç yapamam
yüzsüz karı

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
ptty, minderbob+, theolog, neskuik+

ÇABUKKKKK BURAYA GGELİNNNNNNNNNN LEYNNNNNNNN

tesekkur ederim yawrummm60a iniyim hedefi biraz daha asagiya cekicem ama 60 ilk hedef :82::82:aslinda ramazan gelmeleri iyi olur,tum gun cay kahve diye ugrasmiycaksin..bi sahur bi iftarramazan mubarek ay diye kaynanan kaynanalik yapmaz isallahh

ayyyyyyyyyyyy çokkk güldümmmmmm vee aklımaaa bişi gellddiiiiiiiiiiiiiiiii söleyemmiii toto ve kociş deyince
sole kiz merak ettimm

boşver canım bende öle yalakalık falan yapamam ama bazen napçaksın onların huylarını değiştirremiyorsun gırgıra alıosun işi yoksa çekilmez bir muhabbet ve gergin ortam oluo o yüzden gül geç sana tavsiyem bu sen sabırlısındır canım sabredersin az buçuk tanıyoruzzz artık birbirmizi Alah şimdiden kolaylık versin diyorum eğer çok cadı bir kaynanan varsa

anlattım kız önceki msjlardaaaabak yine topik çatlak olmaya başladıı ama valla ben başlatmadım minder demese kociş ve toto hiç aklıma gelmicektiii ele başı minder kızlarr

Son düzenleme:
Noraaaaaaaa die yazmıştım dil çıkarmıştımki siliyorum çünkü moralin bozuk şeker

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…