saolasın suzişşşşşşşş. bende çok sevindim, ikinci defa bir haftada bu kadar verdim,yoksa hep kablumbağa hızıyla gidiyorummmm
ayyy heyecanlanıyorr insannn dimiiiiiiSuzim hosgeldin bebegimmmmisallah tum problemlerin hayirlisiyla yoluna girer
tebrik ederim canimmne sinavina girmistin tatlimm:26::26::26:
canım ben IELTS sınavı diyorlar, ingilizce, ingilizler yapıyor ona girdimm:))
canım ya hepimiz aynı duygular içindeyiz inan, umarım bir an önce ulaşırsın o kilolara, her pes ettiğinde verdiğin kiloları düşün ve yeniden başlıyormuş gibi kabul et:)) ben öyle başaçıkabildim bu yavaş kilo verme işiyle:)) inan çok değil 2 ay önce ahh bir 65i göreyim sonrası kolay gider diyordum ama hiç olmıcak gibiydi şimdi bugün 66.1 yani 65, görmem an meselesi :)))bide ben bugün sormayın kızçeler tatıyı bozdum sanki 5kg lık detejanı koyuyorum önceden 5.5 kg ölçerdi şimdi ise 6.8 ölçüyor üzerine bişiler düştü buggünde bir türlü ayarını bulamadım halaa:18::18::18:
kız şimdi kalkıp yapıp bol limonlu olarak yiyesim varrrr
delimisin yawrum bu saatte yemek yenir miiuykun yoksa pisir,yarina yemegin hazir olsun..hem zeytinyagli bir gece buzdolabinda bekleyince tadi daha guzel oluyor
salata ye yawrucum,ya da sut ic meyve ile..yaparsam yerim kesin minderimmmm o yüzden en iyisi yapmamak yaaa benim çok midem kazındıı acayp fikirler geçio aklımdan gözümün önünden yemekler falan filan napçammm böleee bu gece nasıl durdurabilirim kendimi kızlarr :18::18:
ee hadi cene yapakkToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
ptty, neskuik+, theolog
ggelin kızzzz minder sende burdasın dahaa gel ahadiii accık muhabbet edekk yaaaaaa
ÇOK FENA ÇENE YAPASIM GELDİİİİ
salata ye yawrucum,ya da sut ic meyve ile..
ee hadi cene yapakkkoca benim totoyu yokladi tum gun toto gidiyo diye uzuldu
iyiyiz canım biz,desene sende aramızdan uzaklaşçannnaber canlarım nasılsınız hayırlı geceler herkeze
yazdan dolayı böyle oluyor kızlar bir gevşeklik sanırım
üzülmeyin yeniden canlanırız kimse ayrılmadı sadece biraz tatil biraz kafa dinleme
kendi adıma şuan kilo korumadayım
inşallah sizlerinde ideal kiilonuza geldiğinizi görürüm
minderim yaklaşmış çok sevindim gördüm bugün çizelgesinden
ben henüz tatile çıkmadım
kaynanamlar gelcekmiş
2 hafta falan kalcaklarmış sanırım onlar gidincede ramazan başlar
yada ramazanın başında gelicekler daha belli de deil
hiç istemiyorum pöffffkös kös otururum artık
onlar gittikden sonra kısmetse tatili düşündük birde ramazan bitsin inşallah
taktım kafaya bu kaynanayı
ayyy birlik oturanlar ne yapıyor acaba
heralde ben boğardım 2 güne
salata ye yawrucum,ya da sut ic meyve ile..
ee hadi cene yapakkkoca benim totoyu yokladi tum gun toto gidiyo diye uzuldu
iyiyiz canım biz,desene sende aramızdan uzaklaşçann
şahsen ben kayınvalidemle oturuom canım arada oluoo öle tartışmalar ama bizde elip geçici zıtlaşma gibi olmuyor ama bazı kaynanalar var hakket gelinin tersine gider inadınaa benimkiside arada beni kızdırır ama ben aldırış etmiiyorum artık yaşlı onlar deyip geçip gidiyorumsende öyle yap 2 haftaymış zaten gelince takma hiç he he he de geç
tesekkur ederim yawrummmnaber canlarım nasılsınız hayırlı geceler herkeze
yazdan dolayı böyle oluyor kızlar bir gevşeklik sanırım
üzülmeyin yeniden canlanırız kimse ayrılmadı sadece biraz tatil biraz kafa dinleme
kendi adıma şuan kilo korumadayım
inşallah sizlerinde ideal kiilonuza geldiğinizi görürüm
minderim yaklaşmış çok sevindim gördüm bugün çizelgesinden
ben henüz tatile çıkmadım
kaynanamlar gelcekmiş
2 hafta falan kalcaklarmış sanırım onlar gidincede ramazan başlar
yada ramazanın başında gelicekler daha belli de deil
hiç istemiyorum pöffffkös kös otururum artık
onlar gittikden sonra kısmetse tatili düşündük birde ramazan bitsin inşallah
taktım kafaya bu kaynanayı
ayyy birlik oturanlar ne yapıyor acaba
heralde ben boğardım 2 güne
sole kiz merak ettimmayyyyyyyyyyyy çokkk güldümmmmmm vee aklımaaa bişi gellddiiiiiiiiiiiiiiiii söleyemmiii toto ve kociş deyince
boşver canım bende öle yalakalık falan yapamam ama bazen napçaksın onların huylarını değiştirremiyorsun gırgıra alıosun işi yoksa çekilmez bir muhabbet ve gergin ortam oluo o yüzden gül geç sana tavsiyem bu sen sabırlısındır canım sabredersin az buçuk tanıyoruzzz artık birbirmizicanım henüz 3 yıllık evliyim kaynanamla düğünden buyana zıttız
bizimki tam kurnaz gıcık sinir bozucu bişey
ne istersen var
ben konuşmuyom hiç nunla telde bile aramamda sormamda
ama eşime derim onlar ailen ara sor falan
ama bana sakın konuş deme dedim
şimdi gelicekler neyapıcağımı düşünüyom
benimde bir huyum var yalandan da olsa rol yapamam yalakalık hiç yapamam
yüzsüz karı
tesekkur ederim yawrummm60a iniyim hedefi biraz daha asagiya cekicem ama 60 ilk hedef :82::82:aslinda ramazan gelmeleri iyi olur,tum gun cay kahve diye ugrasmiycaksin..bi sahur bi iftar ramazan mubarek ay diye kaynanan kaynanalik yapmaz isallahh
sole kiz merak ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?