ooooo hayırlısı olsun canım olsun değişilik olur yaa :))))) bende 3,5 yıldır erkeklerle çalışıyorum bulunduğum yerde tek bayan benim toğplamda 3 bayan var alıştım artık :)
maşallahın var canımda burdan söylenmezki 11de kalktım die ben dün bile 9da kalktım uyumak istiorummm((
afiyet olsun canım bende şimdi geldim yemekten yemek çok geliyor artık yiyemiyorum ama canım hep atıştırmak istiyor bu ara adet zamanı geliyor die sanırım :)) bu arada haftaya tatile çıkıyorum adet geciktirici hap kullanan oldumu aranızda çok şişkinlik ve sinir yapıomuş inşallah bana yapmaz sonrasındada çok ağrılı oluomuş adet offf yaa nedir bizim derdimizklava:
şu sirkeye yeniden başlasam bende süper olucak ama zor gelio işte neyse bi ara başlıcam inşallah :)))sağol canım valla bende yemiyorum öyle eskisi gibi... yemeğe gittim 1 kase çorba içtim birde cacık yapmışlar ama susuzdu soğuk birazda ondan yedim çok iyi geldi.. 3 gündür sirkeye başladım... öğünlerden önce alıyorum 1 yemek kaşığı sıcak suyla içemiyorum çok yakıyor ılık oda sıcaklığındaki suyla içiyorum... zorlansamda zayıflamak için değer...
bence hiiiç canını sıkma o sünnet düğününe ayağın sargılı gitmek istemiosun deme :)))) spor yapıcam die kasarsın kendini sen dinlen o zamana kadar ayağın iyileşsin bence önce sağlık nasıl veridyse gene verirsin kilolarıherkse merhabalar, geçmiş olsun dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan, bugün biraz aglamaklıyım spor kursuna gidemıyorum,spor yapamıyorum ve zayıflayamayagım dıye annem biraz işte sakinlesştirdi, 10 temmuzda abımın oglunun sünnet düğünü vardı bende ozamana kadar bayagı verırım dıyordum ama olmadı saglık olsun. ama yinede yedıklerıme dıkkat ediyorum inşallah bakalım almıyım kilo yeter, bende sabah hafıf bır kahvaltı yaptım, öğlene bir çorba ıcerım aksamada k-flakes yıyecegım hepınızı cok sevıyorum iyiki aranıza katılmısım opuyorumnanaktan
görüyorum ki yanlış anlaşılmışım arkadaşlar uyku problemim var daha doğrusu uyuyamıyorum sabah 5 te yattım eee toplam 6 saat uyumuşum fazla değil yani belki sizin uyku saatinizden bile az
insanın işi olmayınca akşama kadar yatıyo
burdanda şu anlaşılabilir benden ev hanımı olmaz
herkse merhabalar, geçmiş olsun dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan, bugün biraz aglamaklıyım spor kursuna gidemıyorum,spor yapamıyorum ve zayıflayamayagım dıye annem biraz işte sakinlesştirdi, 10 temmuzda abımın oglunun sünnet düğünü vardı bende ozamana kadar bayagı verırım dıyordum ama olmadı saglık olsun. ama yinede yedıklerıme dıkkat ediyorum inşallah bakalım almıyım kilo yeter, bende sabah hafıf bır kahvaltı yaptım, öğlene bir çorba ıcerım aksamada k-flakes yıyecegım hepınızı cok sevıyorum iyiki aranıza katılmısım opuyorumnanaktan
görüyorum ki yanlış anlaşılmışım arkadaşlar uyku problemim var daha doğrusu uyuyamıyorum sabah 5 te yattım eee toplam 6 saat uyumuşum fazla değil yani belki sizin uyku saatinizden bile az
insanın işi olmayınca akşama kadar yatıyo
burdanda şu anlaşılabilir benden ev hanımı olmaz
şu sirkeye yeniden başlasam bende süper olucak ama zor gelio işte neyse bi ara başlıcam inşallah :)))
bence hiiiç canını sıkma o sünnet düğününe ayağın sargılı gitmek istemiosun deme :)))) spor yapıcam die kasarsın kendini sen dinlen o zamana kadar ayağın iyileşsin bence önce sağlık nasıl veridyse gene verirsin kiloları
aaa canımmmm saati 11 görünce bide pzt sendromu düşün biz çalışanların halini hehehe
bende çalışmayınca oturuodum sabaha kadar doğal olarak sabahta kalkamıodum :))) canım ev hanımı olur senden o zaman işin olcağı için evli olcağın için öle 5e kadar oturamazsın bence :))))))
olsun canım önce sağlık... ben bir akrabamın sünnet düğününe gitmiştim ayağımda alçı... pantolon giyiyorum ama düğünde giyebileceğim bütün pantolonların boyları uzundu topuklu ayakkabı ile giyiyordum kısa olan ne varsa onu giydim mecburen... salona koltuk değnekli bastonla gittim herkez geldi geçmiş olsun diye.. yerimden kalkamadım.. sen iyice dinlen şimdi sonrada dikkatli ol... iyileşince sporuna devam edersin.. yediklerine dikkat ederek rejime devam edersin canım...
ahh hemende gücenmişiz... kıyamam ben kankime... biliyoruz canım senin evde geç yatıp geç kalktığını bizim için öğle saatleri olduğu için öyle yazdım ben... birazda kızdırmak hoşuma gidiyor..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım bence başla sende.. ben su sişelerine koydum biraz.. 1 kapak tam 1 kaşığa denk geliyor.. işyerinde dolduruyorum 1 bardak su içiyorum... tadını sevmesemde katlanıoyorum.. inşallah faydasını görürüm çünkü metabolizmam yavaş çalışıyor...
kurtulamazsın!!!herkese iyi akşamlar...kaydirigubbakcemile2ben pek fazla giremiyorum. Ama burası çok motive ediyor.
benim kilo verme işi durdu sanki. Dediğiniz gibi Cuma günü tartıldım. aynı . bi değişiklik yok, ilk hafta çok hızlı verdim, şimdi ilerlemiyor, yediklerime dikkat ediyorum ama sanırım ben hatamı buldum, DONDURMA !!!!!!hayır diyemiyorum, nasıl kurtulacam bu dondurmadan..:sinifsinif:
bende benim metabolizmanın yavaş olduğunu düşünüyorum düzenli içmek lazım bi ara içiodum bıraktım sonra yazında çekilmio yaaa :)))) ben hazırlar günlük getiririm işe :)
slm kızlar..
hemen yediklerimi yazayım
sabah domates peynir bir ,iki zeytin yedim
arada biraz fındık bi tane sade dondurma ufak (baktım kalorisi azdı valla billa)
aksam kabak dolması vardı 2 tane yedim ve yeşil salata
bi de elmalı metabolizma hızlandırıcı caya başladım yine
iyiym canım az bişey dükkana gittim geldim yine sen nasılsın ben pek giremiyorum nete ne burdan ne msnden görüşebiliyoz bu aralar iş arama telaşım arttı dainşallah işe yarar canım ya yoksa kilolar gitmiyor...
hoşgeldin zeynep'çim nasılsın???
Allah kolaylık versin canım ama dedi dersin bu aş denen seyy öyle bekledigin gibi diil bol gözyaşılı saçmalatmaya müsait acayp bişey girdin mi bi de çıkmakda olmuyo haberin olsun:))aşık oluyorum we çocuk beni 2 yıl onceki 60 kilocuk halimle hatırlıyo sırnaşık şeysırnaşık şey bi an once su kilolardan kurtulmam lazımmmmmmmmmmmmm hihoyyyt
iyiym canım az bişey dükkana gittim geldim yine sen nasılsın ben pek giremiyorum nete ne burdan ne msnden görüşebiliyoz bu aralar iş arama telaşım arttı da
işte bak saat 2.11 hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz
bense bekliyorum daha sanki 1 lt kahve içmişim gibi
yazık ama bana yaaaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?