işte bak saat 2.11 hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz
bense bekliyorum daha sanki 1 lt kahve içmişim gibi
yazık ama bana yaaaaamafoldumben
günaydın kızlar
herkese iyi günler benim sabahtan işkencem başladı bugün yoğunum boş bi ara gelicem
görüşürüz :)
günaydın canım bana bu günlerde bişeyler oluyo spor yapamadım bu gün gene
ama sirkeli suyumu içtim ,streçli yürüyüşümü yaptım şimdilik 1 lt su içtim sabah kahvaltımdada bi simit yeşil çay iki dilim domates bi zeytin yedim ama çok geldi sanırım midem ağrıyo
ben bu günlerde akşamlarıda sanki kaçırıyorum umarım siiz üzmem
günaydın kızlar.bebişe annem bakıyo.bende aranıza kaçtım hemen.benimde kilo vermem durdu.sirke olayına girmem lazım.ama ben sirkeden nefret ederim.salatada bile sevmem.nasıl içicem bilmiyorum.geçen gün aldım sirkeyi sirke bana bakıyo ben sirkeyekafamçokkarıştı ama başlıcam başka yolu yok
selam kızlar çok uykusuzum oğlan hasta gece nöbetçiside ben tabiki gribi banada bulaştırdı gözüm burnum şıpır şıpır işte çok offfffff ya geçermi bugün,kimseler uğramaz oldu artık herkez bir yerlere kaçtı herhalde yaz mevsimi yaramadı kimseye
geçmiş olsun canım dikkat et kendine çocukla uğraşırken sende kapmışın şifayı dinlenmen lazım ama işyerinde de dinlenilmiyor canım allah yardımcın olsun bol bol su iç at üzerinden mikropları eve gidincede bol bol ılık duş al ben çok rahatlıyorum duştan sonra sanki mikropları akıtıyorum banyoda hehehe :)))selam kızlar çok uykusuzum oğlan hasta gece nöbetçiside ben tabiki gribi banada bulaştırdı gözüm burnum şıpır şıpır işte çok offfffff ya geçermi bugün,kimseler uğramaz oldu artık herkez bir yerlere kaçtı herhalde yaz mevsimi yaramadı kimseye
ingilizce çalışıyorum ve canım çok sıkıldııı
selam kızlar çok uykusuzum oğlan hasta gece nöbetçiside ben tabiki gribi banada bulaştırdı gözüm burnum şıpır şıpır işte çok offfffff ya geçermi bugün,kimseler uğramaz oldu artık herkez bir yerlere kaçtı herhalde yaz mevsimi yaramadı kimseye
bendearnıza geldim benide kabul edin 72 kiloyu bende vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?