70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım bana bu günlerde bişeyler oluyo spor yapamadım bu gün gene
ama sirkeli suyumu içtim ,streçli yürüyüşümü yaptım şimdilik 1 lt su içtim sabah kahvaltımdada bi simit yeşil çay iki dilim domates bi zeytin yedim ama çok geldi sanırım midem ağrıyo
ben bu günlerde akşamlarıda sanki kaçırıyorum umarım siiz üzmem

günaydın kızlar
herkese iyi günler benim sabahtan işkencem başladı bugün yoğunum boş bi ara gelicem
görüşürüz :)

günaydın kızlar.bebişe annem bakıyo.bende aranıza kaçtım hemen.benimde kilo vermem durdu.sirke olayına girmem lazım.ama ben sirkeden nefret ederim.salatada bile sevmem.nasıl içicem bilmiyorum.geçen gün aldım sirkeyi sirke bana bakıyo ben sirkeyekafamçokkarıştı ama başlıcam başka yolu yok

işte bak saat 2.11 hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz
bense bekliyorum daha sanki 1 lt kahve içmişim gibi
yazık ama bana yaaaaamafoldumben

güzelim senin uyku düzenin bozulmuş.gündüz uyduğun için gece uyumak istemiyosun.onun için bikaç gün kendini zorla.gündüzleri fazla uyuma.erken kalk.o zaman gece uykusuna alışırsın.bende bi ara senin gibi olmuştum.ama evlendikten hele bide bebek sahibi olduktan sonra işler değişti.gece uykusunun kıymetini anladım

günaydın kızlar
herkese iyi günler benim sabahtan işkencem başladı bugün yoğunum boş bi ara gelicem
görüşürüz :)

kolay gelsin canım... işlerini yoluna koyunca gelirsin kaynatırız...

afiyet olsun canım.. sanah yedklerinde simiti azaltabilirsin susam çok yağlı.. onun yerine kepek ekmeğini tercih edebilirsin... akşamları dikkat et canım bizim için değil önce kendin için dikkat et... hala kaçırırsan o zaman klava:klava:klava: kovalamaya başlarız işte....

herkese günaydın kızlar, bu hafta bol kılo vermöeler dılıyorum bende sabah kalktım hafıf bır kahvaltı yaptım azıcık beyaz ekmegı saymazsak :)

aynen canım bende sirkeyi hiç sevmezken salata yapınca annemlere ayrı bana ayrı yapıp limonlarken şimdi sirkeli su içiyorum... oda sıcağındaki bir derece içiliyor ama sıcak suyun içine koyunca yokk... ıyyyyy yandı boğazım..... zor yuttum valla... ılık su yap yoksa bir daha içemezsin canım...

selam kızlar çok uykusuzum oğlan hasta gece nöbetçiside ben tabiki gribi banada bulaştırdı gözüm burnum şıpır şıpır işte çok offfffff ya geçermi bugün,kimseler uğramaz oldu artık herkez bir yerlere kaçtı herhalde yaz mevsimi yaramadı kimseye

ingilizce sıkılıyorum canım çok sıkıldı.çıkıp biraz yürümek istiyorum ama havada çok sıcak bugün.patladım valla

çok geçmiş olsun.çocukların hastalığı çok kötü oluyo.hele büyüklere bulaştırdıklarında zor atlatıyosun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine çocukla uğraşırken sende kapmışın şifayı dinlenmen lazım ama işyerinde de dinlenilmiyor canım allah yardımcın olsun bol bol su iç at üzerinden mikropları eve gidincede bol bol ılık duş al ben çok rahatlıyorum duştan sonra sanki mikropları akıtıyorum banyoda hehehe :)))
ingilizce çalışıyorum ve canım çok sıkıldııı

hehehe bende ne dio diodum ingilizcemi sıkılıon diee :))))))
allah yardımcın olsun canım ingilizce öğrenmek lazım sıkılma hiç bende çok uğraştım zamanında hep ara verdim keşke gidip öğrenmek fırsat olsa ama nerdeeeeeeeeee

kızlarrr napıosunnuzz cnaım çok sıkkın arkadaşım tatilde işler bana kaldı herşeyle uğraşıom valla cumaya maaş yatcak ama para yok hesapta nasıl toplucam şimdi offffff

geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin... sıcakta zor ama şöyle güzelce teryip ılık duşa girersen çabuk toparlarsın... dikkat et kendine oğluşuna...

herkese selamlar zannetmeyin yeni uyandım
minna geçmiş olsun canım en kısa srede sağlığına kavuşur inşallah ada bey
kıslar uykusuzluğun formülü buldum
sabah kahvaltımı 5 de yaptım
1 haş yumurta domates salatalık 1 dilim kızarmış ekmek
6 da sporumu yaptım 1 saat saha sonra duş alıp yattım saat 7yi biraz geçiyodu
saat 12 30 da kalktım bugün yarım saat az uyudum ama kendimi enerjik hissediyorum

kızlar ben birazdan çıkacağım kimse yok gelenlerde yazmıyor ama olsun ben yazayım... akşama iş arkadaşımın kınası var oraya gideceğim... akşama yokum... yarın gözüşmek üzere.. hoşçakalın...

bendearnıza geldim benide kabul edin 72 kiloyu bende vermek istiyorum

hoşgeldin canım aramıza doğru yerdesin
kıslar sabah yediklerimi yazmıştım
öğlen 1 dilim kızarmış ekmeğe tereyağ ve reçel sürdüm ve sütlü kahve ile içtim
ara bir salatalık
akşam 1 kepçe çorba 3 kasık pilav ve salata
artık bu hafta veririm gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…