70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimmm
sabah yediklerimi yazmıştım devam edeyim
ara benim karışık bitki çayımdan içtim kocaman 1 fincan
öğle 1 tabak patates yemeği 4 kaşık p.pilavı salata 2 bardakta ayran içtim
ara nescafe napıyım dayanamadım(sütsüz ve sekersiz ama yoğundu)
akşam karpuz
yalnız su içemiyorum bu ara birazda su içebilsem süper olacak anca 1 litre içmişimdir

hoşgeldin kankim... afiyet olsun canım... bede su içemiyorum canım... zorla içiyorum aklıma gelmiyor hiç...

bende yediklerimi yazayım...

sabah 1 dilim ekmek yanında domates, salatalık,peynir, 2 fincan çay...
fırında az yağlı patates üzerinde domates, biber peynir,sosis.. ketçap ( kumpir niyetine )
ara öğün közde mısır 1 adet
akşam sebze yemeği, 1 kaşık bulgur pilavı yanında herse...
şimdide çay içiyorum...

27-03 Temmuz arası zayıflama yarışması

MıNNA9595.......................................66.7
TALYA..............................................77.4
ÖZı16...............................................75.3
MEZUNıYET.....................................73
ESSN..............................................70
ROSEBUD_93..................................72.1
SECıLSECıL.....................................77.1
MERAN07........................................65.8
SUPERSELMA.................................73.4
ZEYNP............................................71
EBTUNA..........................................71.6
MERYEMTAZE................................75.4
MAGRENTA.....................................64
ELCıNCAKAR..................................70
BURSEFA.......................................69
NNURAYY.......................................61
GÜL_0663.......................................71.3
WHITEHALL....................................73.8
AYPARCAMM.................................69.7
SEDAOZER.....................................66
MAPAVRıLı......................................73
KOKOŞKELEBEK............................71

Geçtiğimiz hafta bildirim yapmayan arkadaşlarımız
En kısa sürede bildirim yapmanızı rica ederim...

KIYMET_AY....................................79
HAMSTER.......................................78
SARUBOCEq...................................76
OSMANıYE80..................................75
HAYAL53........................................71
MıSSZORRO...................................71.5
EFSANUR.......................................66
GÜLEYSA.......................................67.2
TOMBıKOS.....................................73
YOKRUMUZFALAN.........................66
AZRAMM........................................69
GÖZYAŞI........................................71
TSAMBıKOS...................................70
SEVıLCAN......................................66.5
ALMIRA..........................................69.8
CARPEDıEM...................................68.1
xZEYNA..........................................73
AYAYNıLAY....................................72.2
LOXANDRA.....................................71

Yeni haftamızın ve yeni listemizin hayırlı olması dileğiyle.
ıyi olan değil hepimizin kazanacağı bir hafta olsun...

Son düzenleme:

afiyet olsun şekerim maşallah çok iyi yemişsin kumpirde iyi fikir dışarıda hazırlamaktansa evde daha sağlıklı ve hafif
bak benimde canım çekti çayı bir bardak olsa da içsem

afiyet olsun şekerim maşallah çok iyi yemişsin kumpirde iyi fikir dışarıda hazırlamaktansa evde daha sağlıklı ve hafif
bak benimde canım çekti çayı bir bardak olsa da içsem

evet yedim canım ama sabah diye... evde 1 gün kahvaltı ediyorum zaten pazardan pazara .. onun için yedim...

istediğin çay olsun canım... buyur gönderiyorum fincanını...

Günaydın kızlar herkese iyi sabahlar umarım iyi bir haftasonu geçmiştir
pazartesilerden nefreet ediyorum yaaaa offf uyumak istiyorumm neyse idare edicez hayırlı işler herkese :)

geçmiş olsun canım bundan sonra daha dikkatli ol ve sporu bir süre askıya al önce iyileş ondan sonra düşünürsün kilo vermeyi :)

günaydın kızlar.dün akşam düğündeydim.herkes zayıflamışsın dedi.zevkten havalara uçtum.tabi 80.5 kilodan 77 ye düşünce herkes farkediyo.ama daha çookkk zayıflamam lazım.onun için diyete ve spora devam.dün sporumu yapamadım.artık bugün telafi edicem.şimdi kahve molası.günde bi kahve içmeden duramıyorum

Mezunıyet geÇmıŞ olsun canım
seÇıl ınankı o duygu Çok gÜ,zel bende kayınvalıdemden duydum bu hafta ay nasıl gÜzel bı mutluluk anlatamam kıloma Çok takmıŞ durumdada kendısı
bu arada herkese gÜnaydın benım Çok uykum var ne oldu bana anlamadım spor yapamadım bu gÜn sadece yÜrÜdÜm ama kemıklerım kırılıyo

insan zayıflayınca ve etrafındakiler söyleyince daha bi mutlu oluyo.kendine olan güveni artıyo.ben hergün eşime soruyorum.nasıl vermişmiyim kilo diye.oda evet vermişsin diyo.annemde öyle.bugün daha bi zayıflamışsın dediklerinde mutluluktan uçuyorum.tartıda görüyosun kilo verdiğini ama bide sporla vücutta sıkılaşıyo.daha çok zayıflamış görünüyosun.

Günaydın kızlar.... atın üzerinizden şu pazartesi sendromunu tek başına yaşasın sendromunu siz niye eşlik ediyorsunuz... benimde işlerim yoğun ama çok daha enerjik durumdayım... topiğimizin çıtırlarına güzel, bol sporlu, kaçamaksız, eğlenceli güzel bir hafta diliyorum....

benim için bu hafta yeni başlangıçlar olacak... endişeli olduğum konularda var... işimde kendimi geliştirmek için bir kursa başlayacağım çarşamba günü... aynı zamanda 20 haziranda 3 senedir aynı odayı paylaştığımız bir arkadaşımız istanbula evleneceği için işi bıraktı çarşamba günü onun yerine yeni birisi başlayacak ve bu kişi bir bay... 3 senedir hep 4 yada 5 kız aynı odadaydık... bana çok zor gelecek... hem bir erkek olması hemde tam karşımda olması... lmaz:lmaz:lmaz: hayırlısı artık...

senin yoğunluğun çok olacak bu ara kolay gelsin sana ama daha iyi yemek düşünecek fırsatın olmaz kaydirigubbakcemile3 bayanlara alışınca odaya bir erkek gelmesi zor bir durum ben 6 yıldır 5 erkeğin içinde çalışıyorum beni düşün birde kafamçokkarıştı

seninde kötüymüş sırf erkek.. baştan olsaydı bu kadar yadırgamazdım... arge bölümünde çalışıyorum ve bizim bölümde 8 kızdık biz 2 tanede erkek vardı diğerleri alt katta ve erkeklerde karşı odada onlarlada aramız iyi yanlarından makyajımızı bile yapıyoruz birde hep küçüklerdi bizlerden.. bununla aynı yaşta olacağız birde konumu itibariyle aynı konum sayılırız.. birazda rahat biri.. işe başlayınca karışacak ortalık... aman gittiği yere kadar artık...

koşturmadan yemeklere fazla zaman ayıramayacağım kesin... inşallah işe yararda veririm...

ooooo hayırlısı olsun canım olsun değişilik olur yaa :))))) bende 3,5 yıldır erkeklerle çalışıyorum bulunduğum yerde tek bayan benim toğplamda 3 bayan var alıştım artık :)
günaydın çıtırlar ben geldim
11 de kalktım iyi uyumuşum
maşallahın var canımda burdan söylenmezki 11de kalktım die ben dün bile 9da kalktım uyumak istiorummm ((

tünaydın canım.... ben öğle yemeğine gideceğim artık... gelsende kahvaltı zamanı geçti nasılsa...

afiyet olsun canım bende şimdi geldim yemekten yemek çok geliyor artık yiyemiyorum ama canım hep atıştırmak istiyor bu ara adet zamanı geliyor die sanırım :)) bu arada haftaya tatile çıkıyorum adet geciktirici hap kullanan oldumu aranızda çok şişkinlik ve sinir yapıomuş inşallah bana yapmaz sonrasındada çok ağrılı oluomuş adet offf yaa nedir bizim derdimizklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…