ben geldimmm
sabah yediklerimi yazmıştım devam edeyim
ara benim karışık bitki çayımdan içtim kocaman 1 fincan
öğle 1 tabak patates yemeği 4 kaşık p.pilavı salata 2 bardakta ayran içtim
ara nescafe napıyım dayanamadım(sütsüz ve sekersiz ama yoğundu)
akşam karpuz
yalnız su içemiyorum bu ara birazda su içebilsem süper olacak anca 1 litre içmişimdir
hoşgeldin kankim... afiyet olsun canım... bede su içemiyorum canım... zorla içiyorum aklıma gelmiyor hiç...
bende yediklerimi yazayım...
sabah 1 dilim ekmek yanında domates, salatalık,peynir, 2 fincan çay...
fırında az yağlı patates üzerinde domates, biber peynir,sosis.. ketçap ( kumpir niyetine )
ara öğün közde mısır 1 adet
akşam sebze yemeği, 1 kaşık bulgur pilavı yanında herse...
şimdide çay içiyorum...
afiyet olsun şekerim maşallah çok iyi yemişsin kumpirde iyi fikir dışarıda hazırlamaktansa evde daha sağlıklı ve hafif
bak benimde canım çekti çayı bir bardak olsa da içsem
bende 70 kiloyum ve zayıflamak istiyorum ama ne tür bir uygulama yapacağımı bilmiyorum
kızlar herkese iyi akşamlar, bugün giremedim nete çünkü küçük bir aksilik yaşadım ayagımı kırdım mafoldumben
dün düşmüştüm hiç canım yanmamıstı sabah kalktım ayagımın üzerine basamıyorum dedım kıramp falan kpss sınavına gıttım gerı geldım ıkıncı oturuma gıdecem ama ayagımın agrısından duramıyorum acile gittik meger ayagımda ufakta olsa kırık varmış senağlama ama yinede şükür daha kötü kırıklar var bu arada üzüldüğüm şey spor yapamayacagım ve zayıflayamayacagım dıye ne güzel gidiyordu kılolar nazar değdi senağlama ama kararlıyım ayagım kırıldı dıye ucunu kacırmak yok bu haftada benı muaf tutmayın olurmu belki kilomu korurum hiç olmazsa diğer ayagımla spor yapacagım kaydirigubbakcemile3
bende 70 kiloyum ve zayıflamak istiyorum ama ne tür bir uygulama yapacağımı bilmiyorum
insan zayıflayınca ve etrafındakiler söyleyince daha bi mutlu oluyo.kendine olan güveni artıyo.ben hergün eşime soruyorum.nasıl vermişmiyim kilo diye.oda evet vermişsin diyo.annemde öyle.bugün daha bi zayıflamışsın dediklerinde mutluluktan uçuyorum.tartıda görüyosun kilo verdiğini ama bide sporla vücutta sıkılaşıyo.daha çok zayıflamış görünüyosun.Mezunİyet geÇmİŞ olsun canım
seÇİl İnankİ o duygu Çok gÜ,zel bende kayınvalİdemden duydum bu hafta ay nasıl gÜzel bİ mutluluk anlatamam kİloma Çok takmıŞ durumdada kendİsİ
bu arada herkese gÜnaydın benİm Çok uykum var ne oldu bana anlamadım spor yapamadım bu gÜn sadece yÜrÜdÜm ama kemİklerİm kırılıyo
Günaydın kızlar.... atın üzerinizden şu pazartesi sendromunu tek başına yaşasın sendromunu siz niye eşlik ediyorsunuz... benimde işlerim yoğun ama çok daha enerjik durumdayım... topiğimizin çıtırlarına güzel, bol sporlu, kaçamaksız, eğlenceli güzel bir hafta diliyorum....
benim için bu hafta yeni başlangıçlar olacak... endişeli olduğum konularda var... işimde kendimi geliştirmek için bir kursa başlayacağım çarşamba günü... aynı zamanda 20 haziranda 3 senedir aynı odayı paylaştığımız bir arkadaşımız istanbula evleneceği için işi bıraktı çarşamba günü onun yerine yeni birisi başlayacak ve bu kişi bir bay... 3 senedir hep 4 yada 5 kız aynı odadaydık... bana çok zor gelecek... hem bir erkek olması hemde tam karşımda olması...lmaz: lmaz: lmaz: hayırlısı artık...
senin yoğunluğun çok olacak bu ara kolay gelsin sana ama daha iyi yemek düşünecek fırsatın olmaz kaydirigubbakcemile3 bayanlara alışınca odaya bir erkek gelmesi zor bir durum ben 6 yıldır 5 erkeğin içinde çalışıyorum beni düşün birde kafamçokkarıştı
günaydın çıtırlar ben geldim
11 de kalktım iyi uyumuşum
ooooo hayırlısı olsun canım olsun değişilik olur yaa :))))) bende 3,5 yıldır erkeklerle çalışıyorum bulunduğum yerde tek bayan benim toğplamda 3 bayan var alıştım artık :)Günaydın kızlar.... atın üzerinizden şu pazartesi sendromunu tek başına yaşasın sendromunu siz niye eşlik ediyorsunuz... benimde işlerim yoğun ama çok daha enerjik durumdayım... topiğimizin çıtırlarına güzel, bol sporlu, kaçamaksız, eğlenceli güzel bir hafta diliyorum....
benim için bu hafta yeni başlangıçlar olacak... endişeli olduğum konularda var... işimde kendimi geliştirmek için bir kursa başlayacağım çarşamba günü... aynı zamanda 20 haziranda 3 senedir aynı odayı paylaştığımız bir arkadaşımız istanbula evleneceği için işi bıraktı çarşamba günü onun yerine yeni birisi başlayacak ve bu kişi bir bay... 3 senedir hep 4 yada 5 kız aynı odadaydık... bana çok zor gelecek... hem bir erkek olması hemde tam karşımda olması...lmaz: lmaz: lmaz: hayırlısı artık...
maşallahın var canımda burdan söylenmezki 11de kalktım die ben dün bile 9da kalktım uyumak istiorummmgünaydın çıtırlar ben geldim
11 de kalktım iyi uyumuşum
tünaydın canım.... ben öğle yemeğine gideceğim artık... gelsende kahvaltı zamanı geçti nasılsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?