70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar.... akşam hiç oturmadım hoplaya oynaya geçti zaman... sabah zor kalktım daha yeni geliyorum kendime...sanah sirkeli suyumu içtim.. 1 bardak sıcak suyumu içtim... şimdide kahvaltımı yapıyorum aynı zamanda... 1 fincan çay ve 1 dilim kepek ekmeği ve beyaz peynir...

bendearnıza geldim benide kabul edin 72 kiloyu bende vermek istiyorum

aramıza hoşgeldin canım...a.s.a.s.
iyi aksamlar ayparcamm artık aksamlarıda netteyim sen nerelerdesin

akşam grubu baya dağılmuıştı süper oldu canım... bol bol görüşürüz artık...

günaydın kızlar.ben bu akşam istanbula gidiyorum.büyük bi ihtimalle sporum ve diyetim aksıcak.ama mümkün olduğu kadar az yicem ve evin içinde bile olsam(tabi istanbula gitmişken gezmemek olmaz)gezicem.umarım bu haftada kilomda olumlu bi değişme olur.ya ben aslında 82.5 kiloyla diyete başladım.ama kilo çizelgesine aranıza katıldığım kiloyu yazdım.onu değiştiricem.daha çok motive olurum.ne kadar kilo verdiğimi görüncesositososito

herkese merhaba günaydın demek için çok geç oldu :)))
gelir gelmez işlere koyuldum bu hafta yoğunum 2-3 işi birden yapıoyorum millet izinde olunca :)))) neyse az kaldı cuma günü gidiorum bende:)

ben geldim ama kimse kalmamış
bugün erken kalktım 7 de ama gece 4de yatmıştım yani 3 saatlik uykuyla duruyorum
gün içerisinde uyumazsam uyku düzenim düzelir diye düşünüyorum
hemen yediklerimi yazayım sabah 2 dilim kızarmış ekmek 1ni tereyağlı ballı yedim peynir domates zeytin
ara sütlü kahve

afiyet olsun canım bu kadar zorlama kendini evde erken kalkıp napıcan :))))

bende yediklerimi yazayım bare
sabah 1 gevrek bir peynir
2 bardak limonlu çay
öğlen
1 tabak sebzeli köfte yemeği bir tabak yoğurt hepsi bu kadar
şimdide kahvemi içiom bu arada kilom hala aynı geri almadım ya o bile yeter bana :)))
bu lahana diyetini tekrar yapıcam bana kalsa ayda bi kere yaparım ama tehlikeli diolar neyse bi tatile gidim gelim karar vericem
herkse nerde bugün çok sessiz burası :)klava:klava:

bende yediklerimi yazayım:
kalkınca sirkeli su arada 1 bardak sıcak su...
sabah 1 dilim kepek ekmeği ve beyaz peynir... 1 fincan çay...
arada 2 fincan yeşil çay 1 üçük salatalık...
öğlen 1 kase çorba ve lahana salatası az haşlanmış...
yeşilçay içiyorum yine...
1 bardak ayranım var onuda birazdan içeceğim yanında 1 tane form patlaşış mısır yuvarlak olanlaran...

merhaba kızlar geçmişi okumakla meşguldum dün saat 15 te izmirdeydim güzel bir tatil geçirdim bol bol gezdim annemle hasret giderdim... annaemin bütün zorlamalarına rağmen rejimimi bozmamaya gayret ettim eve gelince tartıldım 500-600 gr kadar fazla çıktım kendimi tebrik ediyorum neyse ben kaçıyorum çamaşır atmıştım bitti oğluş kalmadan sereyim çamaşırlarımı....

oooooo canım tebrik ediyorum seni darısı başıma inşallah aynı kiloyla hatta eksik dönerim :)))) bu arada hoşgeldin :)a.s.

oooooo canım tebrik ediyorum seni darısı başıma inşallah aynı kiloyla hatta eksik dönerim :)))) bu arada hoşgeldin :)a.s.

hoşbulduuuk bence de darısı başına diyelim emin ol dikkat eder ölçüyü kaçırmadan her ikram edilenden azıcık yersen başarılı olursun ben annemi kırmamak adına benim için yaptığı herşeyden azıcık yedim bi de bol boool yüzüp gezdim kalori yaktım böylece dengelemiş oldum...
sana şimdiden iyi tatiller diliyorum fıstık tatilin tadını çıkar her dakikanı değerlendira.s.a.s.a.s.

selam kızlar ben istanbuldan pazartesi geldim ama anca fırsat buldum bi bakıyim dedim ben gideli neler olmuş kimler kilo vermiş hepsini okuycam hadi görüşürüzhihoyyytopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım tebrik ederim ne güzel yediklerini yakmışsın 500 gr birşey değil hava değişikliğindende olabilir... marmarisi bende çok severim tertemiz akvaryum gibi sularda yüzmek ahhhhhhhh senağlamasenağlama ah seneler oldu gidemeyeli marmarise... ne güzel tadını çıkarmışsın canım...

resim yorumunuda okudum canım teşekkür ederim... 8 kilo verdim birde sıkılaştım ama giden kilolar hrp üstten oldu... 77 kiloyken dar olan pantolonlarım şimdi tam oluyor... bollaşma olmadı:çok üzgünüm::çok üzgünüm: fazla...

ben geldim
sedacım hoşgeldin canım fazla bişey almamışsın nasıl olsa verirsin tatilinin iyi geçmesine sevindim

günaydın herkese iyi sabahlar
şulecim sobe bakıp çıkmak yok nasılsın ufaklık sen iyileştinizmi

günaydın geçen hafta 2 kilo almıştım oklavayı yedim sizlerden=))
bende sirkeli suya başladım bugün 4. günüm sabahları içiyorum öğlen ve akşam işlerimden dolayı unutuyorum içemiyorum bide bağırsaklarım çalışmıyor buna ragmen pazartesi 300, salı 300 gr, çarşamba 400 gram verdim yarına bakalım ne olacak bu hafta oklavadan kurtuldum yaşasın hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…