iyi aksamlar ayparcamm artık aksamlarıda netteyim sen nerelerdesin
yaşasın baglanmış sonunda çook sevindim artık aksamları ve haftasonlarıda görüşebileceğiz...
bendearnıza geldim benide kabul edin 72 kiloyu bende vermek istiyorum
iyi aksamlar ayparcamm artık aksamlarıda netteyim sen nerelerdesin
bendearnıza geldim benide kabul edin 72 kiloyu bende vermek istiyorum
ben geldim ama kimse kalmamış
bugün erken kalktım 7 de ama gece 4de yatmıştım yani 3 saatlik uykuyla duruyorum
gün içerisinde uyumazsam uyku düzenim düzelir diye düşünüyorum
hemen yediklerimi yazayım sabah 2 dilim kızarmış ekmek 1ni tereyağlı ballı yedim peynir domates zeytin
ara sütlü kahve
merhaba kızlar geçmişi okumakla meşguldum dün saat 15 te izmirdeydim güzel bir tatil geçirdim bol bol gezdim annemle hasret giderdim... annaemin bütün zorlamalarına rağmen rejimimi bozmamaya gayret ettim eve gelince tartıldım 500-600 gr kadar fazla çıktım kendimi tebrik ediyorum neyse ben kaçıyorum çamaşır atmıştım bitti oğluş kalmadan sereyim çamaşırlarımı....
oooooo canım tebrik ediyorum seni darısı başıma inşallah aynı kiloyla hatta eksik dönerim :)))) bu arada hoşgeldin :)a.s.
merhaba kızlar geçmişi okumakla meşguldum dün saat 15 te izmirdeydim güzel bir tatil geçirdim bol bol gezdim annemle hasret giderdim... annaemin bütün zorlamalarına rağmen rejimimi bozmamaya gayret ettim eve gelince tartıldım 500-600 gr kadar fazla çıktım kendimi tebrik ediyorum neyse ben kaçıyorum çamaşır atmıştım bitti oğluş kalmadan sereyim çamaşırlarımı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?