70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ıs yernde kı pc kafayı yedı hıc gıremedım bugun
kpss ye baswuru yapacktm bugun mezunıyet belgemı bulamıorum
bıtanede mutlu haberm war sewdıck her carsmbMBA IZINlı artk
yawrum ara tara heryeri,annene sor..anneler bilir herseyiiyarin carsambaaa

isallah yerlesir esin canim,Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsinn

baktım kalorisine
100grmı 251kcal
ve bendeki 200grlık
haftada bu 200grlktn 2tane bitiriyrm
bundan sonra dikkat edeceğim
krem peynirleri tuketmeseniz aslinda daha iyi olur..cunku kotu tum peynirler toplanip krem peynir yapiliyoryavas yavas azalt canim alisirsin..ben de cayi sekersiz icemezdim..ama alistim simdi de sekerli icemiyorummm

Slm Şekerlerrrrr
Bugün hiç gelemedim.midem çok fena.işede geç geldim.işlerimi anca bitirdim
Bugünkü menümü paylaşmıycam çünkü berbat ötesi.galiba bu hafta boşa gidecek
işte böyleee sizde ne var ne yok

minder production azicik utanarak sunar

sabah
uyaninca 1 bardak su

ara
2 minik lokum
yesilcay

ogle

ara

keskulun yarisini yedimm
yesilcay

aksam

2-3 kasik yulaf kepegi,3-4 kasik yogurt ve 1 nektarini dogradim..yarisini yedim.
vee kocissssin guzel kahvesi

Afiyet olsun şeker çok güzel görünüyorlarrbnmde cnm sütlaç istiyorr

noldu kuzum midene:26::26: olsun paylas da azicik sacini secekkkbak ben paylastim,benimkini de cekebilirsinn

Sabah:
3 poğaça :18::18::18:

Ara:
yok

Öğle:
yok

Ara:
yok

Akşam:
1 dilim karpuz

Ara:
yeşil çay

:18::18::18::18:
ne yaptin kuzumm senyiyecek bisey mi bulamadin yoksa yemeye firsatin mi olmadi:18::18:bence biraz meyve-sebze tuket ve sut ic yatana kadar..3 pogaca 550 kalori kadar bisiy,,yarin toparlarsin canim

Kızlar akşam öğünü için 4 adet mercimek köftesi , 2 kase cacık (tuzsuz- sarmısaksız) nasıl ki :26::26::26::26::26::26::26:

Kızlar akşam öğünü için 4 adet mercimek köftesi , 2 kase cacık (tuzsuz- sarmısaksız) nasıl ki :26::26::26::26::26::26::26:

Bence mercimek köftesi olmaz canım. Öğlen olsa belki diyeceğim ama akşama tavsiye etmem.

Bu arada bakıyorum hep buraya gelip yazıyorsun, bize hiç uğradığın yok

İnsan arada bir gelir bir selam verir dimi

baktım kalorisine
100grmı 251kcal
ve bendeki 200grlık
haftada bu 200grlktn 2tane bitiriyrm
bundan sonra dikkat edeceğim

Bundan sonra dikkatli tüket canım hem bak mindercik söylemiş sağlıklı bişeyde değilmiş.

Ayrıca kalorisinden ziyade yağ oranı da fazladır diye düşünüyorum. O da kötü yani.

Sabah:
3 poğaça :18::18::18:

Ara:
yok

Öğle:
yok

Ara:
yok

Akşam:
1 dilim karpuz

Ara:
yeşil çay

:18::18::18::18:

Kendi adıma bende de berbat bi menü var. Yazmadım zaten menümüde.

Herkes dağıldı ya. Yazın gelmesi bizi mahvetti galiba :26:

spor yapıyorum arkadaşım 4 aydır

bikaç ay sonra daha fit olacağımı umuyorum spora devam edip yediklerime de dikkat edersem

GALİBA SANIRSAM ZANNIMCA İŞTE ÖLE BİŞİ

ne yaptin kuzumm senyiyecek bisey mi bulamadin yoksa yemeye firsatin mi olmadi:18::18:bence biraz meyve-sebze tuket ve sut ic yatana kadar..3 pogaca 550 kalori kadar bisiy,,yarin toparlarsin canim

yedim minderim
5 kaşık bulgur pilavı yedim
1 tabakta şekerpare yedim
ne oluyor bana yaaa

benim de canim tatli istiyordu yafrumm,yarim porsiyon cok olmaz diye yedim..sence yarim porsiyon keskul cok mu nazim:18::18:

çok değil kuzu sonuçta sütle yapılan bi tatlı

dağıldımmm.dağıldıkkkkk

Kızlar sanırım haftaya bizim aileler tanışcak. :18::18:

Tırsıyorum kararsızım

niye kararsizsin yawrumm:26::26:zamana mi ihtiyacin var,emin degil misin duygularindan:26:
nazim sonucta bu senin vucudun,senin hayatin..tamam burda cok guzel bir ortamimiz vardi,bizi cok motive ediyordu..su an biraz dagildik,tatil bitince topigimizin daha aktif olacagini dusunuyorum..topik dagildi diye diyetini dagitma nolur..kendine guven,basaracagina inan..arada herkes kacamak yapar ama inancini kaybetme..kendini olmak istedigin gibi hayal et..

sağol minderimmm
inançlıyım ama ne bilim çok iştahım açık.topiğinde etkisi varda daha çpk kendimle ilgili sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…