70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun şeker çok güzel görünüyorlarrbnmde cnm sütlaç istiyorr

noldu kuzum midene:26::26: olsun paylas da azicik sacini secekkkbak ben paylastim,benimkini de cekebilirsinn

Sabah:
3 poğaça :18::18::18:

Ara:
yok

Öğle:
yok

Ara:
yok

Akşam:
1 dilim karpuz

Ara:
yeşil çay

:18::18::18::18:
ne yaptin kuzumm senyiyecek bisey mi bulamadin yoksa yemeye firsatin mi olmadi:18::18:bence biraz meyve-sebze tuket ve sut ic yatana kadar..3 pogaca 550 kalori kadar bisiy,,yarin toparlarsin canim

Kızlar akşam öğünü için 4 adet mercimek köftesi , 2 kase cacık (tuzsuz- sarmısaksız) nasıl ki :26::26::26::26::26::26::26:

Kızlar akşam öğünü için 4 adet mercimek köftesi , 2 kase cacık (tuzsuz- sarmısaksız) nasıl ki :26::26::26::26::26::26::26:

Bence mercimek köftesi olmaz canım. Öğlen olsa belki diyeceğim ama akşama tavsiye etmem.

Bu arada bakıyorum hep buraya gelip yazıyorsun, bize hiç uğradığın yok

İnsan arada bir gelir bir selam verir dimi

baktım kalorisine
100grmı 251kcal
ve bendeki 200grlık
haftada bu 200grlktn 2tane bitiriyrm
bundan sonra dikkat edeceğim

Bundan sonra dikkatli tüket canım hem bak mindercik söylemiş sağlıklı bişeyde değilmiş.

Ayrıca kalorisinden ziyade yağ oranı da fazladır diye düşünüyorum. O da kötü yani.

Sabah:
3 poğaça :18::18::18:

Ara:
yok

Öğle:
yok

Ara:
yok

Akşam:
1 dilim karpuz

Ara:
yeşil çay

:18::18::18::18:

Kendi adıma bende de berbat bi menü var. Yazmadım zaten menümüde.

Herkes dağıldı ya. Yazın gelmesi bizi mahvetti galiba :26:

spor yapıyorum arkadaşım 4 aydır

bikaç ay sonra daha fit olacağımı umuyorum spora devam edip yediklerime de dikkat edersem

GALİBA SANIRSAM ZANNIMCA İŞTE ÖLE BİŞİ

ne yaptin kuzumm senyiyecek bisey mi bulamadin yoksa yemeye firsatin mi olmadi:18::18:bence biraz meyve-sebze tuket ve sut ic yatana kadar..3 pogaca 550 kalori kadar bisiy,,yarin toparlarsin canim

yedim minderim
5 kaşık bulgur pilavı yedim
1 tabakta şekerpare yedim
ne oluyor bana yaaa

benim de canim tatli istiyordu yafrumm,yarim porsiyon cok olmaz diye yedim..sence yarim porsiyon keskul cok mu nazim:18::18:

çok değil kuzu sonuçta sütle yapılan bi tatlı

dağıldımmm.dağıldıkkkkk

Kızlar sanırım haftaya bizim aileler tanışcak. :18::18:

Tırsıyorum kararsızım

niye kararsizsin yawrumm:26::26:zamana mi ihtiyacin var,emin degil misin duygularindan:26:
nazim sonucta bu senin vucudun,senin hayatin..tamam burda cok guzel bir ortamimiz vardi,bizi cok motive ediyordu..su an biraz dagildik,tatil bitince topigimizin daha aktif olacagini dusunuyorum..topik dagildi diye diyetini dagitma nolur..kendine guven,basaracagina inan..arada herkes kacamak yapar ama inancini kaybetme..kendini olmak istedigin gibi hayal et..

sağol minderimmm
inançlıyım ama ne bilim çok iştahım açık.topiğinde etkisi varda daha çpk kendimle ilgili sanırım

Yok tatlım duygularımdan eminim de kaynanadan emin değilim.

Şuan bile dayanamıyorum zerre kadar sabrım ve sevgim yok kendisine.

İşler ciddye binince farklı olcak napıcam bilmiyorum. Henüz ona katlanıcak olgunlukta hissetmiyorum kendimi

slmm kızlar nasılsınz uzun süredir giremiyordum son 3 gündür o kadar çok yedimki kesin kilo aldım biri saçımı başımı yolsun
kısaca hamurişi,çiko ve makarna diyim
yarından itibaren normale geri dönüyorum

Selam beybi Ne güzel yemişsin ama normale dönebiliyosun. Ben yapamıyorum onu işte.

Herkes dağıttı bu ara. Toparlan bakalım sen

sağol minderimmm
inançlıyım ama ne bilim çok iştahım açık.topiğinde etkisi varda daha çpk kendimle ilgili sanırım

uzun zamandir goreve gitmedigim bir firma vardi.tam bugun cikiyoduk isyerinden firma yetkilisi siz cok zayiflamissiniz dediay bir hosuma gitti bir hosuma gitti...pantolonlarimin yarisi bol geliyor,kemerle bile hos durmuyor..onlari ayri bi poset yaptim..hedefe ulasinca daralttiricam..herkesin uzerinde var ya o bicir bicir renkli kotlardan,onlara bayiliyorum yaaama daha yolun sonuna gelmedigim icin almiyorum bekliyorum...ama bunlari dusunmek beni mutlu ediyor..kilo verdiginde bakisin durusun bile degisiyor,kendine guvenin geliyor..sen de kilo verdiginde yapacaklarini dusun,insanlarin sana boyleeportlemis gozlerle bakacagini dusun..dusun de dusun bebegimmmm

kaynanaaaa kaynanaaaaane desem bilmem ki:26::26:sevgilinle konus bebisimm,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…