yawrum ara tara heryeri,annene sor..anneler bilir herseyiikızlar ıs yernde kı pc kafayı yedı hıc gıremedım bugun
kpss ye baswuru yapacktm bugun mezunıyet belgemı bulamıorum
bıtanede mutlu haberm war sewdıck her carsmbMBA IZINlı artk
isallah yerlesir esin canim,Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsinnanaaa sahii bendee başvurcamm dahaa onaaa ama tarihine baktımda daha varmışş
sizin adınıza çok sevindim canım özel sektör resmen iflas etmiş durumda izin konusunda şahsen eşim 2 haftadan beri izinsiz çalışıyor :18:hala bir düzene girmedi işlerimiz :26:inş. şu tercihlerde bir yerlere yerleşiriz devlet kapısı daha iyi yaa en azından izin günün belli ne yapalım:26:
krem peynirleri tuketmeseniz aslinda daha iyi olur..cunku kotu tum peynirler toplanip krem peynir yapiliyorbaktım kalorisine
100grmı 251kcal
ve bendeki 200grlık
haftada bu 200grlktn 2tane bitiriyrm
bundan sonra dikkat edeceğim
minder production azicik utanarak sunar
sabah
uyaninca 1 bardak su
Eki Görüntüle 452649
ara
2 minik lokum
yesilcay
ogle
Eki Görüntüle 452650
ara
Eki Görüntüle 452651
keskulun yarisini yedimm
yesilcay
aksam
Eki Görüntüle 452652 Eki Görüntüle 452653
2-3 kasik yulaf kepegi,3-4 kasik yogurt ve 1 nektarini dogradim..yarisini yedim.
vee kocissssin guzel kahvesi
Eki Görüntüle 452654
noldu kuzum midene:26::26: olsun paylas da azicik sacini secekkkSlm Şekerlerrrrr
Bugün hiç gelemedim.midem çok fena.işede geç geldim.işlerimi anca bitirdim
Bugünkü menümü paylaşmıycam çünkü berbat ötesi.galiba bu hafta boşa gidecek
işte böyleeesizde ne var ne yok
noldu kuzum midene:26::26: olsun paylas da azicik sacini secekkkbak ben paylastim,benimkini de cekebilirsinn
ne yaptin kuzumm sen
Sabah:
3 poğaça :18::18::18:
Ara:
yok
Öğle:
yok
Ara:
yok
Akşam:
1 dilim karpuz
Ara:
yeşil çay
:18::18::18::18:
Afiyet olsun şeker çok güzel görünüyorlarrbnmde cnm sütlaç istiyorr
Kızlar akşam öğünü için 4 adet mercimek köftesi , 2 kase cacık (tuzsuz- sarmısaksız) nasıl ki :26::26::26::26::26::26::26:
Kızlar akşam öğünü için 4 adet mercimek köftesi , 2 kase cacık (tuzsuz- sarmısaksız) nasıl ki :26::26::26::26::26::26::26:
ya ben krem peynirsiz kahvaltı yapamıyrm
hem de abartarak yiyorum
offf ya
yok bakmadım kalorisine hemen bakayım
canım ya ben 8kilo vermiştim
o dönemde de hiç eksik etmemiştm kahvaltımdan
dayanamıyrm onu yemeden
tost yapıp üzerine boylu boyunca sürerim resmen :26::26::26::26:
bırakmam lazım
baktım kalorisine
100grmı 251kcal
ve bendeki 200grlık
haftada bu 200grlktn 2tane bitiriyrm
bundan sonra dikkat edeceğim
Slm Şekerlerrrrr
Bugün hiç gelemedim.midem çok fena.işede geç geldim.işlerimi anca bitirdim
Bugünkü menümü paylaşmıycam çünkü berbat ötesi.galiba bu hafta boşa gidecek
işte böyleeesizde ne var ne yok
Sabah:
3 poğaça :18::18::18:
Ara:
yok
Öğle:
yok
Ara:
yok
Akşam:
1 dilim karpuz
Ara:
yeşil çay
:18::18::18::18:
Valla doğruysa da acayip kötü bişey yapmışsım ama sinirdendi tamamenVur suziş vur hakettik o zaman
Canım markaya ve insanın vücuduna göre değişir. Bazı vücut daha sıkı oluyo spor yapanla yapmayan aynı kilolu iki insan
farklıdır mesela. Benim boyum 1.64 kilom şuan 71 falan. 40-42 beden giyiyorum.
76 iken de 42-44 arasıydı.
spor yapıyorum arkadaşım 4 aydır
bikaç ay sonra daha fit olacağımı umuyorum spora devam edip yediklerime de dikkat edersem
GALİBA SANIRSAM ZANNIMCA İŞTE ÖLE BİŞİ
ne yaptin kuzumm senyiyecek bisey mi bulamadin yoksa yemeye firsatin mi olmadi:18::18:bence biraz meyve-sebze tuket ve sut ic yatana kadar..3 pogaca 550 kalori kadar bisiy,,yarin toparlarsin canim
benim de canim tatli istiyordu yafrumm,yarim porsiyon cok olmaz diye yedim..sence yarim porsiyon keskul cok mu nazim:18::18:
Bundan sonra dikkatli tüket canım hem bak mindercik söylemiş sağlıklı bişeyde değilmiş.
Ayrıca kalorisinden ziyade yağ oranı da fazladır diye düşünüyorum. O da kötü yani.
Kendi adıma bende de berbat bi menü var.Yazmadım zaten menümüde.
Herkes dağıldı ya. Yazın gelmesi bizi mahvetti galiba :26:
Kızlar sanırım haftaya bizim aileler tanışcak. :18::18:
Tırsıyorum kararsızım
nazim sonucta bu senin vucudun,senin hayatin..tamam burda cok guzel bir ortamimiz vardi,bizi cok motive ediyordu..su an biraz dagildik,tatil bitince topigimizin daha aktif olacagini dusunuyorum..topik dagildi diye diyetini dagitma nolur..kendine guven,basaracagina inan..arada herkes kacamak yapar ama inancini kaybetme..kendini olmak istedigin gibi hayal et..yedim minderim
5 kaşık bulgur pilavı yedim
1 tabakta şekerpare yedim
ne oluyor bana yaaa
ne yaptinnn laynnnnnnnnnn
aksam aksam seker krizin mi tuttu
çok değil kuzu sonuçta sütle yapılan bi tatlı
dağıldımmm.dağıldıkkkkk
niye kararsizsin yawrumm:26::26:zamana mi ihtiyacin var,emin degil misin duygularindan:26:
nazim sonucta bu senin vucudun,senin hayatin..tamam burda cok guzel bir ortamimiz vardi,bizi cok motive ediyordu..su an biraz dagildik,tatil bitince topigimizin daha aktif olacagini dusunuyorum..topik dagildi diye diyetini dagitma nolur..kendine guven,basaracagina inan..arada herkes kacamak yapar ama inancini kaybetme..kendini olmak istedigin gibi hayal et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?