70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok tatlım duygularımdan eminim de kaynanadan emin değilim.

Şuan bile dayanamıyorum zerre kadar sabrım ve sevgim yok kendisine.

İşler ciddye binince farklı olcak napıcam bilmiyorum. Henüz ona katlanıcak olgunlukta hissetmiyorum kendimi

slmm kızlar nasılsınz uzun süredir giremiyordum son 3 gündür o kadar çok yedimki kesin kilo aldım biri saçımı başımı yolsun
kısaca hamurişi,çiko ve makarna diyim
yarından itibaren normale geri dönüyorum

Selam beybi Ne güzel yemişsin ama normale dönebiliyosun. Ben yapamıyorum onu işte.

Herkes dağıttı bu ara. Toparlan bakalım sen

sağol minderimmm
inançlıyım ama ne bilim çok iştahım açık.topiğinde etkisi varda daha çpk kendimle ilgili sanırım

uzun zamandir goreve gitmedigim bir firma vardi.tam bugun cikiyoduk isyerinden firma yetkilisi siz cok zayiflamissiniz dediay bir hosuma gitti bir hosuma gitti...pantolonlarimin yarisi bol geliyor,kemerle bile hos durmuyor..onlari ayri bi poset yaptim..hedefe ulasinca daralttiricam..herkesin uzerinde var ya o bicir bicir renkli kotlardan,onlara bayiliyorum yaaama daha yolun sonuna gelmedigim icin almiyorum bekliyorum...ama bunlari dusunmek beni mutlu ediyor..kilo verdiginde bakisin durusun bile degisiyor,kendine guvenin geliyor..sen de kilo verdiginde yapacaklarini dusun,insanlarin sana boyleeportlemis gozlerle bakacagini dusun..dusun de dusun bebegimmmm

kaynanaaaa kaynanaaaaane desem bilmem ki:26::26:sevgilinle konus bebisimm,

Selam beybi Ne güzel yemişsin ama normale dönebiliyosun. Ben yapamıyorum onu işte.

Herkes dağıttı bu ara. Toparlan bakalım sen

bende halaa o güzel makarnayı istiyorum ama yokk
yarından itibaren normale geri dönüyoruz 3 ana 3 ara öğün bitki çayları ve 2.5 litre suyla
menüde paylaşalım iyi olur
bu hafta tartılıyım bildirimde yapıcam

minder nasılsınn
ben zıvanadan çıktım 3-4 günde yemediğim bişe kalmadı
iyi yaptin aysemarada bir salmak lazim,sonra toto tutusuyo toparlamaya basliyosunnn
yarindan itibaren duzgun menuler yiyoruz ve menulerimizi paylasiyoruz.. soz dimi

iyi yaptin aysemarada bir salmak lazim,sonra toto tutusuyo toparlamaya basliyosunnn
yarindan itibaren duzgun menuler yiyoruz ve menulerimizi paylasiyoruz.. soz dimi

evet yarından itbaren kesinlikle menü paylaşıcam yoksaaa saldım çayıra olur
nası toparlanıcam merak ediyorum bakalım sporada başlıyorum tekrar :118:

Canım ne konuşayım sevgilimle.Askerdeyken hep bunun hayaliyle yaşadık.Nişanlacağız gelince diye.

İkimizde çok istiyoruz. Artık kaynana saçmalıkların da da sevdicek koruyacak beni.Yapacak bişey yok.

Kız bende tm toparlanayım dedim kendime geleyim dedim. Bi baktım regl olmuşum.

Demek ondan hayvan gibi yiyorum kaç gündür. Negrolar,fantalar haddi hesabı yok.

off ya deli gibi burnumun dis yuzeyi kasiniyo,kasimaktan aciyo yaa

Neden ki Alerji falan mı oldun acep :44:

selam kızlar
nabersiniz görüşmeyeli

Selam şeker. İyilik benden. Senden naber ? Sen neden gelemiyorsun yoğunmusun?

Göremedim hiç seni kaç gündür :26:

ay ben de bi tek kendim zannettim bisküviler çikolar havada uçuştu 3 4 gündür daha biraz önce elimde bisküvi vardı yerken rahtsız etti zaten
yavaşça elimden bıraktım ve normal düzene geri döndüm portakallı yeşilçayımı içiyorum en kısa zamanda eskiye döneriz inşallah

ben geldiiiiimmmm
nabersiniz bebişler
anlaşılan hala durgun burası

Hoşgeldiiiiiiiin

Evet canım ya hala durgun Napsak canlandırmak için bilemedim ben.

İnşallah canım ya ben çok istiyorum eski düzene dönmeyi. Ama hep birşey çıkıyo.

Yarın dedim normal diyet menüme döneyim işte sevdicek çağırdı yarın onlara gidicem. Ne yeriz bilmiyorum artık.

Ben hiç rahatsız olmadan tıkınıyorum valla

iyi geceler beybiler öperimm

İyi geceler kuzuuu

Kızlaar ben yarın gelemeyebilirim foruma yine Sevdicekle olacağım. Onların evde net var onun yanında pek giremiyorum

Neyse bende kaçayım yarın erken gidicem. Öptüüüm hepiciğinizi

krem peynirleri tuketmeseniz aslinda daha iyi olur..cunku kotu tum peynirler toplanip krem peynir yapiliyoryavas yavas azalt canim alisirsin..ben de cayi sekersiz icemezdim..ama alistim simdi de sekerli icemiyorummm

ay dikkat edecem yemiyecem inşllh
yani birz yerim ama abartmam eskisi gibi inşllh sağ ol tatlım

menüm

sabah
2dilim ekmekle kaşarlı tost
2çatal ezme
4çatal krem peynr (bi daha az olck)
yeşil çay

ara
1avuç kara üzüm
2kayısı kurusu

öğle
1kase tarhana çorbası
1tabak yoğurtlu kabak yemeği

ara
1avuç kara üzüm
1bardak süt

akşam
1kase tarhana çorbası
6yk yoğurtlu kabak yemeyi
1ceviz

1.5lt su
1kupa kiraz çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…