70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam şeker. İyilik benden. Senden naber ? Sen neden gelemiyorsun yoğunmusun?

Göremedim hiç seni kaç gündür :26:

evet girmiyorum canım
yoğunluk değilde
sebebide yok
diyet modunda değilim
yaz sıcağında yeşilçay falan içemiyorum
yazdan sonra döneceğim sahalara
okullar kapandı ama hala gidiyoruz biz
sonra sıcakta evdeyim deniz falan öyle geçiyor işte
senin nasıl gidiyor geçmişi okuyamadım kayınvalideyle sıkıntı var galiba

Güzel menü canım.

Yaza kadar böyle arada bi mi görüşcez yani

Diyet yapmasan da gel canıııım aaa. Ama yeşilçay konusunda haklısın. İÇemiyorum bende.

Canım bizim aileler tanışcak da ya bu pazar yada haftaya pazar.Kayınvalide problemli biraz.

Olay çıkcak diye tırsıyorum annem de o da biraz patavatsız. İkisi biraraya gelince nolur bilemem

Sıkıntı bu bunun tedirginliğini yaşıyorum ben

iyi geceler kızlar bu saate kadar geçmişi okudum:) beğenileri yaptım ama alıntı yapamadım gidiyorum şimdi de , öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere.....

yawrum ara tara heryeri,annene sor..anneler bilir herseyiiyarin carsambaaa

isallah yerlesir esin canim,Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsinn
MİN CANIM İNŞ HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR

Kızlar sanırım haftaya bizim aileler tanışcak. :18::18:

Tırsıyorum kararsızım
oluruna bırak canım tırsma öleee ,aileyle araları siz idare etçeksiniz böyle konularda senin ailen damttan yana damadın ailesi senden yana veya sen damadın ailesinden yana damtta senin ailenden yana olucakk yani kısacası aileler evlatları değişince sorun kalkıyor ortadan fazla takma kafana sende yaşlı onlar canım benim yarın öbür gün kızzz bizlerde kaynana olucazzz bakalaım bizi nasıl elinler bekliyo olucak

selam kızlar
nabersiniz görüşmeyeli
topik berbat durumda ablacım diyet namına bişi kalmadı şahsen bende

evet yarından itbaren kesinlikle menü paylaşıcam yoksaaa saldım çayıra olur
nası toparlanıcam merak ediyorum bakalım sporada başlıyorum tekrar :118:
ahanda bu sözleri bende çok söledim ama 2 hafta sonunda nerdeyse 1 hafta olucak toparlanamıyorum :18::18::18:

ben geldiiiiimmmm
nabersiniz bebişler
anlaşılan hala durgun burası
heee valla durgun kızçee nerelerdesin bakem sen ,diyet ne durumda kesin anne yemekleri seni diyetten uzaklaştırdı dimi söle bakem çabuk

öpüyorum sizleri kızçelerrr yemeğe gidiom kocişleee :18::18::18::18::18:

uzun oldu yaff çok ösledim sizi :) ama dönüşüm muttteşemm oldu :) kızlar 68 e düştüm bidaha ev taşıma olsa bidaha taşırım heee :) var mı ev taşıycak olan he he :) abrtıyom tabide 68 oldum yaaaaa loeeeeey

ya şu tv de zayıflama yarışması vardıya izleyeniniz oldu mu heç
?neydiler ne oldular bacım yaaa :? bizde yarışalım kızlaaaar :) hade hade hade luuuutfeeen......

bide kızlar su içememekden şikayetci olanlar varsa tabiki herhangi sağlık sorunu hariç tavsiyem 1.5 litrelik şaşal edinin ve günde iki adet tüketim şiarınız olsun iki haftayı bulmaz fena halde su kolik olursunuz :)

kız ne ara geldin ne ara beğeni yaptın ne ara kaçtın slm vermeden :) tşk bende sizi çok beğeniyorum bacım

slm kızlar iş yerindeki yasağı hallettim ama şu sıralar kafam karışık biraz sorunlar var size pek bakamıyorum ama aklımdasınız hepinizi tek tek öptüm :)

günaydın kısçelerimmm
tartıda yüzünüzü güldüren rakamlar görmeniz dileğiyleeeeeee

slm kızlar iş yerindeki yasağı hallettim ama şu sıralar kafam karışık biraz sorunlar var size pek bakamıyorum ama aklımdasınız hepinizi tek tek öptüm :)

pisim gelmiş halletmene çok sevindim canım,noldu hayırdır yawrumm:26:

kız ne ara geldin ne ara beğeni yaptın ne ara kaçtın slm vermeden :) tşk bende sizi çok beğeniyorum bacım

spido gonzalesimmmgelir beğenir kaçarımmmm

gece geçmişe hızlı hızlı baktıydım da alıntı yapamadıydım SUZİİM gelmiş hoşgelmiş

Hoşgeldiiiiiiiin

Evet canım ya hala durgun Napsak canlandırmak için bilemedim ben.

dimi napsak ki
böyle duygun olunca benim de gelesim gelmiyor eskiden okuldan gelince 30-40 sayfa birikmiş olurdu
şimdi geliyordum 2-3 sayfa
geçmişi bitiremiyorum diye şikayet etmek istiyorum hala

heee valla durgun kızçee nerelerdesin bakem sen ,diyet ne durumda kesin anne yemekleri seni diyetten uzaklaştırdı dimi söle bakem çabuk

eve geldim ben annemin yanına
bu zamana kadar dikkat etmedim pek ama bugün başladım canım..
annemler köye gitti abimle ben evde kaldık
dikkat ediyorum artık inşallah
hemen yılmazsam tabii
bugün gidip kendime marketten diyet için bişeyler alayım diyorum çeşit oldukça daha çok canım ister salata filan

Gunaydin fistiklar
Dun giremedim kizimin yasgunune hazirlik var ondan dünkt menumu simdik yaziyorum.

Sabah
Bir bardak kahve

Kahvalti
1kepekli ekmek
2dilim peynir
4zeytin
Domates rokka salatalik
1yumurta

Arada
1elma

Oglen
Bir KAse sebze corbasi

Aksam
1dilim kek (((
Onu Eritmek icin aksam 90 dakika arada yikadim

Dayanamadim yaaaaaaa ins acisi cumaya cikmaz

Gunaydin fistiklar
Dun giremedim kizimin yasgunune hazirlik var ondan dünkt menumu simdik yaziyorum.

Sabah
Bir bardak kahve

Kahvalti
1kepekli ekmek
2dilim peynir
4zeytin
Domates rokka salatalik
1yumurta

Arada
1elma

Oglen
Bir KAse sebze corbasi

Aksam
1dilim kek ((( kek diyorum ama pastaydiii malesef
Onu Eritmek icin aksam 90 dakika araba yikadim

Dayanamadim yaaaaaaa ins acisi cumaya cikmaz

selam bayanlar.bende yeni üye oldum bu siteye ve tamda 79 kilo bi kızım ben.diyetisyene gittim ama fazla uygulamadım diyeti.normal kilom 63 - 64 olması gerekiyomuş.Boyum 1.68.Yaşım 19.Ve 2-3 ay sonra üniversiteye başlıcam yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.15 kilo vermem gerekiyo.Benide aranıza alın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…