Selam şeker. İyilik benden. Senden naber ? Sen neden gelemiyorsun yoğunmusun?
Göremedim hiç seni kaç gündür :26:
menüm
sabah
2dilim ekmekle kaşarlı tost
2çatal ezme
4çatal krem peynr (bi daha az olck)
yeşil çay
ara
1avuç kara üzüm
2kayısı kurusu
öğle
1kase tarhana çorbası
1tabak yoğurtlu kabak yemeği
ara
1avuç kara üzüm
1bardak süt
akşam
1kase tarhana çorbası
6yk yoğurtlu kabak yemeyi
1ceviz
1.5lt su
1kupa kiraz çayı
evet girmiyorum canım
yoğunluk değilde
sebebide yok
diyet modunda değilim
yaz sıcağında yeşilçay falan içemiyorum
yazdan sonra döneceğim sahalara
okullar kapandı ama hala gidiyoruz biz
sonra sıcakta evdeyim deniz falan öyle geçiyor işte
senin nasıl gidiyor geçmişi okuyamadım kayınvalideyle sıkıntı var galiba
MİN CANIM İNŞ HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLURyawrum ara tara heryeri,annene sor..anneler bilir herseyiiyarin carsambaaa
isallah yerlesir esin canim,Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsinn
Kızlar sanırım haftaya bizim aileler tanışcak. :18::18:
Tırsıyorum kararsızım
oluruna bırak canım tırsma öleee ,aileyle araları siz idare etçeksiniz böyle konularda senin ailen damttan yana damadın ailesi senden yana veya sen damadın ailesinden yana damtta senin ailenden yana olucakk yani kısacası aileler evlatları değişince sorun kalkıyor ortadan fazla takma kafana sende yaşlı onlar canım benim yarın öbür gün kızzz bizlerde kaynana olucazzz bakalaım bizi nasıl elinler bekliyo olucakYok tatlım duygularımdan eminim de kaynanadan emin değilim.
Şuan bile dayanamıyorum zerre kadar sabrım ve sevgim yok kendisine.
İşler ciddye binince farklı olcak napıcam bilmiyorum. Henüz ona katlanıcak olgunlukta hissetmiyorum kendimi
topik berbat durumda ablacım diyet namına bişi kalmadı şahsen bendeselam kızlar
nabersiniz görüşmeyeli
ahanda bu sözleri bende çok söledim ama 2 hafta sonunda nerdeyse 1 hafta olucak toparlanamıyorum :18::18::18:evet yarından itbaren kesinlikle menü paylaşıcam yoksaaa saldım çayıra olur
nası toparlanıcam merak ediyorumbakalım sporada başlıyorum tekrar :118:
heee valla durgun kızçee nerelerdesin bakem sen ,diyet ne durumda kesin anne yemekleri seni diyetten uzaklaştırdı dimi söle bakem çabukben geldiiiiimmmm
nabersiniz bebişler
anlaşılan hala durgun burası
sabah
1 dilim karpuz
öğlen
bir adet fırında tavuk pirzola
ara öğün
bol bol dut
akşam
bir kase cacık
uzun oldu yaff çok ösledim sizi :) ama dönüşüm muttteşemm oldu :) kızlar 68 e düştüm bidaha ev taşıma olsa bidaha taşırım heee :) var mı ev taşıycak olan he he :) abrtıyom tabide 68 oldum yaaaaa loeeeeey
slm kızlar iş yerindeki yasağı hallettim ama şu sıralar kafam karışık biraz sorunlar var size pek bakamıyorum ama aklımdasınız hepinizi tek tek öptüm :)
kız ne ara geldin ne ara beğeni yaptın ne ara kaçtın slm vermeden :) tşk bende sizi çok beğeniyorum bacım
bacım diyet miyet derken açlıktan ölme bu ne annem yaa böle sıkarsan çabuk bırakırsın çok geldi başıma ondan biliyom tecrübe yane :)
Hoşgeldiiiiiiiin
Evet canım ya hala durgunNapsak canlandırmak için bilemedim ben.
heee valla durgun kızçee nerelerdesin bakem sen ,diyet ne durumda kesin anne yemekleri seni diyetten uzaklaştırdı dimi söle bakem çabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?