dünkü kızartmayı yerken annem gördü korktu benden kızım neyin var diye üzüldü kadıncağızz
ayyyyyy ne güzel tarif ettin diline sağlıkkkk
yok len ne yiyecem artık.daha bide o öküz yüzünden kilomu alıcam.yok artık.
o kadar aptal olamamnoraaaaaaa yarınki menünü yazzz lennnn
yarınki menümmm
kesin ve katiii dışına çıkılmaycak.kendime norama elifime ve tüm topiğimize söz veriyorum
Uyanır uyanmaz
Şekersiz türk kahvesi
Sabah:
Domates salatalık
1 dilim karpuz
1 dilim peynir
1 dilim uno denge ekmek
7 otlu çay
Ara:
4 ad. şekerpare
Öğle:
1 şiş tavuk kebap
1 bardak ayran
salata
Ara:
1 dilim kavun
Akşam:
1 kase yoğurt
1 kase kabak yemeği
Ara:
büssürüüüüüü yeşil çayyy
Spor:
40 dk. yürüyüş
30 dk. jillian
3 lt. su
tamam sıkma canını illaki bünyen moral bozukluğuna karşı bi tepki wermiştir, o tepkinin karşılığıda biz bayanlarda yemek yemek oluyo malesef
tamam yemişşsin bi hata yapmıssın,hatasız kul olmaz bacım üstesinden gelecen elbet
işte kızım erkek ya erkek nerden geldilerse bi farklı kişilikler enteresanlar, bayanların cinnet sebepleri oluyolar bazenamaa sen yıkılmadın ayaktasın lafım NORA yada aynı zamanda
toparlanın artık menümü yazıyonuz birbirinize napıyosanız yapın
kiloların üstüne bidaha kilo katmayın yaa
tamm cnm toparlanma zamanı.çok haklısın.bu gün sondu.akşamda yoğurt ve karpuzla geçiştiricem.
yarından itibaren eski düzenime dönüyorum
çok sağol desteğin için
şekerpare kayısı gibi bi meyve tatlım
tabi destek olcaz kızım, herkes zayıf zayıf dolaşırken bi bizmi dobik olcaz
ha tamam ya bildim bildim şekerpareyi
eskidenmiş o yemezsen büyüyemezsin lafı,şimdi bizim için geçerli değil
yemek yemeğe üşenenler warya bende üşenecem artık
ne çok şey içimizde kaldı hep bu kilo yüzünden dimi
MİN CANIM İNŞ HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR
oluruna bırak canım tırsma öleee ,aileyle araları siz idare etçeksiniz böyle konularda senin ailen damttan yana damadın ailesi senden yana veya sen damadın ailesinden yana damtta senin ailenden yana olucakk yani kısacası aileler evlatları değişince sorun kalkıyor ortadan fazla takma kafana sende yaşlı onlar canım benim yarın öbür gün kızzz bizlerde kaynana olucazzz bakalaım bizi nasıl elinler bekliyo olucak
topik berbat durumda ablacım diyet namına bişi kalmadı şahsen bende
ahanda bu sözleri bende çok söledim ama 2 hafta sonunda nerdeyse 1 hafta olucak toparlanamıyorum :18::18::18:
heee valla durgun kızçee nerelerdesin bakem sen ,diyet ne durumda kesin anne yemekleri seni diyetten uzaklaştırdı dimi söle bakem çabuk
öpüyorum sizleri kızçelerrr yemeğe gidiom kocişleee :18::18::18::18::18:
slm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler
türkiyenin bedenleri ile burdaki bedenler degisik oluyor genelde 40-42 giyiyorum canim :44:
bende özledim seni elifimcanini sIkmiyorlar dimi
olsun canim herzaman icmiyorsun yaben artik icersemde ya cola zero iciyorum oda herzaman degil yada icetea nin lighti var ondan
naptin canim bugün de gelmemissin :26:
gecmis olsun seker
iyiki altda yazmissin minderim ben yogurtlu resmi manti sanmisdim
affiyet olsun bebek gelmiyon artik :26:
hayirlisi olsun canim insallah
yiyince insan topige gelipde söyliyesi de gelmiyor dimi :18:
cok güzel özetleyip anlatmissin minderim bizde iltifat duymak istiyorsak kendimizi sIkmamiz lazim
mineeee neredesin kuzum sen
tebrikler canim
toparlan gel pisimöptüm cok
sagol betülcüm canim benim
kizinin dogum günü kutlu olsun nice senelere canim
girisi yaptimda yazamadim canimyanimdaki cok cene yapiyo kurtar beni
hosgeldin canim
en başında kendime hakim olamıyorum minderim.özel hayattada iş hayatındada çok mutsuzum
tek mutlu olduğum zaman yemek yediğim zaman oluyor.ve sonrasında çok pişman oluyorum
dün akşam 1 tabak patates kızartma yedimhalbuki 5 aydır ağzıma sürmemiştim.çok iradeliydim
kendime çok kızıyorummm
Bugünde patatesli pohaça yedim
Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi
aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum
ne çok şey içimizde kaldı hep bu kilo yüzünden dimi
1 tabak patates kızartması mı o da bişey mi ben de çok iradeliyim ama 4 aydır ağzıma sürmeğim şeylerii yedim 3 günde :18:
bazen herşey üst üste gelebiliyor
bugünden itibaren toparlanmaya başladım sen de öyle yap
canım ya ne kadar güzel bişey söylemişsin gerçektende öyle herkes dar dar şeyler giyerken ben oramı buramı saklıcam diye uğraşıyorum uzun uzun şeyler giyip ay oram buram belli olmasın diorum. bide neye sinir oluyorum biliyomusun kayınvalideme gittiğimizde eltilerim de gelio ve o masada en çok yemeği bana koyuyolar sen yersin deyip sanki ben çöp kovasıyım ya o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam inan sana ne diyeyim umarım en kısa zamanda kurtulmak istiyorum bu durumdan bende incecik olmak ve istediğimi giymek istiyorum :84::84:
ayyy cnm kıyamam yaaa
ben misafirlikte yemek bile yiyemezdim.ne iğrenç duygulardı.neyseki hepsi geride kalacak inş.
biz başarıcaz bu işi
ayyy cnm kıyamam yaaa
ben misafirlikte yemek bile yiyemezdim.ne iğrenç duygulardı.neyseki hepsi geride kalacak inş.
biz başarıcaz bu işi
eee yarışacak babayigit yok mu?hem bakın bu sabah pattis kızartması yidim buna rağmen cesurum cesurum cesuruuum :)
eee yarışacak babayigit yok mu?hem bakın bu sabah pattis kızartması yidim buna rağmen cesurum cesurum cesuruuum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?