70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü kızartmayı yerken annem gördü korktu benden kızım neyin var diye üzüldü kadıncağızz

ayyyyyy ne güzel tarif ettin diline sağlıkkkk
yok len ne yiyecem artık.daha bide o öküz yüzünden kilomu alıcam.yok artık.
o kadar aptal olamam noraaaaaaa yarınki menünü yazzz lennnn

tamam sıkma canını illaki bünyen moral bozukluğuna karşı bi tepki wermiştir, o tepkinin karşılığıda biz bayanlarda yemek yemek oluyo malesef
tamam yemişşsin bi hata yapmıssın,hatasız kul olmaz bacım üstesinden gelecen elbet
işte kızım erkek ya erkek nerden geldilerse bi farklı kişilikler enteresanlar, bayanların cinnet sebepleri oluyolar bazen amaa sen yıkılmadın ayaktasın lafım NORA yada aynı zamanda
toparlanın artık menümü yazıyonuz birbirinize napıyosanız yapın
kiloların üstüne bidaha kilo katmayın yaa

hah aferin şeker beğendim bak
o şekerpare ne kuzu tatlımı tuzlumu bilemedim :26:

tamm cnm toparlanma zamanı.çok haklısın.bu gün sondu.akşamda yoğurt ve karpuzla geçiştiricem.
yarından itibaren eski düzenime dönüyorum
çok sağol desteğin için
şekerpare kayısı gibi bi meyve tatlım

tabi destek olcaz kızım, herkes zayıf zayıf dolaşırken bi bizmi dobik olcaz
ha tamam ya bildim bildim şekerpareyi
eskidenmiş o yemezsen büyüyemezsin lafı,şimdi bizim için geçerli değil
yemek yemeğe üşenenler warya bende üşenecem artık

ne çok şey içimizde kaldı hep bu kilo yüzünden dimi

e öyle tabi canım
rahat rahat kot bile giyemiyodum pörtlemekten, kotumun içine tıkıyodum yanlarımı tıkılmıyoduda
milletin yanında göbek kalça saklamaktan bi hal olmuştum sanki çok saklanıyodu ya
yürüyemiyodum ya arkamdan gelen koca bi toto wardı
oooo daha neler neler rahatladım şimdi
hele akrabalarım hep zayıf benm yaşımdakiler of ki ne off
ya wer kurtul işte en önce kendimiz için werelim kilolarımızı canım

tatlım bi ikimiz kalmışız
bende çıkmak zorundayım
tekrar gelicem inşallah
sakın sıkma canının bozma moralini herşey yoluna gircek merak etme
öpüldün çok gamzecikim

1 haftaıdr niye toparlanamıyormuşsun cıss ne yiyiorsun hemen bugün başla toparlanmaya daha önünde vermen gereken kilolar var

ay evet o kadar çok yedimki
karar verdim bi daha böyle bi patlama olmaması için 3 haftada bir çok istediğim bişeyi yiyicem mesela kebap,makarna yada gözleme gibi
yoksa birden görünce saldırıyorum

1 tabak patates kızartması mı o da bişey mi ben de çok iradeliyim ama 4 aydır ağzıma sürmeğim şeylerii yedim 3 günde :18:
bazen herşey üst üste gelebiliyor
bugünden itibaren toparlanmaya başladım sen de öyle yap

Bugünde patatesli pohaça yedim

Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi

aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum

ay topiğe girmeyeli ben dahil herkes dağıtmış
kızlarrr hadi bugünden itibaren toparlanmaya başlıyoruzz :118:
cıss lar gittsin artık
yaz sıcağında fit görünmek varken neden kilolu olaalım

canım ya ne kadar güzel bişey söylemişsin gerçektende öyle herkes dar dar şeyler giyerken ben oramı buramı saklıcam diye uğraşıyorum uzun uzun şeyler giyip ay oram buram belli olmasın diorum. bide neye sinir oluyorum biliyomusun kayınvalideme gittiğimizde eltilerim de gelio ve o masada en çok yemeği bana koyuyolar sen yersin deyip sanki ben çöp kovasıyım ya o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam inan sana ne diyeyim umarım en kısa zamanda kurtulmak istiyorum bu durumdan bende incecik olmak ve istediğimi giymek istiyorum :84::84:

ben başladım toparlanmaya kuzu hadi sende gel bnm gibi yarınki menünü şimdiden belirle

ayyy cnm kıyamam yaaa
ben misafirlikte yemek bile yiyemezdim.ne iğrenç duygulardı.neyseki hepsi geride kalacak inş.
biz başarıcaz bu işi

ayyy cnm kıyamam yaaa
ben misafirlikte yemek bile yiyemezdim.ne iğrenç duygulardı.neyseki hepsi geride kalacak inş.
biz başarıcaz bu işi [/QUOTE]

başarmayı o kadar çok istiyorum ki ya düşündükçe sinirlerim bozuluyo ya

ayyy cnm kıyamam yaaa
biz başarıcaz bu işi [/QUOTE]

inş hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım ama verip kurtulucam inş hepimiz kurtulcaz

ayyy cnm kıyamam yaaa
biz başarıcaz bu işi

başarmayı o kadar çok istiyorum ki ya düşündükçe sinirlerim bozuluyo ya[/QUOTE]

ayyy cnm kıyamam yaaa
biz başarıcaz bu işi

inş hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım ama verip kurtulucam inş hepimiz kurtulcaz[/QUOTE]

inşşşşşşşş şekerrrr

eee yarışacak babayigit yok mu?hem bakın bu sabah pattis kızartması yidim buna rağmen cesurum cesurum cesuruuum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…