ben bu duruma nasıl son vereceğimi bilmiyom noram senin bi fikrin varmı
Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım
Lan bi sms yüklesen iyi olcak aslında
yapcak bişi yok gamzem an itibariyle devam en baştan , önümüzde çok güzel günler var o günlere hazır olmamız lazım
Sigarayada başladım tekrarresmen gerileme , hatta mıçma batırma dönemindeyim
Dilooooommm
bende selçuktan
hobaaa noluyo kızım size ya
sizde barışırsınız üzülme yaaa
Şu an yeme düzenime daha çok üzülüyorum, gamzeeeeeeeeeee bugün dök içini ağlayalım zırlayalım sonra yarın en baştan
keşke bnm kide sadece +1.5 olsa
günaydınnnnn millettttttttttttttsuzimmm ve betüşşşş sizi gördümmmmmm:)
selam bayanlar.bende yeni üye oldum bu siteye ve tamda 79 kilo bi kızım ben.diyetisyene gittim ama fazla uygulamadım diyeti.normal kilom 63 - 64 olması gerekiyomuş.Boyum 1.68.Yaşım 19.Ve 2-3 ay sonra üniversiteye başlıcam yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.15 kilo vermem gerekiyo.Benide aranıza alın :)
slm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler
sagol betülcüm canim benim
diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım
bu haftam hiçe gittiçok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum
offfff ne yapıcam bennn
Bugünde patatesli pohaça yedim
Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi
aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum
hacım aynıyız bak takma kafana amaaaan
ben kendimi yedikçe çok kibar olmayan bi insanmışım hissine sokuyorum
yawaş yawaş az az minik minik yiyeyimki kibar olayım
Elifim cumadan beri 3 kilo aldım ben düşün
hoşgeldinnnnn
barşmam ben onla kalbimi kırdı öküzzz
tmm ulen ozaman bugünden yarının menüsünü yapalım ve söz verelim birbirimize
bende gözüm döndüğünde yanımda kimse olmasın o yemeklere nasıl saldırdığımı görmesi istiyorum
erkek değilmi hepsi dana işte, kızlar gibi düşünmezler bizi anlamazlar boşwer, ha bide gururludurlar hataları warsada özür dilemezler haywanatlar
aferin söz werin birbirinize yemeyin bidahada
he ya aynen bende sanki ilk defa görmüşüm gibi saldırırım bazen, sanki hiç yemek yemedim daha önce yıllardır yiyom da noldu
Merhaba kızlar ben 83 kg dan 75 kg ya düştüm benim yürüyüş şansım yok çalışıyorum akşam 7 gb eve geçiyorum evi topla yemek hazırla diyene kadar eşim geliyo aslında yarım saat yürüyebilirim ama yalnız yürümek hiç istemiyorum sağolsun eşimde 10 da gelince eve benimle gelmiyo yürüyüşe ben yemek alışkanlığımı değiştirdim tamamen daha az ve saha sağlıklı şeyler yiyorum kendime özel birşey yapamıyorum iş yerinde ne varsa ogün ondan yiyorum ama bir tas çorba içmiyorum 1 kepçe çorba alıyorum tabağımın dolusuyla yemek almıyorum 4 yemek kaşığı alıyorum pirinç pilavının yanından geçmiyorum ve pirinçli herşeyin akşamları eşim gelince bir lokmadan ne olcak diyim eşimle yemek yemiyorum eşim yemek yerken ben elma yiyorum yada bitki çayı içiyorum. Ama 2 haftadır kilom 75 de kaldı hiç bir hareketlilik yok buda benim moralimi bozuyor. Yavaş yavaş olcak biliyorum ama ben 60 kiloyu görmek için çok sabırsızlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?