70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar simdi zumba dersine gidiyorum,gecmisi okuyamadim..aksam gelince okurum

bugunku menum

sabah
uyaninca 1 bardak su

ara
bisey yiyemedim goreve ciktik
yesilcay

ogle

ara
yine bisiy yiyemedim gorevdeydim
besi biryerde cay

aksam

kocisim hazirladi aksam yemeginibir de light cola ictim 1 bardak

vee

kahveeeeeeeeeeeeeeee

simdi kaciyorum kizceler,optumm

menüm kızlar

sabah
2dilim ekmekle kaşarlı tost (fix benim için)
1çatal ezme
2çatal krem peynir (çok çok az ama )

ara yok

öğle
1kase yoğurt çorbası
kızartılmış 2baget 2kanat
salata
karpuz

ara
4kayısı

akşam
1kase yoğurt çorbası
2tavuk kanat
çok az salata

1.5lt su
1kupa kapicino (misafirlikte içtim)
2kupa yeşil çay

bu kaaaaaa :))

Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım

bende selçuktan

kizlar sanirim sevgililerinizden ayrilmanin moral bozukluguyla kendinizi yemeye vermissinizz:18::18::18: bi kac gun saldiniz madem,simdi toparlanma zamani!!!citi piti kizlar olun da,sizi gorduklerinde bole olsun gozleri elemanlarin..ayrildiktan sonra fistik gibi hatun olmus desinlerhemen su koyvermeyin len,yarin toplanin bakiyimm
kimse yarışmaya yanaşmıyo nası olcak böle kimsenin çıtırlaşmağa hevesi kalmamış :)
nora var naz var bebemm

seyyah 1984,ssecemm,özlemmelek,minderbob ve ez burda :) kızlar yaa accık yağmur yağdı geçti nem ve sıcak beni çatlatcak :^^
yagmur yaginca hava serinledi yaaa,kurbaga gibi hissetmedim bugun kendimi

:) yemeyin çünkü yarışıyoruz haftaya cumaya kadar iki kg hedef katılanlar bende bende desiiin peynir çavdar yesiiin :)! kazanan ben olcem beeeen :)

kizlar bildiginiz uzere bugun spor salonu gittim, 1 aydir spora ara verdigim icin degerlerimi bir olctureyim dedimmm
spora ilk basladigim gun(4 mart 2012) ile bugunun degerleri (28 haziran 2012)

agirlik: 75,1 kg'den 62.9 kg'ye
yag % : 34,8'den 24'e
kutlece yag: 26,1 kg'dan 15,1 kg'ye dusmus
:82::82::82::82:

Son düzenleme:
yüzünüzü gördüm yağmurdan hoş geldi kızlar yaaaa özlemişim sizi :) e bide oldumu oldumu hiç bu mekanın meleklerine yakışırmı el oğlunu biiplemek gidene bay bay gelene vay anam vaayyyy gerçek sevdicekler görürsünüz öle bi yakanıza yapışcak ki kocişim gibi şımarmakdan ayy bi mola hayatım yaa diyceksiniz belki o zaman o pinokyonun burnu kılıklılara hıhh bile demeye tenezzül etmiyceniz dediydi dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…