varım varım varım zaten haftaya cumartesiye 67 hedefim
kaybedenin cezası ne olsun
Kısa bi yürüyüş yaptım ve yatıyorum kızlar iyi geceler
kimse yarışmaya yanaşmıyo nası olcak böle kimsenin çıtırlaşmağa hevesi kalmamış :)
Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım
bende selçuktan
kizlar sanirim sevgililerinizden ayrilmanin moral bozukluguyla kendinizi yemeye vermissinizz:18::18::18: bi kac gun saldiniz madem,simdi toparlanma zamani!!!citi piti kizlar olun da,sizi gorduklerindeLan bi sms yüklesen iyi olcak aslında
yapcak bişi yok gamzem an itibariyle devam en baştan , önümüzde çok güzel günler var o günlere hazır olmamız lazım
Sigarayada başladım tekrarresmen gerileme , hatta mıçma batırma dönemindeyim
Dilooooommm
nora var naz var bebemmkimse yarışmaya yanaşmıyo nası olcak böle kimsenin çıtırlaşmağa hevesi kalmamış :)
yagmur yaginca hava serinledi yaaa,kurbaga gibi hissetmedim bugun kendimiseyyah 1984,ssecemm,özlemmelek,minderbob ve ez burda :) kızlar yaa accık yağmur yağdı geçti nem ve sıcak beni çatlatcak :^^
suzi ugramadi bugun:18:doktor ne dedi acaba:26::26:
gozunden rahatsizdi canimtatlış suzi hastamıydı yoksa diğer meselemi yoktumya iki haftadır merak ettim
:) yemeyin çünkü yarışıyoruz haftaya cumaya kadar iki kg hedef katılanlar bende bende desiiin peynir çavdar yesiiin :)! kazanan ben olcem beeeen :)
gozunden rahatsizdi canim
yok yafrum ben hic 2 kg veremedim 1 haftadaALLAH acil şifalar versin inş... bir ay ara vermişssin yinede değerler güzel şirine yarışa sende varmısın? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?