selam bayanlar.bende yeni üye oldum bu siteye ve tamda 79 kilo bi kızım ben.diyetisyene gittim ama fazla uygulamadım diyeti.normal kilom 63 - 64 olması gerekiyomuş.Boyum 1.68.Yaşım 19.Ve 2-3 ay sonra üniversiteye başlıcam yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.15 kilo vermem gerekiyo.Benide aranıza alın :)
türkiyenin bedenleri ile burdaki bedenler degisik oluyor genelde 40-42 giyiyorum canim :44:kızlar size bişi sorucam
boyum 1 64 kilom 69.7 idi en son
bu hafta sonu mağazaları dolaştım kıyafet denedim bedenimi öğrenmek için 44 42 arası bişi çıkıyo topikte olan bazı arkadaşlar hemen hemen boy kilo orantımız aynı olduğu halde 38 beden giyen var ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum
bide topikte olan arkadaşlar boy kilo ve kaç beden giydiklerini yazabilir mi? bi fikrimiz olur en azından
bu arada 42 beden olsam iyidir diye düşünen ben 42 bedenin beni kesmiyceeni anlamış bulunmaktayım insanoğlu ne aç gözlü yaaw
bende özledim seni elifimiyiyim kuzucum sen napıyon ya özledim kız
olsun canim herzaman icmiyorsun yaValla doğruysa da acayip kötü bişey yapmışsım ama sinirdendi tamamenVur suziş vur hakettik o zaman.
naptin canim bugün de gelmemissin :26:kızlar ıs yernde kı pc kafayı yedı hıc gıremedım bugun
kpss ye baswuru yapacktm bugun mezunıyet belgemı bulamıorum
bıtanede mutlu haberm war sewdıck her carsmbMBA IZINlı artk
gecmis olsun sekerSlm Şekerlerrrrr
Bugün hiç gelemedim.midem çok fena.işede geç geldim.işlerimi anca bitirdim
Bugünkü menümü paylaşmıycam çünkü berbat ötesi.galiba bu hafta boşa gidecek
işte böyleeesizde ne var ne yok
iyiki altda yazmissin minderim ben yogurtlu resmi manti sanmisdimminder production azicik utanarak sunar
sabah
uyaninca 1 bardak su
Eki Görüntüle 452649
ara
2 minik lokum
yesilcay
ogle
Eki Görüntüle 452650
ara
Eki Görüntüle 452651
keskulun yarisini yedimm
yesilcay
aksam
Eki Görüntüle 452652 Eki Görüntüle 452653
2-3 kasik yulaf kepegi,3-4 kasik yogurt ve 1 nektarini dogradim..yarisini yedim.
vee kocissssin guzel kahvesi
Eki Görüntüle 452654
affiyet olsun bebek gelmiyon artik :26:Kızlar akşam öğünü için 4 adet mercimek köftesi , 2 kase cacık (tuzsuz- sarmısaksız) nasıl ki :26::26::26::26::26::26::26:
hayirlisi olsun canim insallahKızlar sanırım haftaya bizim aileler tanışcak. :18::18:
Tırsıyorum kararsızım
slmm kızlar nasılsınz uzun süredir giremiyordum son 3 gündür o kadar çok yedimki kesin kilo aldımbiri saçımı başımı yolsun
kısaca hamurişi,çiko ve makarna diyim
yarından itibaren normale geri dönüyorum
uzun zamandir goreve gitmedigim bir firma vardi.tam bugun cikiyoduk isyerinden firma yetkilisi siz cok zayiflamissiniz dediay bir hosuma gitti bir hosuma gitti...pantolonlarimin yarisi bol geliyor,kemerle bile hos durmuyor..onlari ayri bi poset yaptim..hedefe ulasinca daralttiricam..herkesin uzerinde var ya o bicir bicir renkli kotlardan,onlara bayiliyorum yaa ama daha yolun sonuna gelmedigim icin almiyorum bekliyorum...ama bunlari dusunmek beni mutlu ediyor..kilo verdiginde bakisin durusun bile degisiyor,kendine guvenin geliyor..sen de kilo verdiginde yapacaklarini dusun,insanlarin sana boylee portlemis gozlerle bakacagini dusun..dusun de dusun bebegimmmm
mineeee neredesin kuzum senselam kızlar
nabersiniz görüşmeyeli
ben geldiiiiimmmm
nabersiniz bebişler
anlaşılan hala durgun burası
tebrikler canimuzun oldu yaff çok ösledim sizi :) ama dönüşüm muttteşemm oldu :) kızlar 68 e düştüm bidaha ev taşıma olsa bidaha taşırım heee :) var mı ev taşıycak olan he he :) abrtıyom tabide 68 oldum yaaaaa loeeeeey
toparlan gel pisimslm kızlar iş yerindeki yasağı hallettim ama şu sıralar kafam karışık biraz sorunlar var size pek bakamıyorum ama aklımdasınız hepinizi tek tek öptüm :)
sagol betülcüm canim benimgece geçmişe hızlı hızlı baktıydım da alıntı yapamadıydım SUZİİM gelmiş hoşgelmiş
kizinin dogum günü kutlu olsun nice senelere canimGunaydin fistiklar
Dun giremedim kizimin yasgunune hazirlik var ondan dünkt menumu simdik yaziyorum.
Sabah
Bir bardak kahve
Kahvalti
1kepekli ekmek
2dilim peynir
4zeytin
Domates rokka salatalik
1yumurta
Arada
1elma
Oglen
Bir KAse sebze corbasi
Aksam
1dilim kek((( kek diyorum ama pastaydiii malesef
Onu Eritmek icin aksam 90 dakika araba yikadim
Dayanamadim yaaaaaaa ins acisi cumaya cikmaz
girisi yaptimda yazamadim canimgünaydınnnnn millettttttttttttttsuzimmm ve betüşşşş sizi gördümmmmmm:)
hosgeldin canimselam bayanlar.bende yeni üye oldum bu siteye ve tamda 79 kilo bi kızım ben.diyetisyene gittim ama fazla uygulamadım diyeti.normal kilom 63 - 64 olması gerekiyomuş.Boyum 1.68.Yaşım 19.Ve 2-3 ay sonra üniversiteye başlıcam yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.15 kilo vermem gerekiyo.Benide aranıza alın :)
acil cikis doktora
hosgeldin tekrar aysebaharcimbebis nasil canim masallah fazla kilo almamissin
evet canim cuma günleri ayni yani
selam cococccccooogünaydıınnnn
selam yawrummmgünaydınnnnn millettttttttttttttsuzimmm ve betüşşşş sizi gördümmmmmm:)
nickine çok güldüm yaaaselam bayanlar.bende yeni üye oldum bu siteye ve tamda 79 kilo bi kızım ben.diyetisyene gittim ama fazla uygulamadım diyeti.normal kilom 63 - 64 olması gerekiyomuş.Boyum 1.68.Yaşım 19.Ve 2-3 ay sonra üniversiteye başlıcam yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.15 kilo vermem gerekiyo.Benide aranıza alın :)
hepimizin zayıflaması gerekbenimde zayıflamam gerek
slm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler
acil cikis doktora
diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım
bu haftam hiçe gittiçok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum
offfff ne yapıcam bennn
nazım napıyosunnnbugün deli bir menün yok dimi kuzummm
anlatcaksın tatlım,aklında ne var ne yok dök..içine atıp durma..anlat.. çözüm yolu,bir çaresi bulunur elbet
Bugünde patatesli pohaça yedim
Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi
aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum
en başında kendime hakim olamıyorum minderim.özel hayattada iş hayatındada çok mutsuzum
tek mutlu olduğum zaman yemek yediğim zaman oluyor.ve sonrasında çok pişman oluyorum
dün akşam 1 tabak patates kızartma yedimhalbuki 5 aydır ağzıma sürmemiştim.çok iradeliydim
kendime çok kızıyorummm
GAAAMZEEEMM bizim birbirimize destek olmamız lazım ayy bende fenalardayıım
slm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler
türkiyenin bedenleri ile burdaki bedenler degisik oluyor genelde 40-42 giyiyorum canim :44:
bende özledim seni elifimcanini sIkmiyorlar dimi
olsun canim herzaman icmiyorsun yaben artik icersemde ya cola zero iciyorum oda herzaman degil yada icetea nin lighti var ondan
naptin canim bugün de gelmemissin :26:
gecmis olsun seker
iyiki altda yazmissin minderim ben yogurtlu resmi manti sanmisdim
affiyet olsun bebek gelmiyon artik :26:
hayirlisi olsun canim insallah
yiyince insan topige gelipde söyliyesi de gelmiyor dimi :18:
cok güzel özetleyip anlatmissin minderim bizde iltifat duymak istiyorsak kendimizi sIkmamiz lazim
mineeee neredesin kuzum sen
tebrikler canim
toparlan gel pisimöptüm cok
sagol betülcüm canim benim
kizinin dogum günü kutlu olsun nice senelere canim
girisi yaptimda yazamadim canimyanimdaki cok cene yapiyo kurtar beni
hosgeldin canim
Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?