70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldinnnnn

slm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler

türkiyenin bedenleri ile burdaki bedenler degisik oluyor genelde 40-42 giyiyorum canim :44:

iyiyim kuzucum sen napıyon ya özledim kız
bende özledim seni elifim canini sIkmiyorlar dimi
Valla doğruysa da acayip kötü bişey yapmışsım ama sinirdendi tamamen Vur suziş vur hakettik o zaman.
olsun canim herzaman icmiyorsun ya ben artik icersemde ya cola zero iciyorum oda herzaman degil yada icetea nin lighti var ondan
kızlar ıs yernde kı pc kafayı yedı hıc gıremedım bugun
kpss ye baswuru yapacktm bugun mezunıyet belgemı bulamıorum
bıtanede mutlu haberm war sewdıck her carsmbMBA IZINlı artk
naptin canim bugün de gelmemissin :26:
gecmis olsun seker
iyiki altda yazmissin minderim ben yogurtlu resmi manti sanmisdim
Kızlar akşam öğünü için 4 adet mercimek köftesi , 2 kase cacık (tuzsuz- sarmısaksız) nasıl ki :26::26::26::26::26::26::26:
affiyet olsun bebek gelmiyon artik :26:
Kızlar sanırım haftaya bizim aileler tanışcak. :18::18:

Tırsıyorum kararsızım
hayirlisi olsun canim insallah
yiyince insan topige gelipde söyliyesi de gelmiyor dimi :18:
cok güzel özetleyip anlatmissin minderim bizde iltifat duymak istiyorsak kendimizi sIkmamiz lazim
selam kızlar
nabersiniz görüşmeyeli
mineeee neredesin kuzum sen
ben geldiiiiimmmm
nabersiniz bebişler
anlaşılan hala durgun burası

tebrikler canim
slm kızlar iş yerindeki yasağı hallettim ama şu sıralar kafam karışık biraz sorunlar var size pek bakamıyorum ama aklımdasınız hepinizi tek tek öptüm :)
toparlan gel pisim öptüm cok
gece geçmişe hızlı hızlı baktıydım da alıntı yapamadıydım SUZİİM gelmiş hoşgelmiş
sagol betülcüm canim benim
kizinin dogum günü kutlu olsun nice senelere canim
günaydınnnnn milletttttttttttttt suzimmm ve betüşşşş sizi gördümmmmmm:)
girisi yaptimda yazamadim canim yanimdaki cok cene yapiyo kurtar beni
hosgeldin canim

hosgeldin tekrar aysebaharcim bebis nasil canim masallah fazla kilo almamissin
evet canim cuma günleri ayni yani

Bebeğim Allahaşükür iyi Suzanım..
Daha doğrusu hepsi iyi şükür..
Canım brn 87.8 kg ile doğum yaptım.
Almam mı ben kilo
hatırlasana son zamanlarda veryansın ediyordum burda.
4 ünde de 30 kg aldım canım ya.
bünyem böyle...
ama daha kısa sürede zayıfladım bunda.
65.5 kg aç karna...
cumartesi düğünümüz var. ve malesef giremedim elbiseye:)))
nasip dedim artık...
bu kadar zamanda verdiğime şükrediyorum....

selam cococccccooo
günaydınnnnn milletttttttttttttt suzimmm ve betüşşşş sizi gördümmmmmm:)
selam yawrummm
nickine çok güldüm yaaa buraya takıl canım,menülerini paylaş..yanlış yaptığın yerlerde sana yardımcı oluruz
benimde zayıflamam gerek
hepimizin zayıflaması gerekkatıl bizee
slm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler

acil cikis doktora

geçmiş olsun kuzum,işallah ciddi bişiy diildir:26:

diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım
bu haftam hiçe gitti çok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum
offfff ne yapıcam bennn

diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım
bu haftam hiçe gitti çok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum
offfff ne yapıcam bennn

anlatcaksın tatlım,aklında ne var ne yok dök..içine atıp durma..anlat.. çözüm yolu,bir çaresi bulunur elbet

anlatcaksın tatlım,aklında ne var ne yok dök..içine atıp durma..anlat.. çözüm yolu,bir çaresi bulunur elbet

en başında kendime hakim olamıyorum minderim.özel hayattada iş hayatındada çok mutsuzum
tek mutlu olduğum zaman yemek yediğim zaman oluyor.ve sonrasında çok pişman oluyorum
dün akşam 1 tabak patates kızartma yedim halbuki 5 aydır ağzıma sürmemiştim.çok iradeliydim
kendime çok kızıyorummm

Bugünde patatesli pohaça yedim

Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi

aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum

GAAAMZEEEMM bizim birbirimize destek olmamız lazım ayy bende fenalardayıım

Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım

suzimmm içinemi doğdu ya, walla senin yazından bi kaç saat önce salağn biri dedi diyeceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…