70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin tekrar aysebaharcim bebis nasil canim masallah fazla kilo almamissin
evet canim cuma günleri ayni yani

Bebeğim Allahaşükür iyi Suzanım..
Daha doğrusu hepsi iyi şükür..
Canım brn 87.8 kg ile doğum yaptım.
Almam mı ben kilo
hatırlasana son zamanlarda veryansın ediyordum burda.
4 ünde de 30 kg aldım canım ya.
bünyem böyle...
ama daha kısa sürede zayıfladım bunda.
65.5 kg aç karna...
cumartesi düğünümüz var. ve malesef giremedim elbiseye:)))
nasip dedim artık...
bu kadar zamanda verdiğime şükrediyorum....

selam cococccccooo
günaydınnnnn milletttttttttttttt suzimmm ve betüşşşş sizi gördümmmmmm:)
selam yawrummm
nickine çok güldüm yaaa buraya takıl canım,menülerini paylaş..yanlış yaptığın yerlerde sana yardımcı oluruz
benimde zayıflamam gerek
hepimizin zayıflaması gerekkatıl bizee
slm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler

acil cikis doktora

geçmiş olsun kuzum,işallah ciddi bişiy diildir:26:

diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım
bu haftam hiçe gitti çok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum
offfff ne yapıcam bennn

diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım
bu haftam hiçe gitti çok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum
offfff ne yapıcam bennn

anlatcaksın tatlım,aklında ne var ne yok dök..içine atıp durma..anlat.. çözüm yolu,bir çaresi bulunur elbet

anlatcaksın tatlım,aklında ne var ne yok dök..içine atıp durma..anlat.. çözüm yolu,bir çaresi bulunur elbet

en başında kendime hakim olamıyorum minderim.özel hayattada iş hayatındada çok mutsuzum
tek mutlu olduğum zaman yemek yediğim zaman oluyor.ve sonrasında çok pişman oluyorum
dün akşam 1 tabak patates kızartma yedim halbuki 5 aydır ağzıma sürmemiştim.çok iradeliydim
kendime çok kızıyorummm

Bugünde patatesli pohaça yedim

Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi

aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum

GAAAMZEEEMM bizim birbirimize destek olmamız lazım ayy bende fenalardayıım

Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım

suzimmm içinemi doğdu ya, walla senin yazından bi kaç saat önce salağn biri dedi diyeceğini

ben bu duruma nasıl son vereceğimi bilmiyom noram senin bi fikrin varmı

Lan bi sms yüklesen iyi olcak aslında

yapcak bişi yok gamzem an itibariyle devam en baştan , önümüzde çok güzel günler var o günlere hazır olmamız lazım

Sigarayada başladım tekrar resmen gerileme , hatta mıçma batırma dönemindeyim

Dilooooommm

Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım

yaaaa ne koyuweriyon kendiniiii bu kadar güçsüz olamazsın olmamalısın
ba-rı-şır-sı-nızzzz üzülme nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…