70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin
arada light bisküvi olabilir ama ana öğün olarak yemememni tavsiye ederim
Onların yerine evden yemek yapıp gtireblirsin salata ve et olabilir yada meyve olarak elma yiyebilirsin
bisküviler yerine doğal beslenmek en iyisidir

selam kızlar bu bir itiraftır gelip burada bi misafir gibi sizi hergün okuyorum ama utancımdan gelip bişeyler paylaşamıyorum ben tam bir iradesizim ve tek yaptıgım kendime acıyıp oturup bunalıma girmek ve sürekli bişeyler yiyerek kendime işkence etmek bir türlü motive olamıyoru lütfen bana yardım edin nasıl yeniden toparlayabilirim kendimi

hosgeldin canim bisküvi ile gecistirme canim sonra normal yemege basladiginda geri alirsin

listeyi aradim bulamadim beslenme listeyi evdeki pcde kayitli aksam eklerim canim

kactim kizlar görüsürüz :80:

bunalinca napiyoruz sinirimizden yemeklere saldiriyoruz aslinda hep kendimize zarar ediyoruz ve daha da mutsuz oluyoruz yemek aslinda bizi mutlu etmiyor mutlu ettigini sanediyoruz sonra pisman oluyoruz
kendi kendimize sinirlenince yok ben sisko olmak istemiyorum sinirden yemiycem kendime yenik düsmiycem demeyi ögrenmemiz lazim yoksa her mutsuz oldugumuzda veya her bahaneyle yeriz cis olan seylerden bahane tükenmez ama herkes görsün istiyorsak artik buna dur dememiz lazim

haklısın canım daha yerken pişman oluyorum ama kendime engelde olamıyorum nereden başlayacagımı şaşırdım diyetin dışındaki sorunları halletmeden anladım ki diyet falan yapamıyacagım ben

suzi
dilek ballı nerelerde uğramıyorlar mı artık topiğe :44:

haklısın canım daha yerken pişman oluyorum ama kendime engelde olamıyorum nereden başlayacagımı şaşırdım diyetin dışındaki sorunları halletmeden anladım ki diyet falan yapamıyacagım ben
öyle diyoruz da canim malesef mesela bende problem hic bitmiyorki ona bakarsam hic baslayamam
suzi
dilek ballı nerelerde uğramıyorlar mı artık topiğe :44:

canim balli bu hafta cuma yola cikacakdin türkiyeye gelmek icin o yüzden artik gelene kadar ugrayamaz herhalde
dilekde pek keyifsizdin sanirsam okuyor bence arada ama bazen insanin cani sIkIn olunca yazasi bile gelmiyor :26:

ah suzim bende hayalet gibiyim gel beraber ağlayalım

kızlar pazardan beri adam gibi rejım yapıyrm
bugun tartıldım hepi topu 700gr civarı
benm ılk haftam normalde daha fazla vermem lazım
regliye bağladım durumu
regli dönemi
ödem atmak için ne içmeli
yeşil çay su ödem atıyor mu bilen parmak kaldırsın :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…