Bende geldim arkadaşlar pazartesiden beri diyetteyim Sabah öğlen form bisküvi yada yulaflı kepekli altınbaşak bisküvilerle idare ediyorum çalışığım için böyle idare ediyorum karın egzersizleri yapıyorum akşam yolumu uzatıyorum böyle arkadaşlar bu arada 72 kiloyum 65 hedefim yeter bana 38 bedene düşsemm ah ahhh
kızlar bişi söylicemmcanım çok çizi istiyor 5 6 tane yesem mi
tamam tamam sormadım:18::18::18::18::18::18:
yeşil çay iç kuzu
öğlen yemeği yemedim daha canım o yüzden istedi galiba birazdan bi tabak kabak yemeği yersem geçer herhalde:106::106:
Bende geldim arkadaşlar pazartesiden beri diyetteyim Sabah öğlen form bisküvi yada yulaflı kepekli altınbaşak bisküvilerle idare ediyorum çalışığım için böyle idare ediyorum karın egzersizleri yapıyorum akşam yolumu uzatıyorum böyle arkadaşlar bu arada 72 kiloyum 65 hedefim yeter bana 38 bedene düşsemm ah ahhh
selam kızlar bu bir itiraftır gelip burada bi misafir gibi sizi hergün okuyorum ama utancımdan gelip bişeyler paylaşamıyorum ben tam bir iradesizim ve tek yaptıgım kendime acıyıp oturup bunalıma girmek ve sürekli bişeyler yiyerek kendime işkence etmek bir türlü motive olamıyoru lütfen bana yardım edin nasıl yeniden toparlayabilirim kendimi
bunalinca napiyoruz sinirimizden yemeklere saldiriyoruz aslinda hep kendimize zarar ediyoruz ve daha da mutsuz oluyoruz yemek aslinda bizi mutlu etmiyor mutlu ettigini sanediyoruz sonra pisman oluyoruz
kendi kendimize sinirlenince yok ben sisko olmak istemiyorum sinirden yemiycem kendime yenik düsmiycem demeyi ögrenmemiz lazim yoksa her mutsuz oldugumuzda veya her bahaneyle yeriz cis olan seylerden bahane tükenmez ama herkes görsün istiyorsak artik buna dur dememiz lazim
bunalinca napiyoruz sinirimizden yemeklere saldiriyoruz aslinda hep kendimize zarar ediyoruz ve daha da mutsuz oluyoruz yemek aslinda bizi mutlu etmiyor mutlu ettigini sanediyoruz sonra pisman oluyoruz
kendi kendimize sinirlenince yok ben sisko olmak istemiyorum sinirden yemiycem kendime yenik düsmiycem demeyi ögrenmemiz lazim yoksa her mutsuz oldugumuzda veya her bahaneyle yeriz cis olan seylerden bahane tükenmez ama herkes görsün istiyorsak artik buna dur dememiz lazim
öyle diyoruz da canim malesef mesela bende problem hic bitmiyorki ona bakarsam hic baslayamamhaklısın canım daha yerken pişman oluyorum ama kendime engelde olamıyorum nereden başlayacagımı şaşırdım diyetin dışındaki sorunları halletmeden anladım ki diyet falan yapamıyacagım ben
suzi
dilek ballı nerelerde uğramıyorlar mı artık topiğe :44:
ah suzim bende hayalet gibiyim gel beraber ağlayalımcok sagol canimevet antalya cok sicak oluyor yazin ama siz alismissinizdir sicaga dimi
yok gelmiyorlar artik
cok sagol canim benimbende buraya girmedimmi sizleri özlüyorum cok evet kapluma bile benden hizli zor veriyorum canim kolay pes etiyorum sonrada toparlamazi zor oluyor
daha cok sinirleniyorum benim telefonlarimi kaldirmayinca suan okadar sinirliyim ki iyice sinir küpü yapti bu adam beni
hosgeldin canim
aslinda iyi fikir seker bu yaz havalarinda 1 dilim kara ekmege maydonoz koyup yiyebilirim kahvaltidaaffiyet olsun
bikdim minderim ya cok inatci bi yapisi var bende cok safdirikim benim resmen parmaginda oynatiyor hep hakkli o olacak
piskologim cok bozuk minderim dünden beri herseyi cok fazla kafama takiyorum mutlu degilim
canim üstüne 1 bardak süt ic dilek demisdin onun doktoru tatli kacamak yaptiginizda 1 bardak süt ic demis
görmedim canim ya :26:
aglasam kendime gelecem de ruh gibi geziniyorum bende pisim isyerinde de aglamak istemiyorumsen agla aglayabiliyorsun canim benim icini dökmeyince daha kötü oluyor
benimde haberim yok canim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?