ayyyyy benimde canım ne zamandır közlenmiş patlıcan salatası istiyodu afiyet süt olsun arkadaşımbenim akşam menümde 8 kaşık barbunya
4 kaşık pilav 1 dilim esmer ekmek salata ve yoğurtlu közlenmiş patlıcan var kıslarrr
MİN CANIM İNŞ HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR
oluruna bırak canım tırsma öleee ,aileyle araları siz idare etçeksiniz böyle konularda senin ailen damttan yana damadın ailesi senden yana veya sen damadın ailesinden yana damtta senin ailenden yana olucakk yani kısacası aileler evlatları değişince sorun kalkıyor ortadan fazla takma kafana sende yaşlı onlar canım benim yarın öbür gün kızzz bizlerde kaynana olucazzz bakalaım bizi nasıl elinler bekliyo olucak
sabah
1 dilim karpuz
öğlen
bir adet fırında tavuk pirzola
ara öğün
bol bol dut
akşam
bir kase cacık
uzun oldu yaff çok ösledim sizi :) ama dönüşüm muttteşemm oldu :) kızlar 68 e düştüm bidaha ev taşıma olsa bidaha taşırım heee :) var mı ev taşıycak olan he he :) abrtıyom tabide 68 oldum yaaaaa loeeeeey
slm kızlar iş yerindeki yasağı hallettim ama şu sıralar kafam karışık biraz sorunlar var size pek bakamıyorum ama aklımdasınız hepinizi tek tek öptüm :)
selam bayanlar.bende yeni üye oldum bu siteye ve tamda 79 kilo bi kızım ben.diyetisyene gittim ama fazla uygulamadım diyeti.normal kilom 63 - 64 olması gerekiyomuş.Boyum 1.68.Yaşım 19.Ve 2-3 ay sonra üniversiteye başlıcam yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.15 kilo vermem gerekiyo.Benide aranıza alın :)
diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım
bu haftam hiçe gittiçok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum
offfff ne yapıcam bennn
en başında kendime hakim olamıyorum minderim.özel hayattada iş hayatındada çok mutsuzum
tek mutlu olduğum zaman yemek yediğim zaman oluyor.ve sonrasında çok pişman oluyorum
dün akşam 1 tabak patates kızartma yedimhalbuki 5 aydır ağzıma sürmemiştim.çok iradeliydim
kendime çok kızıyorummm
Bugünde patatesli pohaça yedim
Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi
aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum
Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım
kızlarr nerdesinizz
yeşilçayımı içiyorumm :119:
slm bayanlar benide araniza alin benimde kilom 78 kg ve 79 kg arasinda biraz vermis halim bu kilom 85 idi 4 ay once, boyum kisa 155 ;60 kilo ideal olur amma 65 kg raziyimm banada yardim edin motive edin lutfen
Herkese günaydınlarrr,
Kaç gündür gelemedim internet yoktu, nasılsınız arkadaşlar görmeyeli? Umarım herkesler iyidir.
cnm olede boylede tanısacklar
hıc tırsma telas yapma
heyecanını yasamaya bak derım ben
salı gnu aksam avmye gıttık
bnmde kredı kartmda para puanlar wardı dedım sewdıcege gel markete grıp bısıler alalım dıye
ahh ahh bır gırdık neler almadık kı
ewe geldık bıde yedık onları gece gece
dunde okula gıttık belge almaya
okadr yol gıtmısken hemen gerı donmeyelım dedık akrabaları zıyaret ettık
ılk defa gıdıyorum ewlerıne dusunun nasıl hazırlandklarını
sonraaaaaaaaa tekrar ewe gerı donerken acıktk durduk bı yerde kofte yıcz dıe
tokmus lahmacn yedık
kotuyum kotuyum kotuyum
sabah
corba
oglen
k flaks
ara
2 seftalı
aksam
salata
karpuz
corba
günaydınnnnnnnn
ben geldimmmmmmmmm
selam kizlargecmisden gelemedim dün gittim doktora doktor havalar sicak oldugundan gözü daha cok neme ihtiyaci var dedi damla verdi kurumus gözlerim birde 8 saat isyerinde bilgisayar bakiyoruz sahte gözyaslari diyorlar herhalde ona ondan verdi istedigin kadar sürekli damlat dedi cok sükür büyük bir derdim yokmus hepinize tesekkür ederim beni merak ettiginiz icin
birde dün esimle tartisdik dünden beri konusmuyoruz arasam da kaldirmiyor ben aldtan aldikca yüz verdikce tepeme cikiyor bunaldim yine
kizlar
hani simdi kolada alkol cikti yaaa, le cola icsek bisey olmaz dimi:26:
kizlar
hani simdi kolada alkol cikti yaaa, le cola icsek bisey olmaz dimi:26:
Yani büyük konuşmayım da canım onun gibi bi kaynana olmam umarım.Hiç sevmem bu oğluna aşık tipleri.
Koynuna alıp yatcak sanki o derece saçma hareketleri var yani. Normalde takılmam böle şeylere ama abartınca dikkat çekiyor.
Canım bu nası menü. Nası dayandın bütün gün.Acıkmadın mı ?
Hoşgeldin kuzuuuu.Tebrikler kilo vermişsin. Herkes kiloyla döner sen azaltıp dönmüşsün
Sevindim canım ya. Aklında kalmayalım gel sürekli sen
Hoşgeldin canım. Aramızdasın elbetteÖnerilere gelince zamanla burdayı takip ettikçe güzel şeyler kaparsın
Topikten uzak kalma diye tavsiye edebilirim. Uzak kalanlardan biri olarak sızlanıyorum bu ara.
Nolmuuuş ikinize birden şekerler yaaAcaba sevgiliden ayrıldığınız için mi yemeye verdiniz kendinizi.
Yoksa yediğiniz için mutsuzsunuz da o mutsuzlukla adamlarıda mı terkettiniz?
Ah bende yeşilçaya geri dönebilsem ne güzel olcak
Hoşgeldin canım. Sağlıklı kilo verirsin umarım
Ay evet ya seni de göremiyorum bayadır. Dağıldık gittik eyyyce.
Valla salcam kendimi de herşeyi de anca öyle atlatabilirim bu dönemi.
Bugün nerdeyse söylicektim sevgiliye ertelesek azcık falan diye. Ama onda hiç tereddüt yok.
Çok mutlu söyleyemedim , söyleyemedim
Annneeeem napmışsın senBi kaç saatte nasıl bu kadar cozuttun. Toparlandın mı bari ?
Bu sanırım önceki günü telafi menüsü
Nerdesin şeker yaa. Tamamen döndünmü aramıza ?
Geçmiş olsun SuzişimmmmSevindim ciddi bişey olmamasına.
Eşini de takma kafana. Olur ev içinde arada öyle.
[sıze=3]dogru diyosunuz kiscelerim kola tuketmemek lazim ama hem siskinlik yapiyo hem de tatli
Simdi 2 tane ceviz yedim..ama hala ac hissediyorumne yiyebilirim protein diyetindeyim:26:bi kalkiyim da su iciyimmm[/sıze]
dogru diyosunuz kiscelerim kola tuketmemek lazim ama hem siskinlik yapiyo hem de tatli
simdi 2 tane ceviz yedim..ama hala ac hissediyorumne yiyebilirim protein diyetindeyim:26:bi kalkiyim da su iciyimmm
yoğurt ye canım
çok açsan 1 avuç beyaz leblebi yiyebilirsin
[sıze=3]protein diyetinde yogurt ve beyaz leblebi olmuyo sanirim.. 2 ceviz + salatalik yedim[/sıze]
bende zayıflamak ıstıyorum84 kıloyla doguma gırdım su 75.500 kg yım bu hafta 2 kılo verdım ılac kullanıyorum kullanan varmı maurres dıye bı ılac baska neler yapılabılır
protein diyetinde yogurt ve beyaz leblebi olmuyo sanirim.. 2 ceviz + salatalik yedim
canim sen dikkat edince cabuk veriyorsuninsallah cabuk gider
ramazanda da herseyden az az yesek yine veririz sanirsam :26:
bende ispartaliyim canim antalyadan inecem yalvac a gideriz birde ankarada dügün var oraya da gidcez bakalim
genc kizken ingiltereye gelmisdim okullan anam bana araba carpiyordunsagdan gelen soldan geliyor
nottingham de degilmi kraliyet ailesibi prenses olamadim gitti
canim pilav ve ekmek cok olmus..sadece 1 dilim esmer ekmek tuketsen aksam yemeginde..ogle yemeginde pilav tuket,sindirimi daha kolay olur..pirinc pilavi degil de bulgur pilavi yemeye calis,daha saglikli daha fazla lif var hem de doyurucu..
boşver canım anlatmıyımnoldu kuzum yaaa:26::26::26::26:anlatsana..
pisimmmm menunu paylassssssssssssssssss
ben baklava istiyom
canım mesaj sayısı yeterli olmayan kızçeler var ama sana mesaj atamazlar :26:değerli topik üyelerinin dikkatineeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu haftaya mahsus olmak üzere şayet listeyi nora yapmayacaksa ( bu hafta yapacağını yazmıştı ondan öyle yazdım:)) ben yapmaya gönüllüyüm, sadece daha önce yapmış bir arkadaşın bana bir iki tüyo vermesi ve daha önceki listeyi göndermesi lazım sanırsam, bir de listeyi sadece bana msj atanlardan yapabilirim çünkü sayfaların hepsini konrtol edemeye bilirim çünkü hep dışarda alışverişte oluyorum, türkiyeye gitmeye az kaldı :))) bu da tahminim son cumam olacak burda bir dahaki cuma türkiyede olucam, orda internet bulursam yine bildirim yapmaya çalışacam inşallahh......
Ayrıca noranınn, gamzenin,, hasretinn dikkatineeeeeeee, (başka kimse varmıydı hatırlamıyorum:)) bizim bir sözümüz vardı dimi ramazana kadar herkesin bir hedefi vardı, benim ki 60, hasret de 60 dı sanırsam , ben hala bu motivasyon üzerine devam ediyorum, size hatırlatmak istedim, siz de devam edin ne olur, ramazana kadar elimizden geleni yapıp ramazanda devam ederiz, şekerler, sizede kendime de güveniyorum,tabi ki bu topiğin tüm fıstıklarına.:13:
Liste için de cevap bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?