70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yarın için çok tırsıyorum :18::18::18::18::18:
geçen hafta 1700 vermiştim ama bu hafta pek ümitli değilim yediklerimde aşırıya kaçmadım sadece bi kaç kez meyveyi abarttım okadar
artık haftada bir tartılıyorum ama cumaya kadar meraktan çatır çatır çatlayıp patır patır patlıyorum
yarın umarım herkes azda olsa ekside çıkar

benim akşam menümde 8 kaşık barbunya
4 kaşık pilav 1 dilim esmer ekmek salata ve yoğurtlu közlenmiş patlıcan var kıslarrr
ayyyyy benimde canım ne zamandır közlenmiş patlıcan salatası istiyodu afiyet süt olsun arkadaşım
bu arada hoşgeldin
ben patlıcan salatasını kırmızı, yeşil biber(bunlarda közlenmiş olucak) soğan, sarmısak, zeytinyağı, limon eşliğinde yapıyorum mikemmmel oluyo tavsiye ederim

Yani büyük konuşmayım da canım onun gibi bi kaynana olmam umarım.Hiç sevmem bu oğluna aşık tipleri.

Koynuna alıp yatcak sanki o derece saçma hareketleri var yani. Normalde takılmam böle şeylere ama abartınca dikkat çekiyor.

sabah

1 dilim karpuz

öğlen

bir adet fırında tavuk pirzola

ara öğün

bol bol dut

akşam

bir kase cacık

Canım bu nası menü. Nası dayandın bütün gün.Acıkmadın mı ?

Hoşgeldin kuzuuuu.Tebrikler kilo vermişsin. Herkes kiloyla döner sen azaltıp dönmüşsün

slm kızlar iş yerindeki yasağı hallettim ama şu sıralar kafam karışık biraz sorunlar var size pek bakamıyorum ama aklımdasınız hepinizi tek tek öptüm :)

Sevindim canım ya. Aklında kalmayalım gel sürekli sen

Hoşgeldin canım. Aramızdasın elbette Önerilere gelince zamanla burdayı takip ettikçe güzel şeyler kaparsın

Topikten uzak kalma diye tavsiye edebilirim. Uzak kalanlardan biri olarak sızlanıyorum bu ara.

diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım
bu haftam hiçe gitti çok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum
offfff ne yapıcam bennn

Bugünde patatesli pohaça yedim

Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi

aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum

Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım

Nolmuuuş ikinize birden şekerler yaa Acaba sevgiliden ayrıldığınız için mi yemeye verdiniz kendinizi.

Yoksa yediğiniz için mutsuzsunuz da o mutsuzlukla adamlarıda mı terkettiniz?

kızlarr nerdesinizz
yeşilçayımı içiyorumm :119:

Ah bende yeşilçaya geri dönebilsem ne güzel olcak

slm bayanlar benide araniza alin benimde kilom 78 kg ve 79 kg arasinda biraz vermis halim bu kilom 85 idi 4 ay once, boyum kisa 155 ;60 kilo ideal olur amma 65 kg raziyimm banada yardim edin motive edin lutfen

Hoşgeldin canım. Sağlıklı kilo verirsin umarım

Herkese günaydınlarrr,
Kaç gündür gelemedim internet yoktu, nasılsınız arkadaşlar görmeyeli? Umarım herkesler iyidir.

Ay evet ya seni de göremiyorum bayadır. Dağıldık gittik eyyyce.

cnm olede boylede tanısacklar
hıc tırsma telas yapma
heyecanını yasamaya bak derım ben

Valla salcam kendimi de herşeyi de anca öyle atlatabilirim bu dönemi.

Bugün nerdeyse söylicektim sevgiliye ertelesek azcık falan diye. Ama onda hiç tereddüt yok.

Çok mutlu söyleyemedim , söyleyemedim

Annneeeem napmışsın sen Bi kaç saatte nasıl bu kadar cozuttun. Toparlandın mı bari ?

sabah

corba

oglen

k flaks

ara

2 seftalı

aksam

salata
karpuz
corba

Bu sanırım önceki günü telafi menüsü

günaydınnnnnnnn
ben geldimmmmmmmmm

Nerdesin şeker yaa. Tamamen döndünmü aramıza ?

Geçmiş olsun Suzişimmmm Sevindim ciddi bişey olmamasına.

Eşini de takma kafana. Olur ev içinde arada öyle.

kizlar
hani simdi kolada alkol cikti yaaa, le cola icsek bisey olmaz dimi:26:

Canım bence onlar firmaların birbirini karalama kampanyaları.

Okudum paylaştığın yazıyı da. Gazete de kendi yandaşını savunuyor.Pepsi de yokmuş diyor.

Pepsi,Le cola birde A101 de olan bi marka vardı hepsi aynı yolun yolcusu.

Ben pek inanmam o yüzden. Ona bakarsan kola da böcek de var dediler falan. Alkolden daha fena böcek.

Ama gene de içtik. Gerçekten alkol varsada hepsinde vardır bence. Aynı ürün aynı tat sonuçta. Aynı maddelerden oluşur bnce.

Bu arada selaaaaam demeyi unutmuşum kızlar.

Bütün topiğe selaaam olsun.

Nazar değmesin baya konuşmuşsunuz

Geçmişten çıkamadığıma hiç bu kadar sevinmemiştim

normal yeşilçay bende içemiyoru şu sırlar a,c,e vitaminli yeşilçay içiyorum

dogru diyosunuz kiscelerim kola tuketmemek lazim ama hem siskinlik yapiyo hem de tatli
simdi 2 tane ceviz yedim..ama hala ac hissediyorumne yiyebilirim protein diyetindeyim:26:bi kalkiyim da su iciyimmm

bende zayıflamak ıstıyorum 84 kıloyla doguma gırdım su 75.500 kg yım bu hafta 2 kılo verdım ılac kullanıyorum kullanan varmı maurres dıye bı ılac baska neler yapılabılır

evet canım ya bende buraya ilk geldiğimde aynı tecrübeyi bende yaşadım hatta bir seferinde kıl payı kurtuldum:))) sağdan trafik zor olmuştu ilk günlerde ama alıştım şimdi :)))

değerli topik üyelerinin dikkatineeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu haftaya mahsus olmak üzere şayet listeyi nora yapmayacaksa ( bu hafta yapacağını yazmıştı ondan öyle yazdım:)) ben yapmaya gönüllüyüm, sadece daha önce yapmış bir arkadaşın bana bir iki tüyo vermesi ve daha önceki listeyi göndermesi lazım sanırsam, bir de listeyi sadece bana msj atanlardan yapabilirim çünkü sayfaların hepsini konrtol edemeye bilirim çünkü hep dışarda alışverişte oluyorum, türkiyeye gitmeye az kaldı :))) bu da tahminim son cumam olacak burda bir dahaki cuma türkiyede olucam, orda internet bulursam yine bildirim yapmaya çalışacam inşallahh......

Ayrıca noranınn, gamzenin,, hasretinn dikkatineeeeeeee, (başka kimse varmıydı hatırlamıyorum:)) bizim bir sözümüz vardı dimi ramazana kadar herkesin bir hedefi vardı, benim ki 60, hasret de 60 dı sanırsam , ben hala bu motivasyon üzerine devam ediyorum, size hatırlatmak istedim, siz de devam edin ne olur, ramazana kadar elimizden geleni yapıp ramazanda devam ederiz, şekerler, sizede kendime de güveniyorum,tabi ki bu topiğin tüm fıstıklarına.:13:

Liste için de cevap bekliyorummm

canim pilav ve ekmek cok olmus..sadece 1 dilim esmer ekmek tuketsen aksam yemeginde..ogle yemeginde pilav tuket,sindirimi daha kolay olur..pirinc pilavi degil de bulgur pilavi yemeye calis,daha saglikli daha fazla lif var hem de doyurucu..

ya unutmuşum benimkinin koliği tuttu yine offfffff
pirinç değil bulgurdu
karbonhidrat miktarı emzirdiğim için biraz fazla size göre
benim listemde hep şu vardı
mesela günlük 5 dilim karbonhidrat hakkım vardı bunu pilav veya ekmek şeklinde tüketiyodum
istediğim öğünde istediğim kadar ama günlük 5 dilimi geçmeyecek şekildeydi
sonra 1-2 ay işte ne kadarsa zaman geçipte kilo vermem durunca menümde saatlerde değişiklik oluyodu mesela sabah ara öğünümdeki meyveyi kaldırıp akşam ara öğünüme ekleyip iki porsiyon meyve yapıyodu
her kilo vermem durunca böyle değişiklikler yapıyodu

noldu kuzum yaaa:26::26::26::26:anlatsana..
pisimmmm menunu paylassssssssssssssssss
boşver canım anlatmıyım menümde birşey yok ay yazmaya üşeniyorum iyice tembel oldum ben
biraz önce yürüyüşe çıktık 45 dk falan yürüdüm ama çok üşüyüp geldik şaka gibi ya yaz günü üşüyoruz bu memleket ne zaman ısınacaaaaaak
ben baklava istiyom
ya yemek için yoksa niyetim kötü değil
ıyyyyyyyyyk şeker parade pek iğyenççççççç
canım mesaj sayısı yeterli olmayan kızçeler var ama sana mesaj atamazlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…