70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

isyan edeceğine toparlan bebeğim hiç menü paylaşmıyosun

evet nazimmm dogru diyosunn, pisim sen ne yiyosun ne iciyosunn bilmiyozz:26:menu istiyoruzzzzzzzz

patateste nisasta var yawrumm,diyette tuketilmesi onerilmiyo

heyyyy topiğin çıtır bayanları yorum yapacak menü göremiyorum bilgilerinize ....
yawrum az sonra paylasicammm

yawrum kocaya niye kizdin:26:anlat kuzum rahatlarsinicinden gelenleri yaz,rahatla..

minder production bugunku menusunu sunar

sabah
uyaninca 1 bardak su

ara
7 badem
yesilcay

ogle

ara
yok gorevdeydim..
yesilcay

aksam

kahvemi hupletiyorum simdi kocisimin eline saglik

''kizlar bence siz de menunuzu fotografli paylasin, yediklerinize dikkat edersiniz '' diye yaziyordum camdan bir patates kizartmasi kokusu geldiiiiiiiiiii..ohh miss gibi koktu be yavv

regl yuzunden sismissindir canim,moralini bozmaa 700 gram az degil yaa,bu hafta 700 gram versem gobek atcam wallamaydonoz suyu odemi atiyor bebisim

Son düzenleme:

canım önemli bir şey olmamasına çok sevindim
anneme de vermişti doktor o damladan onda da göz kuruluğu vardı ne yaptı bilmiyorum sen yazınca aklıma geldi
Allah şifa versin tatlım

merhabalarrr
bende aranıza katılsammı :86:

katıl katıl

slm fıstıklar nasılsınız ne güzel kalabalıklaşmış burası:)
bende garip bir durgunluk var enerjimi toplasam gelecem de bu mıymıy halimle ne size ne kendime faydam var

bende bende

hoşgeldin canım ama bu şekilde beslenerek olmaz
sabah adam akıllı tam tahıllı ekmeğinle kahvaltını yap güzelce.. peynirini domatesini salatalığını zeytinini ye..
öğlen de düzgünce salatanı et ya da sebze yemeğini çorbanı yoğurdunu ye..
bisküvileri sadece ara öğün olarak tercih et ki aslında ara öğün olarak da yemeyip yerine badem-fınfık-meyve gibi şeyler tercih edersen daha iyi olur..
burda olursan yanlışların düzeltilmeye çalışılır
hoşgeldin tekrar

''kizlar bence siz de menunuzu fotografli paylasin, yediklerinize dikkat edersiniz '' diye yaziyordum camdan bir patates kizartmasi kokusu geldiiiiiiiiiii..ohh miss gibi koktu be yavv

ne yediğimi ben bile bilmiyorum ağzıma bişeyler atma halindeyim sürekli sadece artık az az atmaya çalışıyorum ağzıma

utanma yawrum bence ne yiyorsan paylas bizde senin sacini cekelimmcanim moralinin bozulacagini bile bile niye yiyorsuneline al bi cisli yiyecek,onunla konusmaya basla..seni yersem bana kisa sureli bir haz yasaticaksin ama sonrasinda husranbunu dusun ve birak elindekini..kacamak yapma demiyorum,yap ama odul ver kendine..

attiklarinin havada fotosunu cek

regl dönemi herkes öle olabiliyor bu biir bide beşibiyerdenin üstüne çay tanımam ama sallaması diil heeee asla işe yaramıyor sallama çaylar sıcak suyun etkisi dışında beşibiyerde aktardan alcan karıtırmasınlar ayrı paketlerde al otları bebeğem :) çünkü yaprak yeşilçay diğerlerinden fazla kullanılacak

TAVUKLU ISKEMBE CORBASI

İşkembe çorbası seviyorsanız,sarımsak ve sirkeye hayır demiyorsanız bu çorba tam size göre.
Yoğunluğuyla tek başına bir öğünü kurtarabilecek ,doyurucu bir tarife buyurun:)

MALZEMELER:
-1 parça tavuk göğüs
-1 lt su
-1 orta boy soğan
-1 tatlı kaşığı yulaf kepeği
-3 yk yağsız yoğurt
-1 yumurta sarısı
-2 yk sirke
-2 diş sarımsak

Tavuk ve ikiye bölünmüş soğan 1 lt su ile pişene dek haşlanır.
Piştikten sonra soğan sudan alınır.Tavuk didiklenerek tekrar suya konur.
Yoğurt,kepek,ezilmiş sarımsak ve yumurta sarısı çorbadan alınan su ile iyice çırpılır.
Çorba karıştırılarak karışım azar azar ilave edilir.Bir taşım kaynayınca sirke ilave edilir.Pul biberle servis edilir.

Afiyet olsun.

acilen bugün ne götürdüm onları yazıp kaçcam benim minik kuzucuk dışarı kaçtı apartmandan arkadaşıma emanet ettim yazıp gitcem o yüzden

sabah ortaboy domtiis küçük kütürt salata üç zeytin bir k.k dan daha az peynir birdilim çavdar ekmeği çay su

öğle yarım servis kaşığı haşlanmış fasulye iki kaşık yoğurt bir dilim çavdar ekmeği suu

araları yapamadım çünkü kıscem çok hareketli ve ilgi istiyor maaşallah
akşam saat 6 üç kara kuru kayısı ayran salata yağsız tuzssuz bol limonlu ve beşibiyerdelerim iki bardak ama işte bunlar aralardaydı yani çaylar :)
hade baş baş

benim akşam menümde 8 kaşık barbunya
4 kaşık pilav 1 dilim esmer ekmek salata ve yoğurtlu közlenmiş patlıcan var kıslarrr

benim akşam menümde 8 kaşık barbunya
4 kaşık pilav 1 dilim esmer ekmek salata ve yoğurtlu közlenmiş patlıcan var kıslarrr
canim pilav ve ekmek cok olmus..sadece 1 dilim esmer ekmek tuketsen aksam yemeginde..ogle yemeginde pilav tuket,sindirimi daha kolay olur..pirinc pilavi degil de bulgur pilavi yemeye calis,daha saglikli daha fazla lif var hem de doyurucu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…