isyan edeceğine toparlan bebeğim hiç menü paylaşmıyosun
tatlım vaktım yok hemde nasıl yapıldıgı hakkında bılgım yokneyse yarın 2 dk olsa gırıp yazacagım yada ark.soylucem yazacak yafffff ınsl...opldunuz hepınız utum u btreyım benn
öglen:1 tabak bol yesıllıklı patates salatasııııı su 1 kurabıye:26::26::26::26:
yawrum az sonra paylasicammmheyyyy topiğin çıtır bayanları yorum yapacak menü göremiyorum bilgilerinize ....
cok sagol canimevet antalya cok sicak oluyor yazin ama siz alismissinizdir sicaga dimi
yok gelmiyorlar artik
cok sagol canim benimbende buraya girmedimmi sizleri özlüyorum cok evet kapluma bile benden hizli zor veriyorum canim kolay pes etiyorum sonrada toparlamazi zor oluyor
daha cok sinirleniyorum benim telefonlarimi kaldirmayinca suan okadar sinirliyim ki iyice sinir küpü yapti bu adam beni
hosgeldin canim
aslinda iyi fikir seker bu yaz havalarinda 1 dilim kara ekmege maydonoz koyup yiyebilirim kahvaltidaaffiyet olsun
bikdim minderim ya cok inatci bi yapisi var bende cok safdirikim benim resmen parmaginda oynatiyor hep hakkli o olacak
piskologim cok bozuk minderim dünden beri herseyi cok fazla kafama takiyorum mutlu degilim
canim üstüne 1 bardak süt ic dilek demisdin onun doktoru tatli kacamak yaptiginizda 1 bardak süt ic demis
görmedim canim ya :26:
aglasam kendime gelecem de ruh gibi geziniyorum bende pisim isyerinde de aglamak istemiyorumsen agla aglayabiliyorsun canim benim icini dökmeyince daha kötü oluyor
benimde haberim yok canim :26:
kızlar pazardan beri adam gibi rejım yapıyrm
bugun tartıldım hepi topu 700gr civarı
benm ılk haftam normalde daha fazla vermem lazım
regliye bağladım durumu
regli dönemi
ödem atmak için ne içmeli
yeşil çay su ödem atıyor mu bilen parmak kaldırsın :44::44::44::44:
selam kizlargecmisden gelemedim dün gittim doktora doktor havalar sicak oldugundan gözü daha cok neme ihtiyaci var dedi damla verdi kurumus gözlerim birde 8 saat isyerinde bilgisayar bakiyoruz sahte gözyaslari diyorlar herhalde ona ondan verdi istedigin kadar sürekli damlat dedi cok sükür büyük bir derdim yokmus hepinize tesekkür ederim beni merak ettiginiz icin
birde dün esimle tartisdik dünden beri konusmuyoruz arasam da kaldirmiyor ben aldtan aldikca yüz verdikce tepeme cikiyor bunaldim yine
sagol seker
güzel vermissin tatlimgerisi de gelir insallah aman saglikli olsunlarda cocuklar gerisi birsekilde olur insallah
sagol tatlim önemli degilmis zaten
hooop kizlar koyuvermek yok bende sinir stress son zamanlarda geri 75lere cikdim yeter artik hem mutsuz hem sisko olmak istemiyorum zayiflayip kendime güvenim geri gelsin istiyorum herkes baktimmi bidaha baksin citir olmus desin istiyorum
sizde birakmayin
ne dediki elifimafyondaydin dimi tatlim sen bak tepemin tasini atirmasinlar agresifim ülen gelirsem saclarini baslarini yolarimm
yok betülcüm gözüm kurumus sagol tatlim
hosgeldin canim
ne diycem iyi fikir aslinda reglin ilk günü ay boyunca canimiz cekeni yiyelim o günü ondan sonra bidahaki regle kadar yemeyelim o günü bekleyelim nasil fikir
zayifladikdan sonra oylelerine inat fazla yiyecem ki yiyom yiyom ayni eskisi gibi ama veriyorum diycem ozaman daha cok kizkanirlar
affiyet olsun cok güzel menün
:128:
sagol minderim beni merak ettigin icinhersey yolunda tatlim
masallah tatlim tebrikler
merhabalarrr
bende aranıza katılsammı :86:
slm fıstıklar nasılsınız ne güzel kalabalıklaşmış burası:)
bende garip bir durgunluk var enerjimi toplasam gelecem de bu mıymıy halimle ne size ne kendime faydam var
Bende geldim arkadaşlar pazartesiden beri diyetteyim Sabah öğlen form bisküvi yada yulaflı kepekli altınbaşak bisküvilerle idare ediyorum çalışığım için böyle idare ediyorum karın egzersizleri yapıyorum akşam yolumu uzatıyorum böyle arkadaşlar bu arada 72 kiloyum 65 hedefim yeter bana 38 bedene düşsemm ah ahhh
''kizlar bence siz de menunuzu fotografli paylasin, yediklerinize dikkat edersiniz '' diye yaziyordum camdan bir patates kizartmasi kokusu geldiiiiiiiiiii..ohh miss gibi koktu be yavv
selam kızlar bu bir itiraftır gelip burada bi misafir gibi sizi hergün okuyorum ama utancımdan gelip bişeyler paylaşamıyorum ben tam bir iradesizim ve tek yaptıgım kendime acıyıp oturup bunalıma girmek ve sürekli bişeyler yiyerek kendime işkence etmek bir türlü motive olamıyoru lütfen bana yardım edin nasıl yeniden toparlayabilirim kendimi
canım önemli bir şey olmamasına çok sevindim
anneme de vermişti doktor o damladan onda da göz kuruluğu vardı ne yaptı bilmiyorum sen yazınca aklıma geldi
Allah şifa versin tatlım
katıl katıl
bende bende
hoşgeldin canım ama bu şekilde beslenerek olmaz
sabah adam akıllı tam tahıllı ekmeğinle kahvaltını yap güzelce.. peynirini domatesini salatalığını zeytinini ye..
öğlen de düzgünce salatanı et ya da sebze yemeğini çorbanı yoğurdunu ye..
bisküvileri sadece ara öğün olarak tercih et ki aslında ara öğün olarak da yemeyip yerine badem-fınfık-meyve gibi şeyler tercih edersen daha iyi olur..
burda olursan yanlışların düzeltilmeye çalışılır
hoşgeldin tekrar
ne yediğimi ben bile bilmiyorum ağzıma bişeyler atma halindeyim sürekli sadece artık az az atmaya çalışıyorum ağzıma
kızlar pazardan beri adam gibi rejım yapıyrm
bugun tartıldım hepi topu 700gr civarı
benm ılk haftam normalde daha fazla vermem lazım
regliye bağladım durumu
regli dönemi
ödem atmak için ne içmeli
yeşil çay su ödem atıyor mu bilen parmak kaldırsın :44::44::44::44:
ben bi pazara gideyim bari
annemler evde yok evin annesi ben oldum
ah suzim bende hayalet gibiyim gel beraber ağlayalım
benim akşam menümde 8 kaşık barbunya
4 kaşık pilav 1 dilim esmer ekmek salata ve yoğurtlu közlenmiş patlıcan var kıslarrr
canim pilav ve ekmek cok olmus..sadece 1 dilim esmer ekmek tuketsen aksam yemeginde..ogle yemeginde pilav tuket,sindirimi daha kolay olur..pirinc pilavi degil de bulgur pilavi yemeye calis,daha saglikli daha fazla lif var hem de doyurucu..benim akşam menümde 8 kaşık barbunya
4 kaşık pilav 1 dilim esmer ekmek salata ve yoğurtlu közlenmiş patlıcan var kıslarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?