70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım o zaman o kızçeler için bir öneri varsa onu uygulayalım zira ben hiç liste yapılmamasındansa yapılması ii olur diye düşündüm

ayyy o kolik ağlamaları annenin en çok çıldırıp en çaresiz kaldığı anlar Allah kolaylık versin ya

attiklarinin havada fotosunu cek

düzenli hayata geçersem uygulayayım bende bebeğim güzel oluyor seninkilere bakmak

kolay gelsin bebisimmdoldur yesillikleri evee

doldurdum doldurdum
boludan dönünce buranın pazarı pek bi ucuz geldi ya pek şaşkındım pazarda

sevgilimin abisi göndermiş bize de bunu
artık bende yok kiii

bende zayıflamak ıstıyorum 84 kıloyla doguma gırdım su 75.500 kg yım bu hafta 2 kılo verdım ılac kullanıyorum kullanan varmı maurres dıye bı ılac baska neler yapılabılır

hoşgeldin tatlım sanırım o dediğin zayıflama hapı.. yerinde olsam içmezdim biz sağlıklı beslenerek zayıflamaya çalışıyoruz önemli olan bunu yaşam biçimin haline getirmen
ayrıca çocuğuna da zararı olabilir emziriyorsan.. düzenli beslen onlara gerek kalmadığını anlayacaksın

nasılsınız
ay yaza doğru da topik pek bi sessizleşti :95:

evet pek bi sessiz
eskiden sürekli giresim gelirdi topik böyle olunca benim de giresim gelmiyor

bu arada ne zamandı topiktesin kaç ay oldu

sevgilimin babası benim babamı aramış nişan yapalım diye
babam da erken filan demiş
o da siz düşünün daha sonra haber verirsiniz biz istiyoruz çocuklar da istiyor demiş..
sonra kapatmışlar
ama artık bi nişan olsun yaa

kızlar menümü yazayım geçmiş okuyacam inşllh

sabah
2dilim ekmekle kaşarlı tost
2çatal krem peynir
5çatal sucuklu yumurta

ara
1avuç kuru üzüm

öğle
1kase mercimek çorbası
6tane fırınlanmış köfte
salata
karpuz

ara
süt+2kuru kayısı

akşam
1kase yoğurt çorbası
4kayısı+yarımdan daha az muz

2lt su
1yeşil çay
1kirazlı çay
2fincan şekersiz türk kahvesi

gün boyu wcdeydim bu kadar sulu şeyden sonra :)))

regl yuzunden sismissindir canim,moralini bozmaa 700 gram az degil yaa,bu hafta 700 gram versem gobek atcam wallamaydonoz suyu odemi atiyor bebisim
canım benim ilk hafta ya daha fazla olması lazımdı yani ona sinir yapıyrm ama regliden işte maydonoz suyunu deneyim ama yarına yetişmez hayırlısı :))

evet bi ara içiyordum bıraktım sonra...şimdi sallama kullanıyrm sanırım tembellim ya sağ ol canım

bende zayıflamak ıstıyorum 84 kıloyla doguma gırdım su 75.500 kg yım bu hafta 2 kılo verdım ılac kullanıyorum kullanan varmı maurres dıye bı ılac baska neler yapılabılır

ben kaç kez en pahalı ilaçları aldım biri hariç diğerlerine hiç cesaret edemedim ismi luzumsuz ilaç ve ünlü bir ilaç ama ikinci hapı yutar yutmaz sanki esrar çekmişler gibi bulutların üzerinde yürüyorum sandım ayaklarım yerden kayıyor gibiydi dizlerimin üzerinde duramadım gözüm karardı acile bi kaldırdılar tansyon öle bi düşmüşki ALLAH'DAN SICAK GÜNLERDEYDİDE sıcakdan dediler yoksa kan alsalar rezil olmuşdum rezil hem bebeğine yazık diil mi?...senin sütünden abuk sabuk ilaçların kimyası ona bulaşssın istermisin ki antibiyotik bikle kullanmaktan kaçarken ve bebişlerimize vermekden kaçarken .... daha farklı önerilrimiz olur burada sana ve işine yarar emin ol arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…