boşver canım anlatmıyımmenümde birşey yok ay yazmaya üşeniyorum iyice tembel oldum ben
Biraz önce yürüyüşe çıktık 45 dk falan yürüdüm ama çok üşüyüp geldik şaka gibi ya yaz günü üşüyoruz bu memleket ne zaman ısınacaaaaaak
Ben baklava istiyom
Ya yemek için yoksa niyetim kötü değil
ıyyyyyyyyyk şeker parade pek iğyenççççççç
canım mesaj sayısı yeterli olmayan kızçeler var ama sana mesaj atamazlar :26:
ya unutmuşum benimkinin koliği tuttu yine offfffff
pirinç değil bulgurdu
karbonhidrat miktarı emzirdiğim için biraz fazla size göre
benim listemde hep şu vardı
mesela günlük 5 dilim karbonhidrat hakkım vardı bunu pilav veya ekmek şeklinde tüketiyodum
istediğim öğünde istediğim kadar ama günlük 5 dilimi geçmeyecek şekildeydi
sonra 1-2 ay işte ne kadarsa zaman geçipte kilo vermem durunca menümde saatlerde değişiklik oluyodu mesela sabah ara öğünümdeki meyveyi kaldırıp akşam ara öğünüme ekleyip iki porsiyon meyve yapıyodu
her kilo vermem durunca böyle değişiklikler yapıyodu
attiklarinin havada fotosunu cek
kolay gelsin bebisimmdoldur yesillikleri evee
bende zayıflamak ıstıyorum84 kıloyla doguma gırdım su 75.500 kg yım bu hafta 2 kılo verdım ılac kullanıyorum kullanan varmı maurres dıye bı ılac baska neler yapılabılır
nasılsınız
ay yaza doğru da topik pek bi sessizleşti :95:
düzenli hayata geçersem uygulayayım bende bebeğim güzel oluyor seninkilere bakmak
doldurdum doldurdum
boludan dönünce buranın pazarı pek bi ucuz geldi ya pek şaşkındım pazarda
sevgilimin abisi göndermiş bize de bunu
artık bende yok kiii
hoşgeldin tatlım sanırım o dediğin zayıflama hapı.. yerinde olsam içmezdim biz sağlıklı beslenerek zayıflamaya çalışıyoruz önemli olan bunu yaşam biçimin haline getirmen
ayrıca çocuğuna da zararı olabilir emziriyorsan.. düzenli beslen onlara gerek kalmadığını anlayacaksın
evet pek bi sessiz
eskiden sürekli giresim gelirdi topik böyle olunca benim de giresim gelmiyor
bu arada ne zamandı topiktesin kaç ay oldu
sevgilimin babası benim babamı aramış nişan yapalım diye
babam da erken filan demiş
o da siz düşünün daha sonra haber verirsiniz biz istiyoruz çocuklar da istiyor demiş..
sonra kapatmışlar
ama artık bi nişan olsun yaa
ilk şubat sonu girmeye başladım herhalde :44:
bende :82::129:
anaamm aynı zamanda mı geldik biz
hızlıymışsın bebeğim ben gözlemeleri götürürken sen diyet yapıyordun herhalde
heralde
az kaldı hedefime
canım benim ilk hafta ya daha fazla olması lazımdı yani ona sinir yapıyrm ama regliden işte maydonoz suyunu deneyim ama yarına yetişmez hayırlısı :))regl yuzunden sismissindir canim,moralini bozmaa700 gram az degil yaa,bu hafta 700 gram versem gobek atcam walla maydonoz suyu odemi atiyor bebisim
regl dönemi herkes öle olabiliyor bu biir bide beşibiyerdenin üstüne çay tanımam ama sallaması diil heeee asla işe yaramıyor sallama çaylar sıcak suyun etkisi dışında beşibiyerde aktardan alcan karıtırmasınlar ayrı paketlerde al otları bebeğem :) çünkü yaprak yeşilçay diğerlerinden fazla kullanılacak
bende zayıflamak ıstıyorum84 kıloyla doguma gırdım su 75.500 kg yım bu hafta 2 kılo verdım ılac kullanıyorum kullanan varmı maurres dıye bı ılac baska neler yapılabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?