değerli topik üyelerinin dikkatineeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu haftaya mahsus olmak üzere şayet listeyi nora yapmayacaksa ( bu hafta yapacağını yazmıştı ondan öyle yazdım:)) ben yapmaya gönüllüyüm, sadece daha önce yapmış bir arkadaşın bana bir iki tüyo vermesi ve daha önceki listeyi göndermesi lazım sanırsam, bir de listeyi sadece bana msj atanlardan yapabilirim çünkü sayfaların hepsini konrtol edemeye bilirim çünkü hep dışarda alışverişte oluyorum, türkiyeye gitmeye az kaldı :))) bu da tahminim son cumam olacak burda bir dahaki cuma türkiyede olucam, orda internet bulursam yine bildirim yapmaya çalışacam inşallahh......
Ayrıca noranınn, gamzenin,, hasretinn dikkatineeeeeeee, (başka kimse varmıydı hatırlamıyorum:)) bizim bir sözümüz vardı dimi ramazana kadar herkesin bir hedefi vardı, benim ki 60, hasret de 60 dı sanırsam , ben hala bu motivasyon üzerine devam ediyorum, size hatırlatmak istedim, siz de devam edin ne olur, ramazana kadar elimizden geleni yapıp ramazanda devam ederiz, şekerler, sizede kendime de güveniyorum,tabi ki bu topiğin tüm fıstıklarına.:13:
Liste için de cevap bekliyorummm
sevgilimin babası benim babamı aramış nişan yapalım diye
babam da erken filan demiş
o da siz düşünün daha sonra haber verirsiniz biz istiyoruz çocuklar da istiyor demiş..
sonra kapatmışlar
ama artık bi nişan olsun yaa
kızlar çizelgeleri nerden yapıyorduk yapmayı biliyrm ama link lazım
Sen istiyorsan neden babanla konuşmuyoorsun ki ?
Düğün olsa neyse de nişana neden erken olsun...
Sevgilinin babası değil bence bu telefonun üstüne sen babanla konuşmalısın.
Kendinin de bu konuda istekli olduğunu belirtmelisin.
her soruma cevap veriyorsun canım ya
çok sağ ol
nasılsınız gece vahtı ,:) benim uyku tepğeme çıktı ama sizi görmeden gitmeyim dedim bide liste kesin kimde şimdi bildirim için.... iii geceler ALLAH RAHATLIK VERSİN HEPPINIZE :)
ben konuştum bebeğim ikna edemedim
yoksa istekli olduğumu babam bal gibi biliyor
Çok kötü bi durum ya. Tepkini koysan anlamaz mı acaba?
Umarım bana böyle bişey yapmazlar. Çok sert çıkarım heralde.
Müstakbel kayınvalide erteledi bu zamana kadar da demediğim kalmadı kadına. :26:
Rica ederim canım.Yardım edebiliyorsam çok sevindim.
Benimde uykum tepemde ama yatasım yok
Sana da iyi geceler canım. Allah rahatlık versin.
babam beni düşündüğünü söylüyor
2 yıl var okulun bitmesine o yüzden şimdi nişan olsa Allah korulsun nişan bozulsa kız için hoş olmaz filan diyor..
halbuki biz seneye de düğün istiyoruz
aman bizim işler pek karışık babam da şimdilik engel modunda ama onu da üzmek istemiyorum hiç
canım ya bi sefer daha sevindireyim mi seni :)))
son soru inşllh
tickerı yaptım
ama nereyi kopyalayıp yapıştırıyorduk nereye onu unuttum :26::26::26:
Yani düğün olduğunda okulun bitmesine 1 yıl kalıyor. Bence o bir seneyi evliyken çok rahat bitirebilirsin.
Sevgilinle bu konularda anlayışlıysa sorun yok.
Aslında yanlış bi mantık da düşünüyor baban. Okulun bittiktn sonra nişan yapıp 2 ay sonra düğün yapsanızda;
O 2 ayda da nişan bozulabilir ve allah korusun evlilikten sonra boşanılabilir de.
Bazı şeyleri çok sakınmayacaksın. Başına gelmesini kolaylaştırıyo ne yazık ki
Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim.
Yukarda profilime tıkla canım. Sonra Hakkımda yazan yere tıkla.
Orda çizelge yazıyor oraya yapıştırcaksın.
profildeki yeri buldum canım
ama weight diette nereyi kopyalayım yapıştıracaktım hepsini denedim yav olmadı
[img:] böyle yazılar arasındaki linki kopyalıcaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?