70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkeze gunaydinlarrrrrr tartida guzel rakkamlar insallah hepimize.

Bildirim:

Baslangic:72
Gecen Hafta:67.3
Bu Hafta:66.6
Giden:700gr.:))))
Hedef:60

Sukurrrrr olsun arti gormedim Bu Hafta vermeyi beklemiyordum...
Herkezi simdiden Tebrik ediyorum Kilo versenizde vermesenizde bir Hafta daha dayandiginiz icin tebriklerrrrrrrrr.

Başlangıç kilo:83
Geçen hafta:73,2
Bu hafta:72,1
Hedef:65
Giden:1.1
Toplamda giden :10,9

*kg coksukur bu haftada gıttı darısı haftaya tatıl donusune kıscelerrrrrrrrrrrrrrkıme mesaj atılacak bılmıyorum bılgınız varsa benımyerıme atarsanız sevırınımm bu arda gunaydın hasrettttttttttttttttttttttttttt

herkese günaydın kızlar ilk bildirimimi yapıyorum

Baslangic:70.500
Bu Hafta:69.00
Giden:1.500
Hedef 55

Son düzenleme:
günaydın kızlar listesiz olmanıza gönlüm razı olmuyo :)
siz yine bana yapın bildirimleri yarın sabah en geç yaparım listenizi

mesaj sayısı az olanlar topiğe yapsın
thelog sen yapmak istersen sana yollarım ben bildirimleri fatk etmez. ya kimse bu liste konusunda niye yorum yapmıyo anlamadım akşam işim vardı çıkmıştım ben

Son düzenleme:

evt lıste konusu sarsaklanmıs sanrım suan dgldı tatıl donusu bende yapabılırım ınsl....kıyamadın demı bzeee:):):) optumsenı seker ben sana mesaj atıyrm gene

Mesaj Hakkim yetmiyor Canim artik Bundan alirsin simdiden ellerine saglik

ben konuştum bebeğim ikna edemedim
yoksa istekli olduğumu babam bal gibi biliyor

canım baban okulunu hayırlısıyla bitirmeni bekliyor benceevlilik dediğin de öyle kolay olmuyor ,evliyken öğrenci olmak hele de tusa hazırlanmak seni yorabilir..birbirinizi seviyorsanız biraz daha sabredin ve bekleyin..sonuçta aileleriniz onaylamış birlikteliğinizi..aynı sınıftasınız zaten,araya mesafeler de girmiyor..bence bekle tatlım

vallah bana sorarsanda bkle zaman kaybından korkuyosun belki bişi çıkar mani olur diye ama öle olmuyo gerçek sevdiceklerde merak etme bak aynı sınıftayız beni anlar diyosun ya işte beklemesi gerekdiğinide çok ii anlycaktır merak etme noluuur okulunu tmm manasıyla finle ondan sonra iki kez üst üste düğün yap istersen lüütfeeen :) kızıyorum ama heee :/ çekerim saçından kız ablayım ben abla :) şaka bebeğem ama yarım kalan eğitimler hep acıtır canımı hele sevdiklerimin olursa anlatabile bildim mi?

canım yanlış anlama sakın ama sana abla tavsiyesi aşkından ölsende acele etme evlilik için. okulu bitir ve işini eline al sonra düğün. seven bekler zaten benim arkadaşlarım 7 sene beklediler ve geçen yaz evlendiler. iş inanki çok önemli. babanın endişesini anlıyorum. emin ol hiç birşey kaybetmeyeceksiniz evliliği geciktirmek olgunlaştırır sizi.

benım kafama sadece bu rakam dank ettırırdı sanırım

baslangıc:87.7
gecen hafta:65.8
bu hafta :67.0
gelen:1.2
hedef : 60

Hedef 55

benimde msj sayım yetmio daha 65 olmuş ne yazık kiii üzgünümm
konuş bacım konuş bol bol :) yoksa dolmaz o sayı

ii gidiyoruz kızlar yükleri atan atana :) ooh!bende yapayım bildirimimi

başlangıç ya kızlar sizi takibe başladığım zamanı mı yoksa ilk bildirimi mi yazcam çünkü

takip 77 ilk bildirim 75 74 arsı

geçen hafta 70.

şimdiki 68.
giden 2 kg :) nasılım kızlar?

kızlaar kızlaarr yüreciğim sızlar :) ben hiç listeye girmedim şimdiye kaa nası olcekmiş o bi anlatsanız olar mı?

kim oynar benle kızlar adım saymaca bilen varmıydı çocukknden şey deniyodu ya aldım verdim ben seni yendim alamazssın veremezssin sen beni yenemezssin :)

yaaaa işte o yüzden çocukken dal gibiydik oyunlar bile adım saymacaydı çocuk aklı deyip geçmeeeee :)

haftya tekrr 65 olcam kararlıyımü
ben bu kadar kılo wermısım bunlarımı weremıcem dımı ama

haftya tekrr 65 olcam kararlıyımü
ben bu kadar kılo wermısım bunlarımı weremıcem dımı ama

bu kadarcık şey mi korkutcak hasretimizi salt etmiş o terazi aklınca bizi bunalım yaktıracak avcunu yalar burası azmin ve cesaretin jinlerinin bulunduğu mekan terazi korksun bizden!!! bugün üç alsak yarın beş veririz beeeeeş!!!

tebrik ederim yawrummmm
benım kafama sadece bu rakam dank ettırırdı sanırım

baslangıc:87.7
gecen hafta:65.8
bu hafta :67.0
gelen:1.2
hedef : 60
bundan sonra geceleri kebap,dürüm yok dimi yawrummmm
hasoş özüne döndüüüüü
tebrikler kısçemmm
maşallah canımdeğmesinnn

Hedef 55

bildirim:

Baslangic:
Gecen Hafta:
Bu Hafta:
Giden:
Toplamda Giden:
Hedef:

şeklinde olacak bilginetebrik ederim

yawrum her hafta birisi yapsın sana da yük olmasınnburada şekilli anlatabilir misin sana zahmet olmazsa,herkes görmüş öğrenmiş olur:26:

bence diyete başladığın ilk günü başlangıç yapcanım bildirim şeklini böyle yazabilirmisin?liste yaparken daha kolay olur
Baslangic:
Gecen Hafta:
Bu Hafta:
Giden:
Toplamda Giden:
Hedef:

tebrik ederim 2 kg gitmiş

Son düzenleme:
günaydın;

ben yine gram gram verdim bu hafta eskiden ne güzel haftada 1,5 kg verirdim, nerdeee o günler
neyse, o şekilde versem zaten şimdiye erimiş bitmiştim

Başlangıç kilo:76
Geçen hafta:64,9
Bu hafta:64,5
Hedef:58
Giden:0,4
Toplamda giden:11,5 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…