yawrum göbükten gitti mi bitti bu olayy
günaydın;
ben yine gram gram verdim bu haftaeskiden ne güzel haftada 1,5 kg verirdim, nerdeee o günler
neyse, o şekilde versem zaten şimdiye erimiş bitmiştim
Başlangıç kilo:76
Geçen hafta:64,9
Bu hafta:64,5
Hedef:58
Giden:0,4
Toplamda giden:11,5 kg
ayyyhhh
müdür çağırdı, dönünce alıntılarımı yapıcam güzeller
öpüldünüz
ii gidiyoruz kızlar yükleri atan atana :) ooh!bende yapayım bildirimimi
başlangıç ya kızlar sizi takibe başladığım zamanı mı yoksa ilk bildirimi mi yazcam çünkü
takip 77 ilk bildirim 75 74 arsı
geçen hafta 70.
şimdiki 68.
giden 2 kg :) nasılım kızlar?
aranızda kabızlık sorunu olan var mı?çok süper bişi keşf ettim bir hafta olcek inş sizinde işinize yarar
şimdik ılıkla sıcak arası açık şekersiz çayı için hemen ardından oda sıcaklığında suyu iki bardak kadar için ama her bardak bi dikişte olursa daha çabuk oluyo işlem sonrada varsa fırsatınız göbüşünüzün üzerine yatın şöle sert bi yere 20 dk bakalım sizdede tutcek mi?sabah aç krnaydım yaparken onuda bildiriim de :)
aranızda kabızlık sorunu olan var mı?çok süper bişi keşf ettim bir hafta olcek inş sizinde işinize yarar
şimdik ılıkla sıcak arası açık şekersiz çayı için hemen ardından oda sıcaklığında suyu iki bardak kadar için ama her bardak bi dikişte olursa daha çabuk oluyo işlem sonrada varsa fırsatınız göbüşünüzün üzerine yatın şöle sert bi yere 20 dk bakalım sizdede tutcek mi?sabah aç krnaydım yaparken onuda bildiriim de :)
benim müdür haftaya izinde:119:
vay vay vay 2 kilo süpersinnn süperrr bende haftaya kadar 2 kilo verip 67 olmak istiyorum ama kızımın sütünden kesilir die tırsıyorummm
ii gidiyoruz kızlar yükleri atan atana :) ooh!bende yapayım bildirimimi
başlangıç ya kızlar sizi takibe başladığım zamanı mı yoksa ilk bildirimi mi yazcam çünkü
takip 77 ilk bildirim 75 74 arsı
geçen hafta 70.
şimdiki 68.
giden 2 kg :) nasılım kızlar?
CANIM DİLEK EXCELDE OLUŞTURMUŞ ZATEN BENDE ONU BİRAZ GELİŞTİRDİM. FORMÜLler OLUŞTURDUM. tüm hesap otomatik yapılıyor.tebrik ederim yawrummmm
bundan sonra geceleri kebap,dürüm yok dimi yawrummmm
hasoş özüne döndüüüüü
tebrikler kısçemmm
maşallah canımdeğmesinnn
bildirim:
Baslangic:
Gecen Hafta:
Bu Hafta:
Giden:
Toplamda Giden:
Hedef:
şeklinde olacak bilginetebrik ederim
yawrum her hafta birisi yapsın sana da yük olmasınnburada şekilli anlatabilir misin sana zahmet olmazsa,herkes görmüş öğrenmiş olur:26:
bence diyete başladığın ilk günü başlangıç yapcanım bildirim şeklini böyle yazabilirmisin?liste yaparken daha kolay olur
Baslangic:
Gecen Hafta:
Bu Hafta:
Giden:
Toplamda Giden:
Hedef:
tebrik ederim 2 kg gitmiş
günaydın;
ben yine gram gram verdim bu haftaeskiden ne güzel haftada 1,5 kg verirdim, nerdeee o günler
neyse, o şekilde versem zaten şimdiye erimiş bitmiştim
Başlangıç kilo:76
Geçen hafta:64,9
Bu hafta:64,5
Giden:0,4
Toplamda giden:11,5 kg
Selam soyu tükenmekte olan eşsiz, benzersiz, tatlı ve minnoş pandalarım
bildirimimi yapayım hemen
Baslangic:75
Gecen Hafta:62,6
Bu Hafta:61,5 :82::82:
Giden:1,1
Toplamda Giden:13,5
bak benim kızım beş yaşında emme falan yok yane ama ben annesiz kalmasını da istemediğimden kendimede dikkat ediyorum kaldıki sen küçük meleğe süt veriyomuşssun bırak seninkilerde yavaş gitsin birgün nasılsa hepsi gitcek :) dimi
yavaş gidenin geri dönmeye hiç cesareti olmazmış zaten buda öledir yavaş gitsinler kg ler gittiği yerde kalırlar
yawrum göbükten gitti mi bitti bu olayy
yawrum sürekli diyet modunda olunca vücud alışıyo ve meto duruyo..ara öğünlerinin yerlerini değiştir ve farklı şeyler yeetebrik ederim 400 gram 400 gramdır canını sıkma..ben 3 hafta aynı kiloda takılıydım bi ara moralini bozmaa
bel çevresindende biraz gittimi manken gibi hatun olcan tatlımmmm süpersinnnnnnnn
ama gıtmıo gıtmıo oradan sankı hıc gıtmemıs gbı kızlar yaaaaa
ay ne var ayol bi deneseniz ya tutarsa buda bi devrim olmaz mı? :)) hatun milleti için bende tuttu belki sizdede tutarsa patent alırız topikçe kıss :)
kabızlığa son diye :) bildiyin çayı sallama çay poşetleyip isim uydurduk mu bide kendi şaşallarımızı çıkarttık mı kabızlık giderici su diye :) yırttık topikçe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?