70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam soyu tükenmekte olan eşsiz, benzersiz, tatlı ve minnoş pandalarım

bildirimimi yapayım hemen

Baslangic:75
Gecen Hafta:62,6

Bu Hafta:61,5
:82::82:
Giden:1,1

Toplamda Giden:13,5

Hedef:58

yawrum göbükten gitti mi bitti bu olayy

yawrum sürekli diyet modunda olunca vücud alışıyo ve meto duruyo..ara öğünlerinin yerlerini değiştir ve farklı şeyler yeetebrik ederim 400 gram 400 gramdır canını sıkma..ben 3 hafta aynı kiloda takılıydım bi aramoralini bozmaa

aranızda kabızlık sorunu olan var mı?çok süper bişi keşf ettim bir hafta olcek inş sizinde işinize yarar

şimdik ılıkla sıcak arası açık şekersiz çayı için hemen ardından oda sıcaklığında suyu iki bardak kadar için ama her bardak bi dikişte olursa daha çabuk oluyo işlem sonrada varsa fırsatınız göbüşünüzün üzerine yatın şöle sert bi yere 20 dk bakalım sizdede tutcek mi?sabah aç krnaydım yaparken onuda bildiriim de :)

vay vay vay 2 kilo süpersinnn süperrr bende haftaya kadar 2 kilo verip 67 olmak istiyorum ama kızımın sütünden kesilir die tırsıyorummm

bir sürü yöntem duymuştum ama böylesini ilk kez duyuyorum

o nası bişiy yaaa

vay vay vay 2 kilo süpersinnn süperrr bende haftaya kadar 2 kilo verip 67 olmak istiyorum ama kızımın sütünden kesilir die tırsıyorummm

bak benim kızım beş yaşında emme falan yok yane ama ben annesiz kalmasını da istemediğimden kendimede dikkat ediyorum kaldıki sen küçük meleğe süt veriyomuşssun bırak seninkilerde yavaş gitsin birgün nasılsa hepsi gitcek :) dimi

yavaş gidenin geri dönmeye hiç cesareti olmazmış zaten buda öledir yavaş gitsinler kg ler gittiği yerde kalırlar

CANIM DİLEK EXCELDE OLUŞTURMUŞ ZATEN BENDE ONU BİRAZ GELİŞTİRDİM. FORMÜLler OLUŞTURDUM. tüm hesap otomatik yapılıyor.
yani liste excelde hazır vaziyette sadece geçen hafta ve bu haftanın kilosunu değiştireceksiniz. karşısına hesabı o otomatik yapıyor sonrada verilen kilo sütünunu komple seçip sağ tıkla sırala diyeceksiniz. sıralamada da büyükten küçüğe seçtinizmi o otomatik olarak birinciyi başa getiriyor.
tek sorun onu ekrana kopyalamada yaşıyorum. eski listeleri getirip onun üstüne yapıştır yaparsam sorun olmuyorda. eski liste bulamadım sayfalarda . geçen hafta o yüden bir garip oldu liste :)

Selam soyu tükenmekte olan eşsiz, benzersiz, tatlı ve minnoş pandalarım

bildirimimi yapayım hemen

Baslangic:75
Gecen Hafta:62,6

Bu Hafta:61,5
:82::82:
Giden:1,1

Toplamda Giden:13,5

evet evet o bir melek adıda melek

bel çevresindende biraz gittimi manken gibi hatun olcan tatlımmmm süpersinnnnnnnn

ama gıtmıo gıtmıo oradan sankı hıc gıtmemıs gbı kızlar yaaaaa

ay ne var ayol bi deneseniz ya tutarsa buda bi devrim olmaz mı? :)) hatun milleti için bende tuttu belki sizdede tutarsa patent alırız topikçe kıss :)

kabızlığa son diye :) bildiyin çayı sallama çay poşetleyip isim uydurduk mu bide kendi şaşallarımızı çıkarttık mı kabızlık giderici su diye :) yırttık topikçe :)

Baslangic:67
Gecen Hafta:67
Bu Hafta:65.4
Giden:1.600 :))))

çok mutluyum çok...dün ödem varmış demek su ve yeşil
çayla gitti..regli olmama ragmen çok iyi dimi kızlar..ama ilk haftam onun etkisi var :)))
ama hiç kaçamak yapmıyacağım inşllh...diyet süresini uzatıyorum çünkü...58i görene kadar çikolata yok

kızlar çizelgeyi yaptıktan sonra hangi yeri kopyalıyorduk ya unutmuşum

bahçelerde börülce öpsün seni görümce

bahçelerde maydonoz gel bize bazı bazı kaynanam beni öptü yaşasın 23 nisan!!

hadin A.E.O luuuun !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…