70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet, neyse gram da olsa gitti diye sevineyim bari

benim müdür haftaya izinde:119:

benimki keşke gitse ve bir daha hiç gelmese

ben varım ben varım
deneyeceğim

ama gıtmıo gıtmıo oradan sankı hıc gıtmemıs gbı kızlar yaaaaa

twist iyi geliyormuş
ya da eline oklava alıp sağa sola dönmek
bozma moralini Hasretim
gidecek bu kilolar

banada bildirim yapmayı unutmaaaaaa

kızlar bana bildirmeyi unutmayın topiktekiler gözden kaçabiliyor

eşimin erkek kardeşi haftaya nişanlanıcak ve yarın çeyiz görülüp kız evinde eğlence olucakmış. ben gitmek istemiorumm. ben evlenirken kaynananm bana bi oyalı yazma getirmedi evlendikten sonra getirdi ama ne fayda şimdi kıza kendi tarafları olduğu için resmen 5 takım bohça yaptı ya istemiyorum işte gitmk istemiyorum sinirlerim bozuluyo eşimde bana bıraktı kaynanam ısrar edio ne yapmalıyım

anaa ben Blackcat'i de alıntılamıştım diye hatırlıyorum ama yok
canlarım benim doğru diyosunuz belki de ben de ebeveyn olsam içime sinmeyebilir..
ama şimdi evde kalıyorum arkadaşlarla çeşitli sorunlar olabiliyor, işler üzerine kalıyor, kızdığın şeyler oluyor ama söyleyemiyorsun vs.. vs...
ama sevdiğim benim her şeyim hem arkadaşım, hem dostum, hem kardeşim.. o benim ordaki ailem, her şeyimi anlatabileceğim birisi..
bu kadar şey varken neden yanımda olmasın diyorum zaten okulda sürekli birlikteyiz tek fark akşamları gidilen ev aynı olcak..
ben normalde de tembelin tekiyim zaten o beni zorla çalıştırıyor aynı evde olsak daha çok çalıştırır
dışarı çık kafelerde otur masrafı olmaz..
elbette zorlukları olacak hiçbir şey güllük gülistanlık değil ama ne olursa olsun şimdiki hayatımdan daha iyi olacağı ümidindeyim inşallah..
bilmiyorum ya cidden hayırlısı olsun diyelim

git canım bence sorunları uzatmaya değmez
sen de haklısın kaynanan eşeklik etmiş ama boşver geçmişte kalsın..
sonuçta yüz yüze bakıyorsunuz..

ah suzim bende hayalet gibiyim gel beraber ağlayalım
dün agladim zaten canim ama gecti okadar doluymussum ki aglayinca rahatladim
isirgan otu cayi da iyi canim
dün okadar doluydum ki minderim simdi gecti yine altdan alan ben oldum herzaman ki gibi
payiliyorum senin menü paylasimina
''kizlar bence siz de menunuzu fotografli paylasin, yediklerinize dikkat edersiniz '' diye yaziyordum camdan bir patates kizartmasi kokusu geldiiiiiiiiiii..ohh miss gibi koktu be yavv
patates kizartmasi :120: löpür löpür yag hic canim cekmez :76:
canım önemli bir şey olmamasına çok sevindim
anneme de vermişti doktor o damladan onda da göz kuruluğu vardı ne yaptı bilmiyorum sen yazınca aklıma geldi
Allah şifa versin tatlım

[/B]
cok sagol betülcüm annende dikkat etsin yaz aylarinda
sagol minderim

Geçmiş olsun Suzişimmmm Sevindim ciddi bişey olmamasına.

Eşini de takma kafana. Olur ev içinde arada öyle.
cok sagol esincim takmamaya caliscam sagol tatlim
bende zayıflamak ıstıyorum 84 kıloyla doguma gırdım su 75.500 kg yım bu hafta 2 kılo verdım ılac kullanıyorum kullanan varmı maurres dıye bı ılac baska neler yapılabılır
hosgeldin canim ama bencede ilaclardan uzak dur saglik sorunu yapar hem bi ise yaradigi da yok canim bende kulandim
evet canım ya bende buraya ilk geldiğimde aynı tecrübeyi bende yaşadım hatta bir seferinde kıl payı kurtuldum:))) sağdan trafik zor olmuştu ilk günlerde ama alıştım şimdi :)))
türkiyeye gelincede tuhafina geliyordur simdi dimi canim
canımcım o zaman o kızçeler için bir öneri varsa onu uygulayalım zira ben hiç liste yapılmamasındansa yapılması ii olur diye düşündüm
yardimim dokanirsa ben ortaya yazan kizceleri liste yapan arkadasa yolayabilirim nasil olsa hep gecmise bakiyorum
betülcüm babana desen nisanli duralim okul bitincede evleniriz diye siz hemen olsun bitsin istiyorsunuz birbirinizi sevdiginiz icin ama acele etme bencede tatlim hayirlisi olsun
cok sagol canim düsündügün icin
tebrikler canim
benım kafama sadece bu rakam dank ettırırdı sanırım

baslangıc:87.7
gecen hafta:65.8
bu hafta :67.0
gelen:1.2
hedef : 60
naptin hasretcim :26: neyse üzülme haftaya fazlasiyla gider insallah
tebrikler canim
tebrikler adasimm
herkese günaydın kızlar ilk bildirimimi yapıyorum

Baslangic:70.500
Bu Hafta:69.00
Giden:1.500
Hedef 55
tebrikler canim
haftaya yardim edemem canim malum türkiyeye gidiyorum ama yardim lazimsa destek olurum
tebrikler canim
haftya tekrr 65 olcam kararlıyımü
ben bu kadar kılo wermısım bunlarımı weremıcem dımı ama
:128:
olsun gramda olsa gitsin tebrikler canim
bence gayet hossun hasretcim
Selam soyu tükenmekte olan eşsiz, benzersiz, tatlı ve minnoş pandalarım

bildirimimi yapayım hemen

Baslangic:75
Gecen Hafta:62,6

Bu Hafta:61,5
:82::82:
Giden:1,1

Toplamda Giden:13,5

Hedef:58
tebrikler minderim
bende deneyeyim bi sagol canim

suzi ya

ısırganın tadı çok kötü ya

ben yeşil çayı bile limon sıkarak içiyrm yoksa hemen midem bulanıyor

betülcüm babana desen nisanli duralim okul bitincede evleniriz diye siz hemen olsun bitsin istiyorsunuz birbirinizi sevdiginiz icin ama acele etme bencede tatlim hayirlisi olsun

babam ne dicek hiç bilmiyorum zaten şu anda
karar verip onlara haber vercek güya da bakalım ne olcak hayırlısı olsun diyorum sadece

ya öle ama kadının beni çağarma şekli bile değişik ya gelmezsen millet küs falan zanneder dio ya

takıntılı türk annesi işte.. olsun canım git sen yine de hem yeni gelin de kırılmasın şimdi boşver büyüklük sende kalsın

SUZİİ CANIM BENİM SAYFALARA BİLDİRİM YAPANLARI TOPLARSAN ÇOK MUTLU OLURUM VALLA :)
abababa kız yok evlilik otur bakim daha öğrencisin sen şaka şaka hayırlısı neyse o olsun canım. ama inan evlilik çok kolay birşey değil. bir sürü sıkıntısı var. eşim ailesi senin alilen dıdıdı bitmez. ilk yıllar çok sancılı olur o yüzden bence okulla beraber olmaması senin yararına

özlem melek boşver kaynanayı canım. sen git biraz otur gel. büyüklük ende kalsın. seninyapmadıkların hep göze batar. umursama. benim kaynana da bana hiç birşey yapmadı aileme falan bir istemeye iki nişana gittiler ya. ama şimdiki gelinin ailesi ile devamlı görüşür. oysaki benim annem babam bir kırgınlık falan da olmadı. ama hep mesafeliler. 2. gelinler niye ise çok tutuluyor boşver canım

ikinci gelinler çok mu tutluyor iyi o zaman üçüncü gelin baş tacı olur
sevgilimin ailesi bizim aileye o kadar uygun ki off pisicik ne olacak benim bu halim
evde kaldım sanki de laflarıma bak

tebrik ederim canim cizelgen de olmus
cocuk durmaz rahat vermez de istersen canim bi bahane bul gönlün istemeden gidersen zaten hem morelin bozuk olur kendileri hal etsinler :26:
hayirlisi olsun tatlim bence ailende senin düsündükleri icin böyle karar veriyorlar :26:
suzi ya

ısırganın tadı çok kötü ya

ben yeşil çayı bile limon sıkarak içiyrm yoksa hemen midem bulanıyor
bende limon sIkIp iciyorum canim ama cok faydali tatlim tirnaklara saca birde siskinlige
belki oda tamam der betülcüm hayirlisi bekleyelim bakalim nezaman cevap vercek :26:

senn suan yasadıgın durumda gecen sene bendım
babama soylemıyordum da ewlenıcm dıye cekınıyordum
gercekten ew arkdsıyla anlasmakta zor dogrusu
dedıgın gbı sewdıgınle yasarsın dha mutlu olursn
bızde gecen sene sureklı beraberdık sadece o ewıne gıderdı aksmları ben ewıme
smdı de dugunden once nıkahımızı yaptık
sartlar bunu gerektırdı
hee zor mu eet zor
ama bu mutlulugu hıc bıseye degısmem o apayrı bısı
senın ıcınde hakkında hayrlısı nese o olsun canm
hasret bi tek sen varsınnn cevapp ver bana
canım senn konunada bısı dıyemedm dogrusu
ama ben gıt derım
kotuluge kotulukle yaklasma boswer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…