bahçelerde börülce öpsün seni görümce
bahçelerde maydonoz gel bize bazı bazı kaynanam beni öptü yaşasın 23 nisan!!
hadin A.E.O luuuun !
yawrum göbükten gitti mi bitti bu olayy
yawrum sürekli diyet modunda olunca vücud alışıyo ve meto duruyo..ara öğünlerinin yerlerini değiştir ve farklı şeyler yeetebrik ederim 400 gram 400 gramdır canını sıkma..ben 3 hafta aynı kiloda takılıydım bi ara moralini bozmaa
benim müdür haftaya izinde:119:
aranızda kabızlık sorunu olan var mı?çok süper bişi keşf ettim bir hafta olcek inş sizinde işinize yarar
şimdik ılıkla sıcak arası açık şekersiz çayı için hemen ardından oda sıcaklığında suyu iki bardak kadar için ama her bardak bi dikişte olursa daha çabuk oluyo işlem sonrada varsa fırsatınız göbüşünüzün üzerine yatın şöle sert bi yere 20 dk bakalım sizdede tutcek mi?sabah aç krnaydım yaparken onuda bildiriim de :)
ama gıtmıo gıtmıo oradan sankı hıc gıtmemıs gbı kızlar yaaaaa
ay ne var ayol bi deneseniz ya tutarsa buda bi devrim olmaz mı? :)) hatun milleti için bende tuttu belki sizdede tutarsa patent alırız topikçe kıss :)
kabızlığa son diye :) bildiyin çayı sallama çay poşetleyip isim uydurduk mu bide kendi şaşallarımızı çıkarttık mı kabızlık giderici su diye :) yırttık topikçe :)
bahçelerde börülce öpsün seni görümce
bahçelerde maydonoz gel bize bazı bazı kaynanam beni öptü yaşasın 23 nisan!!
hadin A.E.O luuuun !
banada bildirim yapmayı unutmaaaaaabaslangic:67
gecen hafta:67
bu hafta:65.4
giden:1.600 :))))
hedef:58
çok mutluyum çok...dün ödem varmış demek su ve yeşil
çayla gitti..regli olmama ragmen çok iyi dimi kızlar..ama ilk haftam onun etkisi var :)))
ama hiç kaçamak yapmıyacağım inşllh...diyet süresini uzatıyorum çünkü...58i görene kadar çikolata yok
Kızlar çizelgeyi yaptıktan sonra hangi yeri kopyalıyorduk ya unutmuşum
banada bildirim yapmayı unutmaaaaaa
kızlar bana bildirmeyi unutmayın topiktekiler gözden kaçabiliyor
canım baban okulunu hayırlısıyla bitirmeni bekliyor benceevlilik dediğin de öyle kolay olmuyor ,evliyken öğrenci olmak hele de tusa hazırlanmak seni yorabilir..birbirinizi seviyorsanız biraz daha sabredin ve bekleyin..sonuçta aileleriniz onaylamış birlikteliğinizi..aynı sınıftasınız zaten,araya mesafeler de girmiyor..bence bekle tatlım
vallah bana sorarsanda bkle zaman kaybından korkuyosun belki bişi çıkar mani olur diye ama öle olmuyo gerçek sevdiceklerde merak etme bak aynı sınıftayız beni anlar diyosun ya işte beklemesi gerekdiğinide çok ii anlycaktır merak etme noluuur okulunu tmm manasıyla finle ondan sonra iki kez üst üste düğün yap istersen lüütfeeen :)kızıyorum ama heee :/ çekerim saçından kız ablayım ben abla :) şaka bebeğem ama yarım kalan eğitimler hep acıtır canımı hele sevdiklerimin olursa anlatabile bildim mi?
eşimin erkek kardeşi haftaya nişanlanıcak ve yarın çeyiz görülüp kız evinde eğlence olucakmış. ben gitmek istemiorumm. ben evlenirken kaynananm bana bi oyalı yazma getirmedi evlendikten sonra getirdi ama ne fayda şimdi kıza kendi tarafları olduğu için resmen 5 takım bohça yaptı ya istemiyorum işte gitmk istemiyorum sinirlerim bozuluyo eşimde bana bıraktı kaynanam ısrar edio ne yapmalıyım
dün agladim zaten canim ama gecti okadar doluymussum ki aglayinca rahatladimah suzim bende hayalet gibiyim gel beraber ağlayalım
isirgan otu cayi da iyi canimkızlar pazardan beri adam gibi rejım yapıyrm
bugun tartıldım hepi topu 700gr civarı
benm ılk haftam normalde daha fazla vermem lazım
regliye bağladım durumu
regli dönemi
ödem atmak için ne içmeli
yeşil çay su ödem atıyor mu bilen parmak kaldırsın :44:
dün okadar doluydum ki minderim simdi gecti yine altdan alan ben oldum herzaman ki gibievet nazimmm dogru diyosunn, pisim sen ne yiyosun ne iciyosunn bilmiyozz:26:menu istiyoruzzzzzzzz
patateste nisasta var yawrumm,diyette tuketilmesi onerilmiyo
yawrum az sonra paylasicammm
yawrum kocaya niye kizdin:26:anlat kuzum rahatlarsinicinden gelenleri yaz,rahatla..
minder production bugunku menusunu sunar
sabah
uyaninca 1 bardak su
Eki Görüntüle 454145
ara
7 badem
yesilcay
ogle
Eki Görüntüle 454146
ara
yokgorevdeydim..
yesilcay
aksam
Eki Görüntüle 454147 Eki Görüntüle 454148
kahvemi hupletiyorum simdi kocisimin eline saglik
patates kizartmasi :120: löpür löpür yag hic canim cekmez :76:''kizlar bence siz de menunuzu fotografli paylasin, yediklerinize dikkat edersiniz '' diye yaziyordum camdan bir patates kizartmasi kokusu geldiiiiiiiiiii..ohh miss gibi koktu be yavv
cok sagol betülcümcanım önemli bir şey olmamasına çok sevindim
anneme de vermişti doktor o damladan onda da göz kuruluğu vardı ne yaptı bilmiyorum sen yazınca aklıma geldi
Allah şifa versin tatlım
[/B]
sagol minderimTAVUKLU ISKEMBE CORBASI
İşkembe çorbası seviyorsanız,sarımsak ve sirkeye hayır demiyorsanız bu çorba tam size göre.
Yoğunluğuyla tek başına bir öğünü kurtarabilecek ,doyurucu bir tarife buyurun:)
MALZEMELER:
-1 parça tavuk göğüs
-1 lt su
-1 orta boy soğan
-1 tatlı kaşığı yulaf kepeği
-3 yk yağsız yoğurt
-1 yumurta sarısı
-2 yk sirke
-2 diş sarımsak
Tavuk ve ikiye bölünmüş soğan 1 lt su ile pişene dek haşlanır.
Piştikten sonra soğan sudan alınır.Tavuk didiklenerek tekrar suya konur.
Yoğurt,kepek,ezilmiş sarımsak ve yumurta sarısı çorbadan alınan su ile iyice çırpılır.
Çorba karıştırılarak karışım azar azar ilave edilir.Bir taşım kaynayınca sirke ilave edilir.Pul biberle servis edilir.
Afiyet olsun.
cok sagol esincimGeçmiş olsun SuzişimmmmSevindim ciddi bişey olmamasına.
Eşini de takma kafana. Olur ev içinde arada öyle.
hosgeldin canim ama bencede ilaclardan uzak dur saglik sorunu yapar hem bi ise yaradigi da yok canim bende kulandimbende zayıflamak ıstıyorum84 kıloyla doguma gırdım su 75.500 kg yım bu hafta 2 kılo verdım ılac kullanıyorum kullanan varmı maurres dıye bı ılac baska neler yapılabılır
türkiyeye gelincede tuhafina geliyordur simdi dimi canimevet canım ya bende buraya ilk geldiğimde aynı tecrübeyi bende yaşadım hatta bir seferinde kıl payı kurtuldum:))) sağdan trafik zor olmuştu ilk günlerde ama alıştım şimdi :)))
yardimim dokanirsa ben ortaya yazan kizceleri liste yapan arkadasa yolayabilirim nasil olsa hep gecmise bakiyorumcanımcım o zaman o kızçeler için bir öneri varsa onu uygulayalım zira ben hiç liste yapılmamasındansa yapılması ii olur diye düşündüm
betülcüm babana desen nisanli duralim okul bitincede evleniriz diye siz hemen olsun bitsin istiyorsunuz birbirinizi sevdiginiz icin ama acele etme bencede tatlim hayirlisi olsunsevgilimin babası benim babamı aramış nişan yapalım diye
babam da erken filan demiş
o da siz düşünün daha sonra haber verirsiniz biz istiyoruz çocuklar da istiyor demiş..
sonra kapatmışlar
ama artık bi nişan olsun yaa
cok sagol canim düsündügün icinii geceler bayanlar , çıkıyorum, liste için de gönüllü olduğum halde :)) talep olmadığından havada kaldı sanırım, herkes forum sayfasına bildirim yapar artık geçen hafta gibi , öpüldünüzzzz
tebrikler canimgünaydın hatunlar bildirim kime yapılcak okudum ama muallakta kalmış sanırım
ben yazsam bildirimimi alır mı yapacak kişi
Başlangıç kilo:75.5
Geçen hafta:68.4
Bu hafta:67.3
Hedef:63
Giden:1.1
Toplamda giden:7.2 kg
naptin hasretcim :26: neyse üzülme haftaya fazlasiyla gider insallahbenım kafama sadece bu rakam dank ettırırdı sanırım
baslangıc:87.7
gecen hafta:65.8
bu hafta :67.0
gelen:1.2
hedef : 60
tebrikler canimHerkeze gunaydinlarrrrrr tartida guzel rakkamlar insallah hepimize.
Bildirim:
Baslangic:72
Gecen Hafta:67.3
Bu Hafta:66.6
Giden:700gr.:))))
Hedef:60
Sukurrrrr olsun arti gormedim Bu Hafta vermeyi beklemiyordum...
Herkezi simdiden Tebrik ediyorum Kilo versenizde vermesenizde bir Hafta daha dayandiginiz icin tebriklerrrrrrrrr.
tebrikler adasimmBaşlangıç kilo:83
Geçen hafta:73,2
Bu hafta:72,1
Hedef:65
Giden:1.1
Toplamda giden :10,9
*kg coksukur bu haftada gıttıdarısı haftaya tatıl donusune kıscelerrrrrrrrrrrrrr kıme mesaj atılacak bılmıyorum bılgınız varsa benımyerıme atarsanız sevırınımm bu arda gunaydın hasrettttttttttttttttttttttttttt
tebrikler canimherkese günaydın kızlar ilk bildirimimi yapıyorum
Baslangic:70.500
Bu Hafta:69.00
Giden:1.500
Hedef 55
haftaya yardim edemem canim malum türkiyeye gidiyorum ama yardim lazimsa destek olurumgünaydın kızlar listesiz olmanıza gönlüm razı olmuyo :)
siz yine bana yapın bildirimleri yarın sabah en geç yaparım listenizi
mesaj sayısı az olanlar topiğe yapsın
thelog sen yapmak istersen sana yollarım ben bildirimleri fatk etmez. ya kimse bu liste konusunda niye yorum yapmıyo anlamadım akşam işim vardı çıkmıştım ben
tebrikler canimii gidiyoruz kızlar yükleri atan atana :) ooh!bende yapayım bildirimimi
başlangıç ya kızlar sizi takibe başladığım zamanı mı yoksa ilk bildirimi mi yazcam çünkü
takip 77 ilk bildirim 75 74 arsı
geçen hafta 70.
şimdiki 68.
giden 2 kg :) nasılım kızlar?
:128:haftya tekrr 65 olcam kararlıyımü
ben bu kadar kılo wermısım bunlarımı weremıcem dımı ama
olsun gramda olsa gitsin tebrikler canimgünaydın;
ben yine gram gram verdim bu haftaeskiden ne güzel haftada 1,5 kg verirdim, nerdeee o günler
neyse, o şekilde versem zaten şimdiye erimiş bitmiştim
Başlangıç kilo:76
Geçen hafta:64,9
Bu hafta:64,5
Hedef:58
Giden:0,4
Toplamda giden:11,5 kg
bence gayet hossun hasretcimbuda 67 kg lık halımEki Görüntüle 454598
tebrikler minderimSelam soyu tükenmekte olan eşsiz, benzersiz, tatlı ve minnoş pandalarım
bildirimimi yapayım hemen
Baslangic:75
Gecen Hafta:62,6
Bu Hafta:61,5 :82::82:
Giden:1,1
Toplamda Giden:13,5
bende deneyeyim biaranızda kabızlık sorunu olan var mı?çok süper bişi keşf ettim bir hafta olcek inş sizinde işinize yarar
şimdik ılıkla sıcak arası açık şekersiz çayı için hemen ardından oda sıcaklığında suyu iki bardak kadar için ama her bardak bi dikişte olursa daha çabuk oluyo işlem sonrada varsa fırsatınız göbüşünüzün üzerine yatın şöle sert bi yere 20 dk bakalım sizdede tutcek mi?sabah aç krnaydım yaparken onuda bildiriim de :)
git canım bence sorunları uzatmaya değmez
sen de haklısın kaynanan eşeklik etmiş ama boşver geçmişte kalsın..
sonuçta yüz yüze bakıyorsunuz..
betülcüm babana desen nisanli duralim okul bitincede evleniriz diye siz hemen olsun bitsin istiyorsunuz birbirinizi sevdiginiz icin ama acele etme bencede tatlim hayirlisi olsun
ya öle ama kadının beni çağarma şekli bile değişik ya gelmezsen millet küs falan zanneder dio ya
suzi ya
ısırganın tadı çok kötü ya
ben yeşil çayı bile limon sıkarak içiyrm yoksa hemen midem bulanıyor
SUZİİ CANIM BENİM SAYFALARA BİLDİRİM YAPANLARI TOPLARSAN ÇOK MUTLU OLURUM VALLA :)
abababa kız yok evlilik otur bakim daha öğrencisin senşaka şaka hayırlısı neyse o olsun canım. ama inan evlilik çok kolay birşey değil. bir sürü sıkıntısı var. eşim ailesi senin alilen dıdıdı bitmez. ilk yıllar çok sancılı olur o yüzden bence okulla beraber olmaması senin yararına
özlem melek boşver kaynanayı canım. sen git biraz otur gel. büyüklük ende kalsın. seninyapmadıkların hep göze batar. umursama. benim kaynana da bana hiç birşey yapmadı aileme falan bir istemeye iki nişana gittiler ya. ama şimdiki gelinin ailesi ile devamlı görüşür. oysaki benim annem babam bir kırgınlık falan da olmadı. ama hep mesafeliler. 2. gelinler niye ise çok tutuluyor boşver canım
tebrik ederim canimBaslangic:67
Gecen Hafta:67
Bu Hafta:65.4
Giden:1.600 :))))
çok mutluyum çok...dün ödem varmış demek su ve yeşil
çayla gitti..regli olmama ragmen çok iyi dimi kızlar..ama ilk haftam onun etkisi var :)))
ama hiç kaçamak yapmıyacağım inşllh...diyet süresini uzatıyorum çünkü...58i görene kadar çikolata yok
kızlar çizelgeyi yaptıktan sonra hangi yeri kopyalıyorduk ya unutmuşum
cocuk durmaz rahat vermez de istersen canim bi bahane bul gönlün istemeden gidersen zaten hem morelin bozuk olur kendileri hal etsinler :26:eşimin erkek kardeşi haftaya nişanlanıcak ve yarın çeyiz görülüp kız evinde eğlence olucakmış. ben gitmek istemiorumm. ben evlenirken kaynananm bana bi oyalı yazma getirmedi evlendikten sonra getirdi ama ne fayda şimdi kıza kendi tarafları olduğu için resmen 5 takım bohça yaptı ya istemiyorum işte gitmk istemiyorum sinirlerim bozuluyo eşimde bana bıraktı kaynanam ısrar edio ne yapmalıyım
hayirlisi olsun tatlim bence ailende senin düsündükleri icin böyle karar veriyorlar :26:anaa ben Blackcat'i de alıntılamıştım diye hatırlıyorum ama yok
canlarım benim doğru diyosunuz belki de ben de ebeveyn olsam içime sinmeyebilir..
ama şimdi evde kalıyorum arkadaşlarla çeşitli sorunlar olabiliyor, işler üzerine kalıyor, kızdığın şeyler oluyor ama söyleyemiyorsun vs.. vs...
ama sevdiğim benim her şeyim hem arkadaşım, hem dostum, hem kardeşim.. o benim ordaki ailem, her şeyimi anlatabileceğim birisi..
bu kadar şey varken neden yanımda olmasın diyorum zaten okulda sürekli birlikteyiz tek fark akşamları gidilen ev aynı olcak..
ben normalde de tembelin tekiyim zaten o beni zorla çalıştırıyor aynı evde olsak daha çok çalıştırır
dışarı çık kafelerde otur masrafı olmaz..
elbette zorlukları olacak hiçbir şey güllük gülistanlık değil ama ne olursa olsun şimdiki hayatımdan daha iyi olacağı ümidindeyim inşallah..
bilmiyorum ya cidden hayırlısı olsun diyelim
bende limon sIkIp iciyorum canim ama cok faydali tatlim tirnaklara saca birde siskinligesuzi ya
ısırganın tadı çok kötü ya
ben yeşil çayı bile limon sıkarak içiyrm yoksa hemen midem bulanıyor
belki oda tamam der betülcümbabam ne dicek hiç bilmiyorum zaten şu anda
karar verip onlara haber vercek güya da bakalım ne olcak hayırlısı olsun diyorum sadece
takıntılı türk annesi işte.. olsun canım git sen yine de hem yeni gelin de kırılmasın şimdi boşver büyüklük sende kalsın
senn suan yasadıgın durumda gecen sene bendımanaa ben Blackcat'i de alıntılamıştım diye hatırlıyorum ama yok
canlarım benim doğru diyosunuz belki de ben de ebeveyn olsam içime sinmeyebilir..
ama şimdi evde kalıyorum arkadaşlarla çeşitli sorunlar olabiliyor, işler üzerine kalıyor, kızdığın şeyler oluyor ama söyleyemiyorsun vs.. vs...
ama sevdiğim benim her şeyim hem arkadaşım, hem dostum, hem kardeşim.. o benim ordaki ailem, her şeyimi anlatabileceğim birisi..
bu kadar şey varken neden yanımda olmasın diyorum zaten okulda sürekli birlikteyiz tek fark akşamları gidilen ev aynı olcak..
ben normalde de tembelin tekiyim zaten o beni zorla çalıştırıyor aynı evde olsak daha çok çalıştırır
dışarı çık kafelerde otur masrafı olmaz..
elbette zorlukları olacak hiçbir şey güllük gülistanlık değil ama ne olursa olsun şimdiki hayatımdan daha iyi olacağı ümidindeyim inşallah..
bilmiyorum ya cidden hayırlısı olsun diyelim
canım senn konunada bısı dıyemedm dogrusuhasret bi tek sen varsınnn cevapp ver bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?