- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
günaydın geçen hafta 2 kilo almıştım oklavayı yedim sizlerden=))
bende sirkeli suya başladım bugün 4. günüm sabahları içiyorum öğlen ve akşam işlerimden dolayı unutuyorum içemiyorum bide bağırsaklarım çalışmıyor buna ragmen pazartesi 300, salı 300 gr, çarşamba 400 gram verdim yarına bakalım ne olacak bu hafta oklavadan kurtuldum yaşasın hihoyyyt
günaydın herkese iyi sabahlar
şulecim sobe bakıp çıkmak yok nasılsın ufaklık sen iyileştinizmi
günaydın canım.çok merak ediyorum bende başlıcam başlıyamıyorum bi türlü.bu sirkeli su bu kadar işe yarıyomu gerçektenfisfisfis
valla nazar herlade canım aman dikkat edin ya bu mevsimde de çok zor hastalık valla birde işte bende hapşırıp duruorum klimayı açıolar buz gibi donuom burda hepsi erkek ateşlimidir nedir yaaawwwgünaydın canım tam yazacaktım elektirik kesildi çok sıcak herkez klimalara yüklenince sürekli kesinti var deli ediyor bizi,oğlanla ben halen hastayız nazar ettiler oğluşumla bana kaydirigubbakcemile3
o aldığın 2 kilo yeni olduğu için bence onları veriyorsun canım kilo vermen benim gibi çok zorsa ne yapsan yaramıo benim kilo verdiğim tek şey lahana çorbası diyeti oldu normalde zaten az yiyen biriyim sporda yapsam veremiyorum sıkılaşıyorum ama ben bu kiloda sıkılaşmak istemiom kiloyu aşağı çekmek istiom rejim biteli nerdeyse 1 ay olucak hala almadım çok korkuyordum almaktan gene yapcam ben :)))) biraz zaman geçsinben okuduğum herşeyi deniyorum zor kilo veriyorum ama bu sefer kolay oldu hep böyle gider inşallah şu kilolardan kurtulurum
merhaba kızlar... ben anca girebildim bugün... nasılsınız kızlar??? şu sirkeyi bende deniyorum 1 haftadır çok düzenli içiyorum günde 3 kez öğünlerden yarım saat önce ama bende pek değişiklik yok... yarına yine yerimde saymam umarım...
yediklerimi yazayım...
sabah sirkeli suyumu içtim... arada 1 bardak sıcak su içtim...
1 dilim kepek ekmeği peynir ve domatesli sandviçimi yedim yanındada 1 fincan çay...
1 bardak sıcak su içtim...
günaydın çırtırlarr ben yine 2 günlük bi aradan sonra girdim biliyorum ama dün ve ncekigün iş meselerini hallediyordum görüşmeye gittim bakalım ama şimdilik bi ses yok hayırlısı olsun bu kadar sene dirsek çürüttük ingilizcesini bilgisayaını ögrendik elbet olacak bişeyler diye düşünüyorum...
sabah kalktım regl olmuşum psikolojik midir nedir oldugumu gördüktn sonra karnım agrımaya başladı..
sirkeli ballaı suyumu içiyorum ben de suan geçen sefer çok koyuyomuşum balını ben bi tatlı kaşıgıymış şimdi öyle yapıp sabah aç karnına akşam yatmadan önce içiyorum ve ara vermeme ragmen bal yüzünden tekrar başladıgımda bagırsaklarımda hemen etkisi gösterdi benim bi tane de 53 kilo bi kardeşim var salak oda içiyo 50 kiloya düşecekmiş oda aynı şeyi söylüyo elma sirkeli su için..onun dışında bu sabah kahveyle biraz kepekli bizküvi yücem ve karnım agrımayı arttırdı sanırsam...öptüm herbiriciginizi
inş. canım yaaa benim ing. bilgizayarvalla güzelim bende kaç senedir iş arıyorum.piyasada doğru düzgün iş yok.şimdi ingilizce kursuna gidiyorum kendimi geliştirmek için.umarım istediğin gibi bi iş bulursun
valla nazar herlade canım aman dikkat edin ya bu mevsimde de çok zor hastalık valla birde işte bende hapşırıp duruorum klimayı açıolar buz gibi donuom burda hepsi erkek ateşlimidir nedir yaaawwwbu arada tartıldınmı hiç merka ediorum kilo vermeye devam ediomusun?
o aldığın 2 kilo yeni olduğu için bence onları veriyorsun canım kilo vermen benim gibi çok zorsa ne yapsan yaramıo benim kilo verdiğim tek şey lahana çorbası diyeti oldu normalde zaten az yiyen biriyim sporda yapsam veremiyorum sıkılaşıyorum ama ben bu kiloda sıkılaşmak istemiom kiloyu aşağı çekmek istiom rejim biteli nerdeyse 1 ay olucak hala almadım çok korkuyordum almaktan gene yapcam ben :)))) biraz zaman geçsin
zamanla işe yarar canım daha yeni başlamışın hiç bırakmadan devam et faydasını görüceksin bence
kızlar nerdesiniz yaa kimseler yok ben öğle yemeğimi yicem birazdan ne olduğunu yazmayım oklova yerim yoksa :)))))
yarın işte son günüm tatile çıkıyorum işlerin hepsini toparlıcam diee yırtındım bu hafta devam edeyim yemğe kadar görüşürüznaniknaniksırnaşık şeydelikafaduldenbuyrunnnnnnnnn:dance:
günaydın çırtırlarr ben yine 2 günlük bi aradan sonra girdim biliyorum ama dün ve ncekigün iş meselerini hallediyordum görüşmeye gittim bakalım ama şimdilik bi ses yok hayırlısı olsun bu kadar sene dirsek çürüttük ingilizcesini bilgisayaını ögrendik elbet olacak bişeyler diye düşünüyorum...
sabah kalktım regl olmuşum psikolojik midir nedir oldugumu gördüktn sonra karnım agrımaya başladı..
sirkeli ballaı suyumu içiyorum ben de suan geçen sefer çok koyuyomuşum balını ben bi tatlı kaşıgıymış şimdi öyle yapıp sabah aç karnına akşam yatmadan önce içiyorum ve ara vermeme ragmen bal yüzünden tekrar başladıgımda bagırsaklarımda hemen etkisi gösterdi benim bi tane de 53 kilo bi kardeşim var salak oda içiyo 50 kiloya düşecekmiş oda aynı şeyi söylüyo elma sirkeli su için..onun dışında bu sabah kahveyle biraz kepekli bizküvi yücem ve karnım agrımayı arttırdı sanırsam...öptüm herbiriciginizi
selam kızlar dün yazamdım yenı yazıyorum, malum ayagımla ugrasıyorum inşallah kilolarınız gıtmıstır bu hafta bende yedıllerıme dıkkat etmeye calıstım ama malum hareket edemeyınce ınsan kılo veremıyor,dün benı bır iş görüşmesine çagırdılar ayagım kırık gıdemedım ıyıcene sınırlerım bozuluyor artıkama ne dıyım bundada hayır var deyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum, gerçi şuan için tek hayır inanılmaz kıtap okumam iki günde bir kitap okuyorum resmenhihoyyyt. yarın doktora gıdecem bakalım alçıyı alırsa bende tartılır umutsuzca kılomu söylerim :) tabi alçıyı alırsasenağlama
selam kızlar ben de 77 kilo olarak katıldım aranıza kilo vermek istiyorum ve azimliyim kondisyon bisikleti ile ilgili ne düşünüyosunuz ben yürüyemediğim için bisiklet aldım ama kullanmaktan korkuyorum acaba yağlar direk kasa dönüşür mü
herşeyde vardır bir hayır canım sıkkma canını bencede bu arada kitap olayına bayıldım eskidemn bende okurdum birini bitirir diğerine başlardım ama şimdi nerdeeee en son olasılıksızı okudum tavsiye ederim okumadıysanselam kızlar dün yazamdım yenı yazıyorum, malum ayagımla ugrasıyorum inşallah kilolarınız gıtmıstır bu hafta bende yedıllerıme dıkkat etmeye calıstım ama malum hareket edemeyınce ınsan kılo veremıyor,dün benı bır iş görüşmesine çagırdılar ayagım kırık gıdemedım ıyıcene sınırlerım bozuluyor artıkama ne dıyım bundada hayır var deyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum, gerçi şuan için tek hayır inanılmaz kıtap okumam iki günde bir kitap okuyorum resmenhihoyyyt. yarın doktora gıdecem bakalım alçıyı alırsa bende tartılır umutsuzca kılomu söylerim :) tabi alçıyı alırsasenağlama
hoşgeldin aramıza bütün gün bisikletten inmezsen aynen kas olabilir bu arada hergün düzenli yapmayı düşünüyorsan bir gün bisiklet birgün başka bişeyi yapmanı öneririm öle daha faydalı oluyormuş :)selam kızlar ben de 77 kilo olarak katıldım aranıza kilo vermek istiyorum ve azimliyim kondisyon bisikleti ile ilgili ne düşünüyosunuz ben yürüyemediğim için bisiklet aldım ama kullanmaktan korkuyorum acaba yağlar direk kasa dönüşür mü
Günaydın kızlar... yine kimseler yok... ben saah tartılmayı unuttum ama bu haftada aynıydım... akşama eve gidince geç olacak ben yine 69 olarak bildiriyorum... kilo verenleri tebrik ediyorum...
sabah yediklerimi yazayım...
aç karnına sirkeli suyumu içtim
1 avuç kadar kiraz yedim aç karnına...
1 bardak sıcak su...
1 dilim kepek ekmeği, beyaz peynir ve domatwzli sandiviçimi yiyeceğim şimdi 1 fincanda çay...
inş. canım yaaa benim ing. bilgizayar
hatta almancam bile var sayılır iyi olmasada bakalım inş kafama göre bişiy bulacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?