70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım.çok merak ediyorum bende başlıcam başlıyamıyorum bi türlü.bu sirkeli su bu kadar işe yarıyomu gerçektenfisfisfis

günaydın kızlar istanbulda olmama rağmen fırsat buldukça aranıza katılmaya çalışıyorum.bugün kahvaltıda az peynir az ekmek ve az domates yedim.bir bardak çay içtim.şu ana kadar iyi gidiyo.umarım fazla abartıp burada kilo almam.sirkeli suya başlayamadım daha kimsede yok burda

günaydın herkese iyi sabahlar
şulecim sobe bakıp çıkmak yok nasılsın ufaklık sen iyileştinizmi

günaydın canım tam yazacaktım elektirik kesildi çok sıcak herkez klimalara yüklenince sürekli kesinti var deli ediyor bizi,oğlanla ben halen hastayız nazar ettiler oğluşumla bana kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar... ben anca girebildim bugün... nasılsınız kızlar??? şu sirkeyi bende deniyorum 1 haftadır çok düzenli içiyorum günde 3 kez öğünlerden yarım saat önce ama bende pek değişiklik yok... yarına yine yerimde saymam umarım...
yediklerimi yazayım...
sabah sirkeli suyumu içtim... arada 1 bardak sıcak su içtim...
1 dilim kepek ekmeği peynir ve domatesli sandviçimi yedim yanındada 1 fincan çay...
1 bardak sıcak su içtim...

günaydın canım tam yazacaktım elektirik kesildi çok sıcak herkez klimalara yüklenince sürekli kesinti var deli ediyor bizi,oğlanla ben halen hastayız nazar ettiler oğluşumla bana kaydirigubbakcemile3
valla nazar herlade canım aman dikkat edin ya bu mevsimde de çok zor hastalık valla birde işte bende hapşırıp duruorum klimayı açıolar buz gibi donuom burda hepsi erkek ateşlimidir nedir yaaawww bu arada tartıldınmı hiç merka ediorum kilo vermeye devam ediomusun?
ben okuduğum herşeyi deniyorum zor kilo veriyorum ama bu sefer kolay oldu hep böyle gider inşallah şu kilolardan kurtulurum
o aldığın 2 kilo yeni olduğu için bence onları veriyorsun canım kilo vermen benim gibi çok zorsa ne yapsan yaramıo benim kilo verdiğim tek şey lahana çorbası diyeti oldu normalde zaten az yiyen biriyim sporda yapsam veremiyorum sıkılaşıyorum ama ben bu kiloda sıkılaşmak istemiom kiloyu aşağı çekmek istiom rejim biteli nerdeyse 1 ay olucak hala almadım çok korkuyordum almaktan gene yapcam ben :)))) biraz zaman geçsin

zamanla işe yarar canım daha yeni başlamışın hiç bırakmadan devam et faydasını görüceksin bence

kızlar nerdesiniz yaa kimseler yok ben öğle yemeğimi yicem birazdan ne olduğunu yazmayım oklova yerim yoksa :)))))
yarın işte son günüm tatile çıkıyorum işlerin hepsini toparlıcam diee yırtındım bu hafta devam edeyim yemğe kadar görüşürüznaniknaniksırnaşık şeydelikafaduldenbuyrunnnnnnnnn:dance:

günaydın çırtırlarr ben yine 2 günlük bi aradan sonra girdim biliyorum ama dün ve ncekigün iş meselerini hallediyordum görüşmeye gittim bakalım ama şimdilik bi ses yok hayırlısı olsun bu kadar sene dirsek çürüttük ingilizcesini bilgisayaını ögrendik elbet olacak bişeyler diye düşünüyorum...
sabah kalktım regl olmuşum psikolojik midir nedir oldugumu gördüktn sonra karnım agrımaya başladı..
sirkeli ballaı suyumu içiyorum ben de suan geçen sefer çok koyuyomuşum balını ben bi tatlı kaşıgıymış şimdi öyle yapıp sabah aç karnına akşam yatmadan önce içiyorum ve ara vermeme ragmen bal yüzünden tekrar başladıgımda bagırsaklarımda hemen etkisi gösterdi benim bi tane de 53 kilo bi kardeşim var salak oda içiyo 50 kiloya düşecekmiş oda aynı şeyi söylüyo elma sirkeli su için..onun dışında bu sabah kahveyle biraz kepekli bizküvi yücem ve karnım agrımayı arttırdı sanırsam...öptüm herbiriciginizi

ınternetten buldum sizinle paylaşayım istedim
Zayıflamak için:
Bir bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, mümkünse yemeklerden önce fazla kilo problemi için de etkili olan elma sirkesi bu amaçla kullanılacaksa mutlaka yemeklerden önce alınmalıdır kullanılır

valla güzelim bende kaç senedir iş arıyorum.piyasada doğru düzgün iş yok.şimdi ingilizce kursuna gidiyorum kendimi geliştirmek için.umarım istediğin gibi bi iş bulursun

valla güzelim bende kaç senedir iş arıyorum.piyasada doğru düzgün iş yok.şimdi ingilizce kursuna gidiyorum kendimi geliştirmek için.umarım istediğin gibi bi iş bulursun
inş. canım yaaa benim ing. bilgizayar
hatta almancam bile var sayılır iyi olmasada bakalım inş kafama göre bişiy bulacam

selam kızlar dün yazamdım yenı yazıyorum, malum ayagımla ugrasıyorum inşallah kilolarınız gıtmıstır bu hafta bende yedıllerıme dıkkat etmeye calıstım ama malum hareket edemeyınce ınsan kılo veremıyor,dün benı bır iş görüşmesine çagırdılar ayagım kırık gıdemedım ıyıcene sınırlerım bozuluyor artık ama ne dıyım bundada hayır var deyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum, gerçi şuan için tek hayır inanılmaz kıtap okumam iki günde bir kitap okuyorum resmenhihoyyyt. yarın doktora gıdecem bakalım alçıyı alırsa bende tartılır umutsuzca kılomu söylerim :) tabi alçıyı alırsasenağlama

selam kızlar ben de 77 kilo olarak katıldım aranıza kilo vermek istiyorum ve azimliyim kondisyon bisikleti ile ilgili ne düşünüyosunuz ben yürüyemediğim için bisiklet aldım ama kullanmaktan korkuyorum acaba yağlar direk kasa dönüşür mü

ediyorum canım tadını sevmesemde zorla içiyorum... 2. haftaya başladım...

merhaba zenep'çim seni daha sık görmek istiyoruz artık annende geldi..... bende sirkeyi içiyorum ama hala bağırsaklarım düzene giremedi bir türlü... inşallah gönlüne göre bir iş bulursun canım... krizde yüzü gülenlerden olursun inşallah..

sağlık olsun canım üzülme... inşallah ayağın iyileşsinde daha iyi, daha hayırlı işler çıkar inşallah...

hoşgeldin canım aramıza... bezdede kondisyon bisikleti var ama yarın saat bile kullansam terlemiyorum... ayakları biraz sıkılaştırır ama yağ yakma konusu biraz daha yavaş olur... yağlarımız keşke kasa dönüşse ama sanmıyorum.. günde saatlerce binmen gerekir bunun için... nivea bady cdsini internette bulup onuda yapabilirsin... vücudun bütün yerlerini çalıştıracak hareketler var çok güzel terletiyor... tavsiye ederim...

Günaydın kızlar... yine kimseler yok... ben saah tartılmayı unuttum ama bu haftada aynıydım... akşama eve gidince geç olacak ben yine 69 olarak bildiriyorum... kilo verenleri tebrik ediyorum...

sabah yediklerimi yazayım...

aç karnına sirkeli suyumu içtim
1 avuç kadar kiraz yedim aç karnına...
1 bardak sıcak su...
1 dilim kepek ekmeği, beyaz peynir ve domatwzli sandiviçimi yiyeceğim şimdi 1 fincanda çay...

herşeyde vardır bir hayır canım sıkkma canını bencede bu arada kitap olayına bayıldım eskidemn bende okurdum birini bitirir diğerine başlardım ama şimdi nerdeeee en son olasılıksızı okudum tavsiye ederim okumadıysan
bu arada ben polisiye gerilim okuyyorum çoğunlukla sen ne tarz okuyosun?
hoşgeldin aramıza bütün gün bisikletten inmezsen aynen kas olabilir bu arada hergün düzenli yapmayı düşünüyorsan bir gün bisiklet birgün başka bişeyi yapmanı öneririm öle daha faydalı oluyormuş :)

günaydın canımkahvaltın güsel vallaa bende şimdi bir gevrek bir peynir yedim çayımı içiorum dikkat ettiğim günler geride kaldı zor gelio uğraşmak şimdi tatil dönüşü sıkıcamm yine :)))))

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar hayırlı cumalar bende gene aynı kilodayım kilo almadığıma seviniyorum ama tatil dönüşü düzenli spora başlıcam inşallah :)))):Saruboceq:

Selam kizlar.. uzun zamandir yazmiyorum buraya.. benim diyet tam gaz olmasada yediklerime dikkat etmeye calisiyorum suanda 67,8 kiloyum.. memnunum kilomdan yan =)
sizlere kolay gelsinn..

herkeze gunaydın....4 gundur evdeyım ve tatılde aldıgım bır kıloyu vermeye başladım şuanda 71.5 olmuşum....çok mutluyum veremıycem dıye çok korkmuştum :teselli:

selam ben işe başlamadan önce kilomu bildirip çıkayım geçen hafta 71.300 dü sabah tartıldım 69.8

inş. canım yaaa benim ing. bilgizayar
hatta almancam bile var sayılır iyi olmasada bakalım inş kafama göre bişiy bulacam

hayırlısı güzelim.bursa gibi sanayinin merkezi bi yerde iş bulamamakta insana koyuyo valla.inşallah görüşmen olumlu sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…