- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
günaydın herkeze bu aralar gece kuşuyum uyku hiç kalmadı,bu haftada 1 kg gitti :lepi: 65,7kg düştüm 70 küsürlerdeyken 60 lı sayılara düşermiyim acaba diye düşünüyordum hihoyyyt
herşeyde vardır bir hayır canım sıkkma canını bencede bu arada kitap olayına bayıldım eskidemn bende okurdum birini bitirir diğerine başlardım ama şimdi nerdeeee en son olasılıksızı okudum tavsiye ederim okumadıysan
bu arada ben polisiye gerilim okuyyorum çoğunlukla sen ne tarz okuyosun?
hoşgeldin aramıza bütün gün bisikletten inmezsen aynen kas olabilir bu arada hergün düzenli yapmayı düşünüyorsan bir gün bisiklet birgün başka bişeyi yapmanı öneririm öle daha faydalı oluyormuş :)
günaydın canımkahvaltın güsel vallaa bende şimdi bir gevrek bir peynir yedim çayımı içiorum dikkat ettiğim günler geride kaldı zor gelio uğraşmak şimdi tatil dönüşü sıkıcamm yine :)))))
günaydın kızlar herkese iyi sabahlar hayırlı cumalar bende gene aynı kilodayım kilo almadığıma seviniyorum ama tatil dönüşü düzenli spora başlıcam inşallah :)))):Saruboceq:
günaydın herkeze bu aralar gece kuşuyum uyku hiç kalmadı,bu haftada 1 kg gitti :lepi: 65,7kg düştüm 70 küsürlerdeyken 60 lı sayılara düşermiyim acaba diye düşünüyordum hihoyyyt
özgecim ben cok memnunum tatil dönüşü al hemen başla 20 gündür ağzıma tatlı çikolata dondurma sürmedim, yazın ortasına geldik ben daha dondurma yemedim herkez benle dalga geçiyor kaydirigubbakcemile3 sana şunu söyleyim inanılmaz sıkılaşma var kg vermekten ziyade 1 kg veriyorsun ama görünüme bakarsan 2 kg vermiş gibi ,bugün son günün ne güzel kaç günlüğüne gidiyorsun nereye kafamçokkarıştı ne kadar çok soru sordum dimi kaydirigubbakcemile3günaydın canım valla maşallahın var ben olduğum yerde kaldım gene tatil dönüşü bende alcan senin haptan bakalım bende işe yarıcak mı :)
kızlar günaydın, bugün sabah doktora gıttım ve ayagımdakı alcıyı aldılar eve gelip hemen tartıldım inanılmaz mutluyum çünkü kilo almamısım azda olsa vermişim 73 düm 72.600 olmusum :lepi: magrenta canım ben roman okuyorum bu aralar ıkı günde bır tane bıtırıyorum nerdeyse en son şu vampirleri anlatan roman var onu okuyorum ınanılmaz güel bir kitap hatta sınemalardada alacakaranlık dıye fılmı vardı işte Alacakanlıgı okudum, Yeni ay'ı da okudum bugün Tutulmaya başlayacagım,ve en sonda Şafak Vakti var dördünüde okuyunca seri kapanıyor:lepi:
canım tebrik ederim tam gaz gidiyosun aysonuna kadar 60 olurson sen
herkese günaydın arkadaşlar bende uzun bir ara ve kilo almalardan sonra bu hafta 800 gr vermişim ve 73 olmuşum gerçi geçen hafta aldığım kiloda olsa vermek güzell
herkeze gunaydın....4 gundur evdeyım ve tatılde aldıgım bır kıloyu vermeye başladım şuanda 71.5 olmuşum....çok mutluyum veremıycem dıye çok korkmuştum :teselli:
herkeze slm....tatıl bana yaramadı 1 kg almışım 72 oldum 1ay dıkkat ettim 1 kg verebildim 1 hafta dikkat etmeyince 1 kg aldım...aglamak istiyorum....nasıl zayıflıycam yaa...
Canım önceki kilonu bulamıyorum bir daha yazarmısın...
merhaba arkadaşlar,ben de sizlere katılmak isterim:kedi:,ben ikinci doğumdan sonra pek kg veremedim,şu an 72 kgmafoldumben,ama hayal kg 63-65opuyorumnanaktan,yürüş te yapıyorum,kayın babanın evine neredeyse her gün gitmeye çalışyorum yürüyerek,onun evine kadar 2,5-3 km var,oraya ve geri al sana5-6 km ,ekmek te yemıyorumCADIARZU,ayda bir lavaş tadabilirim,evimde yürüş bandım da var kışın onu işgal ediyorum,bir- iki gün içerisinde kırmızı kart yecem bundan dolayı kendimi daha da şişkin hisediyorummafoldumben,ah ah eski kg geri istiyorum:Saruboceq:
adı bile güsel deme tatillllllll hehe sanada şimdiden iyi tatiller ben bir hafta olmayacağım nette deniz kum güneş birde havuzun keyfini çkartıcam inşallah :)))))sağol canım valla ben sabahlarıda ekmek yemeiyeceğim bana kalsa canım istemiyor ama bağırsak sorununa hergün kepek ekmek yiyin kahvaltıda diyor dite yiyorum.. yoksa ekmek hamur işini ağzıma sürmeyeceğim... kilo almamakda güzel canım yediklerimizi erittikten sonra biraz daha yavaş vereceğiz ama kalıcı olacak kilolarımız... şimdiden iyi tatiller canım... sen geleceksin ben öçıkacağım tatile ama tatildede sizlerleyim...
süpersin canım... ilacının sana baya faydası oldu... inşallah hedefine ulaşırsın canım... aman bitirince dikkat etde geri alma kilolarını... benimde uyku düzenim çok kötüü.. erken yatamıyorum 00:30 'da yatsam yine iyi diyeceğim.. sabahda kalkmak zor geliyor ruh gibi oluyorum....
valla alcam seni gördükçe imreniyorum canım ayda 4 kilo versem yeter valla bana benim ilacın pek faydası olmadı bana sadece çok yedirtmio ki ben zaten az yiyorum ama tatlı krizim öyle çok değil allahtan :)))ben bu akşam otobüsle antalyaya gidiorum uçak bileti için geç kaldım laraya gidicez otele 6 günlüğüne erkek arkadaşımla beraber antalyayı seviyorum bayadır gitmemiştik rezervasyon için geç kaldığımızdan baya fiyatta kazıklandık günlüğü 150ye gelio kişi başı bu sene böle oldu artık napiym tatil benim için çok önemli bütün yıl çalışıom paşalar gibi tatil yapmam lazım hazır evlenmemişken :))))özgecim ben cok memnunum tatil dönüşü al hemen başla 20 gündür ağzıma tatlı çikolata dondurma sürmedim, yazın ortasına geldik ben daha dondurma yemedim herkez benle dalga geçiyor kaydirigubbakcemile3 sana şunu söyleyim inanılmaz sıkılaşma var kg vermekten ziyade 1 kg veriyorsun ama görünüme bakarsan 2 kg vermiş gibi ,bugün son günün ne güzel kaç günlüğüne gidiyorsun nereye kafamçokkarıştı ne kadar çok soru sordum dimi kaydirigubbakcemile3
bende filmini izledim alacakaranlığın seriyi tamamlamışın valla maşallah bende jean christophe grange hayranıyım bütün kitaplarını okudum yeni çıkarsada okusam die bekliom :))) daha öncede bi kitap okudum çok fazla almanca kelime geçiyodu çıldırdım okurken kitap güzeldi ama baydı çok tatil dönüşü bende bi kitap alayım baree tatilden önce alsaydın okurdum yolda yaa sabaha kadar napcam ben offfkızlar günaydın, bugün sabah doktora gıttım ve ayagımdakı alcıyı aldılar eve gelip hemen tartıldım inanılmaz mutluyum çünkü kilo almamısım azda olsa vermişim 73 düm 72.600 olmusum :lepi: magrenta canım ben roman okuyorum bu aralar ıkı günde bır tane bıtırıyorum nerdeyse en son şu vampirleri anlatan roman var onu okuyorum ınanılmaz güel bir kitap hatta sınemalardada alacakaranlık dıye fılmı vardı işte Alacakanlıgı okudum, Yeni ay'ı da okudum bugün Tutulmaya başlayacagım,ve en sonda Şafak Vakti var dördünüde okuyunca seri kapanıyor:lepi:
bence vermeye başlamışken artık alma canım ne güsel vermiştin hadi bakiym ben gelene kadar 72den de aşağı düş tamammı :)))) bak şuleye ilaçla maşallah iyi gidio hatta süper darısı başımızacanım tebrik ederim tam gaz gidiyosun aysonuna kadar 60 olurson sen
herkese günaydın arkadaşlar bende uzun bir ara ve kilo almalardan sonra bu hafta 800 gr vermişim ve 73 olmuşum gerçi geçen hafta aldığım kiloda olsa vermek güzell
kızlar 76,1 malesef bu hafta regl dönemi mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?