70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın kızlar ilk bildirimimi yapıyorum

Baslangic:70.500
Bu Hafta:69.00
Giden:1.500
Hedef 55

Selam soyu tükenmekte olan eşsiz, benzersiz, tatlı ve minnoş pandalarım

bildirimimi yapayım hemen

Baslangic:75
Gecen Hafta:62,6

Bu Hafta:61,5
:82::82:
Giden:1,1

Toplamda Giden:13,5

Hedef:58

herkesi tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm, bu da benim bildirim:

başlangıç kilo: 75 kg
geçen hafta: 66.1 kg
bu hafta: 65.5 kg
giden: 600 gr
toplamda giden: 9.5 kg
hedef: 59 kg

iki hafta dönmesinnnnn inş bizde seninle daha çok birlikte oluruzzzz yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii:124:
hiç gelmesinler bence

tebrik ederim canım

bahçelerde börülce öpsün seni görümce

bahçelerde maydonoz gel bize bazı bazı kaynanam beni öptü yaşasın 23 nisan!!

hadin A.E.O luuuun !

delüüüü

evet yaaa benim bir twistim vardııı:44::44::44::44:şimdi hatırladım sağol cocom

üstelik bebeğimle çokda zor olucak yaaa
kaynanayı salla salla vur duvaraacanım bebek huysuzlanıyo diye bahane bulabilirsindişi çıkıyo,ateşi var falan filan

Günaydın canlarım...

Bildirmlerini gördüm tebrik ederim hepinizi.

Ben yeni üye olarak bildirim yapacağım sanırım. 3 haftadır bildirim yapmıyorum çünkü.

Eh o zaman herşey yeniden başlasın! Belki böylece kendmi toparlarım.

Başlangıç kilo : 71.9

Hedef : 67

Mesajımı da Pisiiiiiiiiiiiiiiiim sana atıyorum ben.

kendime bir demlik bitki çayı yaptım kiraz sapı-yeşil çay-5i bir arada koydum içiyoum
çok terletiyor ama

tatlım betüş herkesin tecrübesi farklı olduğu için herkes farklı cevaplar verebilir, bende kendi tecrübemden örnek vermek istiyorum sana:) ben üniversiteyi bitirdim hiç ara vermeden yüksek lisansa başladım, yaşım 22ydi, sonra çok iyi olduğunu düşündüğümüz bir nasibim çıktı, benimde gönlüme o kadar yattı ki anlatamam, öğrenciydim bende arkadaşlarımla kalıyordum , masterin ders dönemini bitirdim önümde bir yıllık bir tez dönemi vardı ve ben bu dönemde maaş gibi bir burs alıyordum tabiki bunun karşılığında imzalanmış bir senedim vardı başarısız olursa diye, annem bana senin ebeveynlerinin yaptığı gibi bitir ondan sonra evlen dedi, bende ona aynen senin dediğin gibi anneciğim ben şimdi öğrenci evlerinde sürünüyorum, kendime ait bir odam bile yok ama evlenince bir evim olacak, nişanlım da beni anlar bana yardım eder sonuçta o da master yaptı bu yollardan geçti dedim, o pek ikna olmadı ama yine de sen bilrisin dedi ve nihayetinde ben evlendim, masterımı bitirmeden , sen şimdi söyliyeceklerimi daha çok merak ediyorsun biliyorum ama ben detaya girmeden sadece şunu söyliyeyim eğer bir kere daha o günlere dönme şansım olsa kesinlikle bitirmeden evlenmezdim:)))))) senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah, belki aynı yollardan geçmiş birinin tecrübesi sana biraz yardımcı olur

hayirlisi olsun tatlim bence ailende senin düsündükleri icin böyle karar veriyorlar :26:

belki oda tamam der betülcüm hayirlisi bekleyelim bakalim nezaman cevap vercek :26:

kesinlikle öyle canım ben zaten ailemin beni düşündüğü için böyle bi karar aldığını düşünüyorum ama işte farklı taraflardan bakıyoruz olaya...
babam ne zaman cevap vercek bilmiyorum bakalım :18:

elbette zorlukları olcak ben o onuda rahatım sonuçta hayatın her zamanında çeşitli zorluklarla karşılaşıyoruz ama işte yanında sevdiğin olunca bu durum daha katlanılır oluyordur bence..
bakalım babam ne düşüncek hayırlısı olsun inşallah

kesnlkle yannda sewdıgın olunca yorgunlugu bıle unutosun
ben babama abıme solerken feln cok aglamıstm
babam hala damadına karsı bıraz sewıyelıdr
alısamıyo hala

ama ama ama
belki de siz haklısınız canlarım bilmiyorum cidden..
karar babama kalmış o ne derse o olcak artık Allah kalbine en hayırlı kararı verdirsin inşallah..
ne karar olursa olsun hayırlısı buymuş dicem artık elimden başka bir şey gelmiyor..
kalbim benimkini istiyor ama
nasip

kesnlkle yannda sewdıgın olunca yorgunlugu bıle unutosun
ben babama abıme solerken feln cok aglamıstm
babam hala damadına karsı bıraz sewıyelıdr
alısamıyo hala

benim babam da kabullenemiyor durumu benden böyle bir şey beklemiyormuş
onu üzdüğüm için çok üzülüyorum ama ne yapayım sevdim
bizimkiler tanıştı iyiydi araları da eminim daha çok görüşseler daha iyi anlaşcaklardır inşallah ama işte işin başlangıcının böyle başlaması babamı üzdü..
şimdi onlar köyde kim bilir nasıl düşüncelidir canım babam

6. sınıfta bize maaş verceklermiiişşşş :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

tamam canim nezaman yapmayi düsünüyorsun aksama dogru mu göndereyim topluca

herkesi tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm, bu da benim bildirim:

başlangıç kilo: 75 kg
geçen hafta: 66.1 kg
bu hafta: 65.5 kg
giden: 600 gr
toplamda giden: 9.5 kg
hedef: 59 kg
tebrikler canim
sagol minderim canim benim benimki zaten biraz odundur kendisi ne romantiklik bilir ne birsey söyledigimdede ne romantikligi onca sene sonra diyo
günaydin esincim

ay günaydin demeyi unutmussum günaydin kizlar

minderim bildirim yapmiycam cünkü haftaya zaten yokum gecen haftada girip yazamadim ama 76 idin en son bugün 75.4

bu arada ben 1.1 kilo vermişim canlarım yazmayı unuttum..
tuvalet sorunum var adam akıllı diyet yapmadım ama gitmiş valla su için çok önemli bol bol için :124::124::124::124:

benm okul bıttı dondum ewe 2 gun sonra soledım babama ıstemeye geleckler dıe
babam kaldı resmen
hıc sormamıstı bna ne ısı yapıyo nerelı feln dıe
tepkılıydı konusmuyodu hıc
hala soyler sen benı soke ettın dıe
ama bende sen gıbı ama napayım cook sewdım
6. sınıfta bize maaş verceklermiiişşşş :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

eet yaa bende sımdı okudum sanslısın

bu arada ben 1.1 kilo vermişim canlarım yazmayı unuttum..
tuvalet sorunum var adam akıllı diyet yapmadım ama gitmiş valla su için çok önemli bol bol için :124::124::124::124:

sen sabahki önerimi okudun mu patentlide olcak yakında bi dene sen onu bi dene de :) kabızlığa son TOPİK KABIZLIK ÇAYI VE SUYU!

kız naptın sen istemeye gelcekler denir mi pat diye
ben okudum ben bile şok oldum adamcağız napsın
ama işte okulu bitirmiş olman önemli bir etken benim o yok babam da bunu sorun yapıyor zaten
maaş da vercekler işte geçinir gideriz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…