günaydın hatunlar bildirim kime yapılcak okudum ama muallakta kalmış sanırım
ben yazsam bildirimimi alır mı yapacak kişi
Başlangıç kilo:75.5
Geçen hafta:68.4
Bu hafta:67.3
Hedef:63
Giden:1.1
Toplamda giden:7.2 kg
Herkeze gunaydinlarrrrrr tartida guzel rakkamlar insallah hepimize.
Bildirim:
Baslangic:72
Gecen Hafta:67.3
Bu Hafta:66.6
Giden:700gr.:))))
Hedef:60
Sukurrrrr olsun arti gormedim Bu Hafta vermeyi beklemiyordum...
Herkezi simdiden Tebrik ediyorum Kilo versenizde vermesenizde bir Hafta daha dayandiginiz icin tebriklerrrrrrrrr.
Başlangıç kilo:83
Geçen hafta:73,2
Bu hafta:72,1
Hedef:65
Giden:1.1
Toplamda giden :10,9
*kg coksukur bu haftada gıttıdarısı haftaya tatıl donusune kıscelerrrrrrrrrrrrrr kıme mesaj atılacak bılmıyorum bılgınız varsa benımyerıme atarsanız sevırınımm bu arda gunaydın hasrettttttttttttttttttttttttttt
herkese günaydın kızlar ilk bildirimimi yapıyorum
Baslangic:70.500
Bu Hafta:69.00
Giden:1.500
Hedef 55
ii gidiyoruz kızlar yükleri atan atana :) ooh!bende yapayım bildirimimi
başlangıç ya kızlar sizi takibe başladığım zamanı mı yoksa ilk bildirimi mi yazcam çünkü
takip 77 ilk bildirim 75 74 arsı
geçen hafta 70.
şimdiki 68.
giden 2 kg :) nasılım kızlar?
günaydın;
ben yine gram gram verdim bu haftaeskiden ne güzel haftada 1,5 kg verirdim, nerdeee o günler
neyse, o şekilde versem zaten şimdiye erimiş bitmiştim
Başlangıç kilo:76
Geçen hafta:64,9
Bu hafta:64,5
Hedef:58
Giden:0,4
Toplamda giden:11,5 kg
Selam soyu tükenmekte olan eşsiz, benzersiz, tatlı ve minnoş pandalarım
bildirimimi yapayım hemen
Baslangic:75
Gecen Hafta:62,6
Bu Hafta:61,5 :82::82:
Giden:1,1
Toplamda Giden:13,5
Baslangic:67
Gecen Hafta:67
Bu Hafta:65.4
Giden:1.600 :))))
çok mutluyum çok...dün ödem varmış demek su ve yeşil
çayla gitti..regli olmama ragmen çok iyi dimi kızlar..ama ilk haftam onun etkisi var :)))
ama hiç kaçamak yapmıyacağım inşllh...diyet süresini uzatıyorum çünkü...58i görene kadar çikolata yok
kızlar çizelgeyi yaptıktan sonra hangi yeri kopyalıyorduk ya unutmuşum
hiç gelmesinler benceiki hafta dönmesinnnnn inş bizde seninle daha çok birlikte oluruzzzz yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii :124:
Baslangic:67
Gecen Hafta:67
Bu Hafta:65.4
Giden:1.600 :))))
çok mutluyum çok...dün ödem varmış demek su ve yeşil
çayla gitti..regli olmama ragmen çok iyi dimi kızlar..ama ilk haftam onun etkisi var :)))
ama hiç kaçamak yapmıyacağım inşllh...diyet süresini uzatıyorum çünkü...58i görene kadar çikolata yok
bahçelerde börülce öpsün seni görümce
bahçelerde maydonoz gel bize bazı bazı kaynanam beni öptü yaşasın 23 nisan!!
hadin A.E.O luuuun !
evet, neyse gram da olsa gitti diye sevineyim bari
benimki keşke gitse ve bir daha hiç gelmese
ben varım ben varım
deneyeceğim
twist iyi geliyormuş
ya da eline oklava alıp sağa sola dönmek
bozma moralini Hasretim
gidecek bu kilolar
eşimin erkek kardeşi haftaya nişanlanıcak ve yarın çeyiz görülüp kız evinde eğlence olucakmış. ben gitmek istemiorumm. ben evlenirken kaynananm bana bi oyalı yazma getirmedi evlendikten sonra getirdi ama ne fayda şimdi kıza kendi tarafları olduğu için resmen 5 takım bohça yaptı ya istemiyorum işte gitmk istemiyorum sinirlerim bozuluyo eşimde bana bıraktı kaynanam ısrar edio ne yapmalıyım
kaynanayı salla salla vur duvaraaüstelik bebeğimle çokda zor olucak yaaa
dün agladim zaten canim ama gecti okadar doluymussum ki aglayinca rahatladim
off canım ya kıyamam..sana da pisime de kıyamıyorum..bu erkekler neden bu kadar öküzzzzkıymetinizi bilseler yaa,üzmeseler sizi
isirgan otu cayi da iyi canim
dün okadar doluydum ki minderim simdi gecti yine altdan alan ben oldum herzaman ki gibi
payiliyorum senin menü paylasimina
patates kizartmasi :120: löpür löpür yag hic canim cekmez :76:
cok sagol betülcümannende dikkat etsin yaz aylarinda
sagol minderim
cok sagol esincimtakmamaya caliscam sagol tatlim
hosgeldin canim ama bencede ilaclardan uzak dur saglik sorunu yapar hem bi ise yaradigi da yok canim bende kulandim
türkiyeye gelincede tuhafina geliyordur simdi dimi canim
yardimim dokanirsa ben ortaya yazan kizceleri liste yapan arkadasa yolayabilirim nasil olsa hep gecmise bakiyorum
betülcüm babana desen nisanli duralim okul bitincede evleniriz diye siz hemen olsun bitsin istiyorsunuz birbirinizi sevdiginiz icin ama acele etme bencede tatlim hayirlisi olsun
cok sagol canim düsündügün icin
tebrikler canim
naptin hasretcim :26: neyse üzülme haftaya fazlasiyla gider insallah
tebrikler canim
tebrikler adasimm
tebrikler canim
haftaya yardim edemem canim malum türkiyeye gidiyorum ama yardim lazimsa destek olurum
tebrikler canim
:128:
olsun gramda olsa gitsin tebrikler canim
bence gayet hossun hasretcim
tebrikler minderim
teşekkür ederim suzicim,sende nasıl bildirim durumları
bende deneyeyim bisagol canim
anaa ben Blackcat'i de alıntılamıştım diye hatırlıyorum ama yok
canlarım benim doğru diyosunuz belki de ben de ebeveyn olsam içime sinmeyebilir..
ama şimdi evde kalıyorum arkadaşlarla çeşitli sorunlar olabiliyor, işler üzerine kalıyor, kızdığın şeyler oluyor ama söyleyemiyorsun vs.. vs...
ama sevdiğim benim her şeyim hem arkadaşım, hem dostum, hem kardeşim.. o benim ordaki ailem, her şeyimi anlatabileceğim birisi..
bu kadar şey varken neden yanımda olmasın diyorum zaten okulda sürekli birlikteyiz tek fark akşamları gidilen ev aynı olcak..
ben normalde de tembelin tekiyim zaten o beni zorla çalıştırıyor aynı evde olsak daha çok çalıştırır
dışarı çık kafelerde otur masrafı olmaz..
elbette zorlukları olacak hiçbir şey güllük gülistanlık değil ama ne olursa olsun şimdiki hayatımdan daha iyi olacağı ümidindeyim inşallah..
bilmiyorum ya cidden hayırlısı olsun diyelim
hayirlisi olsun tatlim bence ailende senin düsündükleri icin böyle karar veriyorlar :26:
belki oda tamam der betülcümhayirlisi bekleyelim bakalim nezaman cevap vercek :26:
senn suan yasadıgın durumda gecen sene bendım
babama soylemıyordum da ewlenıcm dıye cekınıyordum
gercekten ew arkdsıyla anlasmakta zor dogrusu
dedıgın gbı sewdıgınle yasarsın dha mutlu olursn
bızde gecen sene sureklı beraberdık sadece o ewıne gıderdı aksmları ben ewıme
smdı de dugunden once nıkahımızı yaptık
sartlar bunu gerektırdı
hee zor mu eet zor
ama bu mutlulugu hıc bıseye degısmem o apayrı bısı
senın ıcınde hakkında hayrlısı nese o olsun canm
kesinlikle öyle canım ben zaten ailemin beni düşündüğü için böyle bi karar aldığını düşünüyorum ama işte farklı taraflardan bakıyoruz olaya...
babam ne zaman cevap vercek bilmiyorum bakalım :18:
elbette zorlukları olcak ben o onuda rahatım sonuçta hayatın her zamanında çeşitli zorluklarla karşılaşıyoruz ama işte yanında sevdiğin olunca bu durum daha katlanılır oluyordur bence..
bakalım babam ne düşüncek hayırlısı olsun inşallah
tatlım betüş herkesin tecrübesi farklı olduğu için herkes farklı cevaplar verebilir, bende kendi tecrübemden örnek vermek istiyorum sana:) ben üniversiteyi bitirdim hiç ara vermeden yüksek lisansa başladım, yaşım 22ydi, sonra çok iyi olduğunu düşündüğümüz bir nasibim çıktı, benimde gönlüme o kadar yattı ki anlatamam, öğrenciydim bende arkadaşlarımla kalıyordum , masterin ders dönemini bitirdim önümde bir yıllık bir tez dönemi vardı ve ben bu dönemde maaş gibi bir burs alıyordum tabiki bunun karşılığında imzalanmış bir senedim vardı başarısız olursa diye, annem bana senin ebeveynlerinin yaptığı gibi bitir ondan sonra evlen dedi, bende ona aynen senin dediğin gibi anneciğim ben şimdi öğrenci evlerinde sürünüyorum, kendime ait bir odam bile yok ama evlenince bir evim olacak, nişanlım da beni anlar bana yardım eder sonuçta o da master yaptı bu yollardan geçti dedim, o pek ikna olmadı ama yine de sen bilrisin dedi ve nihayetinde ben evlendim, masterımı bitirmeden , sen şimdi söyliyeceklerimi daha çok merak ediyorsun biliyorum ama ben detaya girmeden sadece şunu söyliyeyim eğer bir kere daha o günlere dönme şansım olsa kesinlikle bitirmeden evlenmezdim:)))))) senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah, belki aynı yollardan geçmiş birinin tecrübesi sana biraz yardımcı olur
kesnlkle yannda sewdıgın olunca yorgunlugu bıle unutosun
ben babama abıme solerken feln cok aglamıstm
babam hala damadına karsı bıraz sewıyelıdr
alısamıyo hala
pisim geçen haftanın bildirimi 13253. sayfadaa
tamam canim nezaman yapmayi düsünüyorsun aksama dogru mu göndereyim toplucaSUZİİ CANIM BENİM SAYFALARA BİLDİRİM YAPANLARI TOPLARSAN ÇOK MUTLU OLURUM VALLA :)
abababa kız yok evlilik otur bakim daha öğrencisin senşaka şaka hayırlısı neyse o olsun canım. ama inan evlilik çok kolay birşey değil. bir sürü sıkıntısı var. eşim ailesi senin alilen dıdıdı bitmez. ilk yıllar çok sancılı olur o yüzden bence okulla beraber olmaması senin yararına
özlem melek boşver kaynanayı canım. sen git biraz otur gel. büyüklük ende kalsın. seninyapmadıkların hep göze batar. umursama. benim kaynana da bana hiç birşey yapmadı aileme falan bir istemeye iki nişana gittiler ya. ama şimdiki gelinin ailesi ile devamlı görüşür. oysaki benim annem babam bir kırgınlık falan da olmadı. ama hep mesafeliler. 2. gelinler niye ise çok tutuluyor boşver canım
tebrikler canim
herkesi tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm, bu da benim bildirim:
başlangıç kilo: 75 kg
geçen hafta: 66.1 kg
bu hafta: 65.5 kg
giden: 600 gr
toplamda giden: 9.5 kg
hedef: 59 kg
sagol minderim canim benimhiç gelmesinler bence
tebrik ederim canım
delüüüü
evet yaaa benim bir twistim vardııı:44::44::44::44:şimdi hatırladımsağol cocom
kaynanayı salla salla vur duvaraacanım bebek huysuzlanıyo diye bahane bulabilirsin dişi çıkıyo,ateşi var falan filan
günaydin esincimGünaydın canlarım...
Bildirmlerini gördüm tebrik ederim hepinizi.
Ben yeni üye olarak bildirim yapacağım sanırım. 3 haftadır bildirim yapmıyorum çünkü.
Eh o zaman herşey yeniden başlasın! Belki böylece kendmi toparlarım.
Başlangıç kilo : 71.9
Hedef : 67
Mesajımı da Pisiiiiiiiiiiiiiiiim sana atıyorum ben.
6. sınıfta bize maaş verceklermiiişşşş :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
şimdiden bereketli olsun şeker, güle güle harca :)))
benm okul bıttı dondum ewe 2 gun sonra soledım babama ıstemeye geleckler dıebenim babam da kabullenemiyor durumu benden böyle bir şey beklemiyormuş
onu üzdüğüm için çok üzülüyorum ama ne yapayım sevdim
bizimkiler tanıştı iyiydi araları da eminim daha çok görüşseler daha iyi anlaşcaklardır inşallah ama işte işin başlangıcının böyle başlaması babamı üzdü..
şimdi onlar köyde kim bilir nasıl düşüncelidir canım babam
6. sınıfta bize maaş verceklermiiişşşş :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bu arada ben 1.1 kilo vermişim canlarım yazmayı unuttum..
tuvalet sorunum var adam akıllı diyet yapmadım ama gitmiş valla su için çok önemli bol bol için :124::124::124::124:
benm okul bıttı dondum ewe 2 gun sonra soledım babama ıstemeye geleckler dıe
babam kaldı resmen
hıc sormamıstı bna ne ısı yapıyo nerelı feln dıe
tepkılıydı konusmuyodu hıc
hala soyler sen benı soke ettın dıe
ama bende sen gıbı ama napayım cook sewdım
eet yaa bende sımdı okudum sanslısın
sen sabahki önerimi okudun mu patentlide olcak yakında bi dene sen onu bi dene de :) kabızlığa son TOPİK KABIZLIK ÇAYI VE SUYU!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?