70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben şu kilo çizelgesini bir türlü yapamadım her okuduğumu uyguluyom yapıştırıyom eklenmiyo yaa.

kızlar selam,malesef kilom 77.2 nerdeyse hiç kilo veremedim...mafoldumben

özgecim iyi tatiller canım bol bol yüz dinlen eğlen hepimizin yerine ,otelde açık büfe diye saldırmak yok aklına hemen bizim oklavalar gelsin klava: kaydirigubbakcemile3 siz egeliler akdenize bizde egeye tatile gidiyoruz kaydirigubbakcemile2

özge yaa nereye gidiyosun ne kadar kalacaksın
güya hepinizden önce ben gidecektim tatile kaldım gene sap gibi tek başıma
ev duruyo orda gidemiyorum yaaaaaaa

a.s.selam kızlar bende buhafta kilo veremeyenlerdenim tartıya çıkınca morelim çok bozuluyo yine eski kilomdayım yani 73 geçen hafta ablamdaydım bu güne kadar daha ablama gidipte kilo almadan geldiğim hiç görülmedi neyseki fazla kalmıyorum 1 hafta 10 gün falan daha fazla kalsam kimbilir kaç kilo olup gelicem neyse yarın düğün var alışveriş için çarşıya gidicem sonra görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ben 90 kilo ve üzerindekiler grubundan,şöyle gezinirken gördüm senin yazdığın mesajı.Herşeyden önce bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.
Senin tek yapacağın şey şu an çocuğunu emzir,güle güle büyüt.Sonra kiloları düşünürsünopuyorumnanaktan

kilo veren herkese tebrikler yerinde kalıp kilo alamayanlarada tebrikalkisalkisalkis benim gibilerede oklava klava::a015:

yeni doğan yapan arkads kilo vermek için çok acele ediyorsun bence senin kilolar emzirdikçe gidicek zaten merak etme eğer yemeğini azaltmassan emin ol rahat verirsin kilo
bence sen öncelikle bebeğini düşün onu emzir başka hiç b,işey düşünme bak ben doğum yapalı 2 yıl oldu nerdeyse doğurduğum kilodayım :

özi16 canım kilo çizelgesini nasıl yaptın biturlu yapamıyorum ben :1no2: ...yardımcı olursan çok mutlu olucam...

canım ben çok uğrastım bi kere nihayet yapabildim ama daha sonra malesef başarılı olmaadım benimkide bi arkads yaptı bende kopyaladım linki :kedi:

valla planıp bol bol yüzmek ve su içmek yemeklere saldırmıyorum salata yiyorum ama sabah kahvaltısı keyfim fenadır bide tatlılara dayanamıyorum çikolatalı bişile oldumu azıcık azıcık yiyorum yaaaaa eee bize yakın yerlere gitmioz en yakın marmaris bodruma gittim geçen yıllarda bu sene değişiklik olsun dedim laraya gitmek istiodum çok inşallah güzel geçer :) oklovalar aklımda giderken izmirde bırakabilirm ama heheheh
özge yaa nereye gidiyosun ne kadar kalacaksın
güya hepinizden önce ben gidecektim tatile kaldım gene sap gibi tek başıma
ev duruyo orda gidemiyorum yaaaaaaa
canım bu akşam antalyaya gidiorum laraya 6 gece kalıcam cuma akşamı dönücem haftaya valla yakınlarda ev olsa bende her haftasonu giderim çok seviyorum denizi ama yazlık olmayınca yılda bir otele gidiorum napiymm annem yazlığa karşı kendimi tatil yapıcakmış misafirmi ağırlıcakmış öle dio hehe sizin ev nerde yakınsa üzülme ben gider bakarım boş kalmaz :)))))
özi16 canım kilo çizelgesini nasıl yaptın biturlu yapamıyorum ben :1no2: ...yardımcı olursan çok mutlu olucam...

cnaım sonda img ye kadar alıcaksın oyüzden olmamıştır.

sana iyi yolculuklar özgecim bizim yerimize de tatilini yap
biz kardeşimi bekliyoruz 14. izne çıkıyo bir aksilik olmazsa gidicez kuşadasında ev ama boş değil zaten dayım kalıyo
kışları o bizde yazları biz onda evcilik oynar gibi

kızlar mrb bende mayısta doğum yaptım 91 kiloyla girdim doğuma şu an 77 kiloyum 70 le hamile kalmıştım yine 70 olmak istiyorum ama emzirdiğim için sütümün kesilmesindende korkuyorum bana biraz yardımcı olur musunuz???????????

sonunda yaptım kilo çizelgemi:)
fatmacım bence de acele etme zayıflamak için 1 yılda vücut kendine geliyor zaten sadece yediklerine dikkat et. kızlar niveanın cd si nerdedir acep spor yapayım biraz heveslendim zayıflıycam

ıŞTE BU HAFTAKı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

GÜL_0663..........71.3....69.8.......1.5:hooray:
ROSEBUD_93................72.1.....71.1.....1.1:hooray:
MıNNA9595..............66.7....65.7....1:hooray:
MEZUNıYET......73........72.6....0.8
WHITEHALL...............73.8.....73....0.8
ELCıNCAKAR..............70.....69.5....0.5
SUPERSELMA.....73.4.....73....0.4
SECıLSECıL.....77.1.....76.8.....0.3
TALYA............77.4....77.2....0.2
HAYAL53..........72.......71.5......0.5

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

SEDAOZER..........66
BURSEFA...........69
MAGRENTA..........64
ESSN..............70
MERYEMTAZE........75.4
MERAN07...........65.8
AYAYNıLAY..............73

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava:klava:klava:

ÖZı16.............75.3......76.1..0.8

KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLAR:uhm::uhm::uhm:

KIYMET_AY................79
MıSSZORRO.........71.5
GÖZYAŞI...........72.5
EFSANUR...........66
GÜLEYSA...........67.2
TOMBıKOS..........73
YOKRUMUZFALAN.....66
AZRAMM............69
GÖZYAŞI...........71
TSAMBıKOS.........70
SEVıLCAN..........66.5
ALMIRA............69.8
ARSIZGÖNLÜM.......69.9
CARPEDıEM.........68.1
xZEYNA............73
LOXANDRA..........71
EBTUNA............71.6
ZEYNP.............71
NNURAYY...........61
AYPARCAMM.........69.7

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZ

ıNSıRAH.........77
KEDıDıLı........72
YSMNDMR.........73
FATMA33.........77

YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ HAMıŞ ARKADAŞIMIZ...

MELANKOLı.......73.8

Son düzenleme:
GELDİİİİİM kızlar geçen perşembe en son girdim daha sonra giremedim internette sorun vardı dün oldu ama bugünde annem iznikten geldi doktor konrolü vardı o yüzden bildirimi yeni yapıyom 79 .5 yani aldım zaten yapamıyom rejim bi geçmişi okim geliyom

Merhaba arkadaşlar beni de alırmısınız aranıza (72 kiloyum:çok üzgünüm: )Boy:1.67
Ben de vermek istiyorum bu kiloları zaten bu sene üniversiteye başlayacağım böyle şişko olmak istemiyorumlmaz: şimdiden başladım 73 tüm 72 yim artık yediklerime dikkat ediyorum.Spor da yapıyordum normalde ama bu aralar biraz aksadı ama bi program yapıp gene başlayacağım spora
Sizin de tavsiye edeceğiniz şeyler var mı?Sizler neler yapıyosunuz?
İşallah veririz şu kiloları opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…