SELAM bende aranıza katılmak durumundayım zira 73 kiloyum 25 gun oldu dogum yapalı ... igrenç gözüküyorum çıldırcigimm..neyse moral bozmadan sizlerle beraber zayıflayacagım hızlı olmasada yavaş yavaş gidecek bu kilolar .. emzirdigim için sadece düzenli beslenerek kılo kaybedebilirim bide termal sauna sort giyiyorum bakalım inceltecekmi.. doktorum süt olayı için günde 4 litre su iç dedi e oda kilo kaybı için işime geldi tabee ... bundan sonra burdayımm
Canım önceki kilonu bulamıyorum bir daha yazarmısın...
valla planıp bol bol yüzmek ve su içmek yemeklere saldırmıyorum salata yiyorum ama sabah kahvaltısı keyfim fenadır bide tatlılara dayanamıyorum çikolatalı bişile oldumu azıcık azıcık yiyorum yaaaaa eee bize yakın yerlere gitmioz en yakın marmaris bodruma gittim geçen yıllarda bu sene değişiklik olsun dedim laraya gitmek istiodum çok inşallah güzel geçer :) oklovalar aklımda giderken izmirde bırakabilirm ama hehehehözgecim iyi tatiller canım bol bol yüz dinlen eğlen hepimizin yerine ,otelde açık büfe diye saldırmak yok aklına hemen bizim oklavalar gelsinklava: kaydirigubbakcemile3 siz egeliler akdenize bizde egeye tatile gidiyoruz kaydirigubbakcemile2
canım bu akşam antalyaya gidiorum laraya 6 gece kalıcam cuma akşamı dönücem haftaya valla yakınlarda ev olsa bende her haftasonu giderim çok seviyorum denizi ama yazlık olmayınca yılda bir otele gidiorum napiymm annem yazlığa karşı kendimi tatil yapıcakmış misafirmi ağırlıcakmış öle dio hehe sizin ev nerde yakınsa üzülme ben gider bakarım boş kalmaz :)))))özge yaa nereye gidiyosun ne kadar kalacaksın
güya hepinizden önce ben gidecektim tatile kaldım gene sap gibi tek başıma
ev duruyo orda gidemiyorum yaaaaaaa
özi16 canım kilo çizelgesini nasıl yaptın biturlu yapamıyorum ben :1no2: ...yardımcı olursan çok mutlu olucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?